- 6 Kasım 2012
- 592
- 102
haklısın rahat olmak lazım. ama rahatlık kiiim ben kim aslında sen öyle diyince düşündüm benimkinin de bilgisayarla internetle pek işi olmaz. ancak sıkılırsa haber okur, resmi gazeteye bakar, bi de bankacılık hesabına. daha çok tv izler. işte o yazıyı görmeseydim hiç aklıma gelmiyordu içime kuşku düşüren şey o google a basınca çıkan yazı. işin gıcık yanı gelip beni buluyor işte nerden çıktığı belirsiz bir yazı. sanki gökten indi geldi kondu oraya. ooof neyse düşün düşün insan deliriyo...
canım ya sıkma canını konuyu bence abartmaya gerek yok bence!! benim kocişko da bilgisayarın başına oturmaz hafta sonu gazete falan alır git internetten oku derim yok der bilgisayara takılmak istemyrm der =) asıl komik olanda benim koca bilgisayar mühendisi =)=) kocamın ailesi geldi 2 hafta kaldılar benim önümde bilgisayar akşam 6 dan sonra başındayım o annesi babasıyla ilgilenyr ben bilgisayarda =) eşim yoruluyrm diye bana ıpad alalım diyor o kadar yani =) ama bilgisayarlarımız her gelenin elinde çoluk çocuk kimin hangi siteye girdiğini nerden bilelim ayolll =( sonra kendinden eminsin ozaman suç kocaya kalıyor !!! Allah başka dert vermesinnn ... rahat olun kocişkolarınızı sevinnn..bebişlerimizi üzmyelimm =)