turnusol dedikleri ped sanırım bu edincim
alt katın yanmıyorsa biraz ince gelebilir canım
o zaman hem fiyatı daha uygun, hem de yine yün olan nepal halılara bakaabilirsin
çok da sade oluyorlar tercih edersen
kadınların çalışma hayatındaki etkinliği azaltıldığı için şimdilik üzerinde çalışılmak üzere askıya alımışşşşşşş mışşşşşşşşşş
kızlar akıntının dısın da olan ıslaklıktan bahsetmıstık..bugun ki kontrolde doktora renksız sefaf ve kurudugunda leke bırakmayan ıslaklık yasadıgımı soyledim hemen altan kulak cöpüne benzer bi cubukla o ıslaklıktan aldı( akıntı kültürü degıl karıstırılmasın)
ve o çöpü bi suyun içine batırdı 10 dk boyunca renk degısımını takıp ettı.. çok şükür amniyo sıvısı degılmış..%99 dogru sonuc verır bu test dedi.. anlayacagınız ne ılac ne fıtıl hıc bırsey vermedı sadece bu testı yaptı..
ama sordugum da acıksası dr endıselendı ve hemen testi uyguladı..korkulan olmadı..bazen anneler amnıyo sıvısı oldugunu anlayamaya bılıyo akıntı sanıyo sorman ıyı oldu dedı..
ve recete yazdı.. yazdıgı şey PED.. normalın dısın da suyun gelırse camasırına bu pedı yapıstır ve renk degısımını takıp et..mavı renk olursa amnıyo sıvısıdır.. yoksa korkma dedı...
umarım acıklayabılmısımdır:44:
Markayi soylemende sakinca var mi? Recetesiz de alailir miyiz bunu? Kotu bir sey cikmadigina sevindim.
Kizlar kendinize kac tane hasta bezi alacaksiniz? Kac tane bebek bezi alacaksiniz? Bir valiz ve bebek bakim cantasina zar zor sigdirdim esyalari. Bir de portbebe var. Yuk cok oldu. Bir yerde yanlislik yapiyorum galiba yardimci olur musunuz?
Bebegimin ve benim kiyafetlerimin yanisira pamuk, kagit pecete, bebegimin mamasi, benim anne cayim burnu icin okyanus suyu vs var. Alt degistirme bezi de aldim bunlar da cok yer kapliyor:26:
hiç beğenmedim bu işiturnusol dedikleri ped sanırım bu edincim
alt katın yanmıyorsa biraz ince gelebilir canım
o zaman hem fiyatı daha uygun, hem de yine yün olan nepal halılara bakaabilirsin
çok da sade oluyorlar tercih edersen
kadınların çalışma hayatındaki etkinliği azaltıldığı için şimdilik üzerinde çalışılmak üzere askıya alımışşşşşşş mışşşşşşşşşş
bencede çok haklısıni ne güzel heveslenmiştik ya2013 bu mesajın son bölümünü beğenmedi
Markayi soylemende sakinca var mi? Recetesiz de alailir miyiz bunu? Kotu bir sey cikmadigina sevindim.
Kizlar kendinize kac tane hasta bezi alacaksiniz? Kac tane bebek bezi alacaksiniz? Bir valiz ve bebek bakim cantasina zar zor sigdirdim esyalari. Bir de portbebe var. Yuk cok oldu. Bir yerde yanlislik yapiyorum galiba yardimci olur musunuz?
Bebegimin ve benim kiyafetlerimin yanisira pamuk, kagit pecete, bebegimin mamasi, benim anne cayim burnu icin okyanus suyu vs var. Alt degistirme bezi de aldim bunlar da cok yer kapliyor:26:
Cnm ben riskli gebelik dr una gidiyorum kendisi bu duruma hiç panik olmadı:) takma kafana
Ayrıca seker cıkarsa kotu bişi diil korkma diyet yaparsın tatlı hamur işi yemezsin olur biter uzulme
kızlar biraz önce annem vardı 3-4 hafta önce sağ koltuk altımda bi kitle gibi bişey farketmiştim ama ağrısı geçti diye önemsemedim şimdide sadece biraz daha sarkık duruyor sola göre annem de kızdı niye önemsemiyosun böyle şeyleri diye yarın için randevu almıştım kadın doğumdan acaba hamilelikle ilgili bişey mi ki yada bunun için nereye muayene olmam gerekiyo bilgisi olan varmi?
yok canım ne sakıncası AL-SENSE TEST PED.. recetesız verılıyor mu bılgım yok.. anne cayı ne oluyor?
hiç beğenmedim bu işi(
bencede çok haklısıni ne güzel heveslenmiştik ya(
canım mamaya ihtiyaç olmaz sanırım özelde yapcaksan hastaneden temin edlmek zorunda.bide hasta bezide mi alcaz ya düşünmedim hiç onu.ben portbebe hiç almadım ana kucağıyla çıkarmayı düşünüyoruz kısmet olursa.bebek bezini bence yine bi 8 taneden aşağı koyma. 2 gün kalcağını bebeğinde en az 4 tane kullanacağını düşün ki fazla olması olası.marka söyleyebilirsin canım sakıncası yok yasak değil sanırım rekalm yapmıyosun sonuçta
Ben de eryamandayim. Medicana ve sincan koruya gidiyordum. Medicana ya devam ediyorum artik. Murat beyi duydum arkadasim da ona gidiyor. Espirili iyi bir doktormus.
bugun rapor almak için gittik yine yüzünü dönmedi kızım anneannesi de göremedi. çok inatçı olacak diyor doktorumuzkime çekmiş acaba neyse sağlıklı olsun da
medicana çok lüksmüş 5 yıldızlı otel gibibugun sincan koruda 2013 doğum ücretini sordum henüz belli değil dedi 2012de 1200diyorlardı. Medicanada kaç vereceksin canım?
sen de mı bugun korudaydın.. bende oradaydım.. evet ya bızde sorduk bellı olmadı bıturlu...keşkem 1200 de kalsa
medicana çok lüksmüş 5 yıldızlı otel gibibugun sincan koruda 2013 doğum ücretini sordum henüz belli değil dedi 2012de 1200diyorlardı. Medicanada kaç vereceksin canım?
valla mıben bugun asansorde bir hamile ile karşılaştım gri paltosu vardı o sen miydin yoksa ben 13:30 gibi ordaydım
valla mıben bugun asansorde bir hamile ile karşılaştım gri paltosu vardı o sen miydin yoksa ben 13:30 gibi ordaydım
Belgincim annen çok haklı. Böyl şeyleri ihmal etmemek lazım. Canım nasıl olsa yarın kadın doğuma gidiyorsun doktora göster. O seni yönlendirecektir. memegrafi falan gerekir ama hamileyken olurmu hiç bilmiyorumİnşallah birşey çıkmayack ama sen ihmal etme. İyi haberleri de bizimşe paylaş tatlım