2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
inşallah döner gülüm en iyi normal doğum kızınada maşallahhhh kocaman olmuş az diyosun ama senin hAFTANDAKİLERİN GENELİ BU KİLODA hem artık daha hızlı kilo alcak merak etme sen bende merak ediyom kuzumun kilosunu salı günü gitcem nasipse ama çok kıpırdakız biz maşallahhh

canım ben pek uyuyamıyorum geceleri sonrada iştahımda eskisi gibi değil artık yaaa malesef buda yuzume sansıyor
(

selam anneler nasilsiniz.LOLO canim ogluna gecmis olsun.insallah cabuk toparlar.netde yazilanlara guven yok canim.eger oyle bir ihtimal olsaydi doktor soylerdi.uzme kendini.dualarim sizinle2013 masallah kizina yerim ben o burnu.saglikla gelsin dunyaya.
bugun doktordaydim kizlar.her seyimiz yolunda cok sukur.bebegim cinsiyyetini gostermedi gene.ama eminimki nazli bir kizim olucak.bide kilosu az geldi bana 1200 qram.sizce nasil.dk.iyi dedi ama ben kafaya takdim.:26::26::26:

Canım bu kız annesine şimdi böyle nazlanıyorsa, ilerde kocasına kayınvalidesine ne nazlanır ha Yada senin nick' den mi etkileniyor acaba?
Canım sağlıklı olması en önemli. Sen 30.hafta dasın. 30 .haftada ortalama 1400 ama alt sınır 1000 üst sınır 2080 yani bebişinde sorun yok merak etme tatlım

Lolocum oğluna çok geçmiş olsun.nette yazılanlara takılma.kötü bir durum olsaydı dr mutlaka söylerdi canım.senin dahada güçlü oln-man gerek.allah acil şifalar versin.

Canım maşallah size gayet iyi. 34 haftanın ortalamsı 2200 alt sınır 1680 üst sınır 2930 sizinkinin maşallahı var bence

masallah ne edepli cocuk gostermedi gitti sagli yerindeymis ama onemli olan o zaten. kilosu normal bnce cnm. takma kafana fazla

canım Maşallah size gayet iyi. 34 haftanın ortalamsı 2200 alt sınır 1680 üst sınır 2930 sizinkinin maşallahı var bence

ben kilosuna değil boyuna taktım:))çok kısa geldi.drye sordum oda 2m mi bekliyodun dedi:)).aman sağlıklı olsunlarda boy kilo önemli değil aslında.ama illaki takacak bişey buluyorum.huyum kurusun

Evet canım Allah' tan işim yorucu değil ayaklarımı uzatıp dinlenme şansı veriyor bana en azından (uyuyamasamda).Sende çok dikkat et kendine Rabbim sana ve bütün hamişlere sabır ve huzur versin bebişlerimize de boool sağlık versin.

Valla hareketliliği kayda değerdi öyle ki nerdeyse bütün gece uyuyamadım ama dedim ya hiç önemi yok hareketsiz olmasından iyidir.Kızım sağlıklı olsun bana yeter.Dileğin gibi inşallah sağlıklı bi şekilde alırız kucağımıza.

ben kilosuna değil boyuna taktım:))çok kısa geldi.drye sordum oda 2m mi bekliyodun dedi:)).aman sağlıklı olsunlarda boy kilo önemli değil aslında.ama illaki takacak bişey buluyorum.huyum kurusun

Boyunu hic soylemiyor benim doktorum.

valla arkadasim bende cogu zaman hem heyecanlaniyorum hemde sabirsizlaniyorum.ozellikle o minik minik elbiselerini hazirlarkeeenn....hatta hemen simdi dogsa diyorum biran evvel kavusmak icin.sonra yok yok diyorum zamaninda olmasi en iyisi.mecbur beklicem artik.gercektende beklemek coook zor.insan merak ediyo nasil olcak diye ama kime benzicek mesela demi...

skrn82, canım maşallah kızına ya.daha ne olsun imza alanındaki tahmini kilodanda fazla, benimki hep aynı gidiyor.doğumda ortalama bi bebek gibi olur geliyo bana.mesela boy 52 cm, kilo 3200-3500 arası.seninki daha kilolu eminim, üzülme hiç aksine sevin bence.

loloas, anladım canım.yüzünün solgunluğundan ziyade keşke doğum sonrasına yatırım yapabilecek kadar uyuyabilsen ama elimizde de değil işte.

nazlıma, hala mı göstermedi kuzun cinsiyetini :) valla çok nazlıymış.

elif, maşallah kızına.bencede hareketsiz kalıp kokrutacaklarına hareketli olmaları iyidir.bende eşime dedim sanki doğmuş bi bebeğin ayağı altımda kalmış gibi sert ve netti hareketlerimiz dün.

bugun doktordaydim kizlar.her seyimiz yolunda cok sukur.bebegim cinsiyyetini gostermedi gene.ama eminimki nazli bir kizim olucak.bide kilosu az geldi bana 1200 qram.sizce nasil.dk.iyi dedi ama ben kafaya takdim.:26::26::26:

senin niye taktığını tahmin edebiliyorum canım, yiyemediğin için ve hala kustuğun için kendini kötü hissediyorsun ama
sakın kendini üzme, elinde olan bir şey değil ve doktorun da sağlıklı olduğunu söylemiş, ki normal değerler arasında meleğin

maşallah valla süperrrr
kilosu da boyu da harika kuzunun

anammmmmm topikte tek başıma kaldımmmmm
çok tırstımmmmmmmmmmmmm
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

anammmmmm topikte tek başıma kaldımmmmm
çok tırstımmmmmmmmmmmmm
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

ayyy geldim geldiimm ben buraların gündüz bekçisiyim. yazmasamda gitmem bi yere ajan gibi yazdıklarınızı okurumm

kızlar istanbulda olup da fuara gitmeyi düşünen varsa hiç tavsiye etmem. biz arkadaşla bir heves gittik bugün, 4 salonda fuar biliyorduk ama 3salon sadece toptancılar içinmiş, bizi almıyorlar, sadece bir salon ziyaretçi ve satış için, onda da inanınki hiçbirşey yok, ufacık zaten. birsürü liste yapmıştım alacaklarım diye, elim boş döndüm, boşuna yorulduğumla kaldım. internette bebek ürünleri satan sitelerin standları var daha çok, birşey soruyorsunuz var mı diye, hemen çıkarıp broşür veriyorlar,sitemizde var diyorlar. boşuna yorulmayın yani oraya, netten alın daha kolay:) ha birde giriş ücreti 10tl, boşuna birde para verdik girmek için. hayatımda hiç bu kadar boş bir fuar görmemiştim...

çok geçmiş olsun lolo.allah acil şifalar versin..senin güçlü olman lazım çocukların için.kendini strese sokmaya çalış..

İKi gün önce lansinoh krem eczane de 40 lira dedi
O sitede 19 liraya var

sanırım dermoeczanemden bahsediyorsun Cemremmmmm.
bende bi arkadaşın önerisiyle dün o siteden alışveriş yaptım.
lansinoh göğüs ucu kremi aldım dediğin fiyata.çarşıya çıktığımda birkaç eczaneye sordum
çok pahalı geldi banada.10 ml 20 lira dediler...siteden 40 ml 19 liraya aldım.gelmesini bekliyorum şimdi.

maşallahhh bebeğine çok güzel bence gelişimi..umarım döner başaşağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…