- 28 Ocak 2012
- 2.942
- 640
arkadaşlar bu konu ilden ile değişiyor mu bende bugün milli eğitimi aradım son 8 haftaya girdiğinizde tatiller ve başka sebepten bile olsa aldığınız raporlar izninizden düşülür dedi ben bu pazartesi çalışabilir raporumu aldım bu durumda tatilden sonra gidersem 3 haftamı gitmezsem sadece 2 haaftamı aktarabileceğimi söyledi beni baya üzdü bu am mersinde durum böle malesef...
Bir isi de zorluk cikarmadan yapsalar zaten
canım ben 32. haftada değil hatta 31. haftada aldım çalışır raporunu çünkü tam 32 haftada alsaydım okullar açıldığında 1 hafta daha okula gitmek zorunda kalacaktım evde oğlum var bakıcı sorunu yaşanacaktı bende 31. haftada aldım ve okullar açıldığında 37. hafta görünecek haaziranın son 2haftası açıkta kalıyor ondada rapor alacağım seminerede zaten bulunduğum yer yatılı okul çocuklarla gdiyoruz seminere gezmeye gider gibi valla benim bildiğim şubat tatilide sonraya aktarılmıyor yani aldığımız çalışabilir raporu içinde geçiyor ki zaten devlet son 3 haftaya kadar aktarma hakkı veriyor zaten son 3haftada şubat tatiline geliyor yani herşekilde yanıyor bilmem anlatabildim mi ama benimde kafam çok karışıyor hatta ben son hafta rapor alayım dedim bakıcım yok birde çok yoruluyorum diye müdürüm boş ver biz snei idare ederiz dedi
Mudurun iyi bir insanmis kutlarim.