günaydın annişler ve bebişleri bu sabah iyisinizdir inşallah
ben gece hiç uyuyamadım
2 gündür bişey oldu bana uyku tutmuyo sabaha kadar yatakta dönüp duruyorum
bu hafta geçsede bi an önce haftaya kontrolüm var bebişi merak ediyorum inşallah iyidir
Arkadaslar bugun bir bebek bakim videosu izledim de orda kadin sTandart tirnak makasinin kucuguyle (cit cit tirnak makasi) degil de normal makasin kucuguyle kesiyordu. İnsallah anlatabilmisimdir. Siz hangisini aldiniz?
ben de biberon sorayım sizlere...
doğum sonrası hemen sütünüz gelmezse biberon ile mama vermeyi düşünüyor musunuz kızlar teyzem geçen sene doğum yaptı yanında bulundur dedi ben acele acele aldırmak zorunda kalmıştım dedi.
aldıysanız hangi biberonu seçtiniz. cam olanları düşündüm ben ama şu meşhur avent ve drbrowns ların camları yokmuş sanırım geçen bir mağazada adam onların camı yok dedi.
ben görmezden gelemiyorum canım ya yani kabullenemiyorum. yani Allah korusun ama yaptığını görsem bilsem ve devam ettirse ben boşanmaya kadar giderim. tabi tam emin olunmayınca bişey yapamıyorsun soruyorsun ve güvenmeyi seçiyorsun ben biraz daha emin olmak için yeminlere kadar gidiyorum ama tabi doğru demiyorum yaptığıma. ama ancak öyle içim rahat ediyor o yapmamışsa tabi çok kırılıyor üzülüyor ama ben o an onu hiç düşünmüyorum çünkü böyle şeyler gören ben daha kötü durumdayım diye düşünüyorum.
dediğin doğru yapan her yerde yapar ama evimde yapmasın ve bilmeyeyim. işte o zaman günahı kendine. ama bana bunu yaşatmaya hakkı yok diye düşünüyorum. ama şu aile paketi her evli çocuklu ailede olması lazım. bir bilişim öğretmeni olarak bunu öneriyorum
Günaydınlar Gökyüzünün masmavi etrafımdaki dağların bembeyaz olduğu oksijenin dibine vurduğunuz Artvinden hepinize salamlar
Sabah şekeri gibi oldum galiba
Kızlar Şubat annelerine bakıyorum arada bir doğumlar başladı. Son anların heyacanını yaşıyorlar. İnsan özeniyor yaaaBu arada orada bir arkadaşı okudum. Kınıyorum onu hamile kalmadan önce sigara içiyormuş hala devam ediyor. Bebişi için çok üzüldüm. Resmen onun bebeği için oturup ağlayacaktım
DB 55 canım normal tırnak makası öneriyorlar genelde. Normal makasla da kesilebilir ama bebeğin hareketli ise durmama, hareketli olma ihtimali var. Allah korusun canım
kızlar günaydın, bişeyler yazacaktım ama halim yok.anlatayım kısaca.yine otobüs mağduru ben.Otobüse binmemle tansiyonumun düşmesi bir oldu, otobüste dayana dayana gittim.En vahimiyse senin karnına dik dik bakıp uyumayı yada çevreyi seyretmeyi tercih edenler.hergün 30 dk yol geliyorum, son 5 dk otobüs boşalıyor.oturdum resmen baygınlık geçirdim, camları açıyorum ellerimle havalandırıyorum görmelerine rağmen bir allah kulu yardımcı olmadı.böyle millet allah cezasını versin.
kızlar günaydın, bişeyler yazacaktım ama halim yok.anlatayım kısaca.yine otobüs mağduru ben.Otobüse binmemle tansiyonumun düşmesi bir oldu, otobüste dayana dayana gittim.En vahimiyse senin karnına dik dik bakıp uyumayı yada çevreyi seyretmeyi tercih edenler.hergün 30 dk yol geliyorum, son 5 dk otobüs boşalıyor.oturdum resmen baygınlık geçirdim, camları açıyorum ellerimle havalandırıyorum görmelerine rağmen bir allah kulu yardımcı olmadı.böyle millet allah cezasını versin.
ben de avent aldım canım, sarı olanlarından ama... ben de aventte cam yok diye biliyorum... hastaneye götürmeye gerek yok ama, süt gelmezse hastanede doyuruyolar diye biliyorum ben özel hastaneyse, eve gelince ihtiyaç olursa diye bi tane küçük boy biberon aldım ama mama almıycam hemen, gerekirse alırım onu...
bugün kızımla randevumuz var...
3haftadan beri görmüyorum kuzucuğumu..
çok özledim..
Bakalım neler yapıyor prensesim..
Annesinin kuzusuu, babasının balıııı
yazıklar olsun yaaaa yuhhh yani bir bayan da mı yoktu canım yaaa gerçi yeni doğan bebeğini çöpe atan kadınların da olduğu bir ülkede yaşıyoruz
ya kötü marka ile doyuruyorlarsa
kızlar günaydın, bişeyler yazacaktım ama halim yok.anlatayım kısaca.yine otobüs mağduru ben.otobüse binmemle tansiyonumun düşmesi bir oldu, otobüste dayana dayana gittim.en vahimiyse senin karnına dik dik bakıp uyumayı yada çevreyi seyretmeyi tercih edenler.hergün 30 dk yol geliyorum, son 5 dk otobüs boşalıyor.oturdum resmen baygınlık geçirdim, camları açıyorum ellerimle havalandırıyorum görmelerine rağmen bir allah kulu yardımcı olmadı.böyle millet allah cezasını versin.
Günaydınlar Gökyüzünün masmavi etrafımdaki dağların bembeyaz olduğu oksijenin dibine vurduğunuz Artvinden hepinize salamlar
Sabah şekeri gibi oldum galiba
Kızlar Şubat annelerine bakıyorum arada bir doğumlar başladı. Son anların heyacanını yaşıyorlar. İnsan özeniyor yaaaBu arada orada bir arkadaşı okudum. Kınıyorum onu hamile kalmadan önce sigara içiyormuş hala devam ediyor. Bebişi için çok üzüldüm. Resmen onun bebeği için oturup ağlayacaktım
DB 55 canım normal tırnak makası öneriyorlar genelde. Normal makasla da kesilebilir ama bebeğin hareketli ise durmama, hareketli olma ihtimali var. Allah korusun canım
ben de biberon sorayım sizlere...
doğum sonrası hemen sütünüz gelmezse biberon ile mama vermeyi düşünüyor musunuz kızlar teyzem geçen sene doğum yaptı yanında bulundur dedi ben acele acele aldırmak zorunda kalmıştım dedi.
aldıysanız hangi biberonu seçtiniz. cam olanları düşündüm ben ama şu meşhur avent ve drbrowns ların camları yokmuş sanırım geçen bir mağazada adam onların camı yok dedi.
günaydııın... kaç gündür uyuyamıyodum ben de, ama bu gece çok şükür uyumuşum sabaha kadar, aslında hala da uykum var ama yatmıycam erken toparlanayım ki bugün doktor randevumuz var bizim de....
ben de dün saba tümerin programında izlemiştim canım, ilk 6 ay o makası öneriyodu sonra çıtçıtlı makası... ben çıtçıtlı olandan almıştım deniycem artık olmazsa alırız öbüründen de nasılsa 40 gün falan tırnakları kesilmiycek galiba...
ben de avent aldım canım, sarı olanlarından ama... ben de aventte cam yok diye biliyorum... hastaneye götürmeye gerek yok ama, süt gelmezse hastanede doyuruyolar diye biliyorum ben özel hastaneyse, eve gelince ihtiyaç olursa diye bi tane küçük boy biberon aldım ama mama almıycam hemen, gerekirse alırım onu...
içime şüphe düşürme benim de :) hiç aklıma gelmemişti... inşallah emer bebeklerimiz de ne mamaya ne şüpheye gerek kalmasın... emmezse alırız artık hemen, biberonu da koyayım bari çantaya :)
Gnydn.bizim çokkkkkkkk uykumuz var.ben bukadar uykucuyken kızım doğduğunda acaba nasıl uykusuz kalabileceğim
canım ya bugun alışverişe çıkacaktım bebeğimin kalan eksikleri kendime gecelik filan tüm keyfim kaçtı Allah insanı şüphelerle yaşatmasın insanın içini yiyip bitiriyor. biraz önce eşime mesaj attım keyfim kaçtı aklıma o ipaddeki yazı geldi dedim o da o bize ait bişey değil hadi çık güzel güzel alışverişini yap demiş ama ne fayda...
bi moralim bozuldu ağladım bir sürü. tekrar yazdım insanın dedim kuşku içinde olması daha acı veriyor olabilir insanız herhangi bir sebeple olmuş olabilir bana yeter ki doğruyu söyle bir daha olmaz der unuturum ama böyle ben daha acı çekiyorum dedim. o da ilahi gül gül öldüm burda yazmış bakmadım bakmam da aklıma da gelmedi demiş.
hayat işte kimini hüngür hüngür ağlatan şey kimini de kahkahaya boğuyor kendime acıdım inan ki. Bu benim kendimle ilgili ben hayatta çok kandırıldım ve bu beni hep şüpheci bir insan haline getirdi. Ne diyeyim Allahım bana herşeyin gerçeğini göstersin, ona güvenerek içimi rahat ettirebilirim ancak