- 29 Mart 2010
- 6.066
- 72
evet malesef yokmuş.şimdi inceledim siteyi iyice..neyse şansımıza küselimm artık
:) dimi :)) beşik kaldı demek bi tek, oyun parkı mı mobilyamı alcaksınız ? sabah ilanda gördüm ikeanınki çok hoş duruyo mobilya istersieniz, ve 206 lira.uygun geldi banasen kötü değilsin şekerim, acı gerçek bunlar.
aslında şuana kadar hesaplarımız normaldi. şuana kadar beşiği babam ben alıcam dedi. bizde bıraktık bu zamana kadar almadık, ondan da bi ses çıkmadı, artık almamız gerekiyo bu saatten sonra bekleyemem, bizde kolları sıvadık, napalım. o yüzden sarsıldık şekerim..
güle güle kullanın canım çok hoş siznkideSlm kizlar bebek arabasi konusulmus. Bizim arabamiz bu. Hafif bir araba.
Eki Görüntüle 620509 Eki Görüntüle 620510 Eki Görüntüle 620511
maşallah sana, allah kaza bela getirmesin, işin tuhafı ilkkez otomatik aldık bizde ve tırsıyorum hiç denemedim manueli kullanıyodum sakin yerlerde ama, bunu da çözerim ya.dmek kustuncanım ben eski şoförlerdenim, hatta istanbul soförlerinden, ikinci görev yerim istanbul bağcılardı
otomatik daha pahalı olduğu için manuel aldık
amin canım, allah hepimize kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah
limon yedim canım sağol ama
kusmama engel olmamadı
2 ayyyy mı
çok şanslısın candaşcım, ben de durumlar öyle değil maalesef
ayyyyyy bayıldım kıyafetlere
küçük adam meriç
yerim ben onun kırmızı pantolonunu
canım ilaç zararlı olabilir diye düşünüyorum kimyasal var içinde sonuçta.inş bit değildir.Merhaba arkadaşlar ben de mart annesi olucam hayırlısıyla inş. Size bir sorum olacak saç dibimde 3gündür bi kaşıntı vardı bugün duş aldıktan sonra saçımı tararken havluya o malum yaratıklardan olduğunu düşündüğüm birşey düştü. Fakat eşimde ben de pek anlamıyruz ben aynadan baktığım kadarıyla pek göremedim bişi eşimde anlamıyor pek bit şampuanı kullansak bebeğe bi zararı olur mu 33 haftalık hamileyim bu arada başka bi tavsiyesi olan varmı
güle güle kullanın canım iyi günlerdeSelam kuzlar bugun iç yatak işinîde birirdim şükür işbir yatak baby bed aldım 240 tl yaysız antibakteriel latex
demek dr bile nazlı dedi kızına:)) akıllancak annesi doğunca :) inş herşey yolunda giderde biraz daha bekler doğmak için.ellerinize sağlık evde temizlenmiş.benim prensesimin güzel teyzeleri hepinize selamlar, yeni fırsat bulup yazıyorum bugün size, sabah evim dip köşe temizliği son buldu halilarim geldi yıkamadan evim miss oldu anlayacağınız :) öğleden sonrada doktorda randevumuz vardı, benim çati şeklim mi ne değişikmis dolayısıyla bebk hala aşağıda duruyomuş ve pozisyonu, yüz geliş şeklindeymiş buda normal Doğuma engelmisbüyük ihtimal sezeryan dusunecegiz senin için dedi, bi doktor daha geldi pozisyona bakmak için doktorumda diyo ki bu bebek en başından beri nazlı, şimdide bagdas kurmuş oturuyor daha çıkmadan bu kadar eziyet etti annesine çıktıktan sonra nasıl olur acaba diyor :) 2730 gr olmuşuz suyumuz çok az miktarda azalmış yani normalin biraz altındaymiş çok sıvı tüketip dinlenmeye devam. Herkesler iyidir inşallah öpüyos kızımla sizi..:)
canım çok tatlılar hepsi, hele o kırmızı pantolon, gömlek... çok yakışıklı olucak minik oğlun... güle güle giysin inşallah...
maşallah bebeğine canım, işler de bitmiş ev temizlenmiş, darısı başımıza :)
çok teşekkür ederiz teyzesi, doğsalarda bi giydirsek ilk heveslerimizde :)