2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Bir isi de zorluk cikarmadan yapsalar zaten

Mudurun iyi bir insanmis kutlarim.

arkadaşlar benim bir sorum olacaktı belki yaşayanınız yada bileniniz vardır. ben geçen hafta dr a gittim 28 hafta 1,420 gram dedi 1 hafta sonra tekrar gittim 31 32 haftalık 1,912 gram dedi ben adet tarihime göre 12 martta doğum olcaktı ama baştan beri 2 hafta gerideydim bugün de sağlık ocağında hemşireye sordum 28 haftalıktım 1 hafta içinde 31 32 nasıl olurum o da dedi ki belki kilo almışsınızdır bebekle birlikte tamamlamıştır geride kalan haftasını acaba doğru mu ya çok bunaldımmm

benim de son günlerde daha hareketli canım... ama artık ayakta çok kalamıyorum uzun süre yürüyemiyorum hemencik aşağıda hissediyorum korkuyorum daha da çarşı işlerimiz var bir iki gün içinde gitmemiz gerekiyo Allah korusun...

seninle 1 gün var aramızda eğer şubatı aktaramıyorsak 20 mayısta iznimiz bitiyor sen nasıl haziran olarak hesaplıyorsun ben anlamadım 40 günlük raporlarlaa mı

evet canım haklısın tam haziranda bitmiyor aman ne bileyim önceden hesapladığımızda haziranda bitiyordu:) dediğin giib mayısta bityor rapor alırım baktım olmadı benim lojman okulla yan yana zaten 3saatlik süt iznimizde olacak öğleden sonra gitmem tenefüslerdede emzirir giderim falan aman vallahi düşünmek istemiyorum artık napayım :)dün sendikacılar geldi 6 aylık izni sordum büyük ihtimalle olacak dediler ama bakalım ya ben birazda oğlum için falan böyle denk geldi yoksa 32. lik raporu 33. haftada alsam okullar açılıncada 2hafta okula gelseydim falan ama bakıcım yok hatta haftaya oğlumu okula götürecez eeeeeeee napalım bizim çocuklarda böyle büyüyor işte

seninle 1 gün var aramızda eğer şubatı aktaramıyorsak 20 mayısta iznimiz bitiyor sen nasıl haziran olarak hesaplıyorsun ben anlamadım 40 günlük raporlarlaa mı

evet canım haklısın tam haziranda bitmiyor aman ne bileyim önceden hesapladığımızda haziranda bitiyordu:) dediğin giib mayısta bityor rapor alırım baktım olmadı benim lojman okulla yan yana zaten 3saatlik süt iznimizde olacak öğleden sonra gitmem tenefüslerdede emzirir giderim falan aman vallahi düşünmek istemiyorum artık napayım :)dün sendikacılar geldi 6 aylık izni sordum büyük ihtimalle olacak dediler ama bakalım ya ben birazda oğlum için falan böyle denk geldi yoksa 32. lik raporu 33. haftada alsam okullar açılıncada 2hafta okula gelseydim falan ama bakıcım yok hatta haftaya oğlumu okula götürecez eeeeeeee napalım bizim çocuklarda böyle büyüyor işte

Kızımın resmini buzdolabı süsü yaptım. Her gün öpüyorum onu

kızlar moralim çok bozuk
bu gün size en son mesajımı yazdım hermen ardından telefon çaldı arayan oğlumun oulundaki müdür yardımcısı
çocuğunuzun ayağına bişe omuş burkulmuş heralde gelebilirmisiniz dedi
bende hemen geliyorum deyip teli kapattım
babasını aradım ve evden nasıl fırladığımı bilmiyorum koşturarak gittim eşim aradı oğlumu aldım hastaneye gidiyorum dedi
bende hastaneye gittim
neyse film sonucu ayağı kırılmış
çok ciddi bi kırık ayağının üzerine basarsa yada en ufak bi zorlarsa kemik dağılır ameliyat etmemz gerekir dedi doktor
alçı ayağında en az 1 ay kalıcakmış
10 günklük rapor verdi doktor
raporu okula götürken üzerindeki tanı yazısını okudum
metastas kırığı yazıyodu
şimdi netten baktım kanserden bahsediyo
kafam iyice karıştı şu an resmen beynim dönüyo ne düşüneceğimi bilemiyorum
bi yanlışlıkmı var ne anlamadım

ay canım ya çook geçmiş olsun Rabbim korumuş daha kötüsünden öyle düşün internetede aldanma bende çoğu şeye nete bakıyorum ama doktorlar kızıyorlar internet bilgi çöplüğü diye okuduklarınla canını sıkma Rabbim şifa versin inş en kısa zamanda bol bol dua et

Rabbim bize evlatlarımızı bağışlasın onlar hsata olmasın onların başına birşey gelmesin insanın canını o kadar çok acıtıyorki oğlumun ilk kanı ile 10 aylık falandı kafasını mutfakta yağ tenekesine çarpıp kaşı kanamıştı Allah ım onun kanını görünce canım hiç bu kadar acımamıştı ay of lolo nun oğluna canım sıkıldıonlara hiç bir şey olmasınlolocum tekrardan Allah ım şifa versin canım ya

lolocum çok geçmiş olsun
sakın nette gezip konuyla ilgili bir şey okuma, inan onlar gerçekleri yansıtmıyor
kendini üzdüğün ve bebeğinle birlikte hırpaladığınla kalacaksın inan bana
canım tetkik, test falan yapılmadan öyle bir teşhis konamaz ki
senin oğlununki eminim sıradan bir kırık ve bir ay sonra iyileşecek bebeğin
lütfen neti okumayı bırak, hemen kendini topla, bak kaç kişiye bakacaksın sen daha

Son düzenleme:

kuzum cok cok gecmis olsun.. ne olur kotu dusunme.. dr ne olursa olsun mutlaka bahsederdi oyle birsey olsaydi..rabbim korusun...

canim cok gecmis olsun, ama moralini bozma ve papatyanin dedigi gibi netteki herseye inanma ve okuma, dikkat edersiniz biraz cocukta dikkat eder kalkmaz yerinden Kücük degil sonucta anlar onlarin kemigi Cabuk kaynar hem, Rabbim beterinden korusun insaallah, sanmiyorum senin okudugun gibi olucagini bosuna moralini bozup iki yavrunada yansitma canim

canım çok büyük geçmiş olsun Allah yardımcın olsun ..... ama nolursun su ınternette bişeye bakma kızlarda sölemiş bende yanı fıkırdeyım ınsanı depresyona sokuyor vallahı canını sıkma bak beeğin oğlun eşin kendin sen kendini toparla ki onlara bakabil oğlun ergenlık donemınde u dönem zordur ama oda atlatacak daha uysallasacak öle kötü şeyler gelmesin aklına hemencecik kaynar kemıkleri sıkılmamamya çalış canım Allah yardımcın olsun içini ferah tut .....

cnm kafana takma hiç ya anlıyorum herşey mükemmel olsun istiyoruz ama beyaz ojeyle yada beyaz sprey boyayla boyasan halledemezmisin.

tutamadım kendimi ne bileyim :) eşime söyledim o da sprey boya getirmiş halletti. zaten yan taraftaydı önde olsa daha çok üzülürdüm :)

gecelik ? almadın mı o daha çok lazımmış.
Dermoeczanem den alış veriş yapan arkadaşlar ürünlerin orinalliğini kontrol ettiniz mi fiyatlar cok uygun geldi de bana

ben önce eczaneden aldım sonra o siteden gelince ikisini karşılaştırdım birebir aynıydı.

canım öncelikle geçmiş olsun internette her okuduğuna inanma benim de geçen ağzımda bişey çıktı internete baktım ağız kanseri yazıyordu yok öyle bişey...

hem nasıl olmuş kırılmış ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…