2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
aynen cnm cesaret istermiş gercekten oğluşumuz ilk günden oldu ayıptır söylemesi :) insanlara anlatmak brz zor oldu 7 ay oldu evleneli nasıl 31 haftalık hamıle oluyosun gıbı ama herkes bılmıo adet tarıhınden alındığını çok şüphelenenler oldu malesef :KK43:

aynen yaa malesef kendi anam bile inanmadı bana :) sakın dio erken merken doğurma :) bizimde aynen sadece ilk gün korunmadık o da o gün oldu heralde başka ihtimali yoktu ama hafta olarak adet tarihini alınca bebek büyük çıkıo normal olarak düğün tarihiyle farklı çıkıo heheheheh :) :)

aynen yaa malesef kendi anam bile inanmadı bana :) sakın dio erken merken doğurma :) bizimde aynen sadece ilk gün korunmadık o da o gün oldu heralde başka ihtimali yoktu ama hafta olarak adet tarihini alınca bebek büyük çıkıo normal olarak düğün tarihiyle farklı çıkıo heheheheh :) :)

cnm ya kısmet işte ama ilk günden =))) istesen olmaz he he=) hemen olsun istediniz mi? yazık benim kocama korkyrm korkyrm derken 1 ay beklemişti he heeeee=)

anneannemiz geldi yani geleli ç0k oldu tabiki..:KK9: cnm bütün alışverişi pembe prensesten yapmış.. en uygun orası dedi.. çok bişey almadık çünkü babaanne ve halamızda almış...alınanlar ve toplam fiyat şu:

2 battanıye
alt açma minderi
kuvet sünger ve filesi
banyo havlusu
2 tane minik esofman takım
3 adet patikli zıbın
tulum
2ş er adet alt ve üst
yelek
4 adet kollu kolsuz zıbın
çorap hepsi 200tl

bitanede ben netten 10lu hastane cıkısı almıstım :KK8:kışı cıkarana kadar yeterde artar bıle gelen hedıyelerle beraber.. yazında oğluşumla çıkar yazlıkları alırız:KK55::emir_bebek:

aaa bunu bende yapıyorum karnımda sertleşme olunca seviyorum okşuyorum çok gergin olduğu için geçer zannediyorum.

bu derece önemli olduğunu bilmiyodum :KK53:

Bende aynı şekilde okşayıp ovaliyordum geçsin diye doktora da allahtan söylemişim zaten diken üzerinde bekliyoruz hepimiz :)

ya kızlar bişiy sorcam:44: yavrucum içimde hareket ettikçe ben idrara sıkısıyorum..hareketsızken bısey yok..basladıgı anda her tepıkte sıkısıyorum.idrar keseme baskı yapıyo sanırım 4-5 gundur böyle...sizde de varmı:44:

cnm ya kısmet işte ama ilk günden =))) istesen olmaz he he=) hemen olsun istediniz mi? yazık benim kocama korkyrm korkyrm derken 1 ay beklemişti he heeeee=)

be iki üç sene sonra diodum hep ama kociş hiç istemıodu aklımıza gelecek en son şeydi ewlenir ewlenmez çocuk yapmak aldırmayı düşünmedşm deil ama kıyamadım hayırlısı buymuş dedik ilk aylarda psikoljım çok bozuktu ama şimdi sabızsızlıkla beklıoruz bebişimize kavuşmayı iyiki olmuş dioruz Allah aratmadan verdi şükürler olsun :)

ahh saol arkadasim bende biraz masaj yapiyodum yapmayayim bariii

böyle böyle öğreniyoruz ışte ne yapıp ne yapmamamız gerektiğini ben sizden siz benden. rahim kasılıyomuş bu sertleşme anında dolayısıyla bizim ovalama yada masajimiz rahime uyarıcı olarak gönderiliyormuş ve doğumu bile başlatiyomuş.

Kizlar bu sertlik bebegin gerdirdigi sisirdigi sertlik mi?

canım benim bahsettiğim daha farklı bebeğin sişirdigi bölge kısmı oluyo ya poposu ya ayağı denk geliyor şişiyo ama, benim demek istediğim göbek deliği ve etrafı taş gibi sert oluyo

canım benim bahsettiğim daha farklı bebeğin sişirdigi bölge kısmı oluyo ya poposu ya ayağı denk geliyor şişiyo ama, benim demek istediğim göbek deliği ve etrafı taş gibi sert oluyo

Anladim cani. Sagol. Ben de korktum bir an.

ben de oğlum da çok iyiyiz maşallah. epeydir giremiyordum nete oka dar yoğunlaştım ki. karneleri dagıtıp ayrılcam izne ben. yolum sarsıcı biraz erken doğum riski teşkil edeceğinden gitmicem okul açılınca:))
sen nasılsın bebişinle ??

Kızlar herkese merhaba,
Şu doğum izni konusunda beni aydınlatır mısınız? 31+3 deyim.öğretmenim.2.dönem başlamak istemiyoruum,çok zorlanıyorum çunkü.doğumdan önce 8 haftalık kısmı tam 8 hafta mı almak zorundayız?tatilden sonra alsam,6 hafta oluyor.2 hafta geriye atılıyor mu?

tamam gülüm çok saol kan şurubu içiyorum eleviti bırakmıştım ama evde var baya onlarıda içeyim portakalı günde 6 tane yiyorum:KK56::KK56: şekerim yok pekmezde içeyim bilgiler için allah razı olsun arkadaşım inşallah bidağa gittiğimde bebikim güldürür yüzümü:KK5:

Çok portakal da iyi değilmiş amaaaaa

bebişlerimizi emzirirken yine çok tıkınacağız o süreçte veremezsekte.emzirme tamamen kesildikten sonra rejime gireriz.çareler tükenmez.bizle ve bebişlerimiz sağlıklı olalım yeterki.ayrıca ben kiloyu sevmem ama eşim bayılıyor bu halime:)

İyi ne güzel eşin bayılıyormuşşşşşş he heeeeee:KK9:

anneannemiz geldi yani geleli ç0k oldu tabiki..:KK9: cnm bütün alışverişi pembe prensesten yapmış.. en uygun orası dedi.. çok bişey almadık çünkü babaanne ve halamızda almış...alınanlar ve toplam fiyat şu:

2 battanıye
alt açma minderi
kuvet sünger ve filesi
banyo havlusu
2 tane minik esofman takım
3 adet patikli zıbın
tulum
2ş er adet alt ve üst
yelek
4 adet kollu kolsuz zıbın
çorap hepsi 200tl

bitanede ben netten 10lu hastane cıkısı almıstım :KK8:kışı cıkarana kadar yeterde artar bıle gelen hedıyelerle beraber.. yazında oğluşumla çıkar yazlıkları alırız:KK55::emir_bebek:

Ayyyyy gülevgüle kullanınnnnnn
Onlardan bizim de almıştı anneannemiz...
Hediyeler gelecek dahaaa bizim bir de bir valiz ablamdan gelecek yeğenin küçükleri

merhaba arkadslar ben aranıza yeni katıldım31 hafalık hamıleyım. dogum konusunda ban ayardımcı olurmuusnz?karnımda sertlık olusuyo sızde de oluo mu?dogum ııçn hangı hastanelrı onerırsınz?

bende ondan yıkıldım ya gülüm antalyada portakalların içindeyim zaten günde 6 tane rahat yiyorumdur antep fıstıksız cevizsiz günüm geçmez kan ilacını sütümü peynirimi düzenli yiyorum kırmızı eti haftada 3 kez muhakkak tüketirim 2buçuk kilo kesin vardır derken böyle olunca şok oldum ama bende 1 haftadır ıshal var hiç söylemek aklıma gelmdi:KK53:

bende manavgattayım :) cnm keşke bi kan tahlilini yeniletseydin içini ferah tut kime gidiosun antalyada doktora?

Pijama takıntım başladıııııııııı biri beni durdursuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnn:KK52::KK52::KK52::KK52:
4 adet pijama bir adet gecelik aldım hala daha da bakıyorummmmmmm :KK52::KK52::KK52::KK52:

durrrrrrrrr cemree durrrrrrrrrrrrr
:KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45:

kızlar en taze benimdir herhalde ,,çok aceleciyiz :))

anammmmmm
ben bu olayı şehir efsanesi sanıyordum
ilk geceden hamile kalmayıııı
hayırlı olsun tekrar

kızlar bende doktordan biraz önce geldim oğluşum bir hafta geriden geliyomuş kilosuda 1.900 biraz düşük bu haftada 2.150 olması gerek dedi ama biraz tedirgin geldi bana sonra çatı muayenesi yaptı ve nts ye gönderdi ama benim kuzum çok inat 25 dk boyunca birkez olsun kıpırdamadı bebişimin kalp atışları 140 kasılmalarımda 30 çıktı doktorum 2 hafta daha bakalım gelişme olmaz kilo almazsa bi çaresine bakcaz dedi ama o an dondum salak gibi bişey oldum tamam saolun dedim çıktım çok korkuyorum yaa:KK43:

hiç canını sıkma canım, beslenmene dikkat et ve gerisini allaha havale et
sağlıcakla doğacak kuzun ben buna inanıyorum

selam kızlar =) gögüs ağrım hala devam edyr dua edin birşey çıkmasın şişlik büyüyr kızlar of off!!

inşallah önemli bir şey çıkmayacak canım, dualarım seninle

ya kızlar bişiy sorcam:44: yavrucum içimde hareket ettikçe ben idrara sıkısıyorum..hareketsızken bısey yok..basladıgı anda her tepıkte sıkısıyorum.idrar keseme baskı yapıyo sanırım 4-5 gundur böyle...sizde de varmı:44:

tuvaletten yeni çıkmış bile olsam bir tekme ile ani bir sıkışıklık hissediyorum ben de

ne çok kaynatmışsınız bugün kızlar
zor okudum yazdıklarınızı

mart annelerinde ben kendimden korkarken yani ilk ben doğururum diye düşünürken
iki kişi doğurdu bile öyle mi
doğumun da sanırım sırası yok
riskli diye beklerken hiç riski olmayanlar daha erken doğum yaptı
hayırlısıyla büyütsünler kızlar meleklerini inşallah

Kızlar herkese merhaba,
Şu doğum izni konusunda beni aydınlatır mısınız? 31+3 deyim.öğretmenim.2.dönem başlamak istemiyoruum,çok zorlanıyorum çunkü.doğumdan önce 8 haftalık kısmı tam 8 hafta mı almak zorundayız?tatilden sonra alsam,6 hafta oluyor.2 hafta geriye atılıyor mu?

merhabalar ben de öğretmenim geçen hafta aldım 32.raporu 2.dönem başladığı günde doğum olmazsa gidip zorlandığımı söyleyeceğim ve izne ayrılacağım sezeryan olacağı için 2 hafta önce alacaklar o yüzden sıkıntı yapmadılar szi de cumadan önce alın çalışabilir raporunuzu nasılsa tatil giriyor araya 2 haftayı da sonra ekletirsiniz kaybınız olmaz 2 hafta kazancınız olur.

merhaba arkadslar ben aranıza yeni katıldım31 hafalık hamıleyım. dogum konusunda ban ayardımcı olurmuusnz?karnımda sertlık olusuyo sızde de oluo mu?dogum ııçn hangı hastanelrı onerırsınz?

merhaba hosgeldin canim,bende 34 haftalik hamileyim bendede oluyo.31 ken de oluyodu.rahmin doguma hazirlandigi icin ara ara kasilmalar olacak.ama bende bugun topikteki diger arkadastan ogrendim.karnin kasildigi zaman sakin masaj yapma yumusasin falan diye yoksa o hareket dogumu baslatiyomus.

böyle böyle öğreniyoruz ışte ne yapıp ne yapmamamız gerektiğini ben sizden siz benden. rahim kasılıyomuş bu sertleşme anında dolayısıyla bizim ovalama yada masajimiz rahime uyarıcı olarak gönderiliyormuş ve doğumu bile başlatiyomuş.

iste bu yuzden bu topigi coook seviyoruuumm!coook tesekkurleerr!

X