- 14 Ocak 2012
- 903
- 30
kızlar bugun kontrolum vardı kızım 1863gr olmuş 1 hafta onde gidiyor.cimcimem yuzunu bıze göstermedi .başı aşağıda duruyormuş.kızlar bugun işteyken sol kasığımdan başlayıp göbeğime vuran agrılarım oldu korktum valla.. sonra ayaklarımı uzatıp dinlenince gecti şükür.doktorumda normal dedi ama yavaş yavaş korkmaya başladım nasıl doğum yapacam bennnn...
bebişler büyüdükleri içinboyları net ölçülemiyormuş.ultrasonda çıkan FL'sini 7ile çarpınca yaklaşık boyu çıkıyormuş.bnm dr.da söylemiyor boyunu.
evet cnm iyikide bitirmişim işleri.haftasonu oturarak yapıcam ütülerimide.çünkü git gide zorlanmaya başlamıştım.bel ağrısı ve kasılmalar yoruyor insanı çok..
nst hakkında konuşmamıştık biz hiç bu gidişimde ilk kez konuştuk ve nst ye bağlandım.benim içinde ani oldu yani :)
bide benim şikayetlerim vardı.kasılmalarım başlamıştı birkaç gündür.eğer sende fazlasıyla kasılmalar yaşarsan belki daha erkene çeker doktorun nst'yi..[/QUOTE
ay canım ne güzel bitirmişsin bütün işleri benimde başlayasım var ama bir taraftanda tatili bekliyorum doğal olarak memlekete gitmiyoruz evdeyiz diyorum hem vakit geçer hem rahat rahat yaparım diyorum ama geçmi kalırım diyede endişeleniyorum
kızlar moralim çok bozuk
bu gün size en son mesajımı yazdım hermen ardından telefon çaldı arayan oğlumun oulundaki müdür yardımcısı
çocuğunuzun ayağına bişe omuş burkulmuş heralde gelebilirmisiniz dedi
bende hemen geliyorum deyip teli kapattım
babasını aradım ve evden nasıl fırladığımı bilmiyorum koşturarak gittim eşim aradı oğlumu aldım hastaneye gidiyorum dedi
bende hastaneye gittim
neyse film sonucu ayağı kırılmış
çok ciddi bi kırık ayağının üzerine basarsa yada en ufak bi zorlarsa kemik dağılır ameliyat etmemz gerekir dedi doktor
alçı ayağında en az 1 ay kalıcakmış
10 günklük rapor verdi doktor
raporu okula götürken üzerindeki tanı yazısını okudum
metastas kırığı yazıyodu
şimdi netten baktım kanserden bahsediyo
kafam iyice karıştı şu an resmen beynim dönüyo ne düşüneceğimi bilemiyorum
bi yanlışlıkmı var ne anlamadım
kızlar istanbulda olup da fuara gitmeyi düşünen varsa hiç tavsiye etmem. biz arkadaşla bir heves gittik bugün, 4 salonda fuar biliyorduk ama 3salon sadece toptancılar içinmiş, bizi almıyorlar, sadece bir salon ziyaretçi ve satış için, onda da inanınki hiçbirşey yok, ufacık zaten. birsürü liste yapmıştım alacaklarım diye, elim boş döndüm, boşuna yorulduğumla kaldım. internette bebek ürünleri satan sitelerin standları var daha çok, birşey soruyorsunuz var mı diye, hemen çıkarıp broşür veriyorlar,sitemizde var diyorlar. boşuna yorulmayın yani oraya, netten alın daha kolay:) ha birde giriş ücreti 10tl, boşuna birde para verdik girmek için. hayatımda hiç bu kadar boş bir fuar görmemiştim...
kızlar bu gün kuzenim doğum yaptı 37 haftalıktı normal doktor kontrolune gitmiş doktor açılman var sancında var hissetmiyormusun dmeiş benim kuzende diyor herzamanki ağrılarım vardı sadece diyor doktor demiş sabah akşam gelrisin doğum başlamış demiş ve tabiki akşama doğum başlamışşükür sorunsuz kurtuldu onu duyunca yarın kontrolumz var çantam hazır değil ama bundan sonraki doktora gidişleirmde çantamıda yanımda götüüreceğim çünkü öncedende dediğim giib ben hastaneye gitmek için 1saat yol deviriyorum ne olur ne olmaz aklınızda bulunsun
haklısın canım ama bebeklerimiz hepsi vaktinde gelir inşallah, biz daha hazır değiliz çantamız da hazır değil hiçbişey yıkanmadı bile daha, evimiz de hazır değil...
Sebamed in 7 li seti 60 tl idi oradan aldım canım bayağı uygun geldi
Dermoaczanem den canımcanım nerden aldın
bugün kızımın mevlüt kıyafetini, kızımın odasına şifonyeri için falan örtülerini, kapı süsünü, hastane odası süslemesi için yazılar ve süsleme tüllerini aldık, hastanede dağıtmak için sepete monte edilen arkasına badem bağlanmış çubuklu bebeklerin siparişini verdik, eve çıkışta ve mevlütte dağıtılıcak bebek şekeri modeli seçtik doğumdan hemen sonra 2-3 saate teslim edicekler, kırmızı lohusa tacımızı ve pembe geceliğin üzerine pembe tacımızı aldık, bebek odasında dolap içleri için kapitonelerimizi aldık bu hafta pikocuda onlar da dikilince mobilyalarımız da iyice havalanmış olur, bir hafta sonra artık biz de yıkayıp herşeyimizi yerleştirmeye başlarız... bu haftasonu odamızı da boyıycaz artık... inşallah geç kalmıyoruzdur...
bugün kızımın mevlüt kıyafetini, kızımın odasına şifonyeri için falan örtülerini, kapı süsünü, hastane odası süslemesi için yazılar ve süsleme tüllerini aldık, hastanede dağıtmak için sepete monte edilen arkasına badem bağlanmış çubuklu bebeklerin siparişini verdik, eve çıkışta ve mevlütte dağıtılıcak bebek şekeri modeli seçtik doğumdan hemen sonra 2-3 saate teslim edicekler, kırmızı lohusa tacımızı ve pembe geceliğin üzerine pembe tacımızı aldık, bebek odasında dolap içleri için kapitonelerimizi aldık bu hafta pikocuda onlar da dikilince mobilyalarımız da iyice havalanmış olur, bir hafta sonra artık biz de yıkayıp herşeyimizi yerleştirmeye başlarız... bu haftasonu odamızı da boyıycaz artık... inşallah geç kalmıyoruzdur...
alıntı yapmadım ama hepinize desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim
kardeşim yoğunbakım hemşiresi bu gün aradım ordaki güvendiğin bi doktora sor bu durum nedir diye dedim
bu gece nöbetçi olduğu için yeni konuştuk
o yazan metastas değil metatas mış
tarak kemiği kırığı
yaşı küçük çabuk kaynar demiş doktor
ben bi rahatladım kendi kendime bi ağlıyorum bi gülüyorum
oğlumda suratıma bakıyo anne napıyosun sen ağlıyomusun gülüyomusun diyo
bi yandanda bana kızı ayağım kırıldı diyemi seviniyosun diyo gelde anlat çocuğa dünden beri ne çektiğimi
şu an tek endişem oğlum rahat durmuyo çok hareketli doktorda üstüne basa basa ayağına en ufak bi darbe almasın ameliyat etmek zorunda kalırız dedi
inşallah o raddeye gelmeden şu 1 ayı atlatırız gerçi en az 1 ay dedi doktor ama neyse o zamana kadar koltuk deynekleriyle yürümeyide öğrenir daha rahat eder heralde iyileşsinde 2 ayda bekleriz napalım
sancılarım içinde hastaneye gittim bu gün nst de sancı çıkmadı
doktor apandisitten şüphelendi genel cerrahiyede gittim
apandist yok
safra kesemde bir sürü taşım varmış sanırım doğumdan sonra ameliyat olmam gerekicekmiş
bu gün doktordayken kafam çok doluydu 2 haftadır kafamda biriktirdiğim soruların hiç birini soramadım doktora
doktorda sağolsun ben sormassam hiç bişey söylemiyo
bi tek bebeğin kilosunu öğrendim 1.800 gr olmuş normal dedi ama bana biraz az geldi kilosu
ağrımı sorarsanız aynı yerinde duruyo bu ağrı neyin nesi anlamadım
bu gün hastanede bi kaç kadın ağız birliği etmiş bi şekilde senin karnın baya bi aşşağıda doğumun çok yakın dediler
yok dedim daha var yok erken doğurursun sen dediler bana
ağzı olan konuşuyo işte hayırlısı olsun dedim geçtim
çok bulantım var 2 gündür uyuyamadım :44: benim gibi olan varmıı