- 29 Mart 2010
- 6.066
- 72
haklısın aslında bak hiç aklıma gelmemişti, zaten onu 40 çıkana kadar kullansam yeter sonra eşimle birlikte yıkarız.ele avucada gelir.filede rahatsızmış canım ya.kolaylaştıracağına zorlaştırıyo diyolar.Tatlım süngerin de temizliği zor yaaaaa yıkanmaz falan o öyle rahat rahat pis pis olur. Sabun kalıntıları falannnn... Makinaya atsan yıpranır.... En iyisi elde tutmak tabi iki kişi olmak kaydı ileeeee
File de denenebilir diyorum
seninkininde eli kulağında allahın izniyle inş hayırlı vakitte gelsinde.şükür sancılar ciddi değilmiş.zaman yaklaşıyor mart anneleri teker teker dökülüyor 2haftada 2tane doğum haberi oldukça hazırlıkları hızlandırmaya yetiyor galiba:) Rabbim uzun ömürler versin bebislere inşallah çabucak kuvezden çıkıp annelerinin koynuna kavuşurlar. Darısı bize inşallah:)
canım herkesinki ayrı dert işte, oranınher zorluğunu çekiyosun bu da sefan olsun o kadarı hakkın.benciller insanlar işte.ama bugün bişeye sevindim verilen hakkı kullanabildim :) yemekhaneye indim beklesem en az 15 dk sürer, hamileler gaziler beklemeden geçebilir yazıyordu yapmam sanardım halim kalmayınca dedim siz geçin servis yapcaklar dedi, servis yok normalde kendin alıyosun.ne iyiymiş ya dedim :))Candaşım Allah kolaylık versin. Benim belim falan ağrıyor ama nankörlük yapmamam lazım. Sabah 9' a 5 kala evden çıkıyom 9 da işdeyim. Öğlen gidip yemek yiyip yarım saat yatıyorum. Akşamda yine öyle... Senin bu otobüs durumlarına hakketen çok üzülüyorum. İnsanlar artık çok anlayışsız.
Canım inşallah tayin durumlarımız ikimizdinde gönlünden geçtiği gibi olur. Ben 34 de ayrılmak zorundayım. Burda doğum yapacak olsaydım işim çok zorlamadığı için 37 ye kadar çalışırdım. Ama malesef burda imkansızlıklar daha ağır basıyor ve bana eşimden ayrı bir ay kalıypr mecburen Canım annem var orda kayınvalidemde eltimin çocuğuna bakıyor. Ama ikisinede çok yük olmak istemesemde yanlız kalamam mecburen sırayla çağıracağım. Biri 1 yaşında bebeğe bakıyor. Diğeri babama.. Babam trafik kazası geçirdi 10 yıl önce. Tek başına işlerini halledemiyor.
canım inş ya sizinde bizimde tayinimiz alnımızın akıyla gönlümüzce hallolur.yavrularımızın yüzüne baksın rabbim, allah babanada şifa versin biraz sıkıntı olcak desene.peki sen annenlerde kalamazmısın ? k.valideninde bi bağı varmış.allah kolaylık versin ya bi şekilde hallederler ama zaten annende gelir yine.evet orda olmasaydın yada doğumu orda yapacak olsadın çalışırdında senin durumun özel.sizin tayin ne zman belli olcak kısmetse ? bizimki ağustosta.
yapmışsın süperde omuş. bende de format uygun değildir yazıyoCanım ben hitap şeklini doldurmayı unutmuşum bir ona bak
Son düzenleme: