- 28 Temmuz 2010
- 980
- 0
Hadi hayırlısı olsun canım. borç yiğidin kamçısıymış. Gelin kredi verelim
heheee kredi deyinceee zorla gülüyorumm
daha bankaya günahımı vermem param varsa alırım yoksaa amannn uzak dursun..
dün ara ödeme yaptık 1.5 sene geriye geldik. eşim diyo ki
kredinin bittiği gün gelcem banakada bağırcam pis faizcilerr yediniz bitirdiniz ulan beni diye
ne olsa işimiz bitcek o zaman
h
canım ya :) siz ev kredisi ödüysounuz dimi ? bu gidile sana çalışma yolu görünür :) inş kızında çok akıllı uslu olurda aklın kalmaz
evet canım ev kredisi ödüyoruz araba için tekrar kredi çekmeyizde 3 -5 ayarlarsak öyle alırız belkimde. oda ben çalışırsam tabi.
aman ne bilim hayırlısı olsun....
bu arada akıntım var demişssin benim akıntım çok oluyodu o yüzden fitil kullandım 2 günde bile super iyi geldi. altıma işemiş
gibi dolanıyodum ya. vagi-hex önerdi doktor. devlet karşılamıyor. ama gebelerde en iyisi önerilen buymuş.
cnm aslında araba evden daha önemli hele birde bebek varsa arabaya gerçekten ihtiyacınız olacak...markası ne olursa olsun fiyatı ne olursa olsun olsunda...böyle dediğime bakma araba kullanmaya başladığımdan beri evimizde yok ama =( her gördüğüm cipte gözüm kalıyor =) kuzenim orta okul mezunu kocası hediye nissan qashqai almış =)) bizde 15 bin liraya arabayı zor aldık ikimizde çalışıyrz he he =) ama en azından her yere rahatlıkla gidiyrz .. istanbulda bir yerden bir yere gitmek için kaç tane otobüse binmemiz gerekyr !!
eğer evinzin borcu bitmek üzereyse girebilrsinz bence arab işine tatlım.. cnm borç işi çok zor bende cesaret edemem.. inşalalh bebeğimiz kısmetiyle gelir =)
ahhh ahh aynı durumlar işte. anneme 2 vesaitle gidiyorum, bide bebek olunca nasıl gitcem. dediğin gibi,
İstanbul trafiği malum. hep millletin ağzına bakıyoruz bi yerden bir şey alınacak arabaya ihtiyaç olunuyo..
bende diyorum şöyle 12 milyara bile opel corsalar var. ayağımızı yerden keser valla canıma yetti benimde.
ev meselesine gelince daha 6 buçuk sene var bitmesine. aman daha krediye bulaşmam.
cemreeeeeeeeeee nerdesin?
çık ortaya lütfennnnnnnnnn göremiyorum seni
yoksa doğum mu yaptınnnn?
ağzını hayra aç kızzz :18: