teyzeleri bakın oğluma neler aldım.
Product Detail | H&M TR ( bu 1 yaş için)
Product Detail | H&M TR (0-2 aylık, eşimin kuzeninin düğünü vardı 40 çıkmasına yakın, o zman giydirirm)
Product Detail | H&M TR ( bu da 4-6 aylık, teyzesinin nişanında giycek biraz büyük olur ama olsun çünkü ozman Meriçim 2,5 aylık filan olcak)
Bende sabah kalktığımda kasık ağrım vardı. Sonera işe geldim aradan zaman geçtikçe bel, bacak, kasık hepsi birbirine girdi. Aynı adet sancısı gibi. baya tırstım:18: Öğlen yemeğine eve gittim 2 saat yattım tekrar işe geldim. Çok şükür şimdi iyi hissdiyorum kendimi
teşekkür ederiz teyzesi :) canım sen iyimisin ? bende iyi değilim yazmışsın neyn var ?Yerim ben onun totosunu ya. Sağlıkla giysim kuzum
nasılsınız bugünn. ben kara kara düşünüyorum ya, dün bir liste yaptım kalan eksikler ve masrafını hesapladım, kabardı liste yine yaa.
beğenmenize sevindik teyzesi :) fiyatı uygun olduğu gibi acayipte kalite, mothercareninkilerden iyi malı.ama siteden satışı yok işte.kıyafetler harika bayıldımm.güzel günlerde kullanın inşallah.. :)
bende oğluşum için bişiyler bakabilirim siteden uygun fiyata hoş şeyler varmış..
canım cevvabın için teşekkür ederim ben özrlliklr hafiif olsun istiyorum dükkanlara girince aldana biliyor insan geçen bir girik en ağır arabayı aldık çıktık falan sonra napıyoz biz dedik geridöndük verdik:):)
Arkadaşlar merhaba bebek arabası ve araba koltuğu alanlar hangi markaları tercih ettiniz?
beğenmenize sevindik teyzesi :) fiyatı uygun olduğu gibi acayipte kalite, mothercareninkilerden iyi malı.ama siteden satışı yok işte.
teşekkür ederiz teyzesi :) canım sen iyimisin ? bende iyi değilim yazmışsın neyn var ?
ömür biter eksikler bitmez, ölsek ardımızda yine masraf var, kefeniydi mezarıydı :)) çok kötüyüm bennnn :)) Allah gecinden versin ya şakası bi yanada
canım geçmiş olsun, benimde son zamanlarda ara ara oluyo bulantı.kötü cidden, inş geçer.
geçen bi komşu diyodu, kabuğuyla ince bi dilim limon kesip tuzlayıp yemek bulantıyı alıyomuş denemek istersen.
Allah kolaylık versin canım ödemelerinizde, ikizlerle kesin şart bide araba.
otomatik mi normal mi kullanıyosun sen ?
biz ben kullanalım diye otomatik aldıkta insan yinede korkuyo
allah esirgesin bizde trafik kazası mağdurları çok.
kullandıkça alışırımda zaten hızda sevmem ben
merhabalar arkadaslar herkese kolay gelsin son haftalarda işler heyecan hersey bı arada... bişey sormak istiyorum bu son haftalarda kişisel temizlik olayını nasıl yapıyorsunuz? zor oluyor artık
bende öyle yapmaya calısıyorum cok hassas cıldım zaten normalde yara oluyordu şimdi hiç dayanamıyorum... jilette uzun sürelı olmuyor bazı doktorlar kızıp söyleniyormuş eger tüylü görürlerse.. o yuzden cekınıyorum acıl bısey olursa napıcam dıye
güle güle kullanın papatyacım yeni arabanızı... e geniş aile oluyosunuz anca sığarsınız :)
ben cuma günü ağdaya gitcem, 2 kere ağda yaptım kendim 2 kerede jiletlemiştim, şimdi göremiyorum, bide aşırı derecede azaldı tüylerim en son 2 ay evvel jiletlemiştim yeni geldi desem yeri, keşke kalıcı olsa bu durum.
bende de bugün bir sıkıntı var
Bende sabah kalktığımda kasık ağrım vardı. Sonera işe geldim aradan zaman geçtikçe bel, bacak, kasık hepsi birbirine girdi. Aynı adet sancısı gibi. baya tırstım:18: Öğlen yemeğine eve gittim 2 saat yattım tekrar işe geldim. Çok şükür şimdi iyi hissdiyorum kendimi
Merhaba arkadaşlar ben de mart annesi olucam hayırlısıyla inş. Size bir sorum olacak saç dibimde 3gündür bi kaşıntı vardı bugün duş aldıktan sonra saçımı tararken havluya o malum yaratıklardan olduğunu düşündüğüm birşey düştü. Fakat eşimde ben de pek anlamıyruz ben aynadan baktığım kadarıyla pek göremedim bişi eşimde anlamıyor pek bit şampuanı kullansak bebeğe bi zararı olur mu 33 haftalık hamileyim bu arada başka bi tavsiyesi olan varmı
Slm kizlar bebek arabasi konusulmus. Bizim arabamiz bu. Hafif bir araba.
Eki Görüntüle 620509 Eki Görüntüle 620510 Eki Görüntüle 620511
Selam kuzlar bugun iç yatak işinîde birirdim şükür işbir yatak baby bed aldım 240 tl yaysız antibakteriel latex
canım haklısın ya büyük şehirde arabasızlık zor, bizde ya babamdan ya k.pederden alıyoduk ihtiyaç halinde.dediğin gibi uygun arabalar var iş görsün diye alınabilir, inş allah nasip etsin hayırlısıyla. haftasonu randevum vardı dr a diyim belki banada verir fitili, aşırı değil akıntım ama yinede çok yani.eskiden hiç olmazdı.
ben cuma günü ağdaya gitcem, 2 kere ağda yaptım kendim 2 kerede jiletlemiştim, şimdi göremiyorum, bide aşırı derecede azaldı tüylerim en son 2 ay evvel jiletlemiştim yeni geldi desem yeri, keşke kalıcı olsa bu durum.
canım ben graco symbio aldım
canım teşekkrler bende üye olayım :) güle güle kullanın
çok enteresan ya .. dr a gitcem cmtsi unutmazsam senin için sorarım canım
Product Detail | H&M TR ( bu 1 yaş için)
Product Detail | H&M TR (0-2 aylık, eşimin kuzeninin düğünü vardı 40 çıkmasına yakın, o zman giydirirm)
Product Detail | H&M TR ( bu da 4-6 aylık, teyzesinin nişanında giycek biraz büyük olur ama olsun çünkü ozman Meriçim 2,5 aylık filan olcak)
nasılsınız bugünn. ben kara kara düşünüyorum ya, dün bir liste yaptım kalan eksikler ve masrafını hesapladım, kabardı liste yine yaa.
kızlar hastaneye giderken emme sıkıntısı olursa diye bebe maması alıcakmısınız? yoksa sıkıntı olduğunda mı almalıyız? sonra elimizde kalmasın. s.k tarihi falan geçer.
kilo konusunda takılacak bi durum yok bence, ben de 53 ile kadım 65 oldum. gayet normal diyo. bi problemi var o doktorun sanırım. takma sen boşver. bebeğin sağlıklı olsun yeter. kilolar nasıl olsa verilir.
aynı şeyi bende düşünüyorum. doğum kanalına girmiş olabilir. ilk defa duydum bu durumu.
maya16 bebek arabası sormuşssun. ben pierre carden alıdım pusetiyle birlikte. hafifliğinden yana tavsiye ederim.
Merhaba arkadaşlar ben de mart annesi olucam hayırlısıyla inş. Size bir sorum olacak saç dibimde 3gündür bi kaşıntı vardı bugün duş aldıktan sonra saçımı tararken havluya o malum yaratıklardan olduğunu düşündüğüm birşey düştü. Fakat eşimde ben de pek anlamıyruz ben aynadan baktığım kadarıyla pek göremedim bişi eşimde anlamıyor pek bit şampuanı kullansak bebeğe bi zararı olur mu 33 haftalık hamileyim bu arada başka bi tavsiyesi olan varmı
Selam kuzlar bugun iç yatak işinîde birirdim şükür işbir yatak baby bed aldım 240 tl yaysız antibakteriel latex
benim prensesimin güzel teyzeleri hepinize selamlar, yeni fırsat bulup yazıyorum bugün size, sabah evim dip köşe temizliği son buldu halilarim geldi yıkamadan evim miss oldu anlayacağınız :) öğleden sonrada doktorda randevumuz vardı, benim çati şeklim mi ne değişikmis dolayısıyla bebk hala aşağıda duruyomuş ve pozisyonu, yüz geliş şeklindeymiş buda normal Doğuma engelmisbüyük ihtimal sezeryan dusunecegiz senin için dedi, bi doktor daha geldi pozisyona bakmak için doktorumda diyo ki bu bebek en başından beri nazlı, şimdide bagdas kurmuş oturuyor daha çıkmadan bu kadar eziyet etti annesine çıktıktan sonra nasıl olur acaba diyor :) 2730 gr olmuşuz suyumuz çok az miktarda azalmış yani normalin biraz altındaymiş çok sıvı tüketip dinlenmeye devam. Herkesler iyidir inşallah öpüyos kızımla sizi..:)
benim prensesimin güzel teyzeleri hepinize selamlar, yeni fırsat bulup yazıyorum bugün size, sabah evim dip köşe temizliği son buldu halilarim geldi yıkamadan evim miss oldu anlayacağınız :) öğleden sonrada doktorda randevumuz vardı, benim çati şeklim mi ne değişikmis dolayısıyla bebk hala aşağıda duruyomuş ve pozisyonu, yüz geliş şeklindeymiş buda normal Doğuma engelmisbüyük ihtimal sezeryan dusunecegiz senin için dedi, bi doktor daha geldi pozisyona bakmak için doktorumda diyo ki bu bebek en başından beri nazlı, şimdide bagdas kurmuş oturuyor daha çıkmadan bu kadar eziyet etti annesine çıktıktan sonra nasıl olur acaba diyor :) 2730 gr olmuşuz suyumuz çok az miktarda azalmış yani normalin biraz altındaymiş çok sıvı tüketip dinlenmeye devam. Herkesler iyidir inşallah öpüyos kızımla sizi..:)
canım nerden aldın bunu kaç lira. heyecanlandım birden