- 2 Mart 2009
- 1.928
- 0
Canım riskli dönemleri geçtik çok şükür allaha emanet bebişlerimiz. İlk kızım 38. Haftada doğdu ama küvezde kaldı. Arkadaşım 27 de doğum yaptı hiç küveze girmedi bebişi. Hiç belli olmuyor yani tatlım şimdiden düşünüp kendini de bebişini de sıkmaBebeginin kilosu gayet normal bence.
Aklima ara sira bu tarz seyler geliyor. Erken gelirse, kuveze alirlarsa, daha pek cok kotu sey. Anlatmiyim korkutmiyim sizi.
Günaydın herkese.kızlar dün işten eve giderken ayağın öyle bir kaydıki anlatamam.allahtan eşimin koluna girmiştim düşmedim.o olmasaydı sırt üstü yere çakılırdım.ama bacak arası 1 metre kadar acıldı.ve sonra eve gidene kadar sanki ara ara sızı yaptı karnım.eve gidince uzandım biraz.herzaman kıpır kıpır olan kızım dünden beri sadece 1 kere kısa bir tekme attı.şimdi korkuyorum bişey oldumu diye.çalışıyorumda.
Çok çok geçmiş olsun canım. Su iç çikolata ye yapabilirsen azıcık ayaklarını uzat bi daha bak bebişe olmadı biraz elinle salla göbeğini. Benimki kıpırdamayınca hastanede küçük lüçük dürtmüştü hemşire uyanmıştı.