2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
evet ya ben sebamed urunlerine 130a yakin para verdim bi arkadas 65 e geldigini soyledi kaziklandim demekki diye dusundum :-(

Neler almıştın sen canım ?

Maşallah sana da bebeğine de annesiiiii
Doktora nereye gidiyordun sen. Bu soruyu daha önce sormuş olabilirim ama unuttum

cnm dr kilosu icin bisey demedimi. gunlerimiz ayni sayilir. bnmki 2147 gr geldi. fazla dedi

İlerde dedi canim. Benim gebelik zehirlenmem var, bu da bebekte gelişim geriliğine yol acıyor. O yüzden aman geri olmasın da ileri olması dert değil dedi.
Neler almıştın sen canım ?

Maşallah sana da bebeğine de annesiiiii
Doktora nereye gidiyordun sen. Bu soruyu daha önce sormuş olabilirim ama unuttum

Muge aksoy'a gidiyorum arkadasım. Cukurambar'da muayenehanesi var.

Kizlar bebegim ayni anda sagda ve solda hareket ediyor. Kafasi asagidaydi. Donmeye mi calisiyor acaba?

sebamed in,
bebe şampuanı
pişik önleyici kremi
bebek losyonu
bebek kremi
bebe sabunu bunlar cnm..

MRB KİZLAR BUGUN KNTROLUM VARDİ OGLUSUM 2600 OLMUS 35 HAFTA GOZUKUYOR.AYRİCA HALA DNMEMİS NE ZAMANA KADAR DöNUYOR COK STRES YAPTİM NRMAl dogumu cok istiyorum.sezeryandan cok korkuyorum.

MRB KİZLAR BUGUN KNTROLUM VARDİ OGLUSUM 2600 OLMUS 35 HAFTA GOZUKUYOR.AYRİCA HALA DNMEMİS NE ZAMANA KADAR DöNUYOR COK STRES YAPTİM NRMAl dogumu cok istiyorum.sezeryandan cok korkuyorum.
masallah ogluna cnm. dert etme doner ins. ablamin son iki haftada donmus

kızlar doktora gittim bugün..bebişim dönmemiş hala yan yatıyor kafa sağ tarafımda ayakllar solda=) bebeğim 1860 gr ...32 haftalık çalışablr raporu aldım..ayrıca plesanta rahime 1 cm uzaklıktaymış benim hep aşağıdaydı zaten doktor böyle devam ederse sezeryan olur dedi ne yalan söyleyeyim mutlu oldum normal doğumdan korkyrm ..ben normal doğumcuyum dedi yinede son anı beklicez dedi..

Maşallah oğluşuna canımmm
Ben sordum doktora o da 36. Hafta ya kadar pozisyon alınır dedi
Ama annem belli olmaz o doğuma kadar diyoo

Tatlımmmm sanin bebeişine de maşallah

Oyle diyorsa ne guzel oyle yap bence de.

arkadaşlar bu konu ilden ile değişiyor mu bende bugün milli eğitimi aradım son 8 haftaya girdiğinizde tatiller ve başka sebepten bile olsa aldığınız raporlar izninizden düşülür dedi ben bu pazartesi çalışabilir raporumu aldım bu durumda tatilden sonra gidersem 3 haftamı gitmezsem sadece 2 haaftamı aktarabileceğimi söyledi beni baya üzdü bu am mersinde durum böle malesef...

Merhabalar
Bizim gibi hala ismi olmayan bebek var mı acaba?

biz de hala bi isme karar vermedik kızımız için...

kayınvaliden hakkaten şaka gibi :) gerçekten çok güldürdü beni... eşime anlatıyorum olur mu öyle şey sizinle dalga geçiyodur diyo :)

iyi akşamlar bayanlaaaaaaaaar şu tatil gelsin artık yaaaaaaaaaa okulda ne yürüyebiliyorum ne oturabiliyorum vallahi 37. haftaya kadar çalışacak olanlarıtebrik ediyorum helal olsun bu arada benim son günlerde çok fazla çarpıntım olmaya başladı çok halsizleşiyorum acaba kansızmıyım bu hafta gidince doktora söyleücem tahlil ister büyük ihtimalle

cemre ben de su yeşili gecelik aldım, önden düğmeli,sanırım aynısı

hayırlı akşamlar kızlarrrrrrrr

sana da hayırlı akşamlar canım

bu arada sizlerin bebeklerin hareketi nasıl son günlerde çok hareketli benim kzım ve beni acayip yoruyor alttaki takvim yazısındada bu günler suyunuz azalacağı için bebek hareketlerini daha çok hissedersiniz diyor sizler de nasıl

arkadaşım sen hangi şehirdesin şubat tatilini doğum sonrasına aktarabilecek misin?

kızlar bugün karnım çok fena ya taş gibi gergin ve sert sanki gaz varmış gibi.hafifte ağrı var neden böyle oldu bilmiyorumm çok birşeyde yemedim.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız sizleri çok özledim. hazırlıklar ne alemde sizin

arkadaşım sen hangi şehirdesin şubat tatilini doğum sonrasına aktarabilecek misin?

canım ben 32. haftada değil hatta 31. haftada aldım çalışır raporunu çünkü tam 32 haftada alsaydım okullar açıldığında 1 hafta daha okula gitmek zorunda kalacaktım evde oğlum var bakıcı sorunu yaşanacaktı bende 31. haftada aldım ve okullar açıldığında 37. hafta görünecek haaziranın son 2haftası açıkta kalıyor ondada rapor alacağım seminerede zaten bulunduğum yer yatılı okul çocuklarla gdiyoruz seminere gezmeye gider gibi valla benim bildiğim şubat tatilide sonraya aktarılmıyor yani aldığımız çalışabilir raporu içinde geçiyor ki zaten devlet son 3 haftaya kadar aktarma hakkı veriyor zaten son 3haftada şubat tatiline geliyor yani herşekilde yanıyor bilmem anlatabildim mi ama benimde kafam çok karışıyor hatta ben son hafta rapor alayım dedim bakıcım yok birde çok yoruluyorum diye müdürüm boş ver biz snei idare ederiz dedi

seninle 1 gün var aramızda eğer şubatı aktaramıyorsak 20 mayısta iznimiz bitiyor sen nasıl haziran olarak hesaplıyorsun ben anlamadım 40 günlük raporlarlaa mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…