2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
buradayııımm canımmm baksana aynı günlerdeymiş tarıhımız bakalım hangisi sabısızlanacak çok heycanlanmaya başladım sende nasıl durumlarrrrd:

beni hiç sorma.zaten pimpirik biriyim.heyecan hat safada.baştan beri sorun yaşaya yaşaya bu güne kadar geldik bunada şükür tabi.ben kızımın normal gününü bekleyeceğini hiç sanmıyorum.içimden öyle geçiyor malesef.bizim kıyafetleri babaannesi yıkanı halalarıda ütüledi.bir kaç parça eşyası yine var yıkanıp ütülenecek.onlarıda ben yapacağım.ama daha yatak odasında düzenleme yapmadık.kıyafetler yerleşmedi.yetişmiyeceğim diye stres yapıyorum bazen.ama onlarıda halledicem inş

beni hiç sorma.zaten pimpirik biriyim.heyecan hat safada.baştan beri sorun yaşaya yaşaya bu güne kadar geldik bunada şükür tabi.ben kızımın normal gününü bekleyeceğini hiç sanmıyorum.içimden öyle geçiyor malesef.bizim kıyafetleri babaannesi yıkanı halalarıda ütüledi.bir kaç parça eşyası yine var yıkanıp ütülenecek.onlarıda ben yapacağım.ama daha yatak odasında düzenleme yapmadık.kıyafetler yerleşmedi.yetişmiyeceğim diye stres yapıyorum bazen.ama onlarıda halledicem inş

şükür tabi canım bu zamnlara geldik ..... ama bende sankı subatta doğcakmıs gibime geliyor:KK70: bende daha hiç birşey yapamadım maaleseffff ama bu hafta camasır işlerimi hallederim sanırım .......

hiç stres yapma. bak ben daha ev taşıyacağım,35 haftalıkken. evin her yeri her yerinde ,koliler hurçlar... taşınma telaşıı... hastane çantamı hazırladım ben de ne olur ne olmaz diye. başka da bir şey hazır değil, ne yatak, ne kıyafet...

hiç stres yapma. Bak ben daha ev taşıyacağım,35 haftalıkken. Evin her yeri her yerinde ,koliler hurçlar... Taşınma telaşıı... Hastane çantamı hazırladım ben de ne olur ne olmaz diye. Başka da bir şey hazır değil, ne yatak, ne kıyafet...

senin işin dahada zor.bu halde öyle bir durumu kendim için yapabilecek gücü bulamazdım.allah yardımcı olsun.

kızlar şu dönemde vitamin ve kan hapı içiyorum ben başka ilave birşey içen var mı?
süt çekme pompası, bebek burun aspiratörü ve bebek telsizi alan var mı almalı mıyız?

kızlar şu dönemde vitamin ve kan hapı içiyorum ben başka ilave birşey içen var mı?
Süt çekme pompası, bebek burun aspiratörü ve bebek telsizi alan var mı almalı mıyız?

cnm ben magnezyum,bazen kalsiyum ve kan ilacı kullanıyorum.vitamin baştan beri hiç kullanamadım malesef.söylediğin ürünlerden burun aspiratoru ve manuel süt çekme pompası aldım.telsiz aklıma bile gelmedi.gerek yok bence

2 aydır hazırlık yapıyorum bir hevesle bebeğim için son aşamaya geldim eşyalarını yıkamak için özel bebek programlı n şimdiçamaşırmakinesi bile aldım ama ne oldu dersiniz en pahalısını olsun kaliteli olsun diyerek aldığım kanz marka hastane çıkışı takım renk aldı mahvoldu rengide soldu gibi ama diğer kıyafetlerde hiçbişey yok! özellikle açık renklileri koyularından ayırıp attım renk karışmasın diye ne hevesle yıkamaya atmıştım allahım akıl ver bana neden böleoldu şimdi hayatta giydirmem bu takımı yenibir takımalacağım kızlar neden böle oldu anlamadım ben nerde hata yaptım ya sabun tozu bebe deterjanı kullandım ekstra durulama yaptım diyorum ya bebek için özel programlayıkadım olan bi tek kanza oldu bu markadamı bir problem var anlamadımki o kadar canım sıkıldıki şikayet vara bu markayı eleştireceğim almayın diye kendilerinede aynı şekilde :KK20::KK20: yepyenimakinedende soğudum bebeğimin beyazlarını atmaktan vazgeçtim yıkamıcam zaten temizler bişey olursa yine hepten koparım ben şimdi paronayak oldum yaa:KK50::KK50::KK50:

cnm ben magnezyum,bazen kalsiyum ve kan ilacı kullanıyorum.vitamin baştan beri hiç kullanamadım malesef.söylediğin ürünlerden burun aspiratoru ve manuel süt çekme pompası aldım.telsiz aklıma bile gelmedi.gerek yok bence

kalsiyum suda eriyenlerden mi kullanıyosun cnm. burun aspiratörünü küçük basit olanlardan mı yoksa hortumlu olanlardan mı aldın

2 aydır hazırlık yapıyorum bir hevesle bebeğim için son aşamaya geldim eşyalarını yıkamak için özel bebek programlı n şimdiçamaşırmakinesi bile aldım ama ne oldu dersiniz en pahalısını olsun kaliteli olsun diyerek aldığım kanz marka hastane çıkışı takım renk aldı mahvoldu rengide soldu gibi ama diğer kıyafetlerde hiçbişey yok! özellikle açık renklileri koyularından ayırıp attım renk karışmasın diye ne hevesle yıkamaya atmıştım allahım akıl ver bana neden böleoldu şimdi hayatta giydirmem bu takımı yenibir takımalacağım kızlar neden böle oldu anlamadım ben nerde hata yaptım ya sabun tozu bebe deterjanı kullandım ekstra durulama yaptım diyorum ya bebek için özel programlayıkadım olan bi tek kanza oldu bu markadamı bir problem var anlamadımki o kadar canım sıkıldıki şikayet vara bu markayı eleştireceğim almayın diye kendilerinede aynı şekilde :KK20::KK20: yepyenimakinedende soğudum bebeğimin beyazlarını atmaktan vazgeçtim yıkamıcam zaten temizler bişey olursa yine hepten koparım ben şimdi paronayak oldum yaa:KK50::KK50::KK50:

kaç derecede yıkadın cnm sıcakta yıkadıysanda karışabilir renkler. bide şimdiki kıyafetlerde açık ve koyu renkleri bir arada kullanıyolar mesela kolu kırmızı bedeni beyaz neyle yıkayacağını şaşırıyosun 40 derecenin üstünde yıkama bence. bide renk karışmasını önleyici mendiller satıyolar marketlerde ama her seferinde başa çıkılmıyor pahalılar geçmiş olsun üzülme yeni makineye ancak alışırsın kullandıkça

kaç derecede yıkadın cnm sıcakta yıkadıysanda karışabilir renkler. bide şimdiki kıyafetlerde açık ve koyu renkleri bir arada kullanıyolar mesela kolu kırmızı bedeni beyaz neyle yıkayacağını şaşırıyosun 40 derecenin üstünde yıkama bence. bide renk karışmasını önleyici mendiller satıyolar marketlerde ama her seferinde başa çıkılmıyor pahalılar geçmiş olsun üzülme yeni makineye ancak alışırsın kullandıkça

sağol canım makinenin bebek programı 60 derecede yıkıyor sadece. diğer programlardakigibi derecesini değiştiremiyosun . 40 ta yıkayacaktım özellikle baktım kabul etmedi.bahsettiğin şekilde rengi karışık bişeyde atmamıştım hepsi açık düz renklilerdi ben yarın servise arayıp soracağım neden 40 a alamadım diye bebek programını . olacağı varmış işte

2 aydır hazırlık yapıyorum bir hevesle bebeğim için son aşamaya geldim eşyalarını yıkamak için özel bebek programlı n şimdiçamaşırmakinesi bile aldım ama ne oldu dersiniz en pahalısını olsun kaliteli olsun diyerek aldığım kanz marka hastane çıkışı takım renk aldı mahvoldu rengide soldu gibi ama diğer kıyafetlerde hiçbişey yok! özellikle açık renklileri koyularından ayırıp attım renk karışmasın diye ne hevesle yıkamaya atmıştım allahım akıl ver bana neden böleoldu şimdi hayatta giydirmem bu takımı yenibir takımalacağım kızlar neden böle oldu anlamadım ben nerde hata yaptım ya sabun tozu bebe deterjanı kullandım ekstra durulama yaptım diyorum ya bebek için özel programlayıkadım olan bi tek kanza oldu bu markadamı bir problem var anlamadımki o kadar canım sıkıldıki şikayet vara bu markayı eleştireceğim almayın diye kendilerinede aynı şekilde :KK20::KK20: Yepyenimakinedende soğudum bebeğimin beyazlarını atmaktan vazgeçtim yıkamıcam zaten temizler bişey olursa yine hepten koparım ben şimdi paronayak oldum yaa:KK50::KK50::KK50:
cnm bunun için kendini ve bebeğini üzme değmez.makina yeni olduğu için yanlış işlem olabilir veya diğerlerine bişey olmadığı için o kıyafette sorun olabilir.yarın cihaz için kullanım detayını öğrenirsin artık problem yaşamazsın.

kalsiyum suda eriyenlerden mi kullanıyosun cnm. Burun aspiratörünü küçük basit olanlardan mı yoksa hortumlu olanlardan mı aldın

cnm kalsiyumu hap olandan kullanıyorum.ben peynir türü yiyemediğim için hap biraz daha etkiliymiş.burun aspiratörüde basit küçüğk birşey.

Renk karışmasını önleyen mendillerden kullan ben kendi çamaşırlarımızda bile kullanıyorum bebeğin çamaşırlarınıda yıkarken kullandım karışmadı renkler ayrıca bu gibi durumlar içinde renk kırtarıcı tozlar var onunla tekrar yıkarsan bir nebze düzelebilir.

süt çekme pompası, bebek burun aspiratörü ve bebek telsizi alan var mı almalı mıyız?

Vitamin ve kan ilaci kullaniyorum sadece
Burun aspiratoru ve burun icin okyanus suyu aldim.

merhaba kızlar... daha yeni geldik kontrolden. biraz da canım sıkıldı... şuan itibarı ile 31 + 6 yız... ama benim bebeğim iki hafta öndeymiş. 33+4 çıkıyor ultrasonda... suyun da biraz artmış dedi doktorum. şeker yüklemesini tekrarlayalım haftaya bakalım sonradan da şeker çıkabiliyor bazen dedi.... :KK43: her şey yolundaydı halbuki... :KK43: az da değil yaa iki hafta önde :KK43: :KK43: ağırlığı 2282 gr kızımın. boyunu can sıkıntısından unuttum vallaha :KK43: :KK43:

canım takma kafana banada dedi aynı şeyleri ama riskli bi durum deil heralde benimde suyum fazla önden gidioruz 2hafta kilosu çok dedi haftasına göre 2500gr dı 32 haftada şeker yaptı tekrar ama bişey çıkmadı sadece idrar yolu enfeksiyonu en baştan beri vardı bende zaten ama sıkıntı olcak bi durum yok dedi kontrol altında herşey dedi 2 hafta sonra gel dedi önümüzdeki hafta gitcez bakalım inşallah bi sorun çıkmaz :)

bakalım beğenecek misiniz ? $DSC00055.jpg $DSC00059.jpg

merhabaaaa,ilk bebegin sanirim bu kadar heyecanli olduna gore :-) bende ilk defa anne olucam oyuzden yazini okurken seninle ayni heyecani ve sebirsizligi yasadimi belirtmek istedim.bende 34.haftadayim ama herseyimiz hazir bileeee!........

evet ilk bebeğim :) heyecan had safhada, tüm heyecanım tüm ilgim bebekle ilgili, daha ne yapabilirim acaba diye düşünüyorum :)

ahh papatyacım ahhh benim ailem malesef ayrı şehirde o kadar tanıdığım yok zaten havada kapandı:KK43:( kredi işi içinse evet malesef kötü oldu tabiki böyle kalmayacak takmıyorum aslında bu günüme şükürler olsun ama hamileliğimin bu olaylar üstüne gelmesi bazen benii çok üzüyoor sakın yalnış anlamayın sitem değil bunlar okuyunca öle içimden geçeni yazdım yani kredisiz tabiki işey olmuyor ama malesef bu tarafıda var o yüzden çok mantıklı düşünmek gerekiyor hayırlısı diyorummm ....şu an tek derdim oğlumu sağlıkla kucağıma almak Allah yardım ediyor yeterki sağlığımız olsun bebeişlerimiz sağlıklı gelsinnn .....

inşallah bebeğini sağlıcakla alırsın kucağına
her şey insanoğlu için, biz sağlıklı olalım yeter

ben sadece demir hapı kullanıyorum
süt sağma makinasını medela aldım
burun aspiratörünü otri bebeden aldım ( hortumlu olandan )
bebek telsizini de chicco dan aldım

almalı mıyız dersen yeğenimden biliyorum, burun aspiratörü bence şart
bebek telsizine gelinde allahım nasip ederse ikizlerim olacak, farklı odalarda yatacaklar bir süre sonra
bana lazım olacak bu telsizler
süt sağma makinası için de ikiz anneleri mutlaka olmalı dedikleri için aldım

X