Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi ocak 2013 doğum hikayelerini okudum bazı hamişler var ne guzel. 20 kişi 10 kişi bekleyeni var ben baktım benim hiç kimsem yok şu hayatta çok moralim bozuldu annem yok öldu babam yok ( annemi öldurduğu ve hepimizin hayatını mahfettiği. İçin asla konuşmuyoruz ) candn yana bir buyugum yok annemin babamın sevgisini topadım eşime verdim oda sevmiyo galiba insanlara fazla sevilmek yaramıyo .cok uzuldum çok ağladım annemi çok özledim olsaydı oda beni beklerdi koklardım annemin boynunun kokusunu çok özledim.
Kayınvalidem beni sevmiyo hani böyle hayatta hep zorluk yaşaan insanlar varya bende onlardanım tamam herkes sıkıntı yaşıyo ama benim kimsem yok kimsesizlik çok kötu yanınızdaki insanarlara bidaha bakın annenizin boynunu koklayın yapıcak bişey yok hiçbizaman mutlu olamıycam
canım yaşadığın şeyler gerçekten kolay değil ama bu da senin sınavın olsa gerek kendini çok şansıs görebilirsin ama senin giib olupta evlat sahibi olamayanlara göre şanslısın bir evladın olacak sen ona anne olacaksın annenin kokusunu onda bulacaksın belkide şu anda böyele moralini bozman normal çok duygusal bir dönemdesin bol bol dua et ve şükret bir evlada sahip olacaksın inanki dünyanın hiç bir duygusuna değişilmeyen bir duygu anne olmak eminim ki bu kadar yaşanmışlığın üzerine sen çok güçlü dirayetli bir insansın ve bebğin çok şanslı çok güçlü sağlam bir annesi var bak az kalmış ne demek istediğimi bebeğini kollarına aldığın zaman anlayacaksın Rabbin yardımcın olsun
Şimdi ocak 2013 doğum hikayelerini okudum bazı hamişler var ne guzel. 20 kişi 10 kişi bekleyeni var ben baktım benim hiç kimsem yok şu hayatta çok moralim bozuldu annem yok öldu babam yok ( annemi öldurduğu ve hepimizin hayatını mahfettiği. İçin asla konuşmuyoruz ) candn yana bir buyugum yok annemin babamın sevgisini topadım eşime verdim oda sevmiyo galiba insanlara fazla sevilmek yaramıyo .cok uzuldum çok ağladım annemi çok özledim olsaydı oda beni beklerdi koklardım annemin boynunun kokusunu çok özledim.
Kayınvalidem beni sevmiyo hani böyle hayatta hep zorluk yaşaan insanlar varya bende onlardanım tamam herkes sıkıntı yaşıyo ama benim kimsem yok kimsesizlik çok kötu yanınızdaki insanarlara bidaha bakın annenizin boynunu koklayın yapıcak bişey yok hiçbizaman mutlu olamıycam
kizlar subat annelerinde meltemizmir nickli annenin dogum hikayesini ve resimlerini gordunuz muu... anne karnindan cikarken bile yavrusunun fotosunu koymus...rabbim bagislasin masallahh...
hemen okudum yazını görünce
ayyyyyyyy biz de sağlıcakla bir atlatsak doğumu
üşütmüş olabilir misin ki canım :26: geçmiş olsun ama yinede içimiz rahat etmeli nst ye girmeye çalış güzel haberlerini bekliyoruz
soğuk almış olmasın vücudun? benimde olmuştu geçen hafta. karnıma özellikle kalçama geniş yün atkı sardım uzandım geçti
ya cnm ben tüy dökücü krem kullanıyorum bir zararı yoktur herhalde:/
herkese günaydın
sizlere birşey danışmak istiyorum. ben 30 haftalık hamileyim. 2 hafta sonra doğum iznine ayrılmam gerekiyor. çok rahatsız bir gebelik geçirdiğim için ne yazıkki doktorum bekletmeden 32. haftada izne çıkmamı söyledi. ama yapmam gereken hiçbişeyi bilmiyorum. internetten günlerdir bakıyorum ama hep eski yazılar. raporu alıcam nereye vericem. SSK da neler yapıcam. yada rapordan öncemi gidicem. bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun bana. eksik birşey yaparsam izinden sonra paramı alamazmışım
Of yine gecenin bşr yarısı uyandım ter içinde. Yaramaz kızım kıpır kıpır karnımı delip çıkacak :) yat uyu dimş bu saatte :)))
günaydınnnn herkese kocaman kocaman günaydınnnn :) ne güzel değil mi bir güne daha başlamayı nasip etti rabbim.sonn 34 :) bir arkadaşım var benden 2 hafta sonraydı görünen doğum tarihi ama doktor izin vermemiş çalışmasına erken gelebilir demiş bebek ve izne ayrıldı.çok da istiyodu çalışıp doğum iznini aktarmayı.hayırlısı artık ne diyelim.herkese bol huzurlu,sevgi dolu ve iyi günler dliiyorum.hepinizi kocaman öpüyorum
herkese günaydın
sizlere birşey danışmak istiyorum. ben 30 haftalık hamileyim. 2 hafta sonra doğum iznine ayrılmam gerekiyor. çok rahatsız bir gebelik geçirdiğim için ne yazıkki doktorum bekletmeden 32. haftada izne çıkmamı söyledi. ama yapmam gereken hiçbişeyi bilmiyorum. internetten günlerdir bakıyorum ama hep eski yazılar. raporu alıcam nereye vericem. SSK da neler yapıcam. yada rapordan öncemi gidicem. bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun bana. eksik birşey yaparsam izinden sonra paramı alamazmışım
Herkese günaydın.güzel,mutlu,bol tekmeli bir hafta diliyoruz