bende çok aradım bulamadım gizlendi diyolar dı ama tam bilmiyorum gülüşümkızlar facebook da grup vardı.şimdi bulamıyorum grubu.2013 mart anneleri diye. neden gözükmüyor acaba
inşallah döner gülüm en iyi normal doğum kızınada maşallahhhhGünaydın anne ve minikleri.biz kızımla şimdi dr amcasından geldik.iyiymiş.42 cm 2.400gr olmuş.bana az gibi geldi.imza yerindede farklı.neyse.suyumuzda iyiymiş.yanlızca şöyle bir durumumuz var.benim yaramaz kızımın başı yukarı dönmüş.2 hafta sonra kontrolumuz var tekrar.o zamana kadar çok az bir ihtimal olsada dönerse normal doğum yapılabilir dedi.ama dönmezse kesinlikle sezeryan olacakmış.(
tansiyonlarımız genel olrak hep düşük galiba, ister istemez yüzümüzede yansıyo.
demek normal.çok şaşrıdm ve birazda korktum dün ama baktım dönüşten kaynaklı tamam dedim.canım yerleri daraldı galiba ondan dahada çok hissediyoruz haliyle pekte rahat edemiyolardır.
selam anneler nasilsiniz.LOLO canim ogluna gecmis olsun.insallah cabuk toparlar.netde yazilanlara guven yok canim.eger oyle bir ihtimal olsaydi doktor soylerdi.uzme kendini.dualarim sizinle2013 masallah kizina yerim ben o burnu.saglikla gelsin dunyaya.
bugun doktordaydim kizlar.her seyimiz yolunda cok sukur.bebegim cinsiyyetini gostermedi gene.ama eminimki nazli bir kizim olucak. bide kilosu az geldi bana 1200 qram.sizce nasil.dk.iyi dedi ama ben kafaya takdim.:26::26::26:
Günaydın anne ve minikleri.biz kızımla şimdi dr amcasından geldik.iyiymiş.42 cm 2.400gr olmuş.bana az gibi geldi.imza yerindede farklı.neyse.suyumuzda iyiymiş.yanlızca şöyle bir durumumuz var.benim yaramaz kızımın başı yukarı dönmüş.2 hafta sonra kontrolumuz var tekrar.o zamana kadar çok az bir ihtimal olsada dönerse normal doğum yapılabilir dedi.ama dönmezse kesinlikle sezeryan olacakmış.(
selam anneler nasilsiniz.LOLO canim ogluna gecmis olsun.insallah cabuk toparlar.netde yazilanlara guven yok canim.eger oyle bir ihtimal olsaydi doktor soylerdi.uzme kendini.dualarim sizinle2013 masallah kizina yerim ben o burnu.saglikla gelsin dunyaya.
bugun doktordaydim kizlar.her seyimiz yolunda cok sukur.bebegim cinsiyyetini gostermedi gene.ama eminimki nazli bir kizim olucak. bide kilosu az geldi bana 1200 qram.sizce nasil.dk.iyi dedi ama ben kafaya takdim.:26::26::26:
canımMaşallah size gayet iyi. 34 haftanın ortalamsı 2200 alt sınır 1680 üst sınır 2930 sizinkinin maşallahı var bence
elif canım haklısın yetrki hareket etsinetmeğincede ödümğz kopuyorr inşallh sağlıklı annler bebeişler oluruz yarabbimmmm ama cddiyim uykusuzluk beni öldürecek çok dinç kakıyorum ama gün içinde çok yorgun düşüyorum bide sen çalışıyorsun Allah kolaylık versin canım kendine dikkat et...
Günaydın kızlar, nasılsınız ?
Çok saol canım, ya evet cidden broşür asmak lazım.bugün sabah birinden rica ettim saolsun kalktı, oturmamla fenalaşmamda bir oldu artık eski direncimiz kalmadı galiba.birde adam siz bana deyin ben size yer veririm her zman dedi, valla allahh razı olsun dua ede ede geldim, şansıma bide aynı dairede alışıyomuşuz görmemiştim önceden.çok güzel kapı süsünüz, ama ciddden çok pahalıymış.yapabilmişsin ne güzel bende denerim belki.oo maşallah Melihcime :) normal seyrinde ilerlesi akıllı bıdık.Meriç beyde iyidir teyzesi iyice adam oldu hareketlendi sıpa.
canım benim dr um 31+5 de çağırdı o zman alcam raporu.
ay canım yaa, keşke sonra gönlünü alsaydın.üzülmüş kadında sende haklısın tabide.gerçi anneler affeder hep.iyi günlerde kullanın dolabınızıda.
hımm iyi demişsin onun lafına karşılık.bence sana şükretsin koymayadabilirdin.ben en baştan kestirmiştim koymam haberiniz olsun diye.adıyla yaşasın zaynep fatıma, inş isimlerinin sahipleri gibi olsun yaşamı sevaplarla dolu olsun.
benimde öyle ya, sanırım dönüyor.bide dün tekma attıkça afedersin vajinamdan hava çıkıyodu resmen.
benimde çok arttı canım.dün gece iyice güçlüydü tekmeleri.
ayyy yesinler onu ya maşallah :)
canım çok geçmiş olsun ya, inş korktuğun gibi değildir.dr a sordun bi açıklama yaptımı bu konuyla ilgili ? net bazen bizi yanlış yönlendirebiliyor, dr la görüş derim yoksa için içini yerç.çok çok geçmiş oslun.korktuğundan esirgesin rabbim.
çok mu hareketliydi canım ? canını yakıyo galiba artık hareketleri ? az kaldı sabret.inş sağlıkla doğacaklar hepsi.
ben kilosuna değil boyuna taktım:))çok kısa geldi.drye sordum oda 2m mi bekliyodun dedi:)).aman sağlıklı olsunlarda boy kilo önemli değil aslında.ama illaki takacak bişey buluyorum.huyum kurusun
boyunu hic soylemiyor benim doktorum.
doktor plesanta rahime çok yakın dedi sezeryan olur böyle giderse dedi...heyecanlandım sezeryan olursa 2 hafta falan önce gelecek demektir değil mi? kızıma kavuşmak istyrm hayal gibi kızlar 8 aydır içimizde bir canlı var ama göremyrz.. beklemek çok zormuş. kızlar ben heyecanlıyım sağlıklı bir şeklde bebişimizi elimize alalım inşallah=)
Günaydın anne ve minikleri.biz kızımla şimdi dr amcasından geldik.iyiymiş.42 cm 2.400gr olmuş.bana az gibi geldi.imza yerindede farklı.neyse.suyumuzda iyiymiş.yanlızca şöyle bir durumumuz var.benim yaramaz kızımın başı yukarı dönmüş.2 hafta sonra kontrolumuz var tekrar.o zamana kadar çok az bir ihtimal olsada dönerse normal doğum yapılabilir dedi.ama dönmezse kesinlikle sezeryan olacakmış.(
anammmmmm topikte tek başıma kaldımmmmm
çok tırstımmmmmmmmmmmmm
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
kızlar moralim çok bozuk
bu gün size en son mesajımı yazdım hermen ardından telefon çaldı arayan oğlumun oulundaki müdür yardımcısı
çocuğunuzun ayağına bişe omuş burkulmuş heralde gelebilirmisiniz dedi
bende hemen geliyorum deyip teli kapattım
babasını aradım ve evden nasıl fırladığımı bilmiyorum koşturarak gittim eşim aradı oğlumu aldım hastaneye gidiyorum dedi
bende hastaneye gittim
neyse film sonucu ayağı kırılmış
çok ciddi bi kırık ayağının üzerine basarsa yada en ufak bi zorlarsa kemik dağılır ameliyat etmemz gerekir dedi doktor
alçı ayağında en az 1 ay kalıcakmış
10 günklük rapor verdi doktor
raporu okula götürken üzerindeki tanı yazısını okudum
metastas kırığı yazıyodu
şimdi netten baktım kanserden bahsediyo
kafam iyice karıştı şu an resmen beynim dönüyo ne düşüneceğimi bilemiyorum
bi yanlışlıkmı var ne anlamadım
İKi gün önce lansinoh krem eczane de 40 lira dedi
O sitede 19 liraya var