2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Tatlım süngerin de temizliği zor yaaaaa yıkanmaz falan o öyle rahat rahat pis pis olur. Sabun kalıntıları falannnn... Makinaya atsan yıpranır.... En iyisi elde tutmak tabi iki kişi olmak kaydı ileeeee
File de denenebilir diyorum
haklısın aslında bak hiç aklıma gelmemişti, zaten onu 40 çıkana kadar kullansam yeter sonra eşimle birlikte yıkarız.ele avucada gelir.filede rahatsızmış canım ya.kolaylaştıracağına zorlaştırıyo diyolar.
zaman yaklaşıyor mart anneleri teker teker dökülüyor 2haftada 2tane doğum haberi oldukça hazırlıkları hızlandırmaya yetiyor galiba:) Rabbim uzun ömürler versin bebislere inşallah çabucak kuvezden çıkıp annelerinin koynuna kavuşurlar. Darısı bize inşallah:)
seninkininde eli kulağında allahın izniyle inş hayırlı vakitte gelsinde.şükür sancılar ciddi değilmiş.
Candaşım Allah kolaylık versin. Benim belim falan ağrıyor ama nankörlük yapmamam lazım. Sabah 9' a 5 kala evden çıkıyom 9 da işdeyim. Öğlen gidip yemek yiyip yarım saat yatıyorum. Akşamda yine öyle... Senin bu otobüs durumlarına hakketen çok üzülüyorum. İnsanlar artık çok anlayışsız.:KK50:

Canım inşallah tayin durumlarımız ikimizdinde gönlünden geçtiği gibi olur. Ben 34 de ayrılmak zorundayım. Burda doğum yapacak olsaydım işim çok zorlamadığı için 37 ye kadar çalışırdım. Ama malesef burda imkansızlıklar daha ağır basıyor ve bana eşimden ayrı bir ay kalıypr mecburen:KK50: Canım annem var orda kayınvalidemde eltimin çocuğuna bakıyor. Ama ikisinede çok yük olmak istemesemde yanlız kalamam mecburen sırayla çağıracağım. Biri 1 yaşında bebeğe bakıyor. Diğeri babama.. Babam trafik kazası geçirdi 10 yıl önce. Tek başına işlerini halledemiyor.
canım herkesinki ayrı dert işte, oranınher zorluğunu çekiyosun bu da sefan olsun o kadarı hakkın.benciller insanlar işte.ama bugün bişeye sevindim verilen hakkı kullanabildim :) yemekhaneye indim beklesem en az 15 dk sürer, hamileler gaziler beklemeden geçebilir yazıyordu yapmam sanardım halim kalmayınca dedim siz geçin servis yapcaklar dedi, servis yok normalde kendin alıyosun.ne iyiymiş ya dedim :))

canım inş ya sizinde bizimde tayinimiz alnımızın akıyla gönlümüzce hallolur.yavrularımızın yüzüne baksın rabbim, allah babanada şifa versin biraz sıkıntı olcak desene.peki sen annenlerde kalamazmısın ? k.valideninde bi bağı varmış.allah kolaylık versin ya bi şekilde hallederler ama zaten annende gelir yine.evet orda olmasaydın yada doğumu orda yapacak olsadın çalışırdında senin durumun özel.sizin tayin ne zman belli olcak kısmetse ? bizimki ağustosta.

Canım ben hitap şeklini doldurmayı unutmuşum bir ona bak
yapmışsın süperde omuş. bende de format uygun değildir yazıyo

Son düzenleme:
ya bende dr a anlattım ama magnezyum filan vermedi ama şükür çokta kramplarım yok.az kaldı sıkcaz dişimizi, gerçi sonrada bebişlerimiz gece uyanık kalarak fermanımızı kescek ama olsun değer :)

canım filedense sünger kullanışlı oluyomuş öyle tavsiye ettiler bizde sünger aldık. birde 3 tane premium cre aldık sanırım 1 ay idare eder bizi.çokta uyguna aldım fazla almadığımada pişman oldum 21,5 tl ye aldım çünkü.birde bebeğe hiç emzik almadık ya, doğuma hazır sayılırım ama kendime gecelik yada pijama almam şartıyka ::) iyiki alışverişi sona bırakmamışız insanın hali kalmıyomuş.
cnm annemız geldı sünger ve file almış :) ıkısınıde kullanırız nasıpse
Ben normalde s yim ama pijamalarda m alıyorum. Oluyor. Biraz bol olması problem olmuyor. Hafif salaş olması hoşuma gidiyor :KK34:
Yeni bi site kaşfettim ama beğendiklerimin hepsinin bedenleri bitmişşşşşş hergüne tekrar tekrar bakıyorum yenileri var mı diye ama yok...

Şubat'ı bekleyeceğimmmm belki gelirrrrrrrrrr :KK31:
Şubat'a kadar almamam lazım başka bir şey
hımmm bizede söylesene siteyi :KK34:
yaptım ama olmadı sanırım.ben göremiyorum çünkü:KK43:(

biz görüyoruz ama:KK9:

kızla hepınızın ımzası olmuşşş görünüyor merak etmeyin :KK70:

Cemremmm tatlım sağol bilgiler için. 51 TL olan internet hangisi olaki? Evde telefon yok ona gerek kalmayacak birşey değil mi?

Sude adresi özele mi atayım canım? Kart bilgimi de istemediğine göre hedayi geliyor bana :KK9::KK9::KK9::KK9:

ayy hediye tabii katalog göndercem ben sana :KK9::KK9:

51 tl pahalı geldi bana yalın internette var ttnetin ama oda sınırlı poff :KK30:

selam kızlarr yeni gelebildik eve bugün kontrolümüz vardı oğlum maşallah iyiymiş 2.200 olmuş 31+3 günlükmüş, kan tahlili ve idrar tahlili istedi sonucunu daha almadık .15 gün sonra tekrar çağırdı.malesef yine net göremedik :KK43:
bu arada duvar kağıdımız yapıldı sizinle paylaşıyorum hemen :))

2200 mıı maşalllah yaaa :nazar::nazar: ben dün gittim 32+1 dim 1850 çıktık biz.

nese anasını fazla yırtmadan ugraştırmadan çıkıverir cocuğum :KK55:

yaptım ama olmadı sanırım.ben göremiyorum çünkü:KK43:(

olmuşşş olmuşşş

2 yıl 7 ay 2 gün oldu yazıyor:KK76:

ben yapamadım. kaydet diyom kaydediliyor diyor ama çıkmıyor:KK50:

senin de olmuş kızz

6 yıl 8 ay 3 gün oldu

yazıyor

ah arkadasım benim :) dün hastaneye gittim döndükten sonra tekrar girip yazamadm şükür hala karnımda bebisim:) hafif sancılar yine çıktı 1saat nst bağlı kaldım doktorum ilaçlara devam dedi cumaya tekrar nst için kontrole çağırdı bol su içip yatmaya devam dedi.

Cnm selam sende sancı kac cıktı benim de 32 ye kadar yukseldi

ayy hediye tabii katalog göndercem ben sana :KK9::KK9:

51 tl pahalı geldi bana yalın internette var ttnetin ama oda sınırlı poff :KK30:

2200 mıı maşalllah yaaa :nazar::nazar: ben dün gittim 32+1 dim 1850 çıktık biz.

nese anasını fazla yırtmadan ugraştırmadan çıkıverir cocuğum :KK55:

olmuşşş olmuşşş

2 yıl 7 ay 2 gün oldu yazıyor:KK76:

senin de olmuş kızz

6 yıl 8 ay 3 gün oldu

yazıyor

ya evet kızlar sizinle konusunca şaşırdım benim oğlum çokmu şişko ama doktor normal dedi yanlışmı dedi acaba :KK43: neyse 2. doktorumada gidicem 2 hafta sonra içim daha çok rahat eder herhalde

candaşcm bana da öyle eli kulağında gibi geliyor. Inşallah sağlıklı olsunda varsın erken gelsin :):) tabi temennim sonuna kadar beklesin ama bu gidişle zor biraz, Eşim dün bi arkadaşıyla telefonda konuşuyordu adam sordu herhalde doğum ne zaman diye oda diyor abi normalde mart 2 ama 2 3 haftaya doğacak herhalde sabırsız biraz bizim kız diye :) bugün AkşamDA ufak eksiklerim kalmıştı hastane için ped, pijama takımınin üzerine örteceğm başörtü gibi ufak tefek şeyler onları halledeceğim inşallah.. Pazartesi de büyük temizliğe kalkıcm halılar perdeler yıkamaya gidecek Yardımcı kadın gelecek temizlikte bittikten Sonrası bebisi beklemek.

kizlar ne guzel hemen hamile kalmissiniz masallah. Hemen cocuk dusunmek de cesaret ister yani.

öyle oldu canım hiç korunmadiK biz Eşim çok istiyordu (kendisi 21yıldan sonra kavuşulan bi çocuk ) maddi manevi kendimizi hazır hissettiğimiz için Bende geri çevirmedim isteğini şükür rabbim aratmadan verdi bize yavrumuz u.. 2defa adet gördüm evlendikten sonra ve ikincide Eşim ağlamaklı olmuştu bizim de olmayacak herhalde diye. Şimdi onun sabırsızlığnı hevesini görünce iyikide hemen olmuş diyorum..

cnm annemız geldı sünger ve file almış :) ıkısınıde kullanırız nasıpse

hımmm bizede söylesene siteyi :KK34:

biz görüyoruz ama:KK9:

kızla hepınızın ımzası olmuşşş görünüyor merak etmeyin :KK70:
oo süper ikisinide deniyceksin o zman :) güle güle yıkansın büyüsün inş ...

ya evet kızlar sizinle konusunca şaşırdım benim oğlum çokmu şişko ama doktor normal dedi yanlışmı dedi acaba :KK43: neyse 2. doktorumada gidicem 2 hafta sonra içim daha çok rahat eder herhalde
maşallahı var tatlım ya bakma sen dr a...
candaşcm bana da öyle eli kulağında gibi geliyor. Inşallah sağlıklı olsunda varsın erken gelsin :):) tabi temennim sonuna kadar beklesin ama bu gidişle zor biraz, Eşim dün bi arkadaşıyla telefonda konuşuyordu adam sordu herhalde doğum ne zaman diye oda diyor abi normalde mart 2 ama 2 3 haftaya doğacak herhalde sabırsız biraz bizim kız diye :) bugün AkşamDA ufak eksiklerim kalmıştı hastane için ped, pijama takımınin üzerine örteceğm başörtü gibi ufak tefek şeyler onları halledeceğim inşallah.. Pazartesi de büyük temizliğe kalkıcm halılar perdeler yıkamaya gidecek Yardımcı kadın gelecek temizlikte bittikten Sonrası bebisi beklemek.

inş canım, babada tedirgin oldu yani. temizliği sen yapcan sandım da aman napıyosun diyecektim.ama yinede dikatli ol yorulma.eksikleinide tamamladınmı ohh kafa rahat.hast ye her gitiğinde çantanı götürüyomusn peki ? kızınızın ismi hazırlmıydı canım ? hatırlayamadımda

kizlar ne guzel hemen hamile kalmissiniz masallah. Hemen cocuk dusunmek de cesaret ister yani.

aynen cnm cesaret istermiş gercekten oğluşumuz ilk günden oldu ayıptır söylemesi :) insanlara anlatmak brz zor oldu 7 ay oldu evleneli nasıl 31 haftalık hamıle oluyosun gıbı ama herkes bılmıo adet tarıhınden alındığını çok şüphelenenler oldu malesef :KK43:

Canım 30-50 arası değişiyo benim en son girdiğim 52ye yükseldi oradaki hemşirede 60sonrasını hissedersin muhtemelen demişti

Canım ilaçlar derken ne kullanıyorsun peki

Ben bazı aksamlar ciddi regl sancısı cekiyorum o sırada nst yaptırmadım hic yaptırsam cok cıkar heralde

canım herkesinki ayrı dert işte, oranınher zorluğunu çekiyosun bu da sefan olsun o kadarı hakkın.benciller insanlar işte.ama bugün bişeye sevindim verilen hakkı kullanabildim :) yemekhaneye indim beklesem en az 15 dk sürer, hamileler gaziler beklemeden geçebilir yazıyordu yapmam sanardım halim kalmayınca dedim siz geçin servis yapcaklar dedi, servis yok normalde kendin alıyosun.ne iyiymiş ya dedim :))

canım inş ya sizinde bizimde tayinimiz alnımızın akıyla gönlümüzce hallolur.yavrularımızın yüzüne baksın rabbim, allah babanada şifa versin biraz sıkıntı olcak desene.peki sen annenlerde kalamazmısın ? k.valideninde bi bağı varmış.allah kolaylık versin ya bi şekilde hallederler ama zaten annende gelir yine.evet orda olmasaydın yada doğumu orda yapacak olsadın çalışırdında senin durumun özel.sizin tayin ne zman belli olcak kısmetse ? bizimki ağustosta.

yapmışsın süperde omuş. bende de format uygun değildir yazıyo

Ohh iyi yapmışsın hakkını savun arkadaşım. Ah canım zaten evim burnumda tütüyor. İstanbula gidince bir yolunu bulcaz artık. İnan burda doğum yapmaktansa orda yanlız olduğum an doğum başlasa daha çabuk hastaneye giderim :KK9:

Bu arada tayin olayı karışık 28 Şubat- 22 Mart şeklinde her ayın son haftalarına yakın toplu tayinler oluyor. Biz Şubat itibariyle hak kazanıyoruz. İnşallah 28 Şubat da olurda eşimden uzun süre ayrı kalmam. sizin baya varmış ya. Bizim tam doğum üstü istanbul olursa güzel. Başka bir şehir olursa ...... diyorum başka birşey söylemek istemiyorum:KK50:

X