2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

cnm hamilelikte daha çok ilgi beklediğimiz için ilgisiz gelmiş olabilir.hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz.burda paylaşmamızın sebebide bu.birbirimizi anlıyoyabiliyoruz.geçecek bu durumlar az kaldı.biraz daha sabır.kocalarımızıda düşünelim onlar içinde kolay değil

neden mutsuzsun canim? yalnizliktan mi?yoksa sende mi turkiye disindasin? yada her ikisi de mi?

turkıyedyım ama aılem baska sehırde burada yalnızca eşımın aılesı var eşim bıraz ılgısızlestı sankı arada bole donemler gecırıyoruz ama sımdı yapması daha zoruma gıdıo hep yalnız kalmak canımı sıkıyor o evı masrafları kafasına cok takıo hep onları sunuyor onume kafam cok dolu dıyıp duruyorrr yasımızda kucuk ıkımızde depresyondayız yanıı ama sabah bırazcık aldı gonlumu ıste ole suruyor bızım evlılıgımız Allah hayırlısını versinnn hepimizeee....

cemrem evet yaa bazen cok takıyorummm helede sımdı ama napalım zaman gostercek bakalım umarım babamız büyürrrr o kadar sevmesem hıc takmam sanırımmm

ayyy kızlar iyi bu topıge yamaya baslamısım cok sagolun yemın ederım cooookkkk ıyı gelıyorsunuz bana yaaa cok tesekkur ederımmm sızee evet ınsallh gececek bız bırazcıkta kucuguz zor geldı sanırım daha evlılıge yenı alımsmıken baba olma fıkrı bıraz korkutucu sanırımmm kadınlar daha hızlı uyum saglıo durumlara olsun bekliyoruz ben cok sevıom kocamı ıkısnı bırlıkte buyutcem artık

Arkadaşlar dün gece inanılmaz bir sancıyla uyandım,nasıl canım yandı anlatamam,doğuruyorum sandım düşünün...kan ter içinde kaldım,hemen eşimi uyandırdım,neyse ki 5 dk sürdü sürmedi geçti.adet sancısı * 100 gibi düşünün.eşimle bunun yalancı doğum sancısı olduğunu düşündük.haftaya doktor kontrolümüz var bakalım,ne söyleyecek.oğlum çok seri tekmelemeye başladı korkuyorum bir de plesenta previamız var,acaba diyorum ondan mı bu sıkıntılar,34 haftadayız bakalım bu yalancı sancı dediğim durum tekrar edecek mi?

Zaman geçse de doğursak bebişlerimizi :) giyinememekten gezememekten çok sıkıldımm. Rüyalarımda hep doğuruyorummmm

anlatabilirsin canim benim hiic cekinme.sonucta seni en iyi biz anlariz.KADINLAR DAYANISMASI))
esinin ailesiyle olman kasmis seni anlasilan.bendede her zaman olur.ama kendi ailemin yanindayken hic bolee olmuyoo

tesekkuer ederım evet aılemın yanındayken olmuo ama aılemı zaten yılda bır kere gorebılıom malesefff( yaa herseyı onlarla yapmak zorunda kalıom cunku esım cok gec saate cıkıo ısten yazık kaynanamda gel yemek ye kızım felan yanı kotu bır tarfaları yokk ama ınsan kocasını ıstıo yanında

ah cnm ya kocan da benim gibi desene =)bende çok takarım borcu harcı ..kiradayız bu beni çok üzüyr o ayrı bir konu geçenlerde eşim bir projede %10 indirimi duyunca illa alalım diye tutturdu.bende tamam dedim sabaha kadar uyuyamdm kredi çekersek nasıl öderiz diye kafayı yedim ben hayatımda hiç kredi çekmedim cebimde ne varsa onu harcarım eksiye düşersem kafayı yerim..eşim bankada babamda bankacı eşim babama soryr babam çek krediyi al diyr eşim tamam diyor ben yok diyrm diyorlar sen bizden iyi biliyorsn sanki evet diyorum ...ben eğer o ay hesabımda para olmazsa psikolojim bozulur..aldırmadm evi...çünkü bebeğimiz doğduğunda ne kadar giderimiz olur bilemyrz bebeğime bir kıyafet alırken param yok diye alamamzlk olursa üzülrm.bakıcı tutacağız daha..masraf çok..böylede olursa birbirimize yansıyacak evimizin huzuru kalmayack yani...
sözün kısası eşinin arkasında ol biraz ona hak ver tatlım...borçlardan kurtarsın Rabbim bizi=)

ben hacı şakir bebe sabun tozu aldım ektra durulama yapıyorum kokusu çok güzel .ama sıvı deterjanda deneyeceğim merak ediyorum ama sabun gibi doğal kokmaz sanırım

evet canım eşimde öle yetmıo dıyıp duruo kafayı yıycek canım benım yaa yavvv anlamaya calısıomda ışte bazen patlıyorum nese patlayınca 1 2hafta ıdare edıyorum ınsallh bu seferkı daha uzun surer zıra ğlamaktan helak oluyorummm oda bana bakıp sınırden gülüyor ben daha cok aglıom öle gıdıo işte sabaha kadar D: komıgız aslında ama pısıkolojı ısteee

canım benım ben hiç bılmıyorum arada evet bole sıkısma gıbı felan hıssdyrum agrılıda oluyor ama ben hıc anlamıyorum sancımı felan dıe yaaa.... doktoruna sor bakalım ....

kızlar arkadaşım 32 haftalık doğum yaptı..ulturasonda 1800gr görünen bebek doğunca 2450gr gelmiş...

canım bence kocan taksitleri ödeme konusunda kendine güveniyorsa ev almanız daha mantıklı bak ben 2.5 sene evvel eşimin desteği olmadan kendime güvenip bir sürü borç yükünün altına girip 1artı1 daire aldım bitti yeni kiraya verdim kalan borçları gelen kira ödüyor şimdi çokrahatım zaten çalışmayacağım 1 sene ama kafam rahat borç ödeniyor öle birden peşin parayla ev almak çokzor seneye ev almakda zorlaşacakmış bütçenize göre ufak bir daire alabilirsiniz yani ben olsam sokardım özellikle maaşlı çalışmayıp kendi işini yapıyorsa daha da kolay olur ben kendimden biliyorum taksit biriktirme derdimyoktu taksitin günü gelince müşteriden para alıptakside yatırıyodum e tabi sonra biraz içeriye giriyodum ama karımdan kısıyodum ufak ufak

canım ben eşine hak veriyorum o yaşta geçimkaygısı istemeden kafasını takıyodurkendi içinde mutsuzdur senle bi derdi yoktur sevmese evlenmezdi sonuçta ailesiyle sürekli içiçe olmaktan sıkılıyosan bebeğin biraz büyüdükten sonra çalışabilirsin çocuğa bakacak insan derdinde yok hem eve katkı yaparak eşinin yükünü azaltmış olursun o mutlu hissederse senide mutlu eder yani çok birbirleriyle bağlantılı konular bence

hadi ya geçen sefer ada kuvezde kaldı biz önce çıkmıştık hastanede e zaten küvezde çıplak yatıyo sadece hastaneden çıkışta giydirmiştik 2 takım koydum ama biraz daha koyayım bari

paylaş tabi canım sıkma kendini yaz buraya ki rahatlayasın. biz de sıkıştık bu ara bi eşim sıkılıyo bi ben sırayla takıyoruz kafamıza kayınvalidemler geldi ne masraf yıksak diye bakıyoruz

kızlar arkadaşım 32 haftalık doğum yaptı..ulturasonda 1800gr görünen bebek doğunca 2450gr gelmiş...

ay ne güzel ya maaşallah çok iyi doğmuş 32 haftaya göre. bende erken doğarsa 2 kg altı doğar diye çok korkuyorum

evet canım cok haklısın bırbıryle bağlantılı eşim alışık değil geçim derdine ben çalısıyordum ....onun sacma sapan davranısları yuzunden cıkmak zorunda kaldım işten sonrada bulamadım arada öle gecici işlerde çalıstım sonra hamıle kaldım ıste bu zamna geldık ....ailesıyle içiçeğim ama bebege bakcaklarını sanmıyorum kaynanam zaten kayınbabama kaynanasına zor bakıo yazık kadına kucuk bebegıde bırakammm bılmıyorum nasıl yapcaz ben tabıkı calısacam umarım Allah yardım eder eski refah gunlerımıze donerız yoksa kafayı yıycez bırlıkte D:

neden bu kadar erken doğum yaptı canım bir sebebi varmı bebek nasıl:44:

edlıncım masllah allh bağışlasın bencede ıyı dogmus ınsallh kuveze felan gerek kalmamıstır bende merak ettım eternet gıbı neden erken doğmus kı normal mı dogurmus yoksa bır sorun oldugundan almak mı zorunda kalmıslar

tesekkur ederım gercektende ıyı gelıo D: evet ben eskıden cook takıodum kafama ama sımdı hamılelık benı daha pozıtıf yaptı Allah yardım eder dıyorum ama öle diyemiyorr bende sasıyorum aslında kendıme ondan bana sıra gelmıo sanırım yada soyle anlatıyım ben bu ara gercekten bebegımın saglıgından b aska bısey dusunemıyorum ....nasıl dogum yapcam hersey yolunda gıdecekmı dıe dusunnup duruyorum .... ben annemler gelınce masrafları onlara hafıften yıkacam D: ınsallhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…