2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

evet canım iyi akıl ettin dondurucu hazırlığı ben de yapıcam, bebeğimin odasını bi yerleştireyim, ben de börek falan sarıp koymayı düşünüyorum dolaba, gelen gidene hemen pişirmek kolay olur, kompostolukları hazırlamak da iyi fikirmiş, ben de yapayım bari,zaten komposta emzirirken çok faydalıymış süt için...

canım bak boşu boşuna yıprattın kendini anlamadan dinlemeden, neyse bi daha geçmiş olsun sevindim ciddi bişey olmadığına...

yok canım hiç leke filan bırakmıyo, silince nispeten bi koku azalıyo sanki ama koku hala çıkmadı bizim odamızdan hep kapısını kapalı tutup hava yağmadığı sürece gece gündüz camı açık bırakıyoruz... b, de boya kokusu eklenicek bu hafta odaya, kokularımız bitse de yerleşsek artık :)

çok bulantım var 2 gündür uyuyamadım :44: benim gibi olan varmıı

uykusuzluk bende de var canım ama bulantı bende baştan beri hiç olmadı...

ben çok anlamıyorum sancım ya da kasılmam varsa da, sık sık kasılıyo karnım ama bebek kasılıyo içerde gibi geliyo bana, daha farklı bişey mi acaba bahsettiğiniz kasılmalar...

bilgiler faydalı olmuş teşekkür ederim canım ama sen de kendine evham yapma yediğin içtiğindendir...

günaydın adanamcım, bugün biraz fazla yoruyosun gibi geldi ban kendini, dikkat et canım kendine,çanta ve oda konusunda ben de aynı durumdayım gecikmekten korkuyorum... ben de de sac bandı değil de şaka takıntısı oldu, sanki bebeğim hep üşüycekmiş hep şapka takmalıymış gibi hissedip şapkası olmayan tulum ve pijamalara uygun şapkalar bulup alıyorum hep, hepsinin şapkası var :) eşim dalga geçiyo kaç tane şapkası oldu bu kızın hep şapka mı takıcak bu diyo :) saç bandı istediğin gibi bulamazsan tokacılarda bijuterilerde bebekler için olan herhangi bi penye yumuşak bebek saç bandını alıp üstünü sen istediğin aksesuarları dikip yapıştırarak yapabilirsin, mesela bi tokadaki bebek ya da kurdela yada taşlı bi toka motifini beğenirsin alırsın o tokayı üstündeki objeyi çıkarıp saç bandına monte edersin...

selam kızlar
dün dr kontrolümüz vardı
oğlum doğum pozisyonunu almış
kan verdim ultrasona girdim.. suyumuzda plasentamızda iyi
nstye girdim 2-3 kez sancım çıktı doğum normal gözüküyor
dr 8 şubata randevu verdi
37 haftalık oacağız o zaman hayırlısı bakalım

Kızlar dün kontrolüm vardı

plasenta iyiymiş yaşlanmamış
suyum iyiymiş
ve bebeğimin başı aşağıda ( 32 haftalıkken öğrenmiştim de döner mi diye düşünürken aynı yerinde olacak herhalde doğana kadar )
kilosu : 2.130 gr.
cinsiyeti : kız
nst : iyi çıktı
gelişimi haftasına göre ilerliyor
haftaya yine gideceğim nst ye girecek mişim yine ( bu sayede kontrollerim haftada bir mi olacak ) haftaya 35 haftalık olacağım kısmetse

Son düzenleme:
Ben şimdiye kadar hiç nst'ye girmedim..:44:
Özel doktorun muayehanesine gidiyorum da.

Ben şimdiye kadar hiç nst'ye girmedim..:44:
Özel doktorun muayehanesine gidiyorum da.
canım ben fmf (ailevi akdeniz ateşi ) hastasıyım ve karın bölgemde ağrılar ataklar gebelik dönemimde oluyor yani işin açığı risk, sancı v.s. yaşıyorsak erken giriyoruz nst ye benim de duyduğum herşey yolundaysa 36 haftadan sonra nst ye giriliyor Rabbim hepimizin evlatlarını vaktinde ve sağlıklıca kucağına almak nasip etsin inşallah

Allah acil şifalar versin..
31 0cak'da ki kontrolümde 36.haftalık oluyor..
Belki o zaman doktorum uygun görür..
Amin cümlemize inşallah..

Allah acil şifalar versin..
31 0cak'da ki kontrolümde 36.haftalık oluyor..
Belki o zaman doktorum uygun görür..
Amin cümlemize inşallah..
çok sağol canım benim aslında kısaca yazdım oysaki gebeliğimin en başından beri çok sıkıntı , hassas gebelik geçirmekteyim neyseki bebeğim herşeye rağmen benimle ve sağlıkla devam ediyor gelişimi evet canım olabilir tam ideal haftanda olacaksın ki nst siftahı yaparsın inşallah canım bu arada haftalarımız nerdeyse aynı benimde beklenen doğum tarihim 2 mart

maşallah sanada kuzunada.herşey güzel

MAŞALLAH MAŞALLAH

kızlar ben bebişimin kasıklarımdaki kemiklere çarptığını hissediyorum sizdede oluyomu böle bişi ilk önce sanki kasıklarımdaki kemiklere çarpmıyomuş gibi oldu 10 dk sonra felan biraz sancım oldu geçti

Son düzenleme:
MAŞALLAH MAŞALLAH
çok sağol canım hepimizin en güzel haberlerini almak nasip olsun inşallah

geçmiş olsun tatlım bende de kasık ve karın ağrıları kısa süreliğine girip-çıkıyor hatta dün dr . uma belirttim normal dedi özellikle akşamları ağrıların, sızıların olur dedi inşallah ciddi bişi değildir senin ki de bebeğin tekmelemesine bağlı ağrılar da farklılık gösteriyor sanırım :26:

merhaba arkadaşlar en son yazıyı yazdıktan sonra bilgisayarımın problemi çıktı giremedim. nasılsınız iyimisiniz annişkolarım
maşaallah pek hamarat ve hızlısın.doğuma hazırım diyorsun.o güç enerji banada gelse keşke
sağol canım. size yazdıktan sonra diğer eksiklerimide aldım belli bir alana aldıklarımı koyuyorum daha çantaya yerleştirmedim ama neredeyse herşeyimiz tamam şuan 32 haftadayım gün geçtikçe ağırlaşıyorum anca hazırlarım çantayı.
valla hiç koltuk yıkatmadım.koltuk yüzü değiştirmeyi düşünüyorsan çok pahalıya geliyor yerine yenisini al daha iyi ..
bende aynıyım canım 66 idim 76 oldum kollarım bacaklarım çırpı gibi son ay çok aldım 5 aylıkken 3 kilo almıştım sadece..

resimde gördüğüm model çok hoşmuş. fiyatıda gayet iyi. bazı gecelikler pijamalar çok pahalı 100tl 150 tl ne gerek var..

bu arada bebeğin cicilerini ve kendilerinize aldığınız cicilerin fotolarını nereye ekliyorsunuz. yine burayamı yoksa başka bir link varmı ?

merhaba canlar...hepınıze bol saglıklı gunler olsun.bende doktora gdnlerdenım bugun.2500kg olmusuz cok sukur.33+5 tim bugn.bası aşagıda.bır aksılık olmazsa normal doguracam insallah.benımd kasıklarmda hafıften agrı var artık.allah yardımcımız olsun hepımızın

maşallah bebişine.tombik olacak heralde.inş dönmezde normal doğuma olur.

merhaba kızlar... daha yeni geldik kontrolden. biraz da canım sıkıldı... şuan itibarı ile 31 + 6 yız... ama benim bebeğim iki hafta öndeymiş. 33+4 çıkıyor ultrasonda... suyun da biraz artmış dedi doktorum. şeker yüklemesini tekrarlayalım haftaya bakalım sonradan da şeker çıkabiliyor bazen dedi.... her şey yolundaydı halbuki... az da değil yaa iki hafta önde ağırlığı 2282 gr kızımın. boyunu can sıkıntısından unuttum vallaha

kızlar herkese slm doktordan geldik kzım 2200grolmuş benim ilk gebeliğim sezeryan olduğu için buda sezeryan olacak doğal olarak doktor bebğin gelişimide güzel dedi ve 38. haftada alıyoru dedi gün tam belli değil ama mart derken şubat annesi olacağım galiba hafta içi giren sancımı sordum gayet normal dedi şimdilik herşey yolunda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…