2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Gnydn.bizim çokkkkkkkk uykumuz var.ben bukadar uykucuyken kızım doğduğunda acaba nasıl uykusuz kalabileceğim

canım ya bugun alışverişe çıkacaktım bebeğimin kalan eksikleri kendime gecelik filan tüm keyfim kaçtı Allah insanı şüphelerle yaşatmasın insanın içini yiyip bitiriyor. biraz önce eşime mesaj attım keyfim kaçtı aklıma o ipaddeki yazı geldi dedim o da o bize ait bişey değil hadi çık güzel güzel alışverişini yap demiş ama ne fayda...
bi moralim bozuldu ağladım bir sürü. tekrar yazdım insanın dedim kuşku içinde olması daha acı veriyor olabilir insanız herhangi bir sebeple olmuş olabilir bana yeter ki doğruyu söyle bir daha olmaz der unuturum ama böyle ben daha acı çekiyorum dedim. o da ilahi gül gül öldüm burda yazmış bakmadım bakmam da aklıma da gelmedi demiş.

hayat işte kimini hüngür hüngür ağlatan şey kimini de kahkahaya boğuyor kendime acıdım inan ki. Bu benim kendimle ilgili ben hayatta çok kandırıldım ve bu beni hep şüpheci bir insan haline getirdi. Ne diyeyim Allahım bana herşeyin gerçeğini göstersin, ona güvenerek içimi rahat ettirebilirim ancak

ben de biberon sorayım sizlere...

doğum sonrası hemen sütünüz gelmezse biberon ile mama vermeyi düşünüyor musunuz kızlar teyzem geçen sene doğum yaptı yanında bulundur dedi ben acele acele aldırmak zorunda kalmıştım dedi.

aldıysanız hangi biberonu seçtiniz. cam olanları düşündüm ben ama şu meşhur avent ve drbrowns ların camları yokmuş sanırım geçen bir mağazada adam onların camı yok dedi.

günaydııın... kaç gündür uyuyamıyodum ben de, ama bu gece çok şükür uyumuşum sabaha kadar, aslında hala da uykum var ama yatmıycam erken toparlanayım ki bugün doktor randevumuz var bizim de....

Arkadaslar bugun bir bebek bakim videosu izledim de orda kadin sTandart tirnak makasinin kucuguyle (cit cit tirnak makasi) degil de normal makasin kucuguyle kesiyordu. İnsallah anlatabilmisimdir. Siz hangisini aldiniz?

ben de dün saba tümerin programında izlemiştim canım, ilk 6 ay o makası öneriyodu sonra çıtçıtlı makası... ben çıtçıtlı olandan almıştım deniycem artık olmazsa alırız öbüründen de nasılsa 40 gün falan tırnakları kesilmiycek galiba...

kızlar günaydın, bişeyler yazacaktım ama halim yok.anlatayım kısaca.yine otobüs mağduru ben.Otobüse binmemle tansiyonumun düşmesi bir oldu, otobüste dayana dayana gittim.En vahimiyse senin karnına dik dik bakıp uyumayı yada çevreyi seyretmeyi tercih edenler.hergün 30 dk yol geliyorum, son 5 dk otobüs boşalıyor.oturdum resmen baygınlık geçirdim, camları açıyorum ellerimle havalandırıyorum görmelerine rağmen bir allah kulu yardımcı olmadı.böyle millet allah cezasını versin.

ben de avent aldım canım, sarı olanlarından ama... ben de aventte cam yok diye biliyorum... hastaneye götürmeye gerek yok ama, süt gelmezse hastanede doyuruyolar diye biliyorum ben özel hastaneyse, eve gelince ihtiyaç olursa diye bi tane küçük boy biberon aldım ama mama almıycam hemen, gerekirse alırım onu...

Bugün kızımla randevumuz var...
3haftadan beri görmüyorum kuzucuğumu..
Çok özledim..
Bakalım neler yapıyor prensesim..
Annesinin kuzusuu, babasının balıııı

dünden beri oku oku gözlerim patladııı hepinizin çenesine vurmuşş yaaa yetişeyim bende yazayım dedim ama olmadııı

neyse sabah tribimden sonra herkese günaydınnn, çok yorucu bi haftasonum vardı annem ve kayınvalidem gelip evimi temizlediler,

yorgunluktan topalladım 2 gün. çok unutkanlık var bende birde acaba balık yağı kullansam mı kii düzenli balık yiyemiyorum çünkü :26:

şu bahsettiğiniz kitabı 'HER ANNEYE LAZIM' hemen alıcam çok merak ettim doğumda duaya oldukça ihtiyacımız olacak manevi bir kitaba benziyor

ahhh ahhh sonsyy kendimi gördüm sende... bende de araştırmacılık kıskançlık hat safhada.. adam tvye bakarken bile gözünün içine bakıyorum,

bi minili çıkarsa bakacak mı diye sokaktada öyleyim. bendeki de hastalık biraz. halbuki hiç öyle bir adam değil. internetle fazla işi yok onu pek araştırmıyorum o yüzden

ama bunun en büyük zararı kendimize bende de vardır o yemin ettirmeler vs kuranı karıştırmam ama adamı çileden çıkartıyorum. hamileliğimde bana bişey oldu yalnız

eski halim kalmadı ya kendi derdime düştüm ondan ya da kocama olan güvenim arttı düzeldim sanırım. yoksa en ufa bişey de bırakırım boşanırım umrum olmaz

diyen bir tipim.. sende yenmeye çalış emin ol böylesi daha rahat

günaydınnn şekerim,

dün beni yakaladın okumaktan yazamadım kii yetişemedim size

ben o son zamanlardan korkuyorum yaa allaahımm yardım ett bebek varken çok dikkat etmek gerek kafamı duvara vuracak kadar

ağrıdığını bilirim ağrı kesici içmedim enfeksiyon kaptım ishal kusmam vardı ilaç yazdırmadım. sırf ona zarar gelmesin diye ennelik böyle birşey demek ki

canım kaldırsana o dik dik bakanlardan birini, yazık değilmi sana... ben kendimi iyi hissetsem bile biner binmez uygun gördüğüm birini hemen kaldırırım şahsen nolcak ki, Allah korusun kalabalıkta çarpan olur fren yapar falan riske ne gerek var, sen oturmıycan da kim oturucak... sen de nolur çekinme artık, baktın kalkan yok biner binmez daha kaldır uygun gördüğün birini, söylediğinde bozulsa bile kalkıyolar ne diycek ki zaten...

yazıklar olsun yaaaa yuhhh yani bir bayan da mı yoktu canım yaaa gerçi yeni doğan bebeğini çöpe atan kadınların da olduğu bir ülkede yaşıyoruz

ya kötü marka ile doyuruyorlarsa

pislik ya bu milllet vermiyolar yer bende yaşıyorum ne biçim insanlar ben anlamadım ki,

allah yardımcın olsun. otobüs çok büyük sıkıntı ne kadar duyarsız insanlarımız. benimde anında

kanım düşüyo sende olduğu gibi fenalaşıyorum bazen artık ayakta duramayıp olduğum yere

çömeliyorum anca o zaman yer veriyo şerefsizler.

öyle yap kız sende yere doğru çömel onlar utansın.

Son düzenleme:

Ya bunlar ne biçim insan ya hayır yaratık demek lazım Allah yardımcınız olsun hakkaten ben normalde bile otobüste ayakta duramam. hele ki bu durumda... Candaşım 32 den sonra çalışacakmısın?

yazıklar olsun yaaaa yuhhh yani bir bayan da mı yoktu canım yaaa gerçi yeni doğan bebeğini çöpe atan kadınların da olduğu bir ülkede yaşıyoruz

ya kötü marka ile doyuruyorlarsa

içime şüphe düşürme benim de :) hiç aklıma gelmemişti... inşallah emer bebeklerimiz de ne mamaya ne şüpheye gerek kalmasın... emmezse alırız artık hemen, biberonu da koyayım bari çantaya :)

allah öyle insanlara vicdan versin.bukadar soğukkanlılık gaddarlık olamaz yani.bende yarın başka drye gidicem.hende otobusle.şimdi kara kara düşünmeye başladım nasıl gideceğim diye.banada yer vermezlerse.kesin fenalaşırım.

haklısın rahat olmak lazım. ama rahatlık kiiim ben kim aslında sen öyle diyince düşündüm benimkinin de bilgisayarla internetle pek işi olmaz. ancak sıkılırsa haber okur, resmi gazeteye bakar, bi de bankacılık hesabına. daha çok tv izler. işte o yazıyı görmeseydim hiç aklıma gelmiyordu içime kuşku düşüren şey o google a basınca çıkan yazı. işin gıcık yanı gelip beni buluyor işte nerden çıktığı belirsiz bir yazı. sanki gökten indi geldi kondu oraya. ooof neyse düşün düşün insan deliriyo...

Evt bence de. Digeri tehlikeli olur. Sagol cvp icin.

Sutum gelmezse mama veririm tabi. Biberonum nuk marka bir de nubby kasik var biberonun ucunda ondan aldim.

40 gun kesilmiyor mu?

Ne acimasiz insanlar var ya. Muavine ya da sofore soylesen hamileyim diye o kaldirsa birini.

Hastanede biberonu da mi veriyorlar. Yanimiza almiycaz o zaman. Oyle mi?

Son düzenleme:
kızlar dün burda yanlış hatırlamıyorsam gögüste kis konusu konuşulmuştu DOKTORUM programınında o konu konuşuluyor dikkat dikkat !!!!!

Gnydn.bizim çokkkkkkkk uykumuz var.ben bukadar uykucuyken kızım doğduğunda acaba nasıl uykusuz kalabileceğim

günaydınn,

ayy bu uyku problemi ne olucak ya ben uykuya doyamıyorum işe nasıl geldim Allah biliyor.

eşim diyo hayırdıpaso uyuyosun noldu sana böyle. bide iş yerindeki halimi görse koltukta sızıyorum resmen

kız allah aşkına yapma böyle şeyler, durduk yere niye hatırlatıyosun adama. ben sana söyleyim sizi tanımıyorum ama bence eşin öyle birşey yapmadı,

bu kesnlikle senin kuruntun. bol bol euzu besmele çek kov şu şeytanı yanından yoksa ben gelicem senin yanına sen bi sopa istiyon artık

git güzelce alışverişini yapp yaaa al gönlünce herşeyii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…