- 2 Ocak 2013
- 94
- 0
iyi ya dr dan duymana sevindim ben soramam utanırııım diğer topikte 2 kişiye de dr ları söylemiş yaptırma diye napcaz diye panik oldum birden
ya cnm ben tüy dökücü krem kullanıyorum bir zararı yoktur herhalde:/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi ya dr dan duymana sevindim ben soramam utanırııım diğer topikte 2 kişiye de dr ları söylemiş yaptırma diye napcaz diye panik oldum birden
günaydın arkadaşlar
bayadır yazamadım ama takip etmeye çalışıyorum ben 46 kıloyla basladım 58 oldum doktor çok dedı giydiklerim olmuyo yakışmıo,çok sıkıldım sizdede varmı çarpıntım oluyo hiçbşy yapmak istemıyorum evden cıkmak istemıyorum bunalımdayım sankı eşimede yansıyor tabi ona ilgisiz kalıyorum çok sıkıldım kızlar şu bir ay hemen geçsin Rabbim bebişlerimizi hayırla kucağımıza versin eski yasamımıza dönelım
noldu tatlım yaben uyumuomm cok mutsuzum ben yaaa kıvırcık bende heralde pişmalığımın en had safhasındayım bu ara ama valla benım hormanların sucu felan yok benım kocada suc
kızlar günaydın,
eşim uyuyor kaçamak yapıp girdim.
dün saat 11de çıktık 21de eve döndük Ankarada gezmediğimiz yer kalmadı. e-bebek mağazasına da gittik orda zıbın buldum çok sevindim. çünkü ben hastane çıkışı almadım desenlerinden dolayı beğenemiyordum. bir de ordan chicco 6lı keseli pudra hastane çıkışını aldım rengi tam içime sinmedi ama babası çok beğendi ben de kabul ettim. Chicco Keseli Hastane Çıkışı 6`lı Pudra - e-bebek.com
çok dolaştık çok yoruldum korktum bişey olacak diye. bir de kahvaltı dahil hep dışarıdan yedik. hiç iyi olmuyor böyle ama mecbur kalıyor insan.
73ile başladım 87,6 kiloyum. 32.haftada bu çok fazla değil mi pazartesi doktora gidicem kesin onun tartısında 90 çıkarım. rezil oluyor hep.
işte böyle :) öptüm hepinizi
12 kilo almissin. Neresi cok ki anlamadim. Bende de carpinti ve nefes darligi oluyor. Bir de kabizlik basladi.
Ben zararli olabilecegini dusunuyorum. Kimyasal sonucta.
kızlar bugün anne tarafım misafirliğe geldiler bana sabah ben bi kek yaptım sadece ama masam evlere senlikti her helen bişey yapmış getirmiş birsürü hediye geldi kullanmaya kıyamıcam çoğunu bebişime çeyiz diyemi saklasam napsam hurcun içindeler yarın ayırıcam bugün çok yedim şiştim yatcam şimdi gelen hediyelerden en işime yarayacak olanı meme emdirme geceliği piyasada hiç görmemiştim görsem alırdım saol halacım bu arada misafirlerin arasında bi hemşire vardı.çok kafamızı karıştırdı.son regl tarihine göre doğurmam gereken tarih 8 şubat dedi şaştım kaldım son regl tarihim 31 mayıs drum 7 mart dedi bu kadın 8 şubat bi görseniz çokda emin şaka gibi yaniiii
kızlar dün dr kontrolümüz vardı.herşey iyiydi çok şükür.SATa göre doğum 12 mart görünüyor her gittiğimiz öne geliyordu.bu seferde 28 şubat dedi yaaa panik oldum şubatı duyunca:) kilosu 2750 gr. 35+2 haftalık dedi dr.
kızlar şubat annelerini okudum
epey bi doğuran var, göğüs ucu kreminin işe yaramadığını, neredeyse ilk bir hafta ağlaya ağlaya emzirdiklerini yazmışlar
doğumdan 2 hafta önce kremi kullanmaya başlamışlar, doğum sonrasında da devam etmişler
ama sonuç maalesef çok acılı olmuş
hatta krem yerine doğal yağların daha faydalı olduğunu yazmışlar
örneğin zeytin yağı, tahin yağı
hatta sana yağı var ya bildiğimiz margarinin
onun bile faydasını gördüğünü yazan olmuş
Biz bugun kontrole gittik. Bebegimin kilosu 2250. Doktor 3500 la dogurursun dedi. Tosun gibi masallah dedi. Ben de kilolumu yani dedim. Yok dedi normal dedi. Dolma gibi gorunyor herseyi dedi. Sevdi bebegimi.
Yani dogurana kadar 1 kilo rahat alirlar.
Kusmamam icin ilac verdi.
kızlar nasılsın ız benim ağrılarım kasılmalarım okdar arttıki artık saate bakıyorum 20 dk.bir geliyor..hemen hemen her gün acildeyiz bakıyuorlar alttan muayenede acıklık olmadığından eve gönderiyorlar kızlar anlamıyorumm birtürlü illaki açılmamı olması gerekiyor ? bu gidişle evde doğurcam benim gibi olan varmı? sürekli kasılması olan? ağrısı olan? 37.haftadayımm buaradaa
kızlar nasılsınız:))) biz iyiyiz doktordan geldik kuzumla:))) bana bi poz verdi aklım şaştı. işaret parmağı burnuna dokunuyordu... doktora sordum kime benziyor diye aynı babası dedi:))))dudakları kocaman kocaman dolgun:)))yanaklar tombiş tombiş:)))boyumuz aynı değişmemiş 48 cm kilomuz 2700 göstermiş ult. 2600 falan gerçek kilosu dedi. 3 buçuğu bulur inş dedi. çok mutlu oldum.doktora sordum benim karnım küçücük dedim bana böyle diyo kadınlar. o da bana sen bu bölgenin hamile kadınlarına bakma sende hiç yağ yok dedi:))) adam benim soruma güldü resmen.....karnım 6 aylık gibi duruyor:))))70 kilo olmuşum.56 ile başlamıştım çok iyi dedi:)))) alt tarafta sancım çok dedim. korkma artık doğsa bile dedi:))))nst ye girdik. yavrumun kalbi kuş gibiydi:))) en çok pozu bizi deli etti babasıyla:)))) ya o dudakların üstünde işaret parmağının ne işi var:))))neyse kızlar öpüyorum hepinizi:))))
Allah nazarlardan korusun yavrularımızı:))
ahh canım kendim yazdım sandım bir an. Ben de aynı durumdayım canım, insan okuyunca özeniyor değil mi? ben şimdiye dek hiç hissetmemiştim ama şu an yatağa da çakılınca çok hissettim. Allahtan arkadaşlrım var onlar da olmasa daha zor olurdu...
inşallah sıkıntısız atlatıcaz bu süreci
not: yakında burdan biri çıkıp gitmesydin arkadaşım uzaklara yakınıp durma diyecek, çok ağlandım ben bu ara. Hormonlar kızlar idare edin. :82::82::82:
ben uyumuomm cok mutsuzum ben yaaa kıvırcık bende heralde pişmalığımın en had safhasındayım bu ara ama valla benım hormanların sucu felan yok benım kocada suc
kızlar günaydın,
eşim uyuyor kaçamak yapıp girdim.
dün saat 11de çıktık 21de eve döndük Ankarada gezmediğimiz yer kalmadı. e-bebek mağazasına da gittik orda zıbın buldum çok sevindim. çünkü ben hastane çıkışı almadım desenlerinden dolayı beğenemiyordum. bir de ordan chicco 6lı keseli pudra hastane çıkışını aldım rengi tam içime sinmedi ama babası çok beğendi ben de kabul ettim. Chicco Keseli Hastane Çıkışı 6`lı Pudra - e-bebek.com
çok dolaştık çok yoruldum korktum bişey olacak diye. bir de kahvaltı dahil hep dışarıdan yedik. hiç iyi olmuyor böyle ama mecbur kalıyor insan.
73ile başladım 87,6 kiloyum. 32.haftada bu çok fazla değil mi pazartesi doktora gidicem kesin onun tartısında 90 çıkarım. rezil oluyor hep.
işte böyle :) öptüm hepinizi
Günaydınlar güzel anneler.umarım ıyısınızdır.biz iyiyiz.bebıslerımızı beklıyoruz dort gozle.kızlar bend garıp bır alıskanlık var.sızde de var mı merak ettım.uyurken gobegımı acıp uyuyorum sebebını bılmıyorum ama uyurken yataga gırer gırmez acıyorum gobisımı sabaha kadar öyleyım.2-3 gundur farkettım bende.sabah suyumu iciyorum.hepınıze guzel gunler..
günaydın arkadaşlar
bayadır yazamadım ama takip etmeye çalışıyorum ben 46 kıloyla basladım 58 oldum doktor çok dedı giydiklerim olmuyo yakışmıo,çok sıkıldım sizdede varmı çarpıntım oluyo hiçbşy yapmak istemıyorum evden cıkmak istemıyorum bunalımdayım sankı eşimede yansıyor tabi ona ilgisiz kalıyorum çok sıkıldım kızlar şu bir ay hemen geçsin Rabbim bebişlerimizi hayırla kucağımıza versin eski yasamımıza dönelım
bende salonda uzanırken daraldıkça açıyorum nefes aldırıyoo ama sonra bebiş üşümesin diye kapatıyorumGünaydınlar güzel anneler.umarım ıyısınızdır.biz iyiyiz.bebıslerımızı beklıyoruz dort gozle.kızlar bend garıp bır alıskanlık var.sızde de var mı merak ettım.uyurken gobegımı acıp uyuyorum sebebını bılmıyorum ama uyurken yataga gırer gırmez acıyorum gobisımı sabaha kadar öyleyım.2-3 gundur farkettım bende.sabah suyumu iciyorum.hepınıze guzel gunler..
bende fiziksel bunalıma giriyodum ama bu haftalardada onun yerini normal doğum korku sendromu bunalımı aldı sen benden gerideysen yakında başlarsın doğumu düşünmeye of ya normal doğumdan korkmaya başladım bebişimde hazır pozisyonunda ben son anda keyfi sezeryan olayım kararı verirsem sanki bebişime yanlış yapmış gibi hissedicemgünaydın arkadaşlar
Günaydın anneler ve minik yavruları.herkese iyi pazarlar
kızlar hastaneye kaç takım koyacaksınız bebek takımı kız bebekleri nasıl oluyor bilmem ama erkekler etrafı acayip suluyor:) bebekler ilk günlerde altını açar açmaz hatta temizleyip bezi bağlarken bile şişve kaka yapıyorlar benim oğluşum hastanede altını değiştiriken durmadan etrafı sulamıştı ben 4 takım götürmüştüm ve az gelmişti aklınızda bulunsun
kızlar hastaneye kaç takım koyacaksınız bebek takımı kız bebekleri nasıl oluyor bilmem ama erkekler etrafı acayip suluyor:) bebekler ilk günlerde altını açar açmaz hatta temizleyip bezi bağlarken bile şişve kaka yapıyorlar benim oğluşum hastanede altını değiştiriken durmadan etrafı sulamıştı ben 4 takım götürmüştüm ve az gelmişti aklınızda bulunsun
ahh canım kendim yazdım sandım bir an. Ben de aynı durumdayım canım, insan okuyunca özeniyor değil mi? ben şimdiye dek hiç hissetmemiştim ama şu an yatağa da çakılınca çok hissettim. Allahtan arkadaşlrım var onlar da olmasa daha zor olurdu...
inşallah sıkıntısız atlatıcaz bu süreci
not: yakında burdan biri çıkıp gitmesydin arkadaşım uzaklara yakınıp durma diyecek, çok ağlandım ben bu ara. Hormonlar kızlar idare edin. :82::82::82:
ben uyumuomm cok mutsuzum ben yaaa kıvırcık bende heralde pişmalığımın en had safhasındayım bu ara ama valla benım hormanların sucu felan yok benım kocada suc
günaydın arkadaşlar
noldu tatlım ya
hayırlı olsun canım evet artık çok yoruluyoruz aman dikkat et kendine
o da erken doğumu tetikliyor diye yazıyodu okuduğum yerde
ay bende de başladı kabızlık sabah kuru kayısı yedim bugün tekrar alıcam. ne yersem yiyeyim farketmiyor. geçen hamileliğimde de olmuştu. zaten göbüşün kocaman olduğu yetmiyomuş gibi bi de kabızlıktan şişiyor
bende gobisi acip dokunmayi seviyorum..esimde gelip seviyo isi bitince hemen kapat diyo oglusu usurmus..bi turlu o varken acamiyorum..dokunuyo soguksa kiziyo :-(
kızlar kızıma aldığım oda takımı birde emzirme koltuğu var daha gelmedi ama =) bakalım beğenecek misiniz?
Eki Görüntüle 617577 Eki Görüntüle 617578
kocam benıı sevmio die başlarmısım ağlamaya yaa biraz ilgisizleşti bayağı masraflarımız var o evi gecındırme derdın de bende neden bana ılgı gostermıosun derdıundeyım sımarıklık degıl kızlar herzamn aılesıyleyım kımınle evlıgım anlamdım yaaa dunde patladım ıste ama sabah aldı gonlumu bılıom burası yerı degıl ama sıze anlatasım gelıo nedense rahatlıyorum canım ılgılenıosunuz yaa sanırım ıyı gelıo bırbırımıze sımarıklık yapalım