- 14 Ocak 2012
- 903
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Papatya cım sen ne yapıyorsun durumlar nasıl. Güle güle kullan halını perdeniiiiiiii
Ben de yeni perde aldım araya halı aldım. Taşındığımız için aldık ama ben evle ilgilenmediğim için üzerine düşmedim hiç.
CANDAŞ cım gelmiş gitmişsin bayağıdır görünmüyorsun. Bebeğin de iyi imişşş
Canım şu alıntıları yaparken sen not mu alıyorsun.
Herkesi isim isim yazıyorsun alıntı yaparken
Kızım oğlak burcuyum herhalde. Tertip düzen benim işim. Blogda bile gezerken excel tutuyom resmen satır satır yazıyom. çok özeniyom sizinle konuşurken
Kızım oğlak burcuyum herhalde. Tertip düzen benim işim. Blogda bile gezerken excel tutuyom resmen satır satır yazıyom. çok özeniyom sizinle konuşurken
sağol canım, daha iyileri senin olsun tatlım
ben de 6 aydır evimde değilim
fon katoloğunu sağolsun annem eve getirdi, beğendim, yaptırdık
çok içime sindi
halıyı da daha önceden gözüme kestirmiştim, onu da alınca işlem tamam
onun haricinde yatmaya devam cemrecim
çok şükür iyiyizzz
süt bezleriyle ilgili olabilir canım
genel cerrahiye gideceksin canım
çok geçmiş olsun canım
sakın ihmal etme, güzel haberlerini bekliyorum
hiçbir şeyimiz yok diyordun bakkkkk
gördün mü alınmış hemen hemen her şeyiniz
hayılı olsun
zamanında ve güzel günlerinizde giysin kuzucuk
merhaba arkadaşlar, çok kötüyüm, dünyam başıma yıkıldı sanki. eşim internetten bişiler izlemiş sanırım. geçmişi silerken gördüm, çok üzüldüm. daha önce hiç böyle birşeyle karşılaşmadım, onu anlamam mı gerekiyor bilmiyorum. eve gelince sorsammı diyorum, kabul edecek hali yok ya.
bazen biran önce doğurmak istiyorum((((
ne kadar farkediyormuş fiyat. Sen hangi ülkedesin tatlımmmm
cnm kontrol iyiydi.. nst nın ücretsiz oldugunu öğrendimm
bebegın suyu iyiymiş su içmeye devam dedi..daha nekadannn içeceksem
15 günde bir gidiyordum 32 den sonra 10günde bir geleceksin ve nst ye baslayaaz dedii
29+6 günlükte 1505 gr geldik ama o sondaki 5gr ne oluyosa artık..dr böyle dediği için öyle yazdım
Allah daha iyi etsin inşallah kuzummmmm
Kaldımı iş güç yapılacak artık
amin cnm inş.. ıyı oldu ya moralım tavan yaptı... doğurasım geldi hemencikkkk
cnm kontrol iyiydi.. nst nın ücretsiz oldugunu öğrendimm
bebegın suyu iyiymiş su içmeye devam dedi..daha nekadannn içeceksem
15 günde bir gidiyordum 32 den sonra 10günde bir geleceksin ve nst ye baslayaaz dedii
29+6 günlükte 1505 gr geldik ama o sondaki 5gr ne oluyosa artık..dr böyle dediği için öyle yazdım
cnm bz abd deyiz.normalde biraz daha fazla maxicosiler ama bz netten aldik kutusunda biraz hasar varmis zedelenmis gibi ama kutusu sadece arabada falan bisey yok
aminnn inş.. hepimiz için cnm.. haklısın 5gr da gr dır yaniHastanede almıyorlar tatlım extra nst ücreti
Ama muayenehanede ayhan hoca kendi baktığı için alıyor sanırım...
Bebeğinin ve senin güzelll haberlerine sevindikkkk
Hadi bakalım darısı diğer kontrollere
5 gr 5 gr dır canım... Aaaaa
Her kontrol güzel haberle sonuçlansın darısı da doğuma olsun
aminnn inş.. hepimiz için cnm.. haklısın 5gr da gr dır yani
papatya bebişler erken gelmesin ama zaman cabucak gelsin.... bugun kontrolde 4-5 tane yenı doğan kontrollerı vardı.. heralde ilk 1. hafta kontrollerıydı...... allahım nekadannnn minakklar içim eriye eriye baktım meleklere zıbınların içinde kaybolmuşlar yüzleri avuç içi kadar eşim diyoki bunlar erken mi doğmuş acaba nie bukadar küçükler
Tabi oralarda daha ucuz oluyordur.
Hangi eyalettesin tatlım. ?