- 14 Ocak 2012
- 903
- 30
evet ya ben sebamed urunlerine 130a yakin para verdim bi arkadas 65 e geldigini soyledi kaziklandim demekki diye dusundum :-(
Merhaba arkadaslar,
Bugün doktora gittim, nst'e girdim. Hersey yolunda. Dogumu konuştuk, dogum pozisyonundaymis. Normal dogum olmasını isterim ama en ufak bir sıkıntıda sezeryana donerim dedi. Preeklampsi var diye. Planlı sezaryan olmasın dedim, o da sıcak bakmıyor. Her şey yolundaysa sonuna kadar bekleriz dedi.
Lavman, sonda falan yapmiyormuş. Nefes ve ikinmayi bana öğretecekmiş.
Hastane ile görüş dedi. TOBB etü'de düşünüyorum.
Eda kuzum da 2300 gr olmuş, 1 hafta ondeymis.
Bizden haberler böyle.
cnm dr kilosu icin bisey demedimi. gunlerimiz ayni sayilir. bnmki 2147 gr geldi. fazla dedi
Neler almıştın sen canım ?
Maşallah sana da bebeğine de annesiiiii
Doktora nereye gidiyordun sen. Bu soruyu daha önce sormuş olabilirim ama unuttum
masallah ogluna cnm. dert etme doner ins. ablamin son iki haftada donmusMRB KİZLAR BUGUN KNTROLUM VARDİ OGLUSUM 2600 OLMUS 35 HAFTA GOZUKUYOR.AYRİCA HALA DNMEMİS NE ZAMANA KADAR DöNUYOR COK STRES YAPTİM NRMAl dogumu cok istiyorum.sezeryandan cok korkuyorum.
MRB KİZLAR BUGUN KNTROLUM VARDİ OGLUSUM 2600 OLMUS 35 HAFTA GOZUKUYOR.AYRİCA HALA DNMEMİS NE ZAMANA KADAR DöNUYOR COK STRES YAPTİM NRMAl dogumu cok istiyorum.sezeryandan cok korkuyorum.
kızlar doktora gittim bugün..bebişim dönmemiş hala yan yatıyor kafa sağ tarafımda ayakllar solda=) bebeğim 1860 gr ...32 haftalık çalışablr raporu aldım..ayrıca plesanta rahime 1 cm uzaklıktaymış benim hep aşağıdaydı zaten doktor böyle devam ederse sezeryan olur dedi ne yalan söyleyeyim mutlu oldum normal doğumdan korkyrm ..ben normal doğumcuyum dedi yinede son anı beklicez dedi..
Oyle diyorsa ne guzel oyle yap bence de.
öğretmen arkadaşlar memurumuz da konuşmuş ben de aradım bağlı olduğum ilçe milli eğitimi kadın diyor ki 32.hafta raporunu aldığında çalışır olman yeterli 33-34 sömestra gelse de farketmiyor.
ben de kendim için şöyle düşündüm haftaya perşembe 32.haftamın ilk günü mecburen ilk gününden almam lazım çünkü ertesi gün okul kapanıyor. o gün raporu alıp okula gideceğim iki gün. sonra okul açılığı hafta perşembe günü doktora tekrar gidip 35haftalık hamile ... diye alacağım böylelikle toplam 3 haftamı aktarmış oluyormuşum. kadın diyor ki hocam siz sömestri karıştırmayın okul açıkken gidin raporunuzu alın sonra da istediğiniz zaman 35 36 37.hafta tekrar raporunuzu alırsınız diyo.
Merhabalar
Bizim gibi hala ismi olmayan bebek var mı acaba?
bizim ismimiz varda kaynanam sağolsun kaynanalığını gösterdii. tutturdu şu ismi
koyun diye.. bide diyo sonra fikir olarak söylüyorum.. sen 9 ay taşıdın.
sonra kalkıyo diyo bu isme içiniz sinsin diye dua ediyorum
böylesi daha karışık
ismiyle gelsin inşallah bebeğin
onun istediği isim fatıma ama ismin uzun hali fatıma tüz zehra...
bizde yanına kendi istediğimizi koysak 3 isim gibi olur dedik. ağır olur. sonra öğrendikki
zehra olan kısım lakabıymış. bizde zeynep istiyoruz. şimdi zeynep-fatıma koymaya karar verdik onunda gönlü olsun diye...
bide üzülmesin diye diyoduk fatıma tüz zehra koyarız diye kesin kararlıyız (ben zehra derim diye düşündüm)
sonra zeynep- fatıma ya karar verdik deyince hani tek fatıma da karar vermiştiniz diyooda batıyo yani..
töbe töbe dicem sen doğur istersen
çocuğada bakacak aslınmda bi sıkıntı yokta benim içime kurt düştü.
komşunun 4.5 yaşındaki çocuğuna bakacaktı bir süre altına büyüğünü yapmış diye fenalaştı abartı baya
olayları bende o kadar abartınca benim çocuğumda da aynısı mı olacak diye dertlendim.
bide allah biliyo kendim bakmak istiyorum. belkim işe devam etmem bir süre.
işsizlik maaşı falan alırım.
Evet canım. Sezon ürünü fiyatına iki tane aldımm.. Daha da alacaktım. Pijama takıntım var da benim çok seviyorum..
Bak orada kırmızı bi pijama da beğenmiştim. Beyaz puantiyeli... Ama kısa kollu idi.. Ama ben de kısa kollu bi şi aldım su yeşili ama üzerine krem sabahlık beğendim unnado dan onu alacağım...
hayırlı akşamlar kızlarrrrrrrr
iyi akşamlar bayanlaaaaaaaaar şu tatil gelsin artık yaaaaaaaaaa okulda ne yürüyebiliyorum ne oturabiliyorum vallahi 37. haftaya kadar çalışacak olanlarıtebrik ediyorum helal olsun bu arada benim son günlerde çok fazla çarpıntım olmaya başladı çok halsizleşiyorum acaba kansızmıyım bu hafta gidince doktora söyleücem tahlil ister büyük ihtimalle
arkadaşım sen hangi şehirdesin şubat tatilini doğum sonrasına aktarabilecek misin?
canım ben 32. haftada değil hatta 31. haftada aldım çalışır raporunu çünkü tam 32 haftada alsaydım okullar açıldığında 1 hafta daha okula gitmek zorunda kalacaktım evde oğlum var bakıcı sorunu yaşanacaktı bende 31. haftada aldım ve okullar açıldığında 37. hafta görünecek haaziranın son 2haftası açıkta kalıyor ondada rapor alacağım seminerede zaten bulunduğum yer yatılı okul çocuklarla gdiyoruz seminere gezmeye gider gibi valla benim bildiğim şubat tatilide sonraya aktarılmıyor yani aldığımız çalışabilir raporu içinde geçiyor ki zaten devlet son 3 haftaya kadar aktarma hakkı veriyor zaten son 3haftada şubat tatiline geliyor yani herşekilde yanıyor bilmem anlatabildim mi ama benimde kafam çok karışıyor hatta ben son hafta rapor alayım dedim bakıcım yok birde çok yoruluyorum diye müdürüm boş ver biz snei idare ederiz dedi