kocam benıı sevmio die başlarmısım ağlamaya :d yaa biraz ilgisizleşti bayağı masraflarımız var o evi gecındırme derdın de bende neden bana ılgı gostermıosun derdıundeyım sımarıklık degıl kızlar herzamn aılesıyleyım kımınle evlıgım anlamdım yaaa dunde patladım ıste :d:d ama sabah aldı gonlumu bılıom burası yerı degıl ama sıze anlatasım gelıo nedense rahatlıyorum :d canım ılgılenıosunuz yaa sanırım ıyı gelıo :d bırbırımıze sımarıklık yapalım :d
neden mutsuzsun canim? yalnizliktan mi?yoksa sende mi turkiye disindasin? yada her ikisi de mi?
cnm hamilelikte daha çok ilgi beklediğimiz için ilgisiz gelmiş olabilir.hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz.burda paylaşmamızın sebebide bu.birbirimizi anlıyoyabiliyoruz.geçecek bu durumlar az kaldı.biraz daha sabır.kocalarımızıda düşünelim onlar içinde kolay değil
kızlar kızıma aldığım oda takımı birde emzirme koltuğu var daha gelmedi ama =) bakalım beğenecek misiniz?
Eki Görüntüle 617577 Eki Görüntüle 617578
anlatabilirsin canim benim hiic cekinme.sonucta seni en iyi biz anlariz.KADINLAR DAYANISMASI))
esinin ailesiyle olman kasmis seni anlasilan.bendede her zaman olur.ama kendi ailemin yanindayken hic bolee olmuyoo
turkıyedyım ama aılem baska sehırde burada yalnızca eşımın aılesı var eşim bıraz ılgısızlestı sankı arada bole donemler gecırıyoruz ama sımdı yapması daha zoruma gıdıo hep yalnız kalmak canımı sıkıyor o evı masrafları kafasına cok takıo hep onları sunuyor onume kafam cok dolu dıyıp duruyorrr yasımızda kucuk ıkımızde depresyondayız yanıı ama sabah bırazcık aldı gonlumu ıste ole suruyor bızım evlılıgımız Allah hayırlısını versinnn hepimizeee....
cemrem evet yaa bazen cok takıyorummm helede sımdı ama napalım zaman gostercek bakalım umarım babamız büyürrrro kadar sevmesem hıc takmam sanırımmm
ben hacı şakir bebe sabun tozu aldım ektra durulama yapıyorum kokusu çok güzel .ama sıvı deterjanda deneyeceğim merak ediyorum ama sabun gibi doğal kokmaz sanırımcnm sen deneyimlisin anladgm kadarıyla..bende 10 lu hastane çıkışını götürüp 2-3 tane zıbın ..yelek.battaniye.yeterli heralde hastanemiz 10 dkk uzaklıkta.ablamın evinede 3dkk =) çantamı bu hafta hazırlayacğım. bbirazdanda markete gidip detarjanı alayım diyrm ne tavsiye etmiştiniz DALİN BEBEK DETARJANIYDI SANIRM sıvı olandan alacağım..hafta içi yıkayacğm...
ah cnm ya kocan da benim gibi desene =)bende çok takarım borcu harcı ..kiradayız bu beni çok üzüyr o ayrı bir konu geçenlerde eşim bir projede %10 indirimi duyunca illa alalım diye tutturdu.bende tamam dedim sabaha kadar uyuyamdm kredi çekersek nasıl öderiz diye kafayı yedim ben hayatımda hiç kredi çekmedim cebimde ne varsa onu harcarım eksiye düşersem kafayı yerim..eşim bankada babamda bankacı eşim babama soryr babam çek krediyi al diyr eşim tamam diyor ben yok diyrm diyorlar sen bizden iyi biliyorsn sanki evet diyorum ...ben eğer o ay hesabımda para olmazsa psikolojim bozulur..aldırmadm evi...çünkü bebeğimiz doğduğunda ne kadar giderimiz olur bilemyrz bebeğime bir kıyafet alırken param yok diye alamamzlk olursa üzülrm.bakıcı tutacağız daha..masraf çok..böylede olursa birbirimize yansıyacak evimizin huzuru kalmayack yani...
sözün kısası eşinin arkasında ol biraz ona hak ver tatlım...borçlardan kurtarsın Rabbim bizi=)
Arkadaşlar dün gece inanılmaz bir sancıyla uyandım,nasıl canım yandı anlatamam,doğuruyorum sandım düşünün...kan ter içinde kaldım,hemen eşimi uyandırdım,neyse ki 5 dk sürdü sürmedi geçti.adet sancısı * 100 gibi düşünün.eşimle bunun yalancı doğum sancısı olduğunu düşündük.haftaya doktor kontrolümüz var bakalım,ne söyleyecek.oğlum çok seri tekmelemeye başladı korkuyorum bir de plesenta previamız var,acaba diyorum ondan mı bu sıkıntılar,34 haftadayız bakalım bu yalancı sancı dediğim durum tekrar edecek mi?
kızlar kızıma aldığım oda takımı birde emzirme koltuğu var daha gelmedi ama =) bakalım beğenecek misiniz?
Eki Görüntüle 617577 Eki Görüntüle 617578
canım bence kocan taksitleri ödeme konusunda kendine güveniyorsa ev almanız daha mantıklı bak ben 2.5 sene evvel eşimin desteği olmadan kendime güvenip bir sürü borç yükünün altına girip 1artı1 daire aldım bitti yeni kiraya verdim kalan borçları gelen kira ödüyor şimdi çokrahatım zaten çalışmayacağım 1 sene ama kafam rahat borç ödeniyor öle birden peşin parayla ev almak çokzor seneye ev almakda zorlaşacakmış bütçenize göre ufak bir daire alabilirsiniz yani ben olsam sokardım özellikle maaşlı çalışmayıp kendi işini yapıyorsa daha da kolay olur ben kendimden biliyorum taksit biriktirme derdimyoktu taksitin günü gelince müşteriden para alıptakside yatırıyodum e tabi sonra biraz içeriye giriyodum ama karımdan kısıyodum ufak ufakah cnm ya kocan da benim gibi desene =)bende çok takarım borcu harcı ..kiradayız bu beni çok üzüyr o ayrı bir konu geçenlerde eşim bir projede %10 indirimi duyunca illa alalım diye tutturdu.bende tamam dedim sabaha kadar uyuyamdm kredi çekersek nasıl öderiz diye kafayı yedim ben hayatımda hiç kredi çekmedim cebimde ne varsa onu harcarım eksiye düşersem kafayı yerim..eşim bankada babamda bankacı eşim babama soryr babam çek krediyi al diyr eşim tamam diyor ben yok diyrm diyorlar sen bizden iyi biliyorsn sanki evet diyorum ...ben eğer o ay hesabımda para olmazsa psikolojim bozulur..aldırmadm evi...çünkü bebeğimiz doğduğunda ne kadar giderimiz olur bilemyrz bebeğime bir kıyafet alırken param yok diye alamamzlk olursa üzülrm.bakıcı tutacağız daha..masraf çok..böylede olursa birbirimize yansıyacak evimizin huzuru kalmayack yani...
sözün kısası eşinin arkasında ol biraz ona hak ver tatlım...borçlardan kurtarsın Rabbim bizi=)
ah cnm ya kocan da benim gibi desene =)bende çok takarım borcu harcı ..kiradayız bu beni çok üzüyr o ayrı bir konu geçenlerde eşim bir projede %10 indirimi duyunca illa alalım diye tutturdu.bende tamam dedim sabaha kadar uyuyamdm kredi çekersek nasıl öderiz diye kafayı yedim ben hayatımda hiç kredi çekmedim cebimde ne varsa onu harcarım eksiye düşersem kafayı yerim..eşim bankada babamda bankacı eşim babama soryr babam çek krediyi al diyr eşim tamam diyor ben yok diyrm diyorlar sen bizden iyi biliyorsn sanki evet diyorum ...ben eğer o ay hesabımda para olmazsa psikolojim bozulur..aldırmadm evi...çünkü bebeğimiz doğduğunda ne kadar giderimiz olur bilemyrz bebeğime bir kıyafet alırken param yok diye alamamzlk olursa üzülrm.bakıcı tutacağız daha..masraf çok..böylede olursa birbirimize yansıyacak evimizin huzuru kalmayack yani...
cnm hamilelikte daha çok ilgi beklediğimiz için ilgisiz gelmiş olabilir.hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz.burda paylaşmamızın sebebide bu.birbirimizi anlıyoyabiliyoruz.geçecek bu durumlar az kaldı.biraz daha sabır.kocalarımızıda düşünelim onlar içinde kolay değil
kızlar hastaneye kaç takım koyacaksınız bebek takımı kız bebekleri nasıl oluyor bilmem ama erkekler etrafı acayip suluyor:) bebekler ilk günlerde altını açar açmaz hatta temizleyip bezi bağlarken bile şişve kaka yapıyorlar benim oğluşum hastanede altını değiştiriken durmadan etrafı sulamıştı ben 4 takım götürmüştüm ve az gelmişti aklınızda bulunsun
kocam benıı sevmio die başlarmısım ağlamayayaa biraz ilgisizleşti bayağı masraflarımız var o evi gecındırme derdın de bende neden bana ılgı gostermıosun derdıundeyım sımarıklık degıl kızlar herzamn aılesıyleyım kımınle evlıgım anlamdım yaaa dunde patladım ıste ama sabah aldı gonlumu bılıom burası yerı degıl ama sıze anlatasım gelıo nedense rahatlıyorum canım ılgılenıosunuz yaa sanırım ıyı gelıo bırbırımıze sımarıklık yapalım
kızlar arkadaşım 32 haftalık doğum yaptı..ulturasonda 1800gr görünen bebek doğunca 2450gr gelmiş...
neden bu kadar erken doğum yaptı canım bir sebebi varmı bebek nasıl:44:kızlar arkadaşım 32 haftalık doğum yaptı..ulturasonda 1800gr görünen bebek doğunca 2450gr gelmiş...
canım ben eşine hak veriyorum o yaşta geçimkaygısı istemeden kafasını takıyodurkendi içinde mutsuzdur senle bi derdi yoktur sevmese evlenmezdi sonuçta ailesiyle sürekli içiçe olmaktan sıkılıyosan bebeğin biraz büyüdükten sonra çalışabilirsin çocuğa bakacak insan derdinde yok hem eve katkı yaparak eşinin yükünü azaltmış olursun o mutlu hissederse senide mutlu eder yani çok birbirleriyle bağlantılı konular bence
neden bu kadar erken doğum yaptı canım bir sebebi varmı bebek nasıl:44:
hadi yageçen sefer ada kuvezde kaldı biz önce çıkmıştık hastanede e zaten küvezde çıplak yatıyo sadece hastaneden çıkışta giydirmiştik 2 takım koydum ama biraz daha koyayım bari
paylaş tabi canım sıkma kendini yaz buraya ki rahatlayasın. biz de sıkıştık bu ara bi eşim sıkılıyo bi ben sırayla takıyoruz kafamızakayınvalidemler geldi ne masraf yıksak diye bakıyoruz
ay ne güzel ya maaşallah çok iyi doğmuş 32 haftaya göre. bende erken doğarsa 2 kg altı doğar diye çok korkuyorum