2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
teyzeleri bakın oğluma neler aldım.

Product Detail | H&M TR ( bu 1 yaş için)

Product Detail | H&M TR (0-2 aylık, eşimin kuzeninin düğünü vardı 40 çıkmasına yakın, o zman giydirirm)

Product Detail | H&M TR ( bu da 4-6 aylık, teyzesinin nişanında giycek biraz büyük olur ama olsun çünkü ozman Meriçim 2,5 aylık filan olcak)

kıyafetler harika bayıldımm.güzel günlerde kullanın inşallah.. :)
bende oğluşum için bişiyler bakabilirim siteden uygun fiyata hoş şeyler varmış..

Bende sabah kalktığımda kasık ağrım vardı. Sonera işe geldim aradan zaman geçtikçe bel, bacak, kasık hepsi birbirine girdi. Aynı adet sancısı gibi. baya tırstım:18: Öğlen yemeğine eve gittim 2 saat yattım tekrar işe geldim. Çok şükür şimdi iyi hissdiyorum kendimi

iyi olmana sevindim cnm.umarım sende izne ayrılana kadar bi sorun yaşamazsın..
bide bizim günlerimiz azaldı çok ben şubatta hazırlıklı olucam artık..nolur nolmaz...

Yerim ben onun totosunu ya. Sağlıkla giysim kuzum:nazar:
teşekkür ederiz teyzesi :) canım sen iyimisin ? bende iyi değilim yazmışsın neyn var ?
nasılsınız bugünn. ben kara kara düşünüyorum ya, dün bir liste yaptım kalan eksikler ve masrafını hesapladım, kabardı liste yine yaa.

ömür biter eksikler bitmez, ölsek ardımızda yine masraf var, kefeniydi mezarıydı :)) çok kötüyüm bennnn :)) Allah gecinden versin ya şakası bi yanada

kıyafetler harika bayıldımm.güzel günlerde kullanın inşallah.. :)
bende oğluşum için bişiyler bakabilirim siteden uygun fiyata hoş şeyler varmış..
beğenmenize sevindik teyzesi :) fiyatı uygun olduğu gibi acayipte kalite, mothercareninkilerden iyi malı.ama siteden satışı yok işte.
canım cevvabın için teşekkür ederim ben özrlliklr hafiif olsun istiyorum dükkanlara girince aldana biliyor insan geçen bir girik en ağır arabayı aldık çıktık falan sonra napıyoz biz dedik geridöndük verdik:):)

rica ederim canım, evet aldanabiliyo insan.ne kadar bütçe ayırdınız peki ?

Arkadaşlar merhaba bebek arabası ve araba koltuğu alanlar hangi markaları tercih ettiniz?

Ben Kraft twist rlx aldım araç koltuğu ile beraber tek elle katlanabiliyor.Bagaj için tekerlekleri de çıkıyor.İlk 6 ay araç koltuğunu takıp kullanacağım sonrası için diğer parçayı.tamamen yatırınca Fort bebe şeklini alıyor.Çok kullanışlı.Çok araştırmıştım.

teşekkür ederiz teyzesi :) canım sen iyimisin ? bende iyi değilim yazmışsın neyn var ?

ömür biter eksikler bitmez, ölsek ardımızda yine masraf var, kefeniydi mezarıydı :)) çok kötüyüm bennnn :)) Allah gecinden versin ya şakası bi yanada

sen kötü değilsin şekerim, acı gerçek bunlar.
aslında şuana kadar hesaplarımız normaldi. şuana kadar beşiği babam ben alıcam dedi. bizde bıraktık bu zamana kadar almadık, ondan da bi ses çıkmadı, artık almamız gerekiyo bu saatten sonra bekleyemem, bizde kolları sıvadık, napalım. o yüzden sarsıldık şekerim..

Slm kizlar bebek arabasi konusulmus. Bizim arabamiz bu. Hafif bir araba.
$inglesina-avio-all-over-puset-z.jpg $Inglesina-Bebek-Arabasi-Espresso_200889_4.jpg $inglesina-zippy-free-all_2403_.jpg

canım geçmiş olsun, benimde son zamanlarda ara ara oluyo bulantı.kötü cidden, inş geçer.
geçen bi komşu diyodu, kabuğuyla ince bi dilim limon kesip tuzlayıp yemek bulantıyı alıyomuş denemek istersen.

Allah kolaylık versin canım ödemelerinizde, ikizlerle kesin şart bide araba.
otomatik mi normal mi kullanıyosun sen ?
biz ben kullanalım diye otomatik aldıkta insan yinede korkuyo
allah esirgesin bizde trafik kazası mağdurları çok.
kullandıkça alışırımda zaten hızda sevmem ben

canım ben eski şoförlerdenim, hatta istanbul soförlerinden, ikinci görev yerim istanbul bağcılardı
otomatik daha pahalı olduğu için manuel aldık
amin canım, allah hepimize kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah

limon yedim canım sağol ama
kusmama engel olmamadı:KK50::KK50::KK50::KK50:

merhabalar arkadaslar herkese kolay gelsin son haftalarda işler heyecan hersey bı arada... bişey sormak istiyorum bu son haftalarda kişisel temizlik olayını nasıl yapıyorsunuz? zor oluyor artık

ben kendimi boğa gibi hissediyorum,
çok çirkin ve çok pis
çünkü ellerim hiçbir yerime yetişmiyor artık
kuaföre gidip ağda yaptıracam sezaryen olmadan önce
ama bebebcikler erken gelmeye kalakarlarsa bittiğim andır allah korusun:18::18::18::18::18:

bende öyle yapmaya calısıyorum cok hassas cıldım zaten normalde yara oluyordu şimdi hiç dayanamıyorum... jilette uzun sürelı olmuyor bazı doktorlar kızıp söyleniyormuş eger tüylü görürlerse.. o yuzden cekınıyorum acıl bısey olursa napıcam dıye

ay keyfimizden değil herhalde, kimse öyle gezmek de görünmek de istemez değil mi?
kızmasınlar bize yaaaaa

güle güle kullanın papatyacım yeni arabanızı... e geniş aile oluyosunuz anca sığarsınız :)

sağol canım, çok daha iyileri sizin olsun inşallah

ben cuma günü ağdaya gitcem, 2 kere ağda yaptım kendim 2 kerede jiletlemiştim, şimdi göremiyorum, bide aşırı derecede azaldı tüylerim en son 2 ay evvel jiletlemiştim yeni geldi desem yeri, keşke kalıcı olsa bu durum.

2 ayyyy mı
çok şanslısın candaşcım, ben de durumlar öyle değil maalesef
ayyyyyy bayıldım kıyafetlere
küçük adam meriç
yerim ben onun kırmızı pantolonunu

bende de bugün bir sıkıntı var :KK50:
Bende sabah kalktığımda kasık ağrım vardı. Sonera işe geldim aradan zaman geçtikçe bel, bacak, kasık hepsi birbirine girdi. Aynı adet sancısı gibi. baya tırstım:18: Öğlen yemeğine eve gittim 2 saat yattım tekrar işe geldim. Çok şükür şimdi iyi hissdiyorum kendimi

canım dikkat et kendine, sana bir şey olmasın
senin doktorun da yok orada
ben de kötüydüm bugün, kusunca biraz rahatladım, kendime geldim

merhaba tatlış anneler.umarım hepiniz iyisinizdir.valla bende artık gün saymayı bıraktım akışında herşey.işyeri de bir yoğum ki sormayın gitsin.ama olsun.hemen akşam oldu bugün.eee biraz yoruluyoruz tabi artık kolay değil ama 8 şubat akşamı ilan ediyorum özgürlüğümü :) bebişimle geçireceğim günlere kendimi adapte etme zamanı geliyorrrr.allah hepimize kolaylıklar kolay doğumlar,sağlıklı evlatlar,mutlu huzurlu yuvamızda da yeni yeni elemanlarla nice seneler nasip etsin yarabbi (amin ) öpüyorum hepinizi.haa bu arada hergün reklamlarda sigara böreği yiyen küçük bir kız görüyorum maviş maviş benim gibi :) o sebetendir ki bügün yeminimi bozup bende onun gibi yemeğe karar verdim.eve gidip tv karşısında onun gibi burnumu buruşturup börek yemek için can atıyorum.hepinize iyi akşamlarr güzellerrrr

Merhaba arkadaşlar ben de mart annesi olucam hayırlısıyla inş. Size bir sorum olacak saç dibimde 3gündür bi kaşıntı vardı bugün duş aldıktan sonra saçımı tararken havluya o malum yaratıklardan olduğunu düşündüğüm birşey düştü. Fakat eşimde ben de pek anlamıyruz ben aynadan baktığım kadarıyla pek göremedim bişi eşimde anlamıyor pek bit şampuanı kullansak bebeğe bi zararı olur mu 33 haftalık hamileyim bu arada başka bi tavsiyesi olan varmı

Selam kuzlar bugun iç yatak işinîde birirdim şükür işbir yatak baby bed aldım 240 tl yaysız antibakteriel latex :KK16:

benim prensesimin güzel teyzeleri hepinize selamlar, yeni fırsat bulup yazıyorum bugün size, sabah evim dip köşe temizliği son buldu halilarim geldi yıkamadan evim miss oldu anlayacağınız :) öğleden sonrada doktorda randevumuz vardı, benim çati şeklim mi ne değişikmis dolayısıyla bebk hala aşağıda duruyomuş ve pozisyonu, yüz geliş şeklindeymiş buda normal Doğuma engelmis:KK43: büyük ihtimal sezeryan dusunecegiz senin için dedi, bi doktor daha geldi pozisyona bakmak için doktorumda diyo ki bu bebek en başından beri nazlı, şimdide bagdas kurmuş oturuyor daha çıkmadan bu kadar eziyet etti annesine çıktıktan sonra nasıl olur acaba diyor :) 2730 gr olmuşuz suyumuz çok az miktarda azalmış yani normalin biraz altındaymiş çok sıvı tüketip dinlenmeye devam. Herkesler iyidir inşallah öpüyos kızımla sizi..:)

Merhaba arkadaşlar ben de mart annesi olucam hayırlısıyla inş. Size bir sorum olacak saç dibimde 3gündür bi kaşıntı vardı bugün duş aldıktan sonra saçımı tararken havluya o malum yaratıklardan olduğunu düşündüğüm birşey düştü. Fakat eşimde ben de pek anlamıyruz ben aynadan baktığım kadarıyla pek göremedim bişi eşimde anlamıyor pek bit şampuanı kullansak bebeğe bi zararı olur mu 33 haftalık hamileyim bu arada başka bi tavsiyesi olan varmı

canim ben kullanma derim, bitin en iyi ilaci eczanelerde satilan ozel metal taraklarla taramak, benim de kizlarim kaptilar okuldan, bana da gecti tabi, ama kesinlikle ilac kullanmiyorum, ne kendime ne de kizlarima, hergun, gunde 2 kez, sabah aksam tara, ya da esin tarasin, eger nerden kaptigini tesbit edersen ve de ordan uzak durabiliyorsan bir kac haftaya temizlenmis olur, ne kadar dogal da olsa kimyasal ilaclar, tabi bu benim fikrim, bir de doktoruna sor istersen, gecmis olsun bu arada.

canım haklısın ya büyük şehirde arabasızlık zor, bizde ya babamdan ya k.pederden alıyoduk ihtiyaç halinde.dediğin gibi uygun arabalar var iş görsün diye alınabilir, inş allah nasip etsin hayırlısıyla. haftasonu randevum vardı dr a diyim belki banada verir fitili, aşırı değil akıntım ama yinede çok yani.eskiden hiç olmazdı.

ben cuma günü ağdaya gitcem, 2 kere ağda yaptım kendim 2 kerede jiletlemiştim, şimdi göremiyorum, bide aşırı derecede azaldı tüylerim en son 2 ay evvel jiletlemiştim yeni geldi desem yeri, keşke kalıcı olsa bu durum.

canım ben graco symbio aldım

canım teşekkrler bende üye olayım :) güle güle kullanın

çok enteresan ya .. dr a gitcem cmtsi unutmazsam senin için sorarım canım

Product Detail | H&M TR ( bu 1 yaş için)

Product Detail | H&M TR (0-2 aylık, eşimin kuzeninin düğünü vardı 40 çıkmasına yakın, o zman giydirirm)

Product Detail | H&M TR ( bu da 4-6 aylık, teyzesinin nişanında giycek biraz büyük olur ama olsun çünkü ozman Meriçim 2,5 aylık filan olcak)

canım çok tatlılar hepsi, hele o kırmızı pantolon, gömlek... çok yakışıklı olucak minik oğlun... güle güle giysin inşallah...

nasılsınız bugünn. ben kara kara düşünüyorum ya, dün bir liste yaptım kalan eksikler ve masrafını hesapladım, kabardı liste yine yaa.

kızlar hastaneye giderken emme sıkıntısı olursa diye bebe maması alıcakmısınız? yoksa sıkıntı olduğunda mı almalıyız? sonra elimizde kalmasın. s.k tarihi falan geçer.

kilo konusunda takılacak bi durum yok bence, ben de 53 ile kadım 65 oldum. gayet normal diyo. bi problemi var o doktorun sanırım. takma sen boşver. bebeğin sağlıklı olsun yeter. kilolar nasıl olsa verilir.

aynı şeyi bende düşünüyorum. doğum kanalına girmiş olabilir. ilk defa duydum bu durumu.

maya16 bebek arabası sormuşssun. ben pierre carden alıdım pusetiyle birlikte. hafifliğinden yana tavsiye ederim.

bence bebek maması alma canım, gerek olmazsa boşu boşuna almış olursun, gerek olursa hemen en yakın yerden alır getirirler, sen eğer gerek olursa hangi markayı kullanacağına karar ver sadece söylersin gerek olursa alıcak kişiye alınır hemen, biberonunu götür sadece yeter yani, onu kullanmasan da ilerde nasılsa kullanılır su için falan...

bence doktoruna danışmadan sakın kullanma, sık sık sabunla yıkayıp sık dokulu bit taraklarından kullan derim ben de...

Selam kuzlar bugun iç yatak işinîde birirdim şükür işbir yatak baby bed aldım 240 tl yaysız antibakteriel latex :KK16:

güle güle kullanın canım, bize de lazım, ben de bi araştırayım bu modeli...

benim prensesimin güzel teyzeleri hepinize selamlar, yeni fırsat bulup yazıyorum bugün size, sabah evim dip köşe temizliği son buldu halilarim geldi yıkamadan evim miss oldu anlayacağınız :) öğleden sonrada doktorda randevumuz vardı, benim çati şeklim mi ne değişikmis dolayısıyla bebk hala aşağıda duruyomuş ve pozisyonu, yüz geliş şeklindeymiş buda normal Doğuma engelmis:KK43: büyük ihtimal sezeryan dusunecegiz senin için dedi, bi doktor daha geldi pozisyona bakmak için doktorumda diyo ki bu bebek en başından beri nazlı, şimdide bagdas kurmuş oturuyor daha çıkmadan bu kadar eziyet etti annesine çıktıktan sonra nasıl olur acaba diyor :) 2730 gr olmuşuz suyumuz çok az miktarda azalmış yani normalin biraz altındaymiş çok sıvı tüketip dinlenmeye devam. Herkesler iyidir inşallah öpüyos kızımla sizi..:)

maşallah bebeğine canım, işler de bitmiş ev temizlenmiş, darısı başımıza :)

Yuz gelis sekli nasil oluyor canim. Masallah bebegine:nazar:

canım nerden aldın bunu kaç lira. heyecanlandım birden :KK1:

Toker bebeden aldik. Ne kadara aldik hatirlayamiyorum. Kendime ic camasiri bakiyordum. Sonradan ogrenince de unuttum B12 eksikligi var bende. Inglesina markasi,

güle güle kirlensin cnm evin.
maşallah bebişin kilosu iyiymiş. ben bu ara taktım kiloya. suyun azalma sebebi doğumun yaklaşması anlamına mı geliyormuş? doğum şekline takma derim, hayırlısı sezeryanmış, sağlıklı olsun da. :))

kızlar biz de bugun annemle hep iş yaptık daha doğrusu çoğunu o yaptı. çok üzülüyorum annemi yorunca da o gidince ağlıyorum :KK5: annelerin hakkı ödenmez. çok nazımı,derdimi çekti kadıncağız :KK17:

çamaşırların hepsini yıkayamadık asacak yer kalmadı :KK1: ne kadar çok almışım. 1 yaşına kadar bile kıyafeti var. yarın yıkamaya devam edeceğiz. mobilyalarını sildik, hem yatağının hem beşiğinin koruyucuları,cibinliklerini yıkadık. odasını dezenfekte ettik. çok güzel uğraşlar ama yoruldum cidden. bi kaç güne çantamı hazırlayacağım.

şu bebek arabasını da bir alsaydım. şimdi ana kucağı ayrı aldığım için, oto için de 6aydan sonra alacağım için travel sistemler benim için fazla ve gereksiz. şimdi en az 600 eder o sistemler. e benim ev için anakucağım var. oto için de 6aydan sonra alırız bi tane ya da işyerinden birinden alırım diyor eşim. sanırım bana tek bir araba şöyle hafif kolay katlanan iyi olur.

kızlar bir de ben sadece 2li test yaptırmıştım iyi çıkınca 3lü yaptırmamıştım. bebeğimde bir problem yoktur di mi şimdi bu nereden çıktı diyeceksiniz Bilmem korktum işte:18:

X