2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
evet malesef yokmuş.şimdi inceledim siteyi iyice..neyse şansımıza küselimm artık
başka sefer inş diyelim..
:) dimi :)) beşik kaldı demek bi tek, oyun parkı mı mobilyamı alcaksınız ? sabah ilanda gördüm ikeanınki çok hoş duruyo mobilya istersieniz, ve 206 lira.uygun geldi bana
Slm kizlar bebek arabasi konusulmus. Bizim arabamiz bu. Hafif bir araba.
Eki Görüntüle 620509 Eki Görüntüle 620510 Eki Görüntüle 620511
güle güle kullanın canım çok hoş siznkide
maşallah sana, allah kaza bela getirmesin, işin tuhafı ilkkez otomatik aldık bizde ve tırsıyorum hiç denemedim manueli kullanıyodum sakin yerlerde ama, bunu da çözerim ya.dmek kustun ( son aylara geldik hala kusuyoruz ya... evet ya çok şanslıyım kıl konusunda hamilelikte, aman inş minikler acele etmezde ağdadan önce doğuma gitmezsin, teşekkür ederim teyzesi küçük adam olcak giyince :))

canım ilaç zararlı olabilir diye düşünüyorum kimyasal var içinde sonuçta.inş bit değildir.
Selam kuzlar bugun iç yatak işinîde birirdim şükür işbir yatak baby bed aldım 240 tl yaysız antibakteriel latex
güle güle kullanın canım iyi günlerde

demek dr bile nazlı dedi kızına:)) akıllancak annesi doğunca :) inş herşey yolunda giderde biraz daha bekler doğmak için.ellerinize sağlık evde temizlenmiş.

çok teşekkür ederiz teyzesi, doğsalarda bi giydirsek ilk heveslerimizde :)

Kızlar hamak alacak olan var mı uyutmasi falan kolay olabilir belki.

kızlar bir de ben sadece 2li test yaptırmıştım iyi çıkınca 3lü yaptırmamıştım. bebeğimde bir problem yoktur di mi şimdi bu nereden çıktı diyeceksiniz Bilmem korktum işte:18:

Ben 3 lu test de yaptirdim. Her ikisinin sonucu da Allah sukur iyiydi ama tulin dr demisti ki. Testin boyle cikmasi senin cocugunun oyle olmayacagi anlamina gelmez, her zaman risk vardir dedi. Korkmustum moralim bozulmustu. Amniyosentez daha erken zamanda yapilsa onu yaptirirdim.

uykunu tam alamadığın için iyi hissetmiyor sundur kendini, ihlamur yada rezene çayı içi 1 fincan rahatla bugünler gecicek unutma

Evet canım ya hem hastalık hem uykusuzluk hem hamilelik hiç çekilmiyor ( ıhlamur zararlı değilmi hamilelikte? Nane limon yaptım içtim ama pek işe yaramadı heralde

Evet canım ya hem hastalık hem uykusuzluk hem hamilelik hiç çekilmiyor ( ıhlamur zararlı değilmi hamilelikte? Nane limon yaptım içtim ama pek işe yaramadı heralde

canım dr bana nane limon ve ıhlamur iç boll bol demişti (tüp bebek benimkide) zararlı olsa demezdi sanırm.tabi dr un içme derse içmede.

herkeslere iyi akşamlar, minikleride sizide öptüm...

sela kızlar
birisi karnının küçüdüğünden bahsetmiş
bu gün oğlum anne karnın sanki daha aşşağıda dedi
bende aynada baktım gerçekten baya bi aşşağıya inmiş karnım
bide sanki biraz küçülmüş gibi geldi bana
tedirgin oldum acaba suyummu azaldı diye
gerçi bebişin hareketleri normal çok bi değişiklik yok

bide bu sabah baş ağrısıyla uyandım gözüme baktım beyaz yerinde kan lekesi oluşmuş nedendir acaba
bide bebişim artık aşşağıya bastırmaya başladı dün dışarı çıktım eve gelirken sanki aşşağı kısmıma
bebek bir yeriyle bastırdı çok tuhaf hissettim kendimi
bu günde aynı bir kaç kez aşşağıya bastırdı sanırım artık çıkmak istiyo
ben hastaneye bile karar veremedim henüz inşallah bebişim acele etmez
ağda konusuna gelince ben kuaföre gidiyorum yaklaşık 2 aydır gitmedim
bu aralar gitmem lazım üzerimde öyle bi üşengeçlik varki dışarı çıkıp kuaföre gidemiyorum
ama bi an önce temizlenmem lazım yoksa acil bi durum olursa vay halime

artık her kezde sancılar sıklaştı
çok merak ediyorum ilk kim doğum yapıcak

Yuz gelis sekli nasil oluyor canim. Masallah bebegine

canım yani nasıl ifade edeyim bilemedm ama başı ensesine daha yakın duruyor gibi yani normal doğum olacak olsa, ilk yüzü gelecek hani normalde bebeklerin saçı görünür ya bizimkinin yüzü görünecek şekilde duruyor yani :) ifade edebilmişimdr umarım :)

canım dr bana nane limon ve ıhlamur iç boll bol demişti (tüp bebek benimkide) zararlı olsa demezdi sanırm.tabi dr un içme derse içmede.

herkeslere iyi akşamlar, minikleride sizide öptüm...
Şuan yaptım ıhlamur içicem valla kulakları. Bile tıkandı sesim gitti tamamen kafam da kazan gibi. Dr uma sormak hiç aklıma gelmedi netten baktım biraz içen çok var içicem bende
Bende dün farkettim baya inmiş aşağıya. Ya benim eşşek sıpasının kafası yukarıda sağ tarafımda karnım o kadar komik duruyoki midem şişmiş gibi :)) kafasını hissedebiliyorum arada elini yüzüne falan götürünce dirsek kol ne varsa geliyo elime. İlk kızımda böyle hissetmemiştim bi tuhaf oluyo insan :))

ay kirlenmesin evim :):) kilo konusunda doktor kilo başı 125 gram oynayabilir ultrasonda eksik fazla çıkabilir ama gelismi iyi dedi, suyun azalması ile ilgili bi sebep söylemedi canım. Doğum şekline de takılmıyorum nasıl hayırlı ise öyle olsun. Erken doğum riski için kullandığım ilacıda bırakabilirsin artık bu saatten sonra gelsede durdurmayız dedi.

kızlar bende üç gün önce idrar yolu enfeksiyonu var diye acile gttim sonra kusma falan ... nst ye de bağladlar bu arada sancılar çıktı 2 gün kaldım hastanede nidilata falan başlattılar bakalım :)ne olucak

Slm kizlar bebek arabasi konusulmus. Bizim arabamiz bu. Hafif bir araba.
Eki Görüntüle 620509 Eki Görüntüle 620510 Eki Görüntüle 620511

çok güzelmiş..mutlu ve güzel günlerde kullanın inşallah :))

Selam kuzlar bugun iç yatak işinîde birirdim şükür işbir yatak baby bed aldım 240 tl yaysız antibakteriel latex

hiç huysuzlanmadan güzel güzel uyur inşallah yatağında bebeğin :))

maşallah belgin42 kilosu güzel bebeğinin...hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde doğsunlarda sezaryan yada normal farketmez dimi amaa :)

kızlar bir de ben sadece 2li test yaptırmıştım iyi çıkınca 3lü yaptırmamıştım. bebeğimde bir problem yoktur di mi şimdi bu nereden çıktı diyeceksiniz Bilmem korktum işte:18:

bende yaptırmayı düşünmüyordum 3 lü testi ikilide birşey çıkmayınca.ama son dakka yaptırdık aklımızda kalmasın diye.
fakat endişelenme sonsy.2'li testin doğruluk payı daha yüksek diye söylemişti doktorum.)
doğum yaklaştıkça herşeyi takıyoruz kafaya sanırımm :) bende bazı endişeler duymaya başladım çünkü doğumla ilgili..

cnm ıhlamur içebilirsin.adaçayı zararlı diye biliyorum.ben 20.haftamdan itibaren hergün bir bardak ıhlamur içtim.
ama dalından koparılmış taze ıhlamur..sallama olanlardan değil.vücut direncimi arttırsın hasta olmıyım diye..
çok şükür onca soğuk havaya kara kışa rağmen hiç hasta olmadım bu kış..birde hergün bir bardak sıkılmış taze portakal suyu.tavsiye ederim :)

bebekler doğuma hazırlamaya başladı kendinilerini galiba.benimde karnımda hafiften aşağı inmiş gibi.
birkaç gündür eşimde bende dikkat ediyoruz fark belli oluyor..
ayrıca kimler doğurcak şubat ayında bende merak ediyorumm :)))

Son düzenleme:
cnm ben yaptirdim ama dr um ikili temiz cikarsa ekstrem bi durum olmadigi muddetce ucluye gerek yok demisti..ilki temizse kafani takacak bisey yok

Kızlar hamak alacak olan var mı uyutmasi falan kolay olabilir belki.

evet cnm biz cok istiyorduk almaya gerek kalmadan hediye geldi..

Anladim cnm.

kızlar bende üç gün önce idrar yolu enfeksiyonu var diye acile gttim sonra kusma falan ... nst ye de bağladlar bu arada sancılar çıktı 2 gün kaldım hastanede nidilata falan başlattılar bakalım :)ne olucak

Gecmis olsun. Yat dinlen. Kusma bende de var. Dun gece de biri vajinama bicak saplamis gibi oldu. Bagirdim cok canim yandi.

yaa bende sallama var ama onla idare edicem şimdilik burada satan biyer yok çarşı çok uzak bgn gidemedim yarın gidebilirsem alayım aktardan saol tatlım

sağlıcakla doğsun da nasıl doğarsa doğsun di mi?
kilosuna da maşallah

hayırlısı olsun canım, geçmiş olsun
inşallah biraz daha bekler

yaa bende sallama var ama onla idare edicem şimdilik burada satan biyer yok çarşı çok uzak bgn gidemedim yarın gidebilirsem alayım aktardan saol tatlım

şimdilik idare edersin sallamayla,bulursan tazesini alırsın aktardan canım.demleyerek içersin daha yararlı bence :))
birde ben içine şeker atmıyorum onun yerine çubuk tarçın kullanıyorum.lezzet veriyor
az evel içtim bende ıhlamurumu :))

herkese iyi akşamlar :))

afiyet olsun canım

kızlar dün doktorum bebeğin eşinin öne geçtiğini söyledi, ben sıradan bir durum sandım. bugün netten araştırdım da sorunlu bir durummuş. çok üzüldüm. yok rahme yapışırmış, yok erken alınması gerekebilirmiş. mutlak sezeryanmış(gerçi benim 1. sezeryan olduğundan bu da sezeryan olacaktı)bi sağlim kucağımıza alsak içimiz rahatlayacak. sizin bu eşinin önde olma konusuyla ilgili, bilgi ve duyumlarınız var mı? pa:18:ylaşırsanız sevinirim. zira korkularım arttıyor.:18:

arkadaşim korkutmak gibi değil niyetim, ama 29.haftalarDA bizimde öyleydi bol istirahat etmen gerekiyor, bu durumun 3 aşaması var demekki en hafif olan durumdasn yoksa doktorun sana muhakkak bilgi verirdi detaylı şekilde.. Sıkma canını herşey yoluna girecektir inşallah.

cnm benim doktorumda bebeğin eşi rahime 1 cm uzaklıkta dedi.eğer böyle devam ederse sezeryan olacaksın dedi. bendede aynı durum söz konusu yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…