Merhaba, benim rahmimin arka duvari maalesef cop, adenomiyom var. En buyuk miyom da rahim agzinin hemen arkasinda. Normal doguma engel olan rahmimin durumu.
hımm geçmiş olsun sezeryanda öyle kötü değil zaten ablam sezeryan oldu hemen ertesi gün ayaklanıp çıkmıştı hastaneden
merabalar arkadaşlar hepiniz ve bebişleriniz iisinizdir inşalllah bizim bugün kontrolümüz vardı ilk defa yüzünü gösterdi kuzum bize tombiş tombiş doktoru korkuttu kilosu 2.500 gr olmuş bayağı büyük dedi dktr şeker yüklemesi istedi gene normal çıkmıştı değerlerim ama çocuğun büyük olmasının sebebi diyabet oluomuş inş sonuçlar ii çıkarda tansiyonumda yüksek çıktı ewde takip edelim dedi suyu sınırdaymış fazlaymış bi zararı olmaz dedi 32. hafta çalışabilir raporumu verdi çok hareketli 4 dkkada 40 takla attı dedi ama anlamıorum hiç seçemıorum ultrasonda :) umarım kilosundan dolayı bi sorun olmaz zayıf olur bi dert tombiş oluır bi dert Allahım sağlıklı sihatli olsunda hepimizin bebişleri gerisi önemli deil :)
doktor bi sorun olursa zeten tedbirini alır merak etme
inşallah sağlık bi şekilde alırız bebişlerimizi kucaklarımıza amin...
Merhaba Arkadaslar,
2013 mart sonunda insallah bende bebisimi kucagima alacagim,araniza yeni katildim.guzel yazilarda ve haberler de gorusuruz herzaman umarim.
hepinize hayirli saglikli hamilelik ve dogumlar simdiden....
hoş geldin amin canım inşallah
KIZLar bişey sorucam size.hani hep doğumdan sonrası için gecelik bakıyoruz ya.mart sonuçta daha kış oluyo.üşümicekmiyiz hastanede.pijama daha mı iyi olur acaba.ben pek bilmiyorum doğum prosedürlerini.kusura bakmayın kızlar
ben gecelikte aldım pijama takımıda
gecelik giymeyi düşünüyorum doğumda geceliğimi giyicem geceliğe hiç bişey olmuyoki
ben ilk doğumumdada gecelik giymiştim hiç kan olmadı bi sorun yaşamadım sürekli muayne ettikleri için gecelik daha iyi
doğumdan sonra pijama takımı giyilebilir zaten hastane çok sıcak ince aldım ben herşeyimi
ilk üşünüyo doğumdan sonra ama daha sonra terliyosun
Papatyam, canım bizde iyiyiz Meriçcim iyi teyzesi şükürler olsun, bizim tembel şimdi bi çoşkunki sorma vakit geçtikçe hareketleride arttı :) Allah yardımcın olsun seninde hen kk da yazıyolar çift kat zor çift güzel.gerçekten öyle ikiz anneleri için.kızın oğlun nasıl ? Elif netleşti sanırım erkek ne olcak şimdi Yavuz Selim mi Eren mi ? canım perdeleriini güle güle kullan canım iyi yapmışsın aylardır bebişlere çalıştın bide evine hediye almak hakkın :) güzel günlerde oturun inş ...
2013, canım ya valla bende sizi özledim sorma aklımdasınız da hep bi uğrayamadım.Haftaya 32. hafta raporumu lacam 2 şubatta da randevumuz var.senin randevvu nasıldı ? idrar kültrü çıktı mı sıkıntı yok dimi ? Elif prenses nasıl :) okuduğum kadarıyla gayet iyiymiş kıpırdak prensesim :) inş şişliklerinde artmaz canım ya.demek senin evinde ist da serili, boş.bizimkide ank da serili ama boş eş olmayınca burda..aa bizde bugün araba alıyoruz inş, eşim izinliydi şimdi yolda.çorumdan alcak.oğluşumuzu soğukta sıcakta üzmeyelim dedik.
sonsy, selam canım.alttan muayene canım sanırım 35. haftada filan mı ne oluyo diye iliyorum.
merve50, canım valla kilolu olması ayrı dert zayıf olması ayrı.inş şekerde sıkıntı çıkmaz.maşallah kızına seninkide çok hareketliymiş.
asyacans, canım bende doğum çantamı hazırlamadım ama artık hazırlasak iyi olur, bide ağdalı gezmektede fayda var.heleki normal doğum ihtimali olan ark lar için çok daha dikkatli olmak gerek.aniden çıkar gelir bebişlerimiz belli olur.ama yine birkaç hafta akıllıca büyüsünler içierde.
kızlar ben sezeryan olcam.gecelik konusu geçmiş, valla muammalı bende anlamadım kimi sezeryanlılar için gecelik diyor kimi pşjama.ama ben pijama almayı düşünüyorum dikişlere denk gelmeyecek şekilde alırım artık.geceliğiyse hiç koymayı düşünmüyroum.zaten lohusa pijamasıda almıycam onun yerine tümden düğmeli güzel bi pijama bulup sipariş ettim sonrada kullanırım dedim çünkü ben evde giymem o pijamaları.
sen neden sezeryan oluyosun özel bi durumun mu var acaba banada ilk gittiğim doktor sezeryan dedi doktorumu değiştirdim normal diye diretiyorum
Markayi soylemende sakinca var mi? Recetesiz de alailir miyiz bunu? Kotu bir sey cikmadigina sevindim.
Kizlar kendinize kac tane hasta bezi alacaksiniz? Kac tane bebek bezi alacaksiniz? Bir valiz ve bebek bakim cantasina zar zor sigdirdim esyalari. Bir de portbebe var. Yuk cok oldu. Bir yerde yanlislik yapiyorum galiba yardimci olur musunuz?
Bebegimin ve benim kiyafetlerimin yanisira pamuk, kagit pecete, bebegimin mamasi, benim anne cayim burnu icin okyanus suyu vs var. Alt degistirme bezi de aldim bunlar da cok yer kapliyor:26:
doğumdan sonra zaten hastane hasta bezi veriyo sonrası ped yeterli bence
bide ben öyle fazla bişey almadım benim eşyalarım bebeğin çantasına bile sığıyodu ama battaniyesi kalın olduğu için daha büyük bi çantaya koydum bayada boşluk var içinde
peçete pamuk gibi şeylerde almadım ben
çantamı doldurmak istemedim
zaten bişey gerekirse telefonla istiyosun getiriyolar
çok panik yapıp kalabalık gitmeye gerek yok diye düşünüyorum
kızlar biraz önce annem vardı 3-4 hafta önce sağ koltuk altımda bi kitle gibi bişey farketmiştim ama ağrısı geçti diye önemsemedim şimdide sadece biraz daha sarkık duruyor sola göre annem de kızdı niye önemsemiyosun böyle şeyleri diye yarın için randevu almıştım kadın doğumdan acaba hamilelikle ilgili bişey mi ki yada bunun için nereye muayene olmam gerekiyo bilgisi olan varmi?
annen haklı öyle şeyler ihmale gelmez
genel cerraha gitmelisin tabi kadın doğumcunada söyle bilgisi olsun
kızlar kontrole gitcem demiştim ya gittim. ben benimkini az konuşuyo derken bu doktor sır küpü çıktı:))))sadece bana bebek baskı yaptığı için kaburgaların ağrıyor dedi. başı aşagıda dedi kilosu 2200 boyunu ölçemem dedi. o kadar yani:))) gerçi yazık adamın başında onlarca hasta vardı:)))))
bebişin iyiymiş maşşallah doktor konuşmasada bebeğinin iyi haberini alıp rahatlamışsın yeter
benim doktorumda bebeğimin boyunu söylemiyo artık gerek yok diyo
sadece kilosunu söylüyo
benim kontrolum haftaya çarşamba veya perşembe
benimkide 2 kiloyu geçmiştir inşallah