2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
haklısın rahat olmak lazım. ama rahatlık kiiim ben kim :KK1: aslında sen öyle diyince düşündüm benimkinin de bilgisayarla internetle pek işi olmaz. ancak sıkılırsa haber okur, resmi gazeteye bakar, bi de bankacılık hesabına. daha çok tv izler. işte o yazıyı görmeseydim hiç aklıma gelmiyordu içime kuşku düşüren şey o google a basınca çıkan yazı. işin gıcık yanı gelip beni buluyor işte nerden çıktığı belirsiz bir yazı. sanki gökten indi geldi kondu oraya. ooof neyse düşün düşün insan deliriyo...

canım ya sıkma canını konuyu bence abartmaya gerek yok bence!! benim kocişko da bilgisayarın başına oturmaz hafta sonu gazete falan alır git internetten oku derim yok der bilgisayara takılmak istemyrm der =) asıl komik olanda benim koca bilgisayar mühendisi =)=) kocamın ailesi geldi 2 hafta kaldılar benim önümde bilgisayar akşam 6 dan sonra başındayım o annesi babasıyla ilgilenyr ben bilgisayarda =) eşim yoruluyrm diye bana ıpad alalım diyor o kadar yani =) ama bilgisayarlarımız her gelenin elinde çoluk çocuk kimin hangi siteye girdiğini nerden bilelim ayolll =( sonra kendinden eminsin ozaman suç kocaya kalıyor !!! Allah başka dert vermesinnn ... rahat olun kocişkolarınızı sevinnn..bebişlerimizi üzmyelimm =)

günaydınnnnnnnnnnnnnnn
sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir günümüz olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

günaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:21: ayyyyy ne yazmışınız öyle oku oku bitiremedim gözlerim şişti bugün doktora gidip muhammedimi görcektim ama doktorum bir hafta yokmuş önümüzdeki salıya randevu verdi ben bebeğimi özledim herkes kilolarını öğrenmiş bende çok merak ediyorummmmmmmmmmmm:KK19:

canım ya bugun alışverişe çıkacaktım bebeğimin kalan eksikleri kendime gecelik filan tüm keyfim kaçtı Allah insanı şüphelerle yaşatmasın insanın içini yiyip bitiriyor. biraz önce eşime mesaj attım keyfim kaçtı aklıma o ipaddeki yazı geldi dedim o da o bize ait bişey değil hadi çık güzel güzel alışverişini yap demiş ama ne fayda...
bi moralim bozuldu ağladım bir sürü. tekrar yazdım insanın dedim kuşku içinde olması daha acı veriyor olabilir insanız herhangi bir sebeple olmuş olabilir bana yeter ki doğruyu söyle bir daha olmaz der unuturum ama böyle ben daha acı çekiyorum dedim. o da ilahi gül gül öldüm burda yazmış bakmadım bakmam da aklıma da gelmedi demiş.

hayat işte kimini hüngür hüngür ağlatan şey kimini de kahkahaya boğuyor kendime acıdım inan ki. Bu benim kendimle ilgili ben hayatta çok kandırıldım ve bu beni hep şüpheci bir insan haline getirdi. Ne diyeyim Allahım bana herşeyin gerçeğini göstersin, ona güvenerek içimi rahat ettirebilirim ancak

bu kadar üzme kendini canım ya!!!! rahat ol bebeğinide üzme ...
biberonu ben avent yeni doğan aldım bal rengi ban şiddetle tavsiye ettiler... emzik olarakta nuk kauçuk aldım.ama aventten de bir emzik alacağım..

Kızlar dün eve gittiğimde kayınvalidemlerde yemek yiyoruz.sağolsun herşeyimiz ondan.kayınvalidem kızımın cicilerini yıkamış.bebaber askılığa astık.içim okadar tuhaf olduki anlatamam.yanımda kayınvalide olduğu için ağlamamk için kendimi zor tuttum.yoksa tek olsaydım var ya salya sümük olursum heralde.allahım nasıl birşey bu ya.nasıl bir mutluluk

canım inan az önce akılma geldin,
birkaç gündür de yoktun buralarda
olumsuz bir şey yoktur inşallahhhh

ben bi duş alayım rahatlayayım sonra da gidip eksiklerimizi gezebildiğim kadar alıyım. bebeğim bir doğsun ona sarılıcam tüm hayatı unutucam meleğim bana herşeyi unutturacak. güzel kızım benim :KK43:

merhaba arkadaşlar, çok kötüyüm, dünyam başıma yıkıldı sanki. eşim internetten bişiler izlemiş sanırım. geçmişi silerken gördüm, çok üzüldüm. daha önce hiç böyle birşeyle karşılaşmadım, onu anlamam mı gerekiyor bilmiyorum. eve gelince sorsammı diyorum, kabul edecek hali yok ya.
bazen biran önce doğurmak istiyorum:KK43:((((

Bunu biz de yaşadık günlerce ağladım üzüntümden bir şey de söyleyemedim. Bahane uydurup ayrı yatakta yattım. Kendimi çok kötü hissediyorum, normal bir durum mu bilmiyorum ama kimseyle de konuşamadım :KK43:

günaydın annişler ve bebişleri bu sabah iyisinizdir inşallah
ben gece hiç uyuyamadım
2 gündür bişey oldu bana uyku tutmuyo sabaha kadar yatakta dönüp duruyorum
bu hafta geçsede bi an önce haftaya kontrolüm var bebişi merak ediyorum inşallah iyidir

sorma cnm bugün bende resmen yatakla savaştım sağıma dönüyorum acıyo soluma dönüyorum uyuşuo kolum tuvalete git gel derken resmen sabah oluyo yorgunuz bebişin hareketleride sertleşti halsizim :KK43:(

Bunu biz de yaşadık günlerce ağladım üzüntümden bir şey de söyleyemedim. Bahane uydurup ayrı yatakta yattım. Kendimi çok kötü hissediyorum, normal bir durum mu bilmiyorum ama kimseyle de konuşamadım :KK43:

ama neden bu durumu konuşmuyorsunuz eşlerinizle belkide böyle bir şey yok günahını alıyorsunuz. yatağını ayırmışın bari sebebini

söyle ki adam açıklama yapsınn. diyelimki yaptı böyle birşey senin yakaldığını görünce utanır bi daha yapamaz.

ama içinize atmayın ya yazık değil mi en güzeli konuşmak...

ben de biberon sorayım sizlere...

doğum sonrası hemen sütünüz gelmezse biberon ile mama vermeyi düşünüyor musunuz kızlar teyzem geçen sene doğum yaptı yanında bulundur dedi ben acele acele aldırmak zorunda kalmıştım dedi.

aldıysanız hangi biberonu seçtiniz. cam olanları düşündüm ben ama şu meşhur avent ve drbrowns ların camları yokmuş sanırım geçen bir mağazada adam onların camı yok dedi.

drbrowns camı var canım ben aldım bir tane bulunsun diye.

ama neden bu durumu konuşmuyorsunuz eşlerinizle belkide böyle bir şey yok günahını alıyorsunuz. yatağını ayırmışın bari sebebini

söyle ki adam açıklama yapsınn. diyelimki yaptı böyle birşey senin yakaldığını görünce utanır bi daha yapamaz.

ama içinize atmayın ya yazık değil mi en güzeli konuşmak...

Denedim ama konuşmaya utandım, ne diyeceğim nasıl diyeceğim. Çok kırıldım

geç de olsa herkese kocaman günaydınnn Kahvaltımızı yaptıkk size selam verip mutfağımı toplycm dün akşam misafirim vardı 2taneDE yaramaz bebiss biraz dağıldı evimiz ama ikiside çok sevimlilerdi Onlar gidince çok ciddi anlamda dedim ki çocuk evin neşesidr. Sanki boş boş kaldı ev :) bugün 3gibi hastaneye gideceğim önce genel cerraha(dua edin bana koltuk altındaKI şişlik umarım Kötü bişey değildir) saat 4de de kızımla randevulastık onu göreceğim :):) herkesi çok çok öptükk kızçemle :)

Denedim ama konuşmaya utandım, ne diyeceğim nasıl diyeceğim. Çok kırıldım

sana bir şey sormak istiyorum böyle birşey gördüm doğru mu sen mi girdin o sitelere diyebilirsin.

yapacağı açıklamaya görede davranırsın. zaten her halukarda soğuk davranıyorsun bari konuştuktan

sonra tavrını sürdür ki oda anlasın hatasını. am peşin hüküm verme yinede dinimizde gözümüzle

görmediğimiz bişey de zanda bulunmak iftiraya giriyor.

geç de olsa herkese kocaman günaydınnn Kahvaltımızı yaptıkk size selam verip mutfağımı toplycm dün akşam misafirim vardı 2taneDE yaramaz bebiss biraz dağıldı evimiz ama ikiside çok sevimlilerdi Onlar gidince çok ciddi anlamda dedim ki çocuk evin neşesidr. Sanki boş boş kaldı ev :) bugün 3gibi hastaneye gideceğim önce genel cerraha(dua edin bana koltuk altındaKI şişlik umarım Kötü bişey değildir) saat 4de de kızımla randevulastık onu göreceğim :):) herkesi çok çok öptükk kızçemle :)

belgincim allah yardımcın olsun. inşalah birşey çıkmayacak :KK54:

geçmişte mi gördün canım. bence direkt söyle böyle böyle bişey gördüm neden girdin diye sor? bakalım ne diyecek. görmediğini sanmasın. ayrıca konuşmayı denedim utandım demişsin senin utanacak bir durumun yok ki. hem giren geçmişi siler artık geçmişi silmeyi bilmeyen yok ki. neden orda bırakmış olabilir ? ben geçmişte hiç böyle bişey görmedim benim olay çok garip. google arama kutucuğuna tıklayınca ipad ler geçmiş aramaları listeliyo ordan çıkmıştı iki kelime. ben yazmadım demişti benim eşim. geçmişte görsem girmedim deseydi inanmazdım ama o google araması bir tuhaf benim de bilgisayar branşım az çok yorum yapabiliyorum olabilecek şeyler hakkında. tabi yine de inanmadım yeminler falan filan içime kurt düştü bi kere. şimdi de ara ara aklıma geliyo canım sıkılıyo işte.

bence açıkca sor içine atıp üzülme tek başına.

kızlar ben çıkıyorum artık saat 5e kadar vaktim var çünkü bakalım alabildiğim kadar alıcam eksikleri artık tamamlamam lazım annem beni 7 aylık doğurmuş bakarsınız benim de öyle olur çantamı bir an önce hazırlamam lazım. öpüyorum hepinizi yarın görüşürüz.

Kendimizi ve bebişlerimizi düşünelim boşverin kocaları :KK1: diyene bak:KK9:

Ben sezeryan istiyorum. Tansiyonum dusuyor korktugum durumlarda. Heyecanlaniyorum bayilma noktasina geliyorum. Muayene ettirirken bile vajinismus gibi oluyorum. Devlet hastanelerinde de annenin dogum korkusu varsa sezeryan yapmak zorundalar ya da annede vajinismus varsa. Bunlar tibbi neden diye geciyormus, bakan bunlara birsey demiyor. Ozelde olmama ragmen isimi garantiye almak istemistim arastirmistim.

Sezeryanin sonrasi zor evdt. Ama korkuyoruz biz.:KK17:

Ben de battaniye aldim. Usur diye hem kundak, hem battaniye kullanicam.

ben ilk oğlumda hiç korkmamıştım başıma ne geleceğini bilmediğim için sanırım
ama doğumların en zoru olan kuru doğumu becerebildiysem bu oğluşumuda doğurabilirim diye düşünüyorum
hemde zeynep kamil gibi bi hastanede doğum yaptım
ebeliğimi bile kendim yaptım hiç kimse ilgilenmedi benimle

ben kundak kullanmıyorum ince battaniyeyle kalın battaniye koydum çantama
1 tane büyük çanta kullandım bebeğinkilerde benimkilerde sığdı içine

sana bir şey sormak istiyorum böyle birşey gördüm doğru mu sen mi girdin o sitelere diyebilirsin.

yapacağı açıklamaya görede davranırsın. zaten her halukarda soğuk davranıyorsun bari konuştuktan

sonra tavrını sürdür ki oda anlasın hatasını. am peşin hüküm verme yinede dinimizde gözümüzle

görmediğimiz bişey de zanda bulunmak iftiraya giriyor.

benim durumum iftira değil maalesef. Düşünüyorum gebeliğim riskli bana yaklaşamadığı içindir diye ama bu geçerli bir sebep mi onu oturtamıyorum kendi kafamda

benim durumum iftira değil maalesef. Düşünüyorum gebeliğim riskli bana yaklaşamadığı içindir diye ama bu geçerli bir sebep mi onu oturtamıyorum kendi kafamda

yok tabiki iftira atmıyorsundur da, sen yinede ona sorup bunun cevabını yüzüne baka baka vermesini söylemelisin.

tabiki sana yaklaşamıyor olması onu böyle birşeye itmez. konuş ve rahatla tatlım. inanki içine ata ata hasta olursun. ben hayatta

tutamam kendimi, sonra alakasız yerde patlarım bu daha kötü.

Herkese günaydın canlarrrr
Çok mu uyudum bugün ne :44:
Biz öğlen uykumuzu da uyuduk geldik :KK16::KK16:
Şimdi uyku sonrası atıştırma zamanı

X