2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
merak etmee cnm aynı durumlardayız.bende 52 ile hamile kaldım şimdi 65.5,66 olmuşum.amannnn takmıyorum.doğurduktan sonra veririz ne olcak:)

hadi veremezseeek?kac tane anneden duydum" aman dogumdan sonra veririm ne olcak dedimde simdi bole sistim"diyee felaket tellali gibi oldum iiicee.saka maka derken onceki halimi de ozlemiyo deilim hani bazen.neyse tek derdimiz bu olsun canim.bebislerimiz saglikli olsunda...

tamam gülüm çok saol kan şurubu içiyorum eleviti bırakmıştım ama evde var baya onlarıda içeyim portakalı günde 6 tane yiyorum şekerim yok pekmezde içeyim bilgiler için allah razı olsun arkadaşım inşallah bidağa gittiğimde bebikim güldürür yüzümü

aaa bunu bende yapıyorum karnımda sertleşme olunca seviyorum okşuyorum çok gergin olduğu için geçer zannediyorum.

bu derece önemli olduğunu bilmiyodum

bide muzu çok söylüyolar canım muzda ye bol bol. acaba balık hapı mı içsen bebeğin gelişimine çok faydası var diye biliyorum :26:

aaa bunu bende yapıyorum karnımda sertleşme olunca seviyorum okşuyorum çok gergin olduğu için geçer zannediyorum.

bu derece önemli olduğunu bilmiyodum

bende bilmiyoduuum.sert oldugu zaman masaj yapiyodum biraz biraz yumusasin diye. bi daha yapmayim barii

ahh saol arkadasim bende biraz masaj yapiyodum yapmayayim bariii

bide muzu çok söylüyolar canım muzda ye bol bol. acaba balık hapı mı içsen bebeğin gelişimine çok faydası var diye biliyorum :26:
bidahaki kontrolümde sorayım bakayım doktora kullan derse alırım gülüşüm ben biraz uzancam sonra görüşürük başım çok ağrıyoda hepinizi öptüm

bebişlerimizi emzirirken yine çok tıkınacağız o süreçte veremezsekte.emzirme tamamen kesildikten sonra rejime gireriz.çareler tükenmez.bizle ve bebişlerimiz sağlıklı olalım yeterki.ayrıca ben kiloyu sevmem ama eşim bayılıyor bu halime:)

Belgin bu sertlik için uyardığın için saol.bende hep ovalıyorum.hatta az önce bile karnım çok sertleştiği için bayağı bi ovdum.bidaha yapmamalıyım

canım daha karar vermedik ana kucağına. e bebek te beğendi babası bi tane. muhtemelen o olur. hafif bi şey olması tercihim. bi de çok pahalı bi şey olmasına gerek yok diye düşünüyorum. çok derin ana kucakları. battaniye falan ergonomik hale getirmeye çalışacağız. yani ne marka olursa olsun bebek çok da rahat edemeyecek bi süre zaten.40 mevlütünde kullanacağım. sonra zaten gezmelere giderken kullanırım bi de. çok da gezmem açıkçası en fazla kayınvalideme giderim onda da babası bırakır bizi. yani 9 kilo olana dek bebek 10 kez bile kullanacağım bi şey değil. o yüzden çok para da vermek istemiyorum.

nasip olursa kanguru kullanmak istiyorum yaza. onu da chicco ve kraft gördüm piyasada güzel:)))

kızlar bebek hareketlerinden bahsetmiştim kara kuşak benimki diye ya. uzun bi süredir bu kadar çok oynamıyordu zaten. sadece sabahları yaklaşık beş saat kadar ayaklarını kaburgalarıma sokup canımı yakıp çocuklara beni rezil etmekle meşguldü.:)))) sonra da akşam yemekten sonra kuduruyordu 11 gibi duruyordu:)))) yani dün ilk kez kaburgalarımı kıracak zannettim:)))

bi de kızlar çocuk şeyimden çıkacakmış gibi sancı var bugün orada. anlamadım ne oluyo:)))))anneme sordum doğum sancısı neye benziyor diye ben 27 yıl olmuş doğuralı nasıl hatırlayım dedi:)))önümde örnek yok kızlar:))))

kızlar ben mi doldurdum sayfayı ne:))) dilim şişmiş hakkatten:))) siz nerdesiniz kıslaaarrrrr yaaaa

doğum habercisi olan sancıların sıklığının sistematik olması.kasılmalar sabit aralıklarla eşit sürelerde devam ediyorsa doğum başlıyor demektir.ondan önce gelen sancılar yalancı doğum sancılarıymış.

canim calisiyo muydun sen?eger oyleyse izin zamanin gelmis demektir, bir de ishalin varmis, kesin onunla alakalidir, sen simdi bu iki hafta boyunca sol tarafina yat dinlen, bol bol muz ye, su ic, vitaminlerini al ve olumlu dusun, insallah yakalar haftasini, doktor da ne tuhaf hemen oyle gelisim geriliginden bahsederiz filan demis, 1 hafta ne ki...

canim ilk 24 saatte yikanmamasi daha iyi olur, yeni dogan bebekler vucut isilarini hemen ayarlayamiyorlar, ozellikle ilk 24 satte ani isi kayiplarina karsi dikkatli olmak lazim, bir de ilk banyosunu yalniz yaptirma, cok agliyorlar, bazilari baya bir hareket ediyo hatta, o nedenle esinle ya da annenle yikarsiniz minisi eve dondugunde:))

veririz veririz insallah, 9. aydan sonra sut uretimi biraz azaliyo istahi da ona gore ayarladik mi 1 yasina kadar eski kilomuza donmus oluruz insallah, aman zaten dedigin gibi tek derdimiz bu olsun:)

Kizlar bu sertlik bebegin gerdirdigi sisirdigi sertlik mi?

yok canim rahim kasilmalarindan bahsediyolar

özgee. nasılsın iyi misin. oğluşun nasıl:)))

özgee. nasılsın iyi misin. oğluşun nasıl:)))

ben de oğlum da çok iyiyiz maşallah. epeydir giremiyordum nete oka dar yoğunlaştım ki. karneleri dagıtıp ayrılcam izne ben. yolum sarsıcı biraz erken doğum riski teşkil edeceğinden gitmicem okul açılınca:))
sen nasılsın bebişinle ??

selam kızlar =) gögüs ağrım hala devam edyr dua edin birşey çıkmasın şişlik büyüyr kızlar of off!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…