2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Cok iyi yapmissin. Ben de esim kiskansin diye biscolata reklami cikinca sarkiya eslik ediyorum. :KK53:

:KK9: :KK9: seninki de iyiymiş.

Sonsycim ben yeni gittim daha doktora. Çatidan ben cekinmiyorum acikcasi.doktorlarimiz kac tane goruyolar.aliskinlar.ne zaman yapar bilmiyorum :) bide ben ne magnezyum ne bisey kullanmiyorum.doktor kan hapi vermisti hep unuttum almadim hic.ictigm bitane bile ilac yok.daha seker yuklemeside yaptirmadim.umarim sorum yasamam kizlar :KK43:
kan hapını al ama canım bence önemli. kansızlık olmasa da alınması gerekiyormuş. şeker yüklemesi neden yapmadı ona şaşırdım çünkü önemli. bana 2 kez yaptı. ilkinde çıkmadı ikincisi de bebek biraz kilolu olunca yaptı onda da çıkmadı.

kızlar benim doktorum bayan ama ben yinede utanıyrm çatı muayenesi herkes muhakkak oluyor mu??? kaçıncı haftada oluyr ?

kızlar benim doktorum bayan ama ben yinede utanıyrm çatı muayenesi herkes muhakkak oluyor mu??? kaçıncı haftada oluyr ?

bayanda utanılır mı canım bence çok rahat ol aynısından onda da var :KK1: biz erkekle bi de her muyanede haha hihi gül espiriler sonra da aç nasıl olacak:18::KK9:

son haftalar oluyormuş canım

Enise canim evet unutmazsam kullanmaya baslicam :) sonsy canim doktor istemisti bikere sunlari al gel diye.ben nasilsa onemli degildir diye yuklemeye gitmedim.kan ilacinida vereli cok oluyo icicem aklima gelmiyo.magnezyumada gerek yok demisti. Kan hapini nasil aliskanlik haline getircem bilmiyorum

Teyzoşlar bizde dün gittik kontrole...2.900 olmuş bizim yakışıklı ..:KK1:
Bende çatı muayenesinden tedirginlik duyduğum için hemen sordum,ne zaman yapılıyo diye...Doktorumuz da acele etme 37.haftada bakıcaz dedi...Bilmiyo ki korkumdan soruyorum...:18:

Enise canim evet unutmazsam kullanmaya baslicam :) sonsy canim doktor istemisti bikere sunlari al gel diye.ben nasilsa onemli degildir diye yuklemeye gitmedim.kan ilacinida vereli cok oluyo icicem aklima gelmiyo.magnezyumada gerek yok demisti. Kan hapini nasil aliskanlik haline getircem bilmiyorum

şeker testi için zaten zaman geçmiş okadar önemli değil akşamları yatarken alıyorum ben ilk başta unutuyordum ama sonra alarm kurdum ve eşime hatırlatması için özellikle tembihledim, 2. aydan bu yana vitamin sonraki aylarda demir son 2 aydırda magnezyum kullanıyorum :-), Allah Hepimize sağlıklı zamanında doğumlar nasip etsin cnm

kızlar dün değil önceki akşam annemde yemekteydik abim de vardı. ben abimle yanyana koltukta oturuyorum eşim de yemek masasında oturuyordu. tvde biscolata reklamı çıktı :KK9: ben gayri ihtiyari abime "bu adam bilgisayar mühendisiymiş" dedim. sonra eşimi farkettim bana ordan "demek öylee", "görürsün seeen" der gibi kafa salladı :KK1:

eyvah dedim ben ne dedim böyle. hatırlarsanız hep ben böyle şeylere bozulurum. asla bir kadın hakkında yorum yaptırmam. bir keresinde ben bilmem eşim bilir programını izlerken "burada kadınlar neden hep mini etek giyiyor" demişti de sen nasıl böyle dersin diye tartışmıştım. meğer o aile programı eşleri nasıl izin veriyor anlamında demiş ama asla ben böyle anlamam tabi:KK1: sen kadınların bacağına mı bakıyorsun da böyle yorum yapıyorsun demiştim.

sonra o akşam benimle hiç konuşmadı eve geç geldik yine konuşmadan yattık uyuduk. dün akşam eve geldiğinde de suratı asıktı hoşgeldin dedim öptüm karşılık verdi ama çok da içten değildi. yemek yedik ben salonda bir koltukta o diğer koltukta uyuyakalmışız.

bugun konuştuk. ilgiisizsin dedim. ben sadece bir konuya üzüldüm onu da biliyorsundur açmadım konuyu ama üzüldüm o yüzden böyleyim. ama kötü bişey yok yani öyle düşünme bana ilgisiz filan diye dedi. ben de benim yaptığım seninkiler gibi bişeydi kötü bişey değildi dedim. kendini savunmaya geçme ben zaten konuyu açmadım sadece üzüldüm sen bu konularda hassassın daha dikkatli olacağını düşünüyorum ben de daha dikkat ederim dedi konuyu kapattı.

ama üzülmedim çünkü o da buna benzer davranışlar yapıyordu hep ben kıskanç durumuna düşüyordum bilmeden istemeden yaptım ama iyi oldu beni anlamış oldu:KK53:

alemsiniz canım ya ilk evlendiğimiz zamanlar geldi aklıma biz de böyleydik sonra bana fenalık geldi valla kıskanılmayı sevmem zaten sırf eşim kıskanç diye bende onu kıskanmaya çalışıyodum ayyy dedim yeter bi süre sonra :KK9: ama çok tatlısın valla :KK16:

Bende çatı muayenesinden tedirginlik duyduğum için hemen sordum,ne zaman yapılıyo diye...Doktorumuz da acele etme 37.haftada bakıcaz dedi...Bilmiyo ki korkumdan soruyorum...:18:

maaşallah bebişine :nazar:

çatı muayenem olmayacak sezeryan olcam da her gittiğimde alttan muayene edermi acaba diye bende korkuyorum normalde uanmam böyle şeylerden de artık bizim dr la kanki gibi olduk eşimin muhabbeti kimsede yok valla kaptırıyolar gittiğimizde utandım bu adamdan ne yalan söyleyeyim :KK1:

Herkese selam, ben yata yataaaaaa buyuyorum canlar benden haberler bu kadar. her gunum ayrı action.ye, iç,yat şeklinde:KK52::KK52::KK52:

kızlarr günaydınnn :) doğumumuza cok az kaldı :) allahın izniyle saglıkla kucagmıza alırızz..

yalnızz isim konusunda ben hala netleşemedim,kızımın adını en ağır basan ''NİL'' oldu,ama iyice emin olmak istiyorumm,yardımcı olurmusunuzzz :)) sizler ne koyuyosunuzz :)

Canım çok çooooooook güzel isim çünkü benim kızımın ismi de NİL olacak:KK9::KK9: Çok düşündük biz de en son bunda karar kıldık ama cevremde herkes cok begeniyor

günaydın arkadaşlar..hepinize sağlıklı bir gün diliyorum.umarım herkesin keyfi yerindedir.arkadaşlar internetten bebek şekeri,hediyelik magnet alanlarınız var mı.bana güvenilir bir site önerebilir misiniz acaba.öpüyorum hepinizi

Birmax, gittigidiyor güvenilir diye biliyorum ben

HERKESE GÜNAYDIN.NASILSINIZ.BİZ ÇOK ŞÜKÜR İYİYİZ.DÜN KONTROLUMUZ VARDI.BU SEFER ÇOK ŞÜKÜR SORUNSUZ GÜZEL HABERLERLE DÖNDÜK.KIZIM 48CM BOYUNDA 2700 GR OLMUŞ.BAŞIDA AŞAĞI DÖNMÜŞ.NSTYE GİRDİK KORKULACAK SANCI YOK DEDİ.SUYUMUZDA İYİYMİŞ.ÇATI MUAYNEMİZİ HAFTAYA YAPACAKMIŞ.BİZDEN HABERLER BÖYLE.:nazar::nazar::nazar:

canım maşallahh bebişine de, sana da.

yeni bir gün daha başladı bebeğimize kavuşmaya bir adım daha yaklaştık :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
güzel bir gün olur inşallah ağrısız sıkıntısız bol tekmeli :KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:

cerencim valla adamın anlayası yoksa ister diş göster ister kapıyı göster odun her zaman odun canım sen eşine nazar değdirme değerini bil,anlayan adam gözünden de anlar halsiz bitkin olduğunu,ilgiye ihtiyacı olduğunu,sessizliğinden anlar... allah yardımcısı olsun arkadaşların evde huzur olmaması çok kötü bir durum hele ki bu günlerde inşallah geçici olur herkesin yuvası huzuruna kavuşur

ayy cok guldum kuzum ya, odun her zaman odun haa.:KK52: canım merak etme zamanla az biraz yontuluyorlar ama mucizelik değil az biraz işte

İşte Selimin Yatağı henüz süslenmedi, biraz[ kokusu falan çıksın son halini yine paylaşırım sizinle :-)

çok güzelmiş güle güle kullansın bebişin

MULBERY sizin icicler de cok güzelmiş, güle güle kullansın.

BELGİN42 kız ne yorgunluğu, sen otur oturduğun yerde ben afeedrsin kıcımı kaldırmıyorum. sen de sabret az biraz daha, ayakta bile kalmaz fazla

çatı muayenem olmayacak sezeryan olcam da her gittiğimde alttan muayene edermi acaba diye bende korkuyorum normalde uanmam böyle şeylerden de artık bizim dr la kanki gibi olduk eşimin muhabbeti kimsede yok valla kaptırıyolar gittiğimizde utandım bu adamdan ne yalan söyleyeyim :KK1:

ya normalde ben de utanmam alttan usg ile muyane cok oldum. Ame gcen gun rahim boyunu ölçmek için yine muyaene edey,m dedi, normalde perde cekyolar ya, eşim dr masasının orada oturuyodu, öbür tarafta kaldı perde çekilince. Hoop bi baktım kalktı direk açtı perdeyi geldi, o an bi utandım göz göze gelince eşimle, sonra da doktorun bi huyu var işleme geçmeden önce illa pardon , özür dilerim diyo o insanı utandırıyo iyice. Eşimde ona takılmış bi de özür diliyo adam diyo. :KK9::KK9:Ama mecbur yapacak bi şey yok,

maşallah oğluna kaç haftalık bebişin merak ettim benim oğlumun kilosuda 2900 doktorum çok fazla dedi senin doktorun kilosuna ne dedi. biide sat a göre 10 gün ileride usg de 36 haftalık çıktı

ya normalde ben de utanmam alttan usg ile muyane cok oldum. Ame gcen gun rahim boyunu ölçmek için yine muyaene edey,m dedi, normalde perde cekyolar ya, eşim dr masasının orada oturuyodu, öbür tarafta kaldı perde çekilince. Hoop bi baktım kalktı direk açtı perdeyi geldi, o an bi utandım göz göze gelince eşimle, sonra da doktorun bi huyu var işleme geçmeden önce illa pardon , özür dilerim diyo o insanı utandırıyo iyice. Eşimde ona takılmış bi de özür diliyo adam diyo. :KK9::KK9:Ama mecbur yapacak bi şey yok,

:KK1: :KK1: :KK1: düşüdüm de eşim gelmesin öyle bişey olursa valla bende utanırım hatta eşimden mi utanayım dr dan mı şaşırır kıpkırmızı olurum heralde :KK9:

maşallah oğluna kaç haftalık bebişin merak ettim benim oğlumun kilosuda 2900 doktorum çok fazla dedi senin doktorun kilosuna ne dedi. biide sat a göre 10 gün ileride usg de 36 haftalık çıktı

senin yine iyi benim 33+3 te 2750 gr idi. 2 hafta önden gidiyo, sana fazla dediyse benimki obez mi olacak ya

kocacığmi uğurladım biraz önce:KK43: şehir dışına çıkmak zorunda kaldı enaz 3-4 gün en fazla 8gün sürecek gelmesi, tamda ona en ihtiyacımz olduğu zamanlarda çok ters oldu. hep gidiyordu normalde de ama bu sefer çok üzüldüm sanki gidişine

senin yine iyi benim 33+3 te 2750 gr idi. 2 hafta önden gidiyo, sana fazla dediyse benimki obez mi olacak ya

maşallah bebişine obez olmazlar inş ama doktorum çok kızdırdı beni bu sefer sezeryan yanlısımı nedir anlamadım. böyle giderse iri bebek olur sezryan olmak zorunda kalırsın doğuramazsın dedi... bide ben 20 kilo aldım acaba gözümü korkutmakmı istedi az yiyim diye bilmiyorum :KK49:

bence ciddiye al canım ya

Enisenin yatağını, Sudenin abajurunu:nazar::nazar: çok beğendik :KK9::KK9::KK9:

Ya bugün bende pek giremedim ama şöyle bir geçmişe baktım. Papatya hiç uğramamış sanki:KK50: Paptyam ses ver datlım:KK52:

canım o tarz sancılar doğum sancısıda olabiliyomuş sanırım bende de oluyo şiddetli olursa aklında olsun aman inş sen ist a gitmeden gelmesin kzıın yaaa, şükür şimdi iyiyimişsiniz ...çok şükür ...bizde iyiyiz canım oğluşla çalışıyoruz :)

Aman vallahi dursun yerinde. :KK45: O kadar alış veriş yaptık burda doğarsa cıp cıbıldak kalırız ya.:18: Bir kaç ayakkabı ve 6 .aydan sonra giyebileceği badi haricinde hiçbirşeyyi yok burda kızımın.

kocacığmi uğurladım biraz önce:KK43: şehir dışına çıkmak zorunda kaldı enaz 3-4 gün en fazla 8gün sürecek gelmesi, tamda ona en ihtiyacımz olduğu zamanlarda çok ters oldu. hep gidiyordu normalde de ama bu sefer çok üzüldüm sanki gidişine

Ah Belgin Ah. Allah kavuştursun canım. İnsan bu dönemde en çok eşini arıyor. En çok ondan destek ve ilgi istiyor gerisi boş:KK25:

arkadaşlar merhaba, guruba bu gün üye oldum. ben de mart annesiyim ve bişey sormak istiyorumç. epidural sezeryan yapmak isteyen var mı. hangi hastanede hangi doktora yaptırcaksınız. bilgi veririsenşz sevinirim. teşekkür ederim
canım ben Ankarada Akay hastanesinde olcam, Tolga Ecemiş dr um ama anestezici dışardan gelcek.
Eki Görüntüle 621262

kızlar bebeğimin odası için kırmızı olan abajuru beğendim.şifonyerin üstüne koycam, beşiğin yanında kırmızı

koltuğum var onunla kombin yapıcam. koçtaşta beğendim 24,90 tl fiyatı iyi mi sizce?

modeli nasıl ?
canm ben bu abajuru hep çok beğenmişimdir kızının odasında da çok hoş durur bence hem fiyatıda uygun
kızlar dün değil önceki akşam annemde yemekteydik abim de vardı. ben abimle yanyana koltukta oturuyorum eşim de yemek masasında oturuyordu. tvde biscolata reklamı çıktı :KK9: ben gayri ihtiyari abime "bu adam bilgisayar mühendisiymiş" dedim. sonra eşimi farkettim bana ordan "demek öylee", "görürsün seeen" der gibi kafa salladı :KK1:

eyvah dedim ben ne dedim böyle. hatırlarsanız hep ben böyle şeylere bozulurum. asla bir kadın hakkında yorum yaptırmam. bir keresinde ben bilmem eşim bilir programını izlerken "burada kadınlar neden hep mini etek giyiyor" demişti de sen nasıl böyle dersin diye tartışmıştım. meğer o aile programı eşleri nasıl izin veriyor anlamında demiş ama asla ben böyle anlamam tabi:KK1: sen kadınların bacağına mı bakıyorsun da böyle yorum yapıyorsun demiştim.

sonra o akşam benimle hiç konuşmadı eve geç geldik yine konuşmadan yattık uyuduk. dün akşam eve geldiğinde de suratı asıktı hoşgeldin dedim öptüm karşılık verdi ama çok da içten değildi. yemek yedik ben salonda bir koltukta o diğer koltukta uyuyakalmışız.

bugun konuştuk. ilgiisizsin dedim. ben sadece bir konuya üzüldüm onu da biliyorsundur açmadım konuyu ama üzüldüm o yüzden böyleyim. ama kötü bişey yok yani öyle düşünme bana ilgisiz filan diye dedi. ben de benim yaptığım seninkiler gibi bişeydi kötü bişey değildi dedim. kendini savunmaya geçme ben zaten konuyu açmadım sadece üzüldüm sen bu konularda hassassın daha dikkatli olacağını düşünüyorum ben de daha dikkat ederim dedi konuyu kapattı.

ama üzülmedim çünkü o da buna benzer davranışlar yapıyordu hep ben kıskanç durumuna düşüyordum bilmeden istemeden yaptım ama iyi oldu beni anlamış oldu:KK53:
sonsy canım valla ne yalan söylim eşinin seni anlamasına çok sevindim iyi olmuş daha dikkatli olur bundan böyle.
Sonsycim ben yeni gittim daha doktora. Çatidan ben cekinmiyorum acikcasi.doktorlarimiz kac tane goruyolar.aliskinlar.ne zaman yapar bilmiyorum :) bide ben ne magnezyum ne bisey kullanmiyorum.doktor kan hapi vermisti hep unuttum almadim hic.ictigm bitane bile ilac yok.daha seker yuklemeside yaptirmadim.umarim sorum yasamam kizlar :KK43:
canım allahın izniyle bişey olmaz hiç korkma

Ah Belgin Ah. Allah kavuştursun canım. İnsan bu dönemde en çok eşini arıyor. En çok ondan destek ve ilgi istiyor gerisi boş:KK25:

sağol canım amin. aynen öyle canım geldiğim yer halbuki annemin evi eski odamda yatağımda uzandım şimdi ama insanın evi gibisi Yok..

canım allah kavuştursun inş eşin gelene dek kızında gelmez, sıkıntınız olmazda.annenler filan yanında mı ?
canım maşallah bebeğinin kilosu çok iyiymiş.
Aman vallahi dursun yerinde. :KK45: O kadar alış veriş yaptık burda doğarsa cıp cıbıldak kalırız ya.:18: Bir kaç ayakkabı ve 6 .aydan sonra giyebileceği badi haricinde hiçbirşeyyi yok burda kızımın.

aman canım dursun tabi :) akılldır kızımız ya sen gidene dek gelmez annesi, bugün topik çok sessiz.papatyayı gördm bi ara ama yazmadı.

X