- 22 Ekim 2012
- 150
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başka sefer inş diyelim..
:) dimi :)) beşik kaldı demek bi tek, oyun parkı mı mobilyamı alcaksınız ? sabah ilanda gördüm ikeanınki çok hoş duruyo mobilya istersieniz, ve 206 lira.uygun geldi bana
Evet canım ya hem hastalık hem uykusuzluk hem hamilelik hiç çekilmiyor ( ıhlamur zararlı değilmi hamilelikte? Nane limon yaptım içtim ama pek işe yaramadı heralde
sela kızlar
birisi karnının küçüdüğünden bahsetmiş
bu gün oğlum anne karnın sanki daha aşşağıda dedi
bende aynada baktım gerçekten baya bi aşşağıya inmiş karnım
bide sanki biraz küçülmüş gibi geldi bana
tedirgin oldum acaba suyummu azaldı diye
gerçi bebişin hareketleri normal çok bi değişiklik yok
bide bu sabah baş ağrısıyla uyandım gözüme baktım beyaz yerinde kan lekesi oluşmuş nedendir acaba
bide bebişim artık aşşağıya bastırmaya başladı dün dışarı çıktım eve gelirken sanki aşşağı kısmıma
bebek bir yeriyle bastırdı çok tuhaf hissettim kendimi
bu günde aynı bir kaç kez aşşağıya bastırdı sanırım artık çıkmak istiyo
ben hastaneye bile karar veremedim henüz inşallah bebişim acele etmez
ağda konusuna gelince ben kuaföre gidiyorum yaklaşık 2 aydır gitmedim
bu aralar gitmem lazım üzerimde öyle bi üşengeçlik varki dışarı çıkıp kuaföre gidemiyorum
ama bi an önce temizlenmem lazım yoksa acil bi durum olursa vay halime
artık her kezde sancılar sıklaştı
çok merak ediyorum ilk kim doğum yapıcak
Ben en son geçen hafta gittim nstye girmedim yine. Nstye ne zaman başladılar sizde?
bugunlerde hiç keyfim yok. eşim bana da bebeğimize de çok ilgisiz. gelip yemek yiyip tv karşısında yatıyor. ne iyi misin diye soruyor ne de bi canım yansa of mof desem umrunda...
beni de kendinden soğutuyor
kızlarr günaydınnn :) doğumumuza cok az kaldı :) allahın izniyle saglıkla kucagmıza alırızz..
yalnızz isim konusunda ben hala netleşemedim,kızımın adını en ağır basan ''NİL'' oldu,ama iyice emin olmak istiyorumm,yardımcı olurmusunuzzz :)) sizler ne koyuyosunuzz :)
herkese günaydın kızlar nasılsınız ?
günaydın arkadaşlar..hepinize sağlıklı bir gün diliyorum.umarım herkesin keyfi yerindedir.arkadaşlar internetten bebek şekeri,hediyelik magnet alanlarınız var mı.bana güvenilir bir site önerebilir misiniz acaba.öpüyorum hepinizi
:)) canım ya su sıralar derin,duru inanılmaz fazla bizim buralarda :) bende o yüzden düşünmüyorum..eşim ''nil'' ismini beğeniyo :)
günaydın kızlarrr,
ben artık doymuyorum hiç ya her saat acıkıyorum. allahtan meyve ile bastırıyorum ama,
ne olacak sonum böyle bilmem yerken kendimi kaybediyorum.
amannn eşini hiç takma bende bi benimki böyle zannederdim. geçen gün kaç kere aradım açmıyor deli oldum,
dedim evde başıma bişey gelse demekki en son senin haberin olcak. otobüste fenalaştım indik suratıma bakıyo
ne bir telaş ne bir panik. düz adamlar napacan...
senin şu kararsızlığına çok gülüyorum aynı ben biz doğururkende ay acaba çıkarsak mı çıkarmasak mı:26:
diye düşünücez sanırım
aaa ceren evett ama ben erken doğurcam gibi geliyor. ben 7 aylığım 7 aylık olmadı ama 9ay 10günü de tamamlayamam gibi geliyor. karnım da çok sıkı sanki artık yer yok:44:Sonsyle dogum tarihleri resmen ayni .ayni gun mu dogurcaz ne :) dini acidan uygun olmadgni bilmiyodum gunes isminin.cok sagol arastircam bunu :)
Sizin adamlari napmak lazim bilemedim. Ben ole olsa cildirirdim burnundan getirirdim muhakkak :) dun yine hasta oldum midem cok bulaniyo diye mesaj attim hemen isten izin alip gelmis :) biraz dis mi gostermek lazim kocalara dimi kizlar :)
bu aralar ben de çok yemeye başladım. dün yemekten sonra koltukta uyumuşum gece 11de uyandım canım abur cubur istedi yemesem daha iyi derken aklımdan bir türlü çıkaramadım süt ısıttım birkaç abur cubur ile yedim sabah kalktım sanki 3 gündür bişey yememişim gibi deli gibi açım. tostu nasıl yaptım bilmiyorum acele acele onu yedim hızlı hızlı şimdi de yine bişeyler yiyorum yazmıyım ne yediğimi hepimiz hamileyiz canınız ister
adam sanki numara yapıyomuşum gibi bir umursamaz uyuz oluyorum o haline. sanki naz yapıyorum hayret bişey. Amaaan ne dersen de ne yaparsan yap bunlar canları nasıl isterse öyleler... kendi bilir diyorum artık ben.
düşünüyorum da ben de çalışıyorum evlenmeden önce ev almış onu ödüyor ev eşyalarını aldı hala bişeyler alır taksite girer onları ödüyor. evi kirada, biz kirada oturuyoruz. kira ödüyor ama kira da alıyor. maaşı kalmıyor. ev kredisi çok yüksek. ee faturalar, ev masrafı bende. daha birkaç ay öncesine kadar benim evlenmeden önce aldığım araba kredisi yeni bitti ben ödüyordum. sanki herşey onda gibi havaya giriyor ev ödüyorsun ama evi de ben geçindiriyorum yanii. bu günlerde ona gıcık oluyorum ya aklıma da bunlar geliyor şeytan aklıma sokuyor. görevden geldi para ile hakkını yemeyeyim o paranın hepsini evine, bebeğimize harcadı. amaaan bu erkekler işte. Değişikler!
aaa ceren evett ama ben erken doğurcam gibi geliyor. ben 7 aylığım 7 aylık olmadı ama 9ay 10günü de tamamlayamam gibi geliyor. karnım da çok sıkı sanki artık yer yok:44:
kızlar acayip merak etttim :18: inşallah bugün gelir ve güzel haberlerini iletirbirazdan çıkacagım canım eşimi bekliyorum ama çok korkuyorum
bende doymuyorum yaaagünaydın kızlarrr,
ben artık doymuyorum hiç ya her saat acıkıyorum. allahtan meyve ile bastırıyorum ama,
ne olacak sonum böyle bilmem yerken kendimi kaybediyorum.
hmm anladım canım inş beğendiğin bişey bulursun zor iş valla bebeklere eşya seçmekevet canım mobilya beşik düşünüyorum. sorma o kadar araştırdım ki ant.da bakmadığım mağaza kalmadı. eşimle bile tartıştığım oldu. sonunda baby homeda kafamıza yatan bi model bulduk. senin dediğine de hemen bakıyorum. uygunmuş fiyatı. teşekkürler.
Günaydın tatlım. Fena sayılmayız ya. Dün biraz kötü bir gün geçirdim diyebilim Gündüz adet sancısı gibi yaşadım eve gidip birkaç saat yattım. Tekrar işe geldim iyiydim. Sonra çok iğrenç birşey oldu. Kaskatı kasıldı karnım. Bende kızımda çok korktuk. Neyse sizi de tedirgin etmeyeyim şimdi. Bugünde iç güveysinden halliceyim canım sen nasılsın?
'Çocuğa güzel bir ad koymak, evladın baba üzerindeki haklarındandır'
bu hadisi şerif üzerinden bakarsak anlamlı ve güzel bir isim koymak
bizim görevimiz. biliyorsunuz Kuranda geçen her kelime veya her madde
isim olmuyor. gerekirse koyduğumuz isim sıradan olsun ama anlamsız olmasından iyidir.
o yüzden inşallah bebelerimize anlamlı isimler koyalım
kızlar ben ara ara bu sezaryen ile kestikleri yerde (nasıl tarif edeceğimi bilemedim) kalp atışı gibi bir atma hissediyorum ve uzun da sürüyor. doktoruma sordum ama pek bişey diyemedi anne ile bebeğin arasındaki ilişkiye bağlı..., vuruyor olabilir..., bazı anneler hıçkırık diye adlandırıyor... filan gibi şeyler dedi ama bana hiç açkıklayıcı gelmedi. hıçkırık gibi bişey değil bu resmen kalp atışı gibi. 3-5dk sürüyor aralıksız atıyor.
bugunlerde hiç keyfim yok. eşim bana da bebeğimize de çok ilgisiz. gelip yemek yiyip tv karşısında yatıyor. ne iyi misin diye soruyor ne de bi canım yansa of mof desem umrunda...
beni de kendinden soğutuyor
Ben en son geçen hafta gittim nstye girmedim yine. Nstye ne zaman başladılar sizde?
kızlarr günaydınnn :) doğumumuza cok az kaldı :) allahın izniyle saglıkla kucagmıza alırızz..
yalnızz isim konusunda ben hala netleşemedim,kızımın adını en ağır basan ''NİL'' oldu,ama iyice emin olmak istiyorumm,yardımcı olurmusunuzzz :)) sizler ne koyuyosunuzz :)
Bebişimizin odasını tamamladık.
Eşyaları yıkandı sadece az ütüsü kaldı.
Hastane çantalarımız pardon valizlerimiz de hazır
Bugün de hastanemize karar verdik.
Odaları ve ünitelerini gezdim.
İçim rahatladı.
Doktorum dışarıdan geleceği için benim için bu konu çok önemliydi.
Hiçbir problem olmayacağını söylediler.
Yarın doktorumuzla kontrolümüz var.
3 hafta önce kan sayım değerim tam sınırdaydı.
İlaç ve yiyecek takviyesi sonrasında tekrardan kan verdim.
Yarın test sonucumu da almış olacağım..
Şeker, guatr,demir tüm tetkiklere bakılacak..
Umarım iyi neticeler alırım.:26::26:
Şimdilik benden bu kadar..
Herkese sağlıklı huzurlu hamilelikler diliyorum..
Esim uyudu ve benim uykum yok. Azicik da karnim acikti. Internette de hic birsey yok .