Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sen bütün işi bitrmişsin süper ya =) hayırlısıyla bebeğimizi kucağımıza alalım inşallah ...bebişinin kilosu çok iyi maşallah =)nst ye ben hiç bağlanmadım 36. haftadan itibaren istedi doktorum38 de doğurursam çok girmemiş olacağım ilginç !bende bugün kontrole gittim.oğluşumu gördümm
34.haftamız dolmak üzere.kilomuz 2500 olmuş boyuda 45 cm..gelişimi güzel gidiyor dedi doktorumuz.
1 hafta kadar öndeymişiz hala..artık çok az vaktimiz kaldı dedi :18:
kasılmalarım oluyordu çok anlattım doktoruma.
karnım taş gibi oluyor fazla ayakta kaldığım zamanlar artı bacak kasılmaları yaşıyorum ara ara dedim.
bide hafif hafif sancılar oluyor dedim.en iyisi nst ye girmen dedi..ve ilk defa nst ye bağlandım bende
bu kasılmalar ve ağrılar çok şükür erken doğum tehtidi değilmiş.ama artık daha çok dinlenmelisin dedi.
uzun süreli ayakta kalmamak gerekiyor demekki artık
allahtan bütün temizlikleri bitirdik bu hafta.halılar yıkamadan geldi.temizlik için yardımcı kadın çağırdık
bütün ev dipbucak temizlendi.kendi hastane çantamıda hazırladım.
bu haftasonuda bebeğimizin çamaşırlarını ütüleyeceğim,başkada işimiz kalmadı artık.
benimde ilk 13 haftam riskliydi.ilk bebeğimi 10 haftalık hamileyken kaybetmiştim.gün saya saya bugünlere geldik çok şükür.
allah kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.heyecan artmaya başladı :)))
canım sen bütün işi bitrmişsin süper ya =) hayırlısıyla bebeğimizi kucağımıza alalım inşallah ...bebişinin kilosu çok iyi maşallah =)nst ye ben hiç bağlanmadım 36. haftadan itibaren istedi doktorum38 de doğurursam çok girmemiş olacağım ilginç !
bende bugün kontrole gittim.oğluşumu gördümm
34.haftamız dolmak üzere.kilomuz 2500 olmuş boyuda 45 cm..gelişimi güzel gidiyor dedi doktorumuz.
1 hafta kadar öndeymişiz hala..artık çok az vaktimiz kaldı dedi :18:
kasılmalarım oluyordu çok anlattım doktoruma.
karnım taş gibi oluyor fazla ayakta kaldığım zamanlar artı bacak kasılmaları yaşıyorum ara ara dedim.
bide hafif hafif sancılar oluyor dedim.en iyisi nst ye girmen dedi..ve ilk defa nst ye bağlandım bende
bu kasılmalar ve ağrılar çok şükür erken doğum tehtidi değilmiş.ama artık daha çok dinlenmelisin dedi.
uzun süreli ayakta kalmamak gerekiyor demekki artık
allahtan bütün temizlikleri bitirdik bu hafta.halılar yıkamadan geldi.temizlik için yardımcı kadın çağırdık
bütün ev dipbucak temizlendi.kendi hastane çantamıda hazırladım.
bu haftasonuda bebeğimizin çamaşırlarını ütüleyeceğim,başkada işimiz kalmadı artık.
benimde ilk 13 haftam riskliydi.ilk bebeğimi 10 haftalık hamileyken kaybetmiştim.gün saya saya bugünlere geldik çok şükür.
allah kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.heyecan artmaya başladı :)))
nifado hadi az kalmış, gözün aydın, güzel haberler dön ve bizimle paylaş olur mu?
ne zaman gidiyorsun memleketine
papatyaaammmmm. sağ olasın canımm. paylaşırım tabii paylaşmam mı?? normalde bu hafta 32. haftam bitti rapor alabilirim ama. ben diyorum ki bir hafta kalıyor zaten dönemin bitmesine. sonra da şubat tatili giriyor araya. o dönemde de çalışır gözükeyim en azından sonrası ötelerim bu günleri diyorum. yani anlayacağın 25 inde gidiyorum. o gün yola çıkamazsak en geç 26 sında yihhhuuuuu diyorum içimden de. son bir hafta
kızlar naberr nasılsınız benim canım çok sıkkın bu ara yaaa valla bunaldım ....
kızlar bugun kontrolum vardı kızım 1863gr olmuş 1 hafta onde gidiyor.cimcimem yuzunu bıze göstermedi .başı aşağıda duruyormuş.kızlar bugun işteyken sol kasığımdan başlayıp göbeğime vuran agrılarım oldu korktum valla.. sonra ayaklarımı uzatıp dinlenince gecti şükür.doktorumda normal dedi ama yavaş yavaş korkmaya başladım nasıl doğum yapacam bennnn...
maşallah canım kuzucuğuna
doğum korkusuyla birlikte ufak ufak kasılmalar ve sancılar başlıyor sanırım herkeste
kızlar ben birçok alışverişimi netten yapıyorum, cemre söyledikten sonra baktım da
dermoeczanem de fiyatlar gayet uygun?
oradan alışveriş yapmayı düşünüyorum da
daha önceden o siteden alış veriş yapan var mı?
güvenebilir miyim?