- 12 Temmuz 2011
- 1.800
- 340
resimlerini yükle canım =) halısı ve perdesini ayarlamışmıydın ? ben halı ve perdeyi daha aayarlayamadım. mobilyalar bu aynı sonunda gelecek ,halı ve perdeyi ozaman ayarlıyacgm..ama sen ayarladıysan ekle ki kopya çekeyim he heee =)) tatlım ben 1 tane abajur aldım 1 tanede odasına beyaz aydınlatma etrafını çiçeklerle keçeden süsleyeceğim..2 tanede beyaz çerçeve aldım ikea dan.. yapmayı düşündüğüm şeyi ekleyeyim daha yapmadım ama =) Eki Görüntüle 603824 abajuru da bu şekilde süsleyeceğim birde duvar süsü yapacağım.Eki Görüntüle 603828 Eki Görüntüle 603830
ikea dan beyaz saksılardan aldım içine şeker ve kurabiye alacağım hastaneye =) hepsini internetten bulup ayarlıyrm şimdiden =)
oda daha derli toplu değil kapaklar çekmeceler açık penceremiz de açık havalanıyo gece gündüz, kapısı da kapalı ben girmiyorum bile, çok acayip bi koku var, odamızı pembeye boyamıştık mobilyaları krem aldık, bependiğim model beyazdı ama ben kremini yaptırdım içindeki yatak örtüsünde de krem ve pudra pembesi kullandırdım oyüzden odanın boyasına da uymadı, sanırım odayı da boyayacağız, hepsi bi bitsin yerleşelim son halini paylaşıcam canım, benim o odada daha önce krem koltuklarım vardı o yüzden perde de avize de kremdi, onları şimdilik değiştirmiycem, uyuyo sayılırlar, masraflar çok üstüste geliyo beğendiğim avize falan da pahalıydı zaten, ama doğumdan sonra teker teker değiştiririm, halıyı değiştiricem ama çünkü o bebek odası için hiç uygun değildi, ben bebeksi desnli bişey almıycam ama, krem rengi ya da krem-pudra karışık klasik görünümlü küçük bi halı alıcam ben... çok güzel süslemeler almışsın, o saksıları çok beğendim ben de alabilirim onlardan, süslemelerin de çok hoş ama ben yapamam, odayı çok süslemiycem, zaten küçük bi oda, oyuncak rafına bir iki çerçeve bi oyuncak falan, oyuncak sandığı üstüne süslü bi sepet, şifonyer üstüne de bir iki şey koydum mu oda süslenir, duvarlara başka bişey asmıycam şimdilik, sonradan kızımın bi resmini güzel bi büyük çerçeveyle asarım o kadar... bu arada, eşyalar gelince herşey sığdı o yüzden tekli berjeri bıraktım onu da emzirme koltuğu gibi kullanıcam renkleri de uydu zaten odaya...
bu arada, keşke bizim mobilya da ay sonuna doğru gelseydi diyorum ben de, fuar öncesi çok yoğunlardı boyasında bikaç sorun var aceleye gelmiş, dün gidip söyledik muhtemelen fuar sonrası hallediceklermiş, tam boya kokusu çıkmışken bi daha kokutacaklar, umarım böyle aksilikler yaşamazsın sen de canım...
kizlar emzirme sutyeni alaniniz var mi? nasil secicem hangisi kullanisli olur bilemedim ben. bazisi tam aciliyor askidan bazisinda gogus ucu aciliyor. bir de ucu belli olmasin diye destekli bisey mi olmali ki?
ben şimdilik askıda açılan 2 sütyen ve yine askıdan açılan 2 atlet aldım canım, bana da atlet daha kullanışlı gibi geldi özellikle evde kullanım için... sütyenlerin biri yeniinci marka, o süngerli değil ama yine de uçları belli etmiyo, diğeri de süngerli kalıplı sütyenlerden, onu da daha çok dışarı kullanımı için aldım... hangisiyle rahat edersem sonra yine alınır...
Hımmmm... Tamam canım
Sağolasın canımmmm daha güzelleri sizin olsunnn...
Bu arada araba nette daha kibar duruyor. Normal de daha kaba bi şiiii. Uzay aracı gibi.
Babişkomuz almış biz de beğendik
ben o modeli biliyorum hiç kaba değil çok kaliteli duruşu var güzel bi araba bence canım, güle güle kullanın, senin de içine sinsin...
günaydın anneler ve bebişleri
bu gün çok yoğun olucam ben
ciddi bi temizlik yapmam lazım yemekte yapılcak
otur otur olmuyo
ev aldı başını gidiyo
eşim yapma yorma kendini desede temizlik yapanda yok ee nolcak
acil bi durum olsa ev pislik içinde evimi düşüncem kendimimi
en iyisi yapabiliyoken yapmak
ama kendine ve özellikle bebeğine çok dikkate et canım çok da yorma kendini, kolay gelsin sana...
Günaydın herkese. Bebişlerinizle ve sevdiklerinizle birlikte mutlu haftalar diliyorum herkese...Benim kız çok canımı yakıyor sizinkiler de öyle mi?Doğduktan sonra napacağız bu yaramzlarla bilmem
benim pek canımı acıtmıyo benim kızın uslu mu yoksa o kadar kuvvetlenmedi mi daha...
kızlar ben hala çantamı hazırlamadım. gecelik,pijama takımı da daha almadım. yarın alışverişe çıkacağım ama şimdi butikbebe.com da pelin marka gecelikler var. fiyatlar da uygun sizce nasıl ? Eki Görüntüle 603911 daha farklı modeller de var 28 TL
ben herşeyi aldım ama ben de daha çanta hazırlamayanlardanım canım... o markayı bi avmde görmüştüm ben kaliteli ürünleri bu fiyata inmişken alabilirsin bence...
günaydın hanımlarrr :) herşey yolundadr umarım dünden beri prensesim daha az hareket ediyor biraz endişelenmeye başladm. Öğlene kadar böyle devam ederse evimin yakınında bi hastane var oraya gideyim diyorum. Gülmezler dimi bana az hareket ediyor diye gidince :)
az hareket etmesine takılma bence çoğumuzda azaldı hareketler ama sen görmek istiyosan bebişini git bence bi doktora bi bahaneye de ihtiyacın yok ki bebeğimi görmek istiyorum de kime ne...
sonys canım bende artık hemen yoruluyorum cok agırlastım dıyemm ama evet bnde mırros gıbı yengece yengec yuruyorum bazen bende hareketler degıtı bunu ozellıkle belırteyım kı korkma hareketler degısıyor tekme gıbı degılde gerılem dalgalanma gıbı ırkılme gıbı oluo ve ben bazen oturmadan hıssedemıyorum hareketleri ama bı oturdummu bayagı sav yapıyor oğlusummm öle işte canımmmD
ooo ben bir aydır öyle yürüyorum nerdeyse, e tabi sizden çok kilo aldı daha geçen ay 16ydı bakalım şimdi ne kadar olmuşum, ama ben penguene benzetiyodum kendimi, yengeç de iyiymiş :)
kızlar yaaa size bişi sorcam bebişiniz kıpırdadıkça vajinanızda rahim ağzında sanki kap atıyomuş ve inceden inceden iğne batırıyolarmış gibi bi sızı oluyomu bende oluyo da:18:
ben farketmedim canım galiba olmuyo bende...
Papatyaaa :) canım kaçtır yazcam bi yazamadım.Acayip işler var okuyamadım bile bu ara sizi.sen nasılsın ? evinide temizletmişsin ohh misler gibi güle güle oturun.kızın oğlun uğruyla gelsin mutluluk versin inş yuvanıza :) ssen napıyosun ? herşey yolunda dimi ? inş beraber doğurcaz valla.dün aklıma geldim şimdi yemekten sonra ciddi nefes problemi yaşıyorum ölcem sanki, sende bide 2 tane var.bu kız napıyo acaba diyorum dün anneme dedim anne ikizlerde nefes problemi dahamı çok diye ( ikiz ya kardeşlerm) ee herhalde dedi, allam sen yardım et papatya ya da dedim. 2013 te mi kayıp bu ara ? çok uzak kaldım yaaa, eski düzenimi yakalamam şart :)
Kızlar siz nasılsınız ne var yok ? artık sızlanma zamanlarımız galiba ama şükürler olsun çok az kaldı yavrulara kavuşmaya.haftasonu bebek ziyartine gittik, kızlar uyku depolamamız lazım bol bol.yavru hiç uyumuyo uyutmuyo annesini, gecede uyanıkmış günüdzde öyleydi, uyku en güzel tercih şu aralar sanırım tabi uyuyabilene.
bu hafta ben de uyuyamıyorum, gece hiç uyku yok, sabah eşim işe gittikten sonra bikaç saat uyuyorum 11-12 gibi kalkıınca da bebeğim aç kaldı diye endişeleniyorum, gündüz de gece uyuyabileyim diye uyumuyorum, umarım az uyumamın bebeğime bi zararı yoktur...
konu açılmışken bu alttan muayeneler ne zaman başlıyor ben de hiç istemiyorum. sürekli aynı doktor hep üstten muayene sohbet muhabbet ... sonra alttan muayene olacak olmak beni çok utandırıyor bir de kontrollere artık 2 haftada 1 mi gideceğiz
yarın benim de muayene günüm, hiçbişey söylemedi ama ben de merak ediyorum ne zaman olucak diye...
Merhaba adaşım Canım ben malzemelerimi aldım yavaş yavaş yapmaya başladım çok keyifli oluyor. Ama belim ağrıdığı için günde 10 tane falan yapabiliyorum. Birde o becerikli eller gitti, kalas gibi parmaklar geldi. kurdele yapmakta çok zorlanıyorum
Şulecim ben kızımın hastane odasındaki beşiği için aşağıdakini yapıcam. Hoşuna giderse kolay ve az masraflı
hastane bebek beşiği süslemesi - Anneysen.com
evet çok kolaymış bunu ben de yapabilirim, bu kadarı bile şıklaştırır zaten...