2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar , nasıl geçiyor Bayadır yokum herkes büyümüş :) bizde büyüdük tabi artık penguen gibi yürüyorum . Birşey soracağım aranızda sezeryan Isteyen var mı özellikle benim gibi. normale cesaretim yok devlet hastaneleri sorun çıkarıyor mu sezeryana bi bilginiz var mı ? Herkese Teşekkürler sağlıklı güzel günler diliyorum :KK66:

kızlar , nasıl geçiyor Bayadır yokum herkes büyümüş :) bizde büyüdük tabi artık penguen gibi yürüyorum . Birşey soracağım aranızda sezeryan Isteyen var mı özellikle benim gibi. normale cesaretim yok devlet hastaneleri sorun çıkarıyor mu sezeryana bi bilginiz var mı ? Herkese Teşekkürler sağlıklı güzel günler diliyorum :KK66:

devlet hastanelerinde mecbur kalmadıkça sezeryan yapmıyolar
niye korkuyosunki normal doğumdan adı üstünde normal doğum en noermali bu yani sezeryan dahamı kolay zannediyosun

günaydın annişler ve bebişleri bu sabah iyisinizdir inşallah
ben gece hiç uyuyamadım
2 gündür bişey oldu bana uyku tutmuyo sabaha kadar yatakta dönüp duruyorum
bu hafta geçsede bi an önce haftaya kontrolüm var bebişi merak ediyorum inşallah iyidir

cnm kontrol iyiydi.. nst nın ücretsiz oldugunu öğrendimm:21:

bebegın suyu iyiymiş su içmeye devam dedi..daha nekadannn içeceksem:KK19:

15 günde bir gidiyordum 32 den sonra 10günde bir geleceksin ve nst ye baslayaaz dedii:KK55:

29+6 günlükte 1505 gr geldik :KK16: ama o sondaki 5gr ne oluyosa artık..dr böyle dediği için öyle yazdım:KK9:

maşşallah annesi bebişine
ne güzel hepimizin yavruları kocaman oldu

günaydınlar hepinize annemden sonra tanıdığım en güzel anneler:))))

ben de işe geldim her zamanki gibi:) sabah gözümü açamadım resmen. cumartesi bebeğin tüm eksiklerini tamamlayacağım ben de inşallah:))) bi arkadaş yazmış ya geçmişini silerken gördüm diye. canım benimki de sildi ama bana doğum hediyesi beğeniyormuş meğer atasay dan. tabi araştırıp öğrenip ona bildiğimi bile söylemedim. bana hediye seçiyor çünkü düğünümde şu takılsın başka bi şey istemiyorum dediğim halde o takılmamıştı. şimdi takacak bana doğum hediyesi. açıkçası süphelenip her şeyi berbat ettim:)))seninki de böyle bi şey olabilir. o yüzden panik yapıp canını sıkma. izlediyse bile günahı onun boynuna. sen bebeğini düşün

eternet3

neden battaniye koyulduğunu anlamadığını ben anlamadım
bebeği üzerindeki pijamalarlamı çıkarıcaz hastaneden
tabiki hava soğuk olduğu için battaniyeye sarıp çıkarıcam ben
öyle ana kucağı falan almadım
zaten evim hastaneden taksiyle 5 dakika uzaklıkta
üzerini giydirip battaniyesine sarıp kucağıma alıp kapıdan taksiye binip evime gelicem allah nasib ederse

merhaba arkadaşlar, çok kötüyüm, dünyam başıma yıkıldı sanki. eşim internetten bişiler izlemiş sanırım. geçmişi silerken gördüm, çok üzüldüm. daha önce hiç böyle birşeyle karşılaşmadım, onu anlamam mı gerekiyor bilmiyorum. eve gelince sorsammı diyorum, kabul edecek hali yok ya.
bazen biran önce doğurmak istiyorum:KK43:((((

Allaaah tam benlik bir konu. canım ben bu konulara çok kızan bir insanım. önceden şüphe şüphe sürekli karıştırırdım. hatta eski xp işletim sisteminden silinse bile bulabiliyordum ama henüz windows 7 de bunu keşfedemedim. ben de eşimin bilgisayarında bekarken silinmiş geçmişten sadece 1 gün sürekli o tarz sitelere girinmiş bulmuştum. diğer hiçbir gün yoktu bilgisayarını bir arkadaşına vermişti bunu biliyordum o olaydan o şekilde yırttı. ama ben inanırmıyım aslaa:KK1: kurana el bastırdım :KK53: daha sonra böyle şeylerle hiç uğraşmamak için evdeki interneti Aile paketine çevirdim. çok kolay hem de ücretsiz öyle siteler asla açılmıyor hatta istersen facebook bile. bence internetini çevir. gayet normal bir istek buna hayır diyemez zaten. geçenlerde bizim yaz tatilinde annesinde şarj aletini unuttuğumuz ipad 6 ay sonra şarj aletini alıp açtığımda google aramalarında böyle bir kelime görmüştüm işin ilginç yanı annesinde internet yok. o ara bizde de henüz internet yoktu. fakat komşulardan çekiyordu şifresiz. tatile gitmeden önce evde tartıştığımız bir an kendisinin girdiğini düşündüm yine yeminler etti ben öyle bir adam değilim filan tabi ben yine inanmadım. yalansa çarpılsın uykuları kaçsın diye yine kurana el bastırdım adam da rahat rahat bastı. sonra da ben rahatsız oldum ikide bir böyle pis olaylara kuranı kattığım için :KK17:

bence konuş neden diye sor, böyle bir zaafın mı var de, neden böyle bir ihtiyaç içine girdin de üzüldüğünü de bilsin. ben izlesem adamları görsem o şekilde hoş olur mu de O zaman çok bozuluyorlar. interneti de çevir Aile paketine. ben böyle şeyler yaşamak istemiyorum de. gayet normal bir istek böyle bişeyi kabul etmek zorunda değilsin.

Allaaah tam benlik bir konu. canım ben bu konulara çok kızan bir insanım. önceden şüphe şüphe sürekli karıştırırdım. hatta eski xp işletim sisteminden silinse bile bulabiliyordum ama henüz windows 7 de bunu keşfedemedim. ben de eşimin bilgisayarında bekarken silinmiş geçmişten sadece 1 gün sürekli o tarz sitelere girinmiş bulmuştum. diğer hiçbir gün yoktu bilgisayarını bir arkadaşına vermişti bunu biliyordum o olaydan o şekilde yırttı. ama ben inanırmıyım aslaa:KK1: kurana el bastırdım :KK53: daha sonra böyle şeylerle hiç uğraşmamak için evdeki interneti Aile paketine çevirdim. çok kolay hem de ücretsiz öyle siteler asla açılmıyor hatta istersen facebook bile. bence internetini çevir. gayet normal bir istek buna hayır diyemez zaten. geçenlerde bizim yaz tatilinde annesinde şarj aletini unuttuğumuz ipad 6 ay sonra şarj aletini alıp açtığımda google aramalarında böyle bir kelime görmüştüm işin ilginç yanı annesinde internet yok. o ara bizde de henüz internet yoktu. fakat komşulardan çekiyordu şifresiz. tatile gitmeden önce evde tartıştığımız bir an kendisinin girdiğini düşündüm yine yeminler etti ben öyle bir adam değilim filan tabi ben yine inanmadım. yalansa çarpılsın uykuları kaçsın diye yine kurana el bastırdım adam da rahat rahat bastı. sonra da ben rahatsız oldum ikide bir böyle pis olaylara kuranı kattığım için :KK17:

bence konuş neden diye sor, böyle bir zaafın mı var de, neden böyle bir ihtiyaç içine girdin de üzüldüğünü de bilsin. ben izlesem adamları görsem o şekilde hoş olur mu de O zaman çok bozuluyorlar. interneti de çevir Aile paketine. ben böyle şeyler yaşamak istemiyorum de. gayet normal bir istek böyle bişeyi kabul etmek zorunda değilsin.
sonsy bence boşuna kendini harap ediyoruz bu şüphelerle. canım içinde aldatmak olan bi insan boynundan zincirle bağlasan yanında 24 saat tutsan yine yapar. evet durum iğrenç mide bulandırıcı, ama evlenip karısı ile bunu canlı canlı yaşayan bi insan neden o tür videolar ile tatmin yoluna gitsin ki? yani demem o ki boşuna ekşimeyelim adamların başına. ben şüphesini bile söyleyemem onuru çok incinir. bize dese kocalar ben biliyorum sen yapıyorsun diye. dünya yıkılır başıma. o yüzden bu tür olaylar yaşansa bile( allah korusun) bu kadar çok üstüne gitmemek gerekli sanırım

lütfen söylediklerimi yanlış anlama sonsy. bend e tahammül edemem. ama biz kadınlar bunu bu kadar takıntı haline getirirsek dünya hem kocalarımıza hem bize zehir olur. günahı boynuna ben ona karılık ettim der geçerim ben( tabi görmeden). yok girdiyse görmezden gelip içimdde hallederim. ama 2 3 4 devamında konuşurum mesafemi koyarım. daha devam ederse giderim onu hayali kahramanlarıyla baş başa bırakırım:))))

lütfen söylediklerimi yanlış anlama sonsy. bend e tahammül edemem. ama biz kadınlar bunu bu kadar takıntı haline getirirsek dünya hem kocalarımıza hem bize zehir olur. günahı boynuna ben ona karılık ettim der geçerim ben( tabi görmeden). yok girdiyse görmezden gelip içimdde hallederim. ama 2 3 4 devamında konuşurum mesafemi koyarım. daha devam ederse giderim onu hayali kahramanlarıyla baş başa bırakırım:))))

ben görmezden gelemiyorum canım ya yani kabullenemiyorum. yani Allah korusun ama yaptığını görsem bilsem ve devam ettirse ben boşanmaya kadar giderim. tabi tam emin olunmayınca bişey yapamıyorsun soruyorsun ve güvenmeyi seçiyorsun ben biraz daha emin olmak için yeminlere kadar gidiyorum ama tabi doğru demiyorum yaptığıma. ama ancak öyle içim rahat ediyor o yapmamışsa tabi çok kırılıyor üzülüyor ama ben o an onu hiç düşünmüyorum çünkü böyle şeyler gören ben daha kötü durumdayım diye düşünüyorum.

dediğin doğru yapan her yerde yapar ama evimde yapmasın ve bilmeyeyim. işte o zaman günahı kendine. ama bana bunu yaşatmaya hakkı yok diye düşünüyorum. ama şu aile paketi her evli çocuklu ailede olması lazım. bir bilişim öğretmeni olarak bunu öneriyorum:KK34:

hamileyken insana daha iğrenç geliyor böyle konular ya boşverin canımızı sıkmayalım. herkes yaptığının karşılığını buluyor bu hayatta. Allah var yukarda. Allah versin cezalarını eğer yapıyorlarsa :KK1:

günaydın annelerin en tatlıları ve tatlı bebişleri.okuduğuma göre artık hepimizde biran önce doğsun fikri belirmiş.doğsunlar yaa.şu mideme yaptığı baskıyı,sırtımda tur atmasını ve daha bir çok şeyi söyliyecem birbir bi doğsunlar bakalım kolay mı öyle.totosunu yiyecem.ankara da güzel bir güneş bir o kadar da soğuk var.hepimize güzel günler olsun inşallah...

Ben sezeryan istiyorum. Tansiyonum dusuyor korktugum durumlarda. Heyecanlaniyorum bayilma noktasina geliyorum. Muayene ettirirken bile vajinismus gibi oluyorum. Devlet hastanelerinde de annenin dogum korkusu varsa sezeryan yapmak zorundalar ya da annede vajinismus varsa. Bunlar tibbi neden diye geciyormus, bakan bunlara birsey demiyor. Ozelde olmama ragmen isimi garantiye almak istemistim arastirmistim.

devlet hastanelerinde mecbur kalmadıkça sezeryan yapmıyolar
niye korkuyosunki normal doğumdan adı üstünde normal doğum en noermali bu yani sezeryan dahamı kolay zannediyosun

Sezeryanin sonrasi zor evdt. Ama korkuyoruz biz.:KK17:
eternet3

neden battaniye koyulduğunu anlamadığını ben anlamadım
bebeği üzerindeki pijamalarlamı çıkarıcaz hastaneden
tabiki hava soğuk olduğu için battaniyeye sarıp çıkarıcam ben
öyle ana kucağı falan almadım
zaten evim hastaneden taksiyle 5 dakika uzaklıkta
üzerini giydirip battaniyesine sarıp kucağıma alıp kapıdan taksiye binip evime gelicem allah nasib ederse

Ben de battaniye aldim. Usur diye hem kundak, hem battaniye kullanicam.

herkese günaydınn.. :)
bol tekmeli enerjili bir gün olsun bütün anneler için..

Bir bebeğiniz olur ve anne olursunuz.. « Ayşe Öner Ayşe Öner

güzel bir yazı paylaşmak istedim sizlerlede :)

günaydın annelerin en tatlıları ve tatlı bebişleri.okuduğuma göre artık hepimizde biran önce doğsun fikri belirmiş.doğsunlar yaa.şu mideme yaptığı baskıyı,sırtımda tur atmasını ve daha bir çok şeyi söyliyecem birbir bi doğsunlar bakalım kolay mı öyle.totosunu yiyecem.ankara da güzel bir güneş bir o kadar da soğuk var.hepimize güzel günler olsun inşallah...

hamileyken insana daha iğrenç geliyor böyle konular ya boşverin canımızı sıkmayalım. herkes yaptığının karşılığını buluyor bu hayatta. Allah var yukarda. Allah versin cezalarını eğer yapıyorlarsa :KK1:

Gunaydin kizlar

Arkadaslar bugun bir bebek bakim videosu izledim de orda kadin sTandart tirnak makasinin kucuguyle (cit cit tirnak makasi) degil de normal makasin kucuguyle kesiyordu. İnsallah anlatabilmisimdir. Siz hangisini aldiniz?

:KK3::KK3: Günaydınlar Gökyüzünün masmavi etrafımdaki dağların bembeyaz olduğu oksijenin dibine vurduğunuz Artvinden hepinize salamlar:KK3::KK3:

Sabah şekeri gibi oldum galiba:KK9::KK9:

Kızlar Şubat annelerine bakıyorum arada bir doğumlar başladı. Son anların heyacanını yaşıyorlar. İnsan özeniyor yaaa:KK53: Bu arada orada bir arkadaşı okudum. Kınıyorum onu:KK47::KK47: hamile kalmadan önce sigara içiyormuş hala devam ediyor. Bebişi için çok üzüldüm. Resmen onun bebeği için oturup ağlayacaktım:KK19::KK19:

DB 55 canım normal tırnak makası öneriyorlar genelde. Normal makasla da kesilebilir ama bebeğin hareketli ise durmama, hareketli olma ihtimali var. Allah korusun canım

ben görmezden gelemiyorum canım ya yani kabullenemiyorum. yani Allah korusun ama yaptığını görsem bilsem ve devam ettirse ben boşanmaya kadar giderim. tabi tam emin olunmayınca bişey yapamıyorsun soruyorsun ve güvenmeyi seçiyorsun ben biraz daha emin olmak için yeminlere kadar gidiyorum ama tabi doğru demiyorum yaptığıma. ama ancak öyle içim rahat ediyor o yapmamışsa tabi çok kırılıyor üzülüyor ama ben o an onu hiç düşünmüyorum çünkü böyle şeyler gören ben daha kötü durumdayım diye düşünüyorum.

dediğin doğru yapan her yerde yapar ama evimde yapmasın ve bilmeyeyim. işte o zaman günahı kendine. ama bana bunu yaşatmaya hakkı yok diye düşünüyorum. ama şu aile paketi her evli çocuklu ailede olması lazım. bir bilişim öğretmeni olarak bunu öneriyorum:KK34:

haklısın aile paketi şart. ben onları başbaşa bırakırım derken tek celsede boşanırım demek istedim. eşim bilir gözümün karalığını...tabi ki yapması çok çirkin. bunu evde dışarda yapması aynı şey zaten. ama 1 kez bakmıştır görmezden gelirim. ama bunu beni aptal yerine koyarak sürekli yaparsa ben de aba altında duran sopamı çıkarırım elbet. demek istediğim kolay kurmadık yuvalarımızı. bir kere görünce evliliği yıkmam. çocuğum olacak çünkü. ama tavır net olur. güvenmem bi daha.süphe ile üzmemek gerekli diyorum. çünkü eşime ben böyle bi ithamda bulunsam bana kendimi aşağılık hissettirme lütfen der ve susar. hatta böyle yakıştırmayı bile sindirmez içine. erkekler iğrenç buluyor böyle şeyleri. bu yüzden izlemeyi alışkanlık haline getiren zaten kişilik bozukluğu yaşıyordur.

sözün özü sana katılıyorum tatlımmmm:))))

:KK3::KK3: Günaydınlar Gökyüzünün masmavi etrafımdaki dağların bembeyaz olduğu oksijenin dibine vurduğunuz Artvinden hepinize salamlar:KK3::KK3:

Sabah şekeri gibi oldum galiba:KK9::KK9:

Kızlar Şubat annelerine bakıyorum arada bir doğumlar başladı. Son anların heyacanını yaşıyorlar. İnsan özeniyor yaaa:KK53: Bu arada orada bir arkadaşı okudum. Kınıyorum onu:KK47::KK47: hamile kalmadan önce sigara içiyormuş hala devam ediyor. Bebişi için çok üzüldüm. Resmen onun bebeği için oturup ağlayacaktım:KK19::KK19:

DB 55 canım normal tırnak makası öneriyorlar genelde. Normal makasla da kesilebilir ama bebeğin hareketli ise durmama, hareketli olma ihtimali var. Allah korusun canım

Tesekkur ederim cvp icin.:KK54:

X