merak etmee cnm aynı durumlardayız.bende 52 ile hamile kaldım şimdi 65.5,66 olmuşum.amannnn takmıyorum.doğurduktan sonra veririz ne olcak:)
tamam gülüm çok saol kan şurubu içiyorum eleviti bırakmıştım ama evde var baya onlarıda içeyim portakalı günde 6 tane yiyorumayy canım inş kızın sana uğrunu getirir, hemen gelir babası yanınıza.o ihtimal hiç olmasın babası kızının peşine gelsin :)) özlemişsindir tabi evinide ya özlemezmisin.allah gönlüne göre versin inş ...
inş isminede karar verirsiniz :) isimleriniz çok hoş ... allah kolaylık versin inş.allaha em<anet olun ikinizde.
canım senin yerinde bizde olsak üzülürdük.inş eksiğini tamamlar yavrunda mutlu mesut gidersin doğuma, endişesizce.geçenlerde bende araştırmıştım.bebeğe ne kilo aldırıy diye.portakal suyu çok kilo aldırıyomuş, elevit ve kan ilaçlarıda öyle.birde pekmezin faydasını gören olmuş.eğer şekerin yoksa denemeye değer diye düşnüyroum.özellikle port. suyu, bi ark ıma dr u demiş ne yiyo içiyosunki bebeğin çok tombul.söylemiş, evet zaten böyle bi özelliği var sizdede göstermiş demiş.aklında olsun.
iyi akşamlar herkese kızlar...
Canım sancı çıkıyor nst bağlandığımda ama ben hissetmiyorum, Ara Ara göbek kisminda sertlesmeler oluyo ama bu sertlesme olduğu zaman müdahale etmemek gerekiyormuş doğumu başlatabilirmis ben ovalyorum dedim doktora çok kızdı kendiliğinden geçmesini bekle dedi.
teşekkür ederim canımmm... Ayyy bu imza olayı çok güzel olmuş yaaa :) çok hoşuma gitti :d
tamam gülüm çok saol kan şurubu içiyorum eleviti bırakmıştım ama evde var baya onlarıda içeyim portakalı günde 6 tane yiyorumşekerim yok pekmezde içeyim bilgiler için allah razı olsun arkadaşım inşallah bidağa gittiğimde bebikim güldürür yüzümü
aaa bunu bende yapıyorum karnımda sertleşme olunca seviyorum okşuyorum çok gergin olduğu için geçer zannediyorum.
bu derece önemli olduğunu bilmiyodum
Canım sancı çıkıyor nst bağlandığımda ama ben hissetmiyorum, Ara Ara göbek kisminda sertlesmeler oluyo ama bu sertlesme olduğu zaman müdahale etmemek gerekiyormuş doğumu başlatabilirmis ben ovalyorum dedim doktora çok kızdı kendiliğinden geçmesini bekle dedi.
bidahaki kontrolümde sorayım bakayım doktora kullan derse alırım gülüşüm ben biraz uzancam sonra görüşürük başım çok ağrıyoda hepinizi öptümbide muzu çok söylüyolar canım muzda ye bol bol. acaba balık hapı mı içsen bebeğin gelişimine çok faydası var diye biliyorum :26:
bende bilmiyoduuum.sert oldugu zaman masaj yapiyodum biraz biraz yumusasin diye. bi daha yapmayim barii
hadi veremezseeek?kac tane anneden duydum" aman dogumdan sonra veririm ne olcak dedimde simdi bole sistim"diyee felaket tellali gibi oldum iiicee.saka maka derken onceki halimi de ozlemiyo deilim hani bazen.neyse tek derdimiz bu olsun canim.bebislerimiz saglikli olsunda...
kızlar bende doktordan biraz önce geldim oğluşum bir hafta geriden geliyomuş kilosuda 1.900 biraz düşük bu haftada 2.150 olması gerek dedi ama biraz tedirgin geldi bana sonra çatı muayenesi yaptı ve nts ye gönderdi ama benim kuzum çok inat 25 dk boyunca birkez olsun kıpırdamadı bebişimin kalp atışları 140 kasılmalarımda 30 çıktı doktorum 2 hafta daha bakalım gelişme olmaz kilo almazsa bi çaresine bakcaz dedi ama o an dondum salak gibi bişey oldum tamam saolun dedim çıktım çok korkuyorum yaa
yahu bakiyorum herkes 11 12 kilo arasi almis galiba simdiye kadar.ben ilk hamile kaldimda max. 49 kiloydum.simdi 34.haftadayim 64 kilodayim :-((( aslinda bu kadar olmazdimda 5.ayda istahim inanilmaz artinca bende haliyle yedim.hamileligimden oncede yardimde bunyem hic kilo tutmazdi onun gibi sandim yedim de yedim bir ayda tam 9 kilo aldim.sonra azcik dikkat ettimde 2 kilo aldim. ahhh onceden hic bole olmazdim simdi ole yemek dusunuyorummm.
bu arada cocuk kuveti falan konusulmus ben yokken,ben bebisimi nasil yikayacam bilemedim,netten baktim biraz aklima yatan seyler var ama bilmiyorum.gerci hastanede dogumdan sonra sana gosteriyolarmis herseyi ama tedirginim genede.yalniz yikayabilirmiyim diye onu dusunuyorum.bide kis ayinda dogacak ya acaba hangi araliklarla yikasam bebisimi?su vucudunu rahatlatir ilk zamanlar iyi olur deniliyoda ben korkuyorum minicik melegim hasta olursa sonra?gerci sicaklik konusunda sorun olmaz ama bilemedim.ahhh ilk ya insan bilse bile bisileri genede tecrubesiz oluyoo.gerci cocuk dogunca hersey kendilinden gelecek sanki....o anda ki ortama duruma gore hareket etmek lazim sanirim..
hadi veremezseeek?kac tane anneden duydum" aman dogumdan sonra veririm ne olcak dedimde simdi bole sistim"diyee felaket tellali gibi oldum iiicee.saka maka derken onceki halimi de ozlemiyo deilim hani bazen.neyse tek derdimiz bu olsun canim.bebislerimiz saglikli olsunda...
Kizlar bu sertlik bebegin gerdirdigi sisirdigi sertlik mi?
doğum habercisi olan sancıların sıklığının sistematik olması.kasılmalar sabit aralıklarla eşit sürelerde devam ediyorsa doğum başlıyor demektir.ondan önce gelen sancılar yalancı doğum sancılarıymış.
özgee. nasılsın iyi misin. oğluşun nasıl:)))