2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
hayirli aksamlar kizlarnasilisiniz.

canım yaşadığın şeyler gerçekten kolay değil ama bu da senin sınavın olsa gerek kendini çok şansıs görebilirsin ama senin giib olupta evlat sahibi olamayanlara göre şanslısın bir evladın olacak sen ona anne olacaksın annenin kokusunu onda bulacaksın belkide şu anda böyele moralini bozman normal çok duygusal bir dönemdesin bol bol dua et ve şükret bir evlada sahip olacaksın inanki dünyanın hiç bir duygusuna değişilmeyen bir duygu anne olmak eminim ki bu kadar yaşanmışlığın üzerine sen çok güçlü dirayetli bir insansın ve bebğin çok şanslı çok güçlü sağlam bir annesi var bak az kalmış ne demek istediğimi bebeğini kollarına aldığın zaman anlayacaksın Rabbin yardımcın olsun

Amin rabbim herpimizin yardımcısı olsun iyi dilekletin için sağol benim umudum yok artık bakalım hayat daha neler çıkarıcak karşımıza

annenin mekanı cennet olsun cnm.zor bir sınıvdasın belki ama şükür ki rabbim sana can yoldaş gönderiyor.onunla olacağın güzel günleri düşün.bebğin güçlü bir aaneye sahip olacağı için o da şanslı.ona sarılırsın o yeter sana.az kaldı.sabır

canım benim, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun annenin. Ama hayat pes edilip, umutsuzlukla geçirilecek kadar uzun değil maalesef. neye şartlanırsan hayatını öyle yaşarsın diye düşünenlerdenim ben. Depresyona girip mutsuz olmak o kadar kolay ki, zor olan mutlu olabilmek ama güzel olan da mutlu olabilmek. Canından can geliyor senin, daha iyi bir sebebin olamz mutlu olmak için ve tabiki güçlü olmak için. Hayatta hep zorluk yaşayan insanlardanınm diyip öyle yaşamaya kalkarsan, bebişinde sninle aynı kaderi paylaşır. Mutlu ol ki mutlu et. Mükemmel bir anne olacaksın eminim.

kizlar subat annelerinde meltemizmir nickli annenin dogum hikayesini ve resimlerini gordunuz muu... anne karnindan cikarken bile yavrusunun fotosunu koymus...rabbim bagislasin masallahh...

kizlar subat annelerinde meltemizmir nickli annenin dogum hikayesini ve resimlerini gordunuz muu... anne karnindan cikarken bile yavrusunun fotosunu koymus...rabbim bagislasin masallahh...

hemen okudum yazını görünce
ayyyyyyyy biz de sağlıcakla bir atlatsak doğumu

üşütmüş olabilir misin ki canım :26: geçmiş olsun ama yinede içimiz rahat etmeli nst ye girmeye çalış güzel haberlerini bekliyoruz

soğuk almış olmasın vücudun? benimde olmuştu geçen hafta. karnıma özellikle kalçama geniş yün atkı sardım uzandım geçti

usuttum mu bilmiyorum dikkat ediyorum aslinda. nst ye her cuma giriyorum zaten normal demisti doktor 20 civarlari cikti hep. bugunde devam etti sancilar ama suan yogun bir kasik agrim var. Allah hepimizin yardimcisi olsun ins zamaninda gelir bebislerimiz

Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun annenin. İnan senden çok çok daha zor hayatlar yaşayanlar var. Bardağın doku tarafını görmeye çalış ve bebişin olacağı için çok şanslı olduğunu düşün. İlk bebeğinmi bilmiyorum ama dünyada bundan daha büyük sevgi ve mutluluk yok doğduktan sonra daha iyi anlayacaksın. Kendin için olmasa da bebeğin için dik durmaya çalış tatlım inan aslında dünyada kendşnden başka kimsesi yok insanın

Of yine gecenin bşr yarısı uyandım ter içinde. Yaramaz kızım kıpır kıpır karnımı delip çıkacak :) yat uyu dimş bu saatte :)))

Okudum şubat annelerindeki doğum hikayesini oturdum ağladım bi de.. Ameliyata giderken kızımı nasıl bırakırım ki..

günaydınnnn herkese kocaman kocaman günaydınnnn :) ne güzel değil mi bir güne daha başlamayı nasip etti rabbim.sonn 34 :) bir arkadaşım var benden 2 hafta sonraydı görünen doğum tarihi ama doktor izin vermemiş çalışmasına erken gelebilir demiş bebek ve izne ayrıldı.çok da istiyodu çalışıp doğum iznini aktarmayı.hayırlısı artık ne diyelim.herkese bol huzurlu,sevgi dolu ve iyi günler dliiyorum.hepinizi kocaman öpüyorum

kızlarrr bu arada sabah haberlerinde dinledim bugun bakanlar kurulunda doğum iznini de tartışacaklarmış.dua edelimde uzasın.hamilenin duası kabul olurmuş.toplu yaparsak daha da kabul olur inşallah

herkese günaydın

sizlere birşey danışmak istiyorum. ben 30 haftalık hamileyim. 2 hafta sonra doğum iznine ayrılmam gerekiyor. çok rahatsız bir gebelik geçirdiğim için ne yazıkki doktorum bekletmeden 32. haftada izne çıkmamı söyledi. ama yapmam gereken hiçbişeyi bilmiyorum. internetten günlerdir bakıyorum ama hep eski yazılar. raporu alıcam nereye vericem. SSK da neler yapıcam. yada rapordan öncemi gidicem. bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun bana. eksik birşey yaparsam izinden sonra paramı alamazmışım

Gunaydın okudum dogum hikayesini bende dogum fotocusu işini halletmeye calışırken resimler iyi geldi valla.darısı basınızaaacamasırlar çantam vs bitti şekerler süsler ok fotocu kaldı bitek allahım saglıkla kavustursun yavrularımıza

canım bnde 32 de ızne ayrıldım oncelıkle gıttgın hastanede ssk gecıomu devletmı ozelmı? bn ozele gıdıorum ama ssk gecıo raporumu verıdler hastanenın bashekımıne ımzalattım hastane bnm adıma sskya gırıs yapıo sskya gıtmemem gerek kalmadı o yuzden bunu sor bazı hastaneler sneın yerıne boyle bıldırıyor cunku bır fotokopıde ısyerıme muhasebeye verdım ısyerım bır gırıs yapmıo sadece muhasebesel ıslemler ıste ek 10 eksık gun bıldırımı gıbı seyler var onları yapıo ısyerın ama raporun orjınalı sende kalsın doumda bu raporu ıstıolar sanırım yerıne baska rapor verıolar o raporuda ısyerıne gotururosun onunla ılgılı ısyerın bır gırıs yapıo sanırım

Of yine gecenin bşr yarısı uyandım ter içinde. Yaramaz kızım kıpır kıpır karnımı delip çıkacak :) yat uyu dimş bu saatte :)))

Ben de cok terliyorum. Ustum acik yatiyorum artik terlemiyim diye.

Az kalmis doguma. Benim de son 37 gun

Gunaydin. Ben de tam bilmiyorum cvp verilince ogreniriz. Memur musun? Ben de ogretmenim ne yapacagimi bilmiyorum.

Herkese günaydın.güzel,mutlu,bol tekmeli bir hafta diliyoruz

Gunaydin. Kahvaltimizi yaptik ve tv izliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…