2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
arkadaşim korkutmak gibi değil niyetim, ama 29.haftalarDA bizimde öyleydi bol istirahat etmen gerekiyor, bu durumun 3 aşaması var demekki en hafif olan durumdasn yoksa doktorun sana muhakkak bilgi verirdi detaylı şekilde.. Sıkma canını herşey yoluna girecektir inşallah.
canım cevabın için teşekkürler, ya inan aylarca günlük 80km yol gidip geldim hiç problem yoktu, 2-3 haftadır dinleniyorum sorunlar yaşamaya başladık. 29. haftada olunca sonradan değişebiliyor yeri. sende de yeri değişti mi. benim için yer değişikliği olmaz artık, araştırmama göre.tekrar teşekkürler.:KK16::KK16::KK16:
cnm benim doktorumda bebeğin eşi rahime 1 cm uzaklıkta dedi.eğer böyle devam ederse sezeryan olacaksın dedi. bendede aynı durum söz konusu yani..

canım sana da cevabın için teşekkür ederim.sende de lekelenmeler oldu mu, yoksa ultrason kontrolünde mi yerleşim farkedildi.
desteğiniz için teşekkürler.:KK16::KK16::KK16:

slm arkadaşlar
hepiniz sağlıkla alın inşallah bebeklerinizi kucağınıza bende mart annesiyim 2011 mart annesi :emir_bebek:

eğer ilgilenirseniz diye el emekleri bölümünde el emeği göz nuru diye sayfa açtım bakarmısınız ayrıcada faceden
aşağıdaki linkten bakabilirsiniz

https://www.facebook.com/EsraninYunuTigiSisi?ref=hl

canım cevabın için teşekkürler, ya inan aylarca günlük 80km yol gidip geldim hiç problem yoktu, 2-3 haftadır dinleniyorum sorunlar yaşamaya başladık. 29. haftada olunca sonradan değişebiliyor yeri. sende de yeri değişti mi. benim için yer değişikliği olmaz artık, araştırmama göre.tekrar teşekkürler.:KK16::KK16::KK16:

canım sana da cevabın için teşekkür ederim.sende de lekelenmeler oldu mu, yoksa ultrason kontrolünde mi yerleşim farkedildi.
desteğiniz için teşekkürler.:KK16::KK16::KK16:

bende lekelenme olmadı ultrason kontrolünde söyledi en son gittiğimde.geçen hafta ...ama benim ilk haftadan beri altta eşi yürüme fazla hep dinlen yukarı zamanla çıkar demişti 32. haftada rahime çok yakın dedi hiç çıkmamış demek ki!! bakalım haftaya gidince ne diyecek..

Bebişimizin odasını tamamladık.:nazar:
Eşyaları yıkandı sadece az ütüsü kaldı.
Hastane çantalarımız pardon valizlerimiz de hazır :KK9:
Bugün de hastanemize karar verdik.
Odaları ve ünitelerini gezdim.
İçim rahatladı.
Doktorum dışarıdan geleceği için benim için bu konu çok önemliydi.
Hiçbir problem olmayacağını söylediler.
Yarın doktorumuzla kontrolümüz var.
3 hafta önce kan sayım değerim tam sınırdaydı.
İlaç ve yiyecek takviyesi sonrasında tekrardan kan verdim.
Yarın test sonucumu da almış olacağım..
Şeker, guatr,demir tüm tetkiklere bakılacak..
Umarım iyi neticeler alırım.:26::26:
Şimdilik benden bu kadar..:KK55:
Herkese sağlıklı huzurlu hamilelikler diliyorum..:nazar::KK9:

canım emzirme konusu sıkıntı olmaz çünkü ilk emzirişlerde hemşireler anlatıyor bir de bebek kucağına gelir gelmez sanki yıllardır anneymişsin gibi yabancılık çekmeyeceksin inan.bebeğin ilk banyosu göbek bağı düştükten sonra olacağı için artık alışmış olursun o süreçte bebek tutmaya falan, ama yine de ilk banyoda biri olmalı yanında.göğüs ucunu da takma eğer bebek emdiğinde çıkmazsa emmeden önce bi sğuk suya tut ucunu muhtemelen çıkar. zamanla halolur.zeytin yağı yapım aşamasında ister istemez bir çok işlemden geçiyor, mikroplar ölsün diye yakılıyor, kendi öz hali 230 derecelere kadar bozulmuyor.o nedenle amaçhijyen.

ayrıcanormal doğumdan korkan arkadaşlar ben 1. doğumumda normalin tüm sacısını çektim, hatta suni sancı da çıktim ama suyum da geldi fakat hiç açılma olmadı, ve kalple ilgili sorun çıktı dolayısıyla sezeryan olmak zorunda kaldım. pişmanmıyım hayır en azından normalini denemiş oldum evlladımla. sağlığınız elverdiğince normal doğumu tercih edin derim, ama eğer çok yüksek miktarlarda suni sancı verilicekse sezeryan düşünülebilir (belki) yoksa doğal olan sancılar adet sancısının şiddetlisi gibi.zatan 4cm açılmadan sonra spinal ya da epidural uyuşturma yöntemleri de var o yüzden kagılanmayın(bu arada bu son günlarde doğum korkusu yaşamanız ve kolay gözükeni seçmek isteğini, hatta bi bahane olsa da sezeryan olsam gibi hissetmeniz normal. ben birebir yaşadıklarımdan biliyorum) slmlar herkese.

cok tesekkur ederim bilgilerin icin canim.icim dahada rahatladi simdi.yaa ben cekecegim sancidan falan hiiic korkmuyorum da tek korkum acilma oluken acimasiiii!ayy doktor alttan bakiyo rahimde aciklik varmi falan die ben onda bile cok tirsiyorum her defasinda aciyo yaa! ya dogumda napcam die onu dusunuyorum.yoksa sanciymis falan umrumda deil!..

evet şimdi baktım da ne kadar varmış...resimsiz olan benim...
herşeyi hazırladım bi türlü uyku tutmuyo birazda korkuyorum en son bu ağrı ile gittigimde dr hemen yatış demişti
inş öyle bişey olmazda hayırlısı ile hemen dönerim...evet sanırım en yakınım oldun....

cook gecmis olsun arkadasim.insallah atlatirsin.

Gece boyunca uyuyamadım sabah 6 yı geçiyodu yattığımda 12 gibi uyandım ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum çarpıntım da var. Kayınvalidem de hasta olmuş çok ilgilenemiyor kızımla. Kreşe göndermiyoruz onlar evde diye. Öf sinir geldi valla
yaa kusurabakmada senin kayinvaliden niye geldi acepkiii,daha simdiden hasta olcaksa ooooo!sana nasil yardimci olceek! saka bi yana tabi de gecmis olsun canim.bian ole soleyince gulesim geldidee.

Esim uyudu ve benim uykum yok. Azicik da karnim acikti. Internette de hic birsey yok .:KK43:

iyi geceler arkadaşlar ben buün kendimi tanıyamıyorum sürekli bişeyler yemek istiyorum eşim de 1 haftadır diyette o azııkla yetiniyo ben utanıyorum kendimden nasıl durdurucqm kendimi bilmem ..

kızlarrr ındıksyon ocak kullanan varmı ???? varsa hangı tencere tava setını onerrsınız marka felan varmı bıldıgınız .....

iyi geceler arkadaşlar ben buün kendimi tanıyamıyorum sürekli bişeyler yemek istiyorum eşim de 1 haftadır diyette o azııkla yetiniyo ben utanıyorum kendimden nasıl durdurucqm kendimi bilmem ..

bende 1 haftadir saatte bir acikir oldum midem kaziniyor resmen gece uykudan uyaniyorum agzima biseyler atiyorum yoksa aglicam birax oncede yumurta kirip yedim kac kilo olucam bilmiyorum bu gidisle allah sonumuzu hayir etsin

cok tesekkur ederim bilgilerin icin canim.icim dahada rahatladi simdi.yaa ben cekecegim sancidan falan hiiic korkmuyorum da tek korkum acilma oluken acimasiiii!ayy doktor alttan bakiyo rahimde aciklik varmi falan die ben onda bile cok tirsiyorum her defasinda aciyo yaa! ya dogumda napcam die onu dusunuyorum.yoksa sanciymis falan umrumda deil!..

cook gecmis olsun arkadasim.insallah atlatirsin.

yaa kusurabakmada senin kayinvaliden niye geldi acepkiii,daha simdiden hasta olcaksa ooooo!sana nasil yardimci olceek! saka bi yana tabi de gecmis olsun canim.bian ole soleyince gulesim geldidee.

Valla doğru söylüyosun canım perişanı. Zaten kendime bakamıyorum bi de üstüne onlar.. Gerçi çok şükür yemek falan yapıyor ama evdeki en zor iş 4 yaşındaki kızımı oyalamak ve o konuda da başarılı olduğu söylenemez :))

Ohoo ben bu saatte kalktım yemek yemeye :)) açlıkla uyandım resmen. Bikaç gündür benimde yediklerimde bariz bş artış var. Neyse sona geldik artık 2kilo fazla 2 kilo eksik takmıyorum. Acıktığımda ve bişeyler yediğimde kızım da karnımda kıpır kıpır oynuyor demekkş o da acıkmış oluyor.

bugunlerde hiç keyfim yok. eşim bana da bebeğimize de çok ilgisiz. gelip yemek yiyip tv karşısında yatıyor. ne iyi misin diye soruyor ne de bi canım yansa of mof desem umrunda...
beni de kendinden soğutuyor

kızlarr günaydınnn :) doğumumuza cok az kaldı :) allahın izniyle saglıkla kucagmıza alırızz..

yalnızz isim konusunda ben hala netleşemedim,kızımın adını en ağır basan ''NİL'' oldu,ama iyice emin olmak istiyorumm,yardımcı olurmusunuzzz :)) sizler ne koyuyosunuzz :)

ben de kızıma isim konusunda netleştiremeyenlerdenim. ben herşeyde böyleyim gerçi :KK1: önce bi kaç ay Çağıl dedim. Ama emin olarak değil :) Sonra Derin ismine takıldım (intikam dizisinden önce :KK1: ) Çağılı unuttum. Ama hala emin değilim. bakıyorum internette.

Nil güzel isim.

Son düzenleme:
ben de kızıma isim konusunda netleştiremeyenlerdenim. ben herşeyde böyleyim gerçi :KK1: önce bi kaç ay Çağıl dedim. Ama emin olarak değil :) Sonra Derin ismine takıldım (intikam dizisinden önce :KK1: ) Çağılı unuttum. Ama hala emin değilim. bakıyorum internette.

Nil güzel isim.

:)) canım ya su sıralar derin,duru inanılmaz fazla bizim buralarda :) bende o yüzden düşünmüyorum..eşim ''nil'' ismini beğeniyo :)

herkese günaydın kızlar nasılsınız ?

Şuan yaptım ıhlamur içicem valla kulakları. Bile tıkandı sesim gitti tamamen kafam da kazan gibi. Dr uma sormak hiç aklıma gelmedi netten baktım biraz içen çok var içicem bende
şimdi nasılsın canım ? inş ilerlemez hastalığın..
ay kirlenmesin evim :):) kilo konusunda doktor kilo başı 125 gram oynayabilir ultrasonda eksik fazla çıkabilir ama gelismi iyi dedi, suyun azalması ile ilgili bi sebep söylemedi canım. Doğum şekline de takılmıyorum nasıl hayırlı ise öyle olsun. Erken doğum riski için kullandığım ilacıda bırakabilirsin artık bu saatten sonra gelsede durdurmayız dedi.
hadi inş hayırla gelsin.su azalmasının en önemli seebi aslında stresmiş..

kızlar dün doktorum bebeğin eşinin öne geçtiğini söyledi, ben sıradan bir durum sandım. bugün netten araştırdım da sorunlu bir durummuş. çok üzüldüm. yok rahme yapışırmış, yok erken alınması gerekebilirmiş. mutlak sezeryanmış(gerçi benim 1. sezeryan olduğundan bu da sezeryan olacaktı)bi sağlim kucağımıza alsak içimiz rahatlayacak. sizin bu eşinin önde olma konusuyla ilgili, bilgi ve duyumlarınız var mı? pa:18::KK17:ylaşırsanız sevinirim. zira korkularım arttıyor.:18:
canım inş herşey güzel olur ferah tut gönlünü, benim bilgim yok ama ciddi bir durum olsa dr un mutlaka bşeyler derdi sana.
bugunlerde hiç keyfim yok. eşim bana da bebeğimize de çok ilgisiz. gelip yemek yiyip tv karşısında yatıyor. ne iyi misin diye soruyor ne de bi canım yansa of mof desem umrunda...
canım ya :) senin bu eşini cezalandıralım mı? kızın doğunca sevmeyi yasak edelim :))
kızlarr günaydınnn :) doğumumuza cok az kaldı :) allahın izniyle saglıkla kucagmıza alırızz..

yalnızz isim konusunda ben hala netleşemedim,kızımın adını en ağır basan ''NİL'' oldu,ama iyice emin olmak istiyorumm,yardımcı olurmusunuzzz :)) sizler ne koyuyosunuzz :)
Nil güzel bir isim.sade ve hoş. biz oğlumuza Meriç İnanç koayacağız.Biraz zor ama.
Ben hep gunes dedim. Nasil sizce :)

Güneş i beğenirim bende hep, benimde kardeşim kızına koycakmış ilerde :) isimle ilgili şunu duymuştum; dini açıdan uygun olmayan bir isim olabilirmilş, yakıcı anlamında filan ya.eğer buna önem verirsen aklında bulunsun diye yazıyorum.

günaydın arkadaşlar..hepinize sağlıklı bir gün diliyorum.umarım herkesin keyfi yerindedir.arkadaşlar internetten bebek şekeri,hediyelik magnet alanlarınız var mı.bana güvenilir bir site önerebilir misiniz acaba.öpüyorum hepinizi

günaydın kızlarrr,

ben artık doymuyorum hiç ya her saat acıkıyorum. allahtan meyve ile bastırıyorum ama,

ne olacak sonum böyle bilmem yerken kendimi kaybediyorum.

Nil güzel isim.

amannn eşini hiç takma bende bi benimki böyle zannederdim. geçen gün kaç kere aradım açmıyor deli oldum,

dedim evde başıma bişey gelse demekki en son senin haberin olcak. otobüste fenalaştım indik suratıma bakıyo

ne bir telaş ne bir panik. düz adamlar napacan...

senin şu kararsızlığına çok gülüyorum aynı ben :KK1: biz doğururkende ay acaba çıkarsak mı çıkarmasak mı:26:

diye düşünücez sanırım :KK8:

Sonsyle dogum tarihleri resmen ayni .ayni gun mu dogurcaz ne :) dini acidan uygun olmadgni bilmiyodum gunes isminin.cok sagol arastircam bunu :)

X