2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
arkadaşin bahsettiği kitaptan Bende de var kızlar ve gerçekten maddi manevi faydalı bilgiler var içerisinde. Bana kuzenim hediye etmişti fiyatı hakkında Bilgim Yok ama edinebiliyorsaniz mutlaka edinin. Benim su sıralar özellikle ilgimi çeken konusu doğum için manevi reçeteler o kadar detaylı ve güzel anlatılmış.

turnusol dedikleri ped sanırım bu edincim

alt katın yanmıyorsa biraz ince gelebilir canım
o zaman hem fiyatı daha uygun, hem de yine yün olan nepal halılara bakaabilirsin
çok da sade oluyorlar tercih edersen

kadınların çalışma hayatındaki etkinliği azaltıldığı için şimdilik üzerinde çalışılmak üzere askıya alımışşşşşşş mışşşşşşşşşş

Evet Papatyacım kesinlikle sade istiyorum. Merci tatlım:KK34:

Ya sinir ediyorlar insası ya. O kadar heveslendirdiler:KK19: Şimdi askıya alıyorlar:KK50::KK50: Benm kararımı verdim. ücertli iznim bitince 6+6 ücretsiz izin alacağım. Sonra 2 sene bakıcı sonra emekli olucam. Bu devlet ne zaman kadının yanında oldu zaten:KK50:

kızlar akıntının dısın da olan ıslaklıktan bahsetmıstık..bugun ki kontrolde doktora renksız sefaf ve kurudugunda leke bırakmayan ıslaklık yasadıgımı soyledim hemen altan kulak cöpüne benzer bi cubukla o ıslaklıktan aldı( akıntı kültürü degıl karıstırılmasın)

ve o çöpü bi suyun içine batırdı 10 dk boyunca renk degısımını takıp ettı.. çok şükür amniyo sıvısı degılmış..%99 dogru sonuc verır bu test dedi.. anlayacagınız ne ılac ne fıtıl hıc bırsey vermedı sadece bu testı yaptı..

ama sordugum da acıksası dr endıselendı ve hemen testi uyguladı..korkulan olmadı..bazen anneler amnıyo sıvısı oldugunu anlayamaya bılıyo akıntı sanıyo sorman ıyı oldu dedı..

ve recete yazdı.. yazdıgı şey PED.. normalın dısın da suyun gelırse camasırına bu pedı yapıstır ve renk degısımını takıp et..mavı renk olursa amnıyo sıvısıdır.. yoksa korkma dedı...

umarım acıklayabılmısımdır:44:

Markayi soylemende sakinca var mi? Recetesiz de alailir miyiz bunu? Kotu bir sey cikmadigina sevindim.

Kizlar kendinize kac tane hasta bezi alacaksiniz? Kac tane bebek bezi alacaksiniz? Bir valiz ve bebek bakim cantasina zar zor sigdirdim esyalari. Bir de portbebe var. Yuk cok oldu. Bir yerde yanlislik yapiyorum galiba yardimci olur musunuz?

Bebegimin ve benim kiyafetlerimin yanisira pamuk, kagit pecete, bebegimin mamasi, benim anne cayim burnu icin okyanus suyu vs var. Alt degistirme bezi de aldim bunlar da cok yer kapliyor:26:

Markayi soylemende sakinca var mi? Recetesiz de alailir miyiz bunu? Kotu bir sey cikmadigina sevindim.

Kizlar kendinize kac tane hasta bezi alacaksiniz? Kac tane bebek bezi alacaksiniz? Bir valiz ve bebek bakim cantasina zar zor sigdirdim esyalari. Bir de portbebe var. Yuk cok oldu. Bir yerde yanlislik yapiyorum galiba yardimci olur musunuz?

Bebegimin ve benim kiyafetlerimin yanisira pamuk, kagit pecete, bebegimin mamasi, benim anne cayim burnu icin okyanus suyu vs var. Alt degistirme bezi de aldim bunlar da cok yer kapliyor:26:

yok canım ne sakıncası AL-SENSE TEST PED.. recetesız verılıyor mu bılgım yok.. anne cayı ne oluyor?

turnusol dedikleri ped sanırım bu edincim

alt katın yanmıyorsa biraz ince gelebilir canım
o zaman hem fiyatı daha uygun, hem de yine yün olan nepal halılara bakaabilirsin
çok da sade oluyorlar tercih edersen

kadınların çalışma hayatındaki etkinliği azaltıldığı için şimdilik üzerinde çalışılmak üzere askıya alımışşşşşşş mışşşşşşşşşş
hiç beğenmedim bu işi :KK43:(
2013 bu mesajın son bölümünü beğenmedi :KK50::KK19:
bencede çok haklısıni ne güzel heveslenmiştik ya :KK43:(

canım mamaya ihtiyaç olmaz sanırım özelde yapcaksan hastaneden temin edlmek zorunda.bide hasta bezide mi alcaz ya düşünmedim hiç onu.ben portbebe hiç almadım ana kucağıyla çıkarmayı düşünüyoruz kısmet olursa.bebek bezini bence yine bi 8 taneden aşağı koyma. 2 gün kalcağını bebeğinde en az 4 tane kullanacağını düşün ki fazla olması olası.marka söyleyebilirsin canım sakıncası yok yasak değil sanırım rekalm yapmıyosun sonuçta

kızlar biraz önce annem vardı 3-4 hafta önce sağ koltuk altımda bi kitle gibi bişey farketmiştim ama ağrısı geçti diye önemsemedim şimdide sadece biraz daha sarkık duruyor sola göre annem de kızdı niye önemsemiyosun böyle şeyleri diye yarın için randevu almıştım kadın doğumdan acaba hamilelikle ilgili bişey mi ki yada bunun için nereye muayene olmam gerekiyo bilgisi olan varmi?

Cnm ben riskli gebelik dr una gidiyorum kendisi bu duruma hiç panik olmadı:) takma kafana
Ayrıca seker cıkarsa kotu bişi diil korkma diyet yaparsın tatlı hamur işi yemezsin olur biter uzulme

anammmm tatlıdan nasıl uzak durulur :) benimkide şimdiye kadar fazla takmıodu rahattı olabilir die bu sefer ilk defa takip etmemiz gerek dedi 3 haftada 1 kiloyu görünce bende 3 haftada 3 kilo almışım gerçi çok yiyorum bu yemeyle almamayı beklemek saçma olur sağlıklı sıhatlı olsunlarda insan takıo ister istemez acaba erken mi gelir die korkmaya başladım

kızlar biraz önce annem vardı 3-4 hafta önce sağ koltuk altımda bi kitle gibi bişey farketmiştim ama ağrısı geçti diye önemsemedim şimdide sadece biraz daha sarkık duruyor sola göre annem de kızdı niye önemsemiyosun böyle şeyleri diye yarın için randevu almıştım kadın doğumdan acaba hamilelikle ilgili bişey mi ki yada bunun için nereye muayene olmam gerekiyo bilgisi olan varmi?

Belgincim annen çok haklı. Böyl şeyleri ihmal etmemek lazım. Canım nasıl olsa yarın kadın doğuma gidiyorsun doktora göster. O seni yönlendirecektir. memegrafi falan gerekir ama hamileyken olurmu hiç bilmiyorum :KK50: İnşallah birşey çıkmayack ama sen ihmal etme. İyi haberleri de bizimşe paylaş tatlım:KK34:

yok canım ne sakıncası AL-SENSE TEST PED.. recetesız verılıyor mu bılgım yok.. anne cayı ne oluyor?

Sut artsin diye bir cay var iste ben anne cayi diyorum. Eczaneden aldim.

hiç beğenmedim bu işi :KK43:(

bencede çok haklısıni ne güzel heveslenmiştik ya :KK43:(

canım mamaya ihtiyaç olmaz sanırım özelde yapcaksan hastaneden temin edlmek zorunda.bide hasta bezide mi alcaz ya düşünmedim hiç onu.ben portbebe hiç almadım ana kucağıyla çıkarmayı düşünüyoruz kısmet olursa.bebek bezini bence yine bi 8 taneden aşağı koyma. 2 gün kalcağını bebeğinde en az 4 tane kullanacağını düşün ki fazla olması olası.marka söyleyebilirsin canım sakıncası yok yasak değil sanırım rekalm yapmıyosun sonuçta

Ozelde yapicam evet. O zaman mamasini almiyorum yanima. Biz de anakucagiyla cikarabiliriz hic gelmemisti aklima. Normalde cok fazla regl kanamasi olan biriyim. O yuzden hasta bezi de aldim.

Tesekkurler cvp lar icin.

Ben de eryamandayim. Medicana ve sincan koruya gidiyordum. Medicana ya devam ediyorum artik. Murat beyi duydum arkadasim da ona gidiyor. Espirili iyi bir doktormus.

medicana çok lüksmüş 5 yıldızlı otel gibi :KK34: bugun sincan koruda 2013 doğum ücretini sordum henüz belli değil dedi 2012de 1200diyorlardı. Medicanada kaç vereceksin canım?

bugun rapor almak için gittik yine yüzünü dönmedi kızım anneannesi de göremedi. çok inatçı olacak diyor doktorumuz :KK1: kime çekmiş acaba :KK17: neyse sağlıklı olsun da

Kızlar hasta bezini yenidoğum yapan iki arkadaşıma sordum 4-5 tane en fazla gidiyormuş. Bazı özel hastaneler özellikle istiyormuş dilerseniz bebeğin bezini de kullanabilirmişsiniz. Bu paylaştığım sezeryan doğum için geçerli. Ben daha önce normal doğum yaptım abartılacak gibi bir kanama olmuyor, ped yeterki oluyor.

bugun rapor almak için gittik yine yüzünü dönmedi kızım anneannesi de göremedi. çok inatçı olacak diyor doktorumuz :KK1: kime çekmiş acaba :KK17: neyse sağlıklı olsun da

bizde ilk defa bugün gördük hiç net bi şekilde göstermemiştı çoook tatlı dombili dombilii yanakları mıncırasım geldi wallaa :)

medicana çok lüksmüş 5 yıldızlı otel gibi :KK34: bugun sincan koruda 2013 doğum ücretini sordum henüz belli değil dedi 2012de 1200diyorlardı. Medicanada kaç vereceksin canım?

sen de mı bugun korudaydın.. bende oradaydım.. evet ya bızde sorduk bellı olmadı bıturlu...keşkem 1200 de kalsa :KK31:

sen de mı bugun korudaydın.. bende oradaydım.. evet ya bızde sorduk bellı olmadı bıturlu...keşkem 1200 de kalsa :KK31:

valla mı :KK1: ben bugun asansorde bir hamile ile karşılaştım gri paltosu vardı o sen miydin yoksa :KK1: ben 13:30 gibi ordaydım

2800 ya da 2500 tam hatirlayamiyorum. b12 eksikligi var bende. Epidural isin icine girerse fiyat artiyor bu epiduralsiz.
Cok pahali bence de biraz slklslcaz ama bebegimiz icin deger. Hamile kalmadan dogum parasi biriktirmeye baslamistik biz.

valla mı :KK1: ben bugun asansorde bir hamile ile karşılaştım gri paltosu vardı o sen miydin yoksa :KK1: ben 13:30 gibi ordaydım

hımm yok cnm ben 11.30-12.00 arası oradaydım:KK9::KK9: dün nst ücretlimi muhabbetı gecmıstı sordum allahtan ücretli degılmış.. muayene parasına zam gelmıs onu belırlemısler dogumu belırlememısler..ama tahmınen 1500 olur dedıler...

sen dogum ünitesini odaları fılan gezdın mı??

Belgincim annen çok haklı. Böyl şeyleri ihmal etmemek lazım. Canım nasıl olsa yarın kadın doğuma gidiyorsun doktora göster. O seni yönlendirecektir. memegrafi falan gerekir ama hamileyken olurmu hiç bilmiyorum :KK50: İnşallah birşey çıkmayack ama sen ihmal etme. İyi haberleri de bizimşe paylaş tatlım:KK34:

yağ bezesi gibi bişeydr geçer nasılsa diyerek önemsemedim Annemde kızınca bi şüphe düştü içime umarım benim önemsemediğm kadar basit bişeydır. Paylaşırm canım gelince teşekkür ederim..

X