- 12 Temmuz 2011
- 1.800
- 340
canım benim kardeşim 10 ay kadar önce doğum yaptı, doğum sonrasında onun hem göbek deliği büyüdü,
hem de rengi koyu kaldı,
böyle olunca ben de normaldir dedim, pek üstünde durmadım
biraz önce göbek deliği çevremin morarmış olduğunu farkettim, biraz baktım internetten ama net bi bilgi yok sadece daha önce başkaları da böyle olduğunu yazmış, normal mi bilen var mı, ya da böyle göbek deliği çevresinde morarma olduğunu farkeden var mı...
ya kızlar şu beşikle ilgili bi karar veremedim.çok stres yaptım. bugün çok dolaştık, araştırdık,sonunda zincirler koptu, kararımı veremeyince eşimle tartışıp ağladım sonunda. fikirlerinize ihtiyacım varrr.
şimdi ben mobilya beşik düşünüyorum ve beşiği yatak odama alıcam. en fazla 2-3 yıl sonra falan odasını ayırıcam. odama da sığabilecek beşik en fazla 150 cm boyunda olmalı. ama biz baby hope un,büyüyen,sallanır 80*180 ve 80*140 yatağıyla birlikte 500 TL ye bulduk. eşim bu beşiğe takmış durumda ama sen nasıl istersen onu alalım diyo. bu beşik odaya sığar ama çok yer kaplicak ve balkonuma geçişi engellicek.
benim fikrim ise 70*140 normal büyümeyen 4 çekmeceli, odama tam sığabilecek bi beşik almak. fiyatlarıda yatağı hariç en düşük 390 TL. zaten mobilya beşiğin yanında ilk 6 ay kullanabileceği küçük bi beşik alıcam.
sizce ben beşiği büyüyen mi yoksa normal beşik mi almalıyım? ne dersiniz???
cnm bence sen beşiği büyümeyenden al sonuçta 2 yıl sonra odasına geçirecekmişsin..büyüyenlerden alırsan odasını yapacağın zaman dolap şifonyerini bulmaktan zorlanırsın 2 yıl sonra hepsini bir arada alırsın..ben yatak odasına park yatak aldım kraft tan.. illaki mobilya almak istiyrsun ama onuda tavsiye ederim..
kızlar aranızda kredi borcu olan var mı ?? ben hayatımda hiç kredi çekmedim..eşimle dün bir ev beğendik.eşim illa alalım diyor ama ben kredi çekip 50 milyar faiz ödemek istemyrm gece boyu rüyama girdi uyuyrm eşim sanki beni dürtüp dürtüp alalım evi diye uyandırıyor gibi oldu uyanıyrm bakıyrm bizim ki uyuyr tekrar yatyrm yine en sonunda uyandırdım beni neden uyandırıyrsun dedim adamda şaşırdı =) kızlar gece boyu uyuyamadm bende kalktım bebişimin abajurunu kapladım...kızlar kredi işine girsek mi..bu 50 bin faiz beni çok düşündürüyr !! birde evi alırsak 2014 mayıs ta teslim olacak ayrıyeten kira ödeyeceğiz=( off ne yapsam ki..
cnm senin seker yoktu dimi? bildigim kadariyla sekerde fazla cikiyor su miktari. kilosuna gelince bnmde 11 gun onde cikti. burda bircok arkadasindan onden gidiyor. cuma doktora sormustum. ultrason genele gore hesapliyor ama her cocugun ayni olmasi imkansiz dedi.
doktorun da tam olarak şimdiden kötü bişey dememiş sen de şimdiden sıkma canını, normaldir o bi dahaki sefere daha gönlünü rahatlatıcak sonuçlar alırsın inşallah...
benim tam mor değil ama karardı deliğin etrafı gülüm ama normaldir bence kuzenlerimdede olmuştu sapa sağlam bebikleri oldu takma kafanabiraz önce göbek deliği çevremin morarmış olduğunu farkettim, biraz baktım internetten ama net bi bilgi yok sadece daha önce başkaları da böyle olduğunu yazmış, normal mi bilen var mı, ya da böyle göbek deliği çevresinde morarma olduğunu farkeden var mı...
cnm bence sen beşiği büyümeyenden al sonuçta 2 yıl sonra odasına geçirecekmişsin..büyüyenlerden alırsan odasını yapacağın zaman dolap şifonyerini bulmaktan zorlanırsın 2 yıl sonra hepsini bir arada alırsın..ben yatak odasına park yatak aldım kraft tan.. illaki mobilya almak istiyrsun ama onuda tavsiye ederim..
kızlar aranızda kredi borcu olan var mı ?? ben hayatımda hiç kredi çekmedim..eşimle dün bir ev beğendik.eşim illa alalım diyor ama ben kredi çekip 50 milyar faiz ödemek istemyrm gece boyu rüyama girdi uyuyrm eşim sanki beni dürtüp dürtüp alalım evi diye uyandırıyor gibi oldu uyanıyrm bakıyrm bizim ki uyuyr tekrar yatyrm yine en sonunda uyandırdım beni neden uyandırıyrsun dedim adamda şaşırdı =) kızlar gece boyu uyuyamadm bende kalktım bebişimin abajurunu kapladım...kızlar kredi işine girsek mi..bu 50 bin faiz beni çok düşündürüyr !! birde evi alırsak 2014 mayıs ta teslim olacak ayrıyeten kira ödeyeceğiz=( off ne yapsam ki..
kızlar günaydınnn nazlı bir güneş var İzmirde aslında tam el ele sahılde gezmelik ama kocişimm çalışıyor ...... yetişeyim die hızlı hızlı okudum ve tabii tam oturamıyorum artık rahatsız oluyorum sabıt durmaktan az hareket hissediyorum bugun ama takmıcam cunku kac gundur uyutmayacakk adar çoktu hareketlerr takmıcam diyorum ama arada sarsıyorum Şöyle öfff ne var der gibi hareketler hissedince bırakıyorum rahat rahat uyusun cocuğum .....göbek deliği morarması sormuşsunuz bendede karama gibi oldu vucudumuz gerildiğinden oluyor merak etılecek birsey degıl bence başka gebelerdede şahıt olunan bişey ama bende birde bazen göbek deliğinden kasıklara kadr söle bir sızı oluyor sankı kordonu cekıyormus gıbı sonra geçiyor amabirde sırtım artık bayağı ağırmaya başladı ve sol kalça kemiğim sankı nasıl anlatsam bılemıyorum kasılıyor gibi oluo iştahım çoook azaldı acıktıgımı hissediyorum ama n eyemek istediğimi bilmediğim için yiyemiyorum bende ki değişimler bu kadar
adanam dı sanırım : krediyi soran ödeme gücünüzü bilmiyorum ama bu kredi yüzünden doğacak çocuğuma bir zıbın bile alamıyorum çektiğimizde bende eşimde çok iyi işlerde çalıyorduk ben işten ayrıldım eşim işten çıkarıldı şimdi zar zor krediui ödeyip geçinmeye çalışıyoruz doğum için kenara para atmayı bırakın doğum çantami bile ablamlar arkadaşlarım hazırlıyor .......
Merhaba annelere :) ben bugün hastane çantamı hazırladım biliyorum çok erken ama dayanamadım :) daha odası bile hazır değil ama öyle sabırsızım ki. Ah diyorum minik kızım birazcık daha kilo alsa, biraz daha büyüse. 9gün önceki kontrolümüzde 1300grdı, bir sonraki kontrol perşembe günü olacak ahhh 2 kilocuk olsa :))
Ev hanımıyım ama gündüz pek vakit bulup da bakamıyorum buraya, gecelerim birikmiş mesajlarınızı okuyarak geçiyo, çoğunuzu takip ediyorum, verdiğiniz bilgieri kendimle kıyaslıyorum hem yol gösteriyor hem bilmeden yardımcı oluyorsunuz bana.
Çok şükür hamileliğim iyi gidiyor, şimdiye kadar bir srun yaşamadım inşallah hepimiz minik yavrularımızı sağlıkla alırız kucaklarımıza. Gececi arkadaşınızdan tüm teyzelere selam :)
Herkese günaydınlar.bugun pazar ve yine kimseler yok
bnde de var. ben onemsememistim ama normal heralde
benim tam mor değil ama karardı deliğin etrafı gülüm ama normaldir bence kuzenlerimdede olmuştu sapa sağlam bebikleri oldu takma kafana
kızlar günaydınnn nazlı bir güneş var İzmirde aslında tam el ele sahılde gezmelik ama kocişimm çalışıyor ...... yetişeyim die hızlı hızlı okudum ve tabii tam oturamıyorum artık rahatsız oluyorum sabıt durmaktan az hareket hissediyorum bugun ama takmıcam cunku kac gundur uyutmayacakk adar çoktu hareketlerr takmıcam diyorum ama arada sarsıyorum Şöyle öfff ne var der gibi hareketler hissedince bırakıyorum rahat rahat uyusun cocuğum .....göbek deliği morarması sormuşsunuz bendede karama gibi oldu vucudumuz gerildiğinden oluyor merak etılecek birsey degıl bence başka gebelerdede şahıt olunan bişey ama bende birde bazen göbek deliğinden kasıklara kadr söle bir sızı oluyor sankı kordonu cekıyormus gıbı sonra geçiyor amabirde sırtım artık bayağı ağırmaya başladı ve sol kalça kemiğim sankı nasıl anlatsam bılemıyorum kasılıyor gibi oluo iştahım çoook azaldı acıktıgımı hissediyorum ama n eyemek istediğimi bilmediğim için yiyemiyorum bende ki değişimler bu kadar
adanam dı sanırım : krediyi soran ödeme gücünüzü bilmiyorum ama bu kredi yüzünden doğacak çocuğuma bir zıbın bile alamıyorum çektiğimizde bende eşimde çok iyi işlerde çalıyorduk ben işten ayrıldım eşim işten çıkarıldı şimdi zar zor krediui ödeyip geçinmeye çalışıyoruz doğum için kenara para atmayı bırakın doğum çantami bile ablamlar arkadaşlarım hazırlıyor .......