2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

cnm benimde vardı.göğüs üzerinde.genel cerraha gidiyordum.ihmal etme bencede.

geciş olsun cnm.. ayyyy sen 47 lere düşmüşsünnnnn masallaaahhhhhh bende istiyoruummmmmmm 47ler

canım ihmal etme ya önemli değildir inş da yinede bi danış.
Ozelde yapicam evet. O zaman mamasini almiyorum yanima. Biz de anakucagiyla cikarabiliriz hic gelmemisti aklima. Normalde cok fazla regl kanamasi olan biriyim. O yuzden hasta bezi de aldim.

Tesekkurler cvp lar icin.
rica ederim gerek yokmuş boşuna yük etmezsin mamayı.hımm çok oluyosan evet haklısın götür bezii ben sadece ped alcam.zaten az oluyodum.
yok canım ne sakıncası AL-SENSE TEST PED.. recetesız verılıyor mu bılgım yok.. anne cayı ne oluyor?
canım süt artırıcı anne çayları var, ondan.
bugun rapor almak için gittik yine yüzünü dönmedi kızım anneannesi de göremedi. çok inatçı olacak diyor doktorumuz kime çekmiş acaba neyse sağlıklı olsun da
demekki inatçı olcakmış.bizim sıpada çok sakin maşallah ilkgünden beri hep gösterdi yüzünü.
bizde ilk defa bugün gördük hiç net bi şekilde göstermemiştı çoook tatlı dombili dombilii yanakları mıncırasım geldi wallaa :)
maşallah ona.

yok gezmedim canım

2800 ya da 2500 tam hatirlayamiyorum. b12 eksikligi var bende. Epidural isin icine girerse fiyat artiyor bu epiduralsiz.
Cok pahali bence de biraz slklslcaz ama bebegimiz icin deger. Hamile kalmadan dogum parasi biriktirmeye baslamistik biz.

bebek için çok farketmiyor bence hastane anne için değişir. sonuçta özel hastanelerin bir eksiği yok yenidoğan yoğun bakımı olsun bebek için yeter. annenin konforu artıyor medicanada. o yüzden ben düşünmedim. bebeğimi tabi düşündüm o yüzden özeli seçtim ama bana orta düzey bir konfor yeter çok da bir beklentim yok kendim için

kızlar kontrole gitcem demiştim ya gittim. ben benimkini az konuşuyo derken bu doktor sır küpü çıktı:))))sadece bana bebek baskı yaptığı için kaburgaların ağrıyor dedi. başı aşagıda dedi kilosu 2200 boyunu ölçemem dedi. o kadar yani:))) gerçi yazık adamın başında onlarca hasta vardı:)))))

geciş olsun cnm.. ayyyy sen 47 lere düşmüşsünnnnn masallaaahhhhhh bende istiyoruummmmmmm 47ler

evet edlincm 34. Haftadayizz çevremde hiç kimse daha 40.haftayı beklemedi 2 hafta erken gelme payını hesaba katarsak (ki inşallah son ana kadar bekler) hemen hemen 1ayımz kaldı.

mirrors sonuçta bebisi görmüş oldun. Ben bugüne randevu bulamadım yarın 16'da gidecem bakalım neler olacak. Daha önce gitmiştim bu doktora 1 2 defa çok yoğun değil gayetde ilgiliydi o zamanlar:)

mirrors sonuçta bebisi görmüş oldun. Ben bugüne randevu bulamadım yarın 16'da gidecem bakalım neler olacak. Daha önce gitmiştim bu doktora 1 2 defa çok yoğun değil gayetde ilgiliydi o zamanlar:)

evet çok şükür gördüm. bi de ilk kez kendi doktorumdan başkasına giderek kaçamak yaptım ya çok heyecanlandım:))))))
şaka bi yana kendi doktorum beni daha iyi tanıdığı için başka doktor o kadar ilgilenmiyor insanla gibi geldi. benim doktorum beni çok iyi tanıyormuş:))))yarın sende görcen kuzunu desene:))) rabbim hiç ayırmasın bizi yavrularımızdan

amin canım amin. Cümlemizle birlikte inşallah.

canım okuyup kaçma nabersin ? nasılsın? kuzucun nasıl? bize güzel haberler ver tatlım.

hahahha yakalandımmm okudum okudum sabahtan beri, kaçıyorum şimdi de yazcak fırsat bulamadım bir türlü.

sabah yazıcam öpüyorum sizi

veeeeee babamız alışverişten geldiiiii bi tek hastane çıkısımız vardı ama bugun tüm temizlik bakım ürünleri tamamlandı.... sadece birkaç zıbın,corap ,eldiven ve benim pijama takımım kaldı... onlarda halloldu mu tamamdır

Merhaba, benim rahmimin arka duvari maalesef cop, adenomiyom var. En buyuk miyom da rahim agzinin hemen arkasinda. Normal doguma engel olan rahmimin durumu.

hımm geçmiş olsun sezeryanda öyle kötü değil zaten ablam sezeryan oldu hemen ertesi gün ayaklanıp çıkmıştı hastaneden

doktor bi sorun olursa zeten tedbirini alır merak etme
inşallah sağlık bi şekilde alırız bebişlerimizi kucaklarımıza amin...

Merhaba Arkadaslar,

2013 mart sonunda insallah bende bebisimi kucagima alacagim,araniza yeni katildim.guzel yazilarda ve haberler de gorusuruz herzaman umarim.

hepinize hayirli saglikli hamilelik ve dogumlar simdiden....
hoş geldin amin canım inşallah

ben gecelikte aldım pijama takımıda
gecelik giymeyi düşünüyorum doğumda geceliğimi giyicem geceliğe hiç bişey olmuyoki
ben ilk doğumumdada gecelik giymiştim hiç kan olmadı bi sorun yaşamadım sürekli muayne ettikleri için gecelik daha iyi
doğumdan sonra pijama takımı giyilebilir zaten hastane çok sıcak ince aldım ben herşeyimi
ilk üşünüyo doğumdan sonra ama daha sonra terliyosun

sen neden sezeryan oluyosun özel bi durumun mu var acaba banada ilk gittiğim doktor sezeryan dedi doktorumu değiştirdim normal diye diretiyorum

doğumdan sonra zaten hastane hasta bezi veriyo sonrası ped yeterli bence
bide ben öyle fazla bişey almadım benim eşyalarım bebeğin çantasına bile sığıyodu ama battaniyesi kalın olduğu için daha büyük bi çantaya koydum bayada boşluk var içinde
peçete pamuk gibi şeylerde almadım ben
çantamı doldurmak istemedim
zaten bişey gerekirse telefonla istiyosun getiriyolar
çok panik yapıp kalabalık gitmeye gerek yok diye düşünüyorum

annen haklı öyle şeyler ihmale gelmez
genel cerraha gitmelisin tabi kadın doğumcunada söyle bilgisi olsun

bebişin iyiymiş maşşallah doktor konuşmasada bebeğinin iyi haberini alıp rahatlamışsın yeter
benim doktorumda bebeğimin boyunu söylemiyo artık gerek yok diyo
sadece kilosunu söylüyo
benim kontrolum haftaya çarşamba veya perşembe
benimkide 2 kiloyu geçmiştir inşallah

merhaba arkadaşlar, çok kötüyüm, dünyam başıma yıkıldı sanki. eşim internetten bişiler izlemiş sanırım. geçmişi silerken gördüm, çok üzüldüm. daha önce hiç böyle birşeyle karşılaşmadım, onu anlamam mı gerekiyor bilmiyorum. eve gelince sorsammı diyorum, kabul edecek hali yok ya.
bazen biran önce doğurmak istiyorum((((

biz travel system i 200 dolara aldik sanirim orda baya yuksek fiyatlar

evde kullanim icin atlet daha rahat olur sanirim. ben internetten siparis vericem sutyenleri dokunmadan bakinca nasil alacagima karar vermek zor oluyor. artik bir sungerli bir normal alirim bnde. denemis olurum

kızlar geçmişi okumaya çalışmaktan gözlerim yoruluyo kapatıyorum aldıklarınız hayırlı olsun benimde kontrolüm haftaya bakalım kaç kilo çıkıcak minnoşum bir arkadaş battaniyede koymuşhastane için ne gereği var anlamadım off bende çok fazla şey almak istemiyorum doğum yaklaştıkça kafam allak bullak

Korkmaaaaa 24 u devirmemize bişi kalmadı. 34 u bitirdik mi korkucak bişi yok tosun bunlar tosun :))

Son düzenleme:

süt bezleriyle ilgili olabilir canım
genel cerrahiye gideceksin canım
çok geçmiş olsun canım
sakın ihmal etme, güzel haberlerini bekliyorum

hiçbir şeyimiz yok diyordun bakkkkk
gördün mü alınmış hemen hemen her şeyiniz
hayılı olsun
zamanında ve güzel günlerinizde giysin kuzucuk

Herkese iyi akşamlar canlar.
Bugün anca gelebildik
Doktora gidenler güzel haberler alanlar olmuş. Ne güzellll....

kızlar yaaa size bişi sorcam bebişiniz kıpırdadıkça vajinanızda rahim ağzında sanki kap atıyomuş ve inceden inceden iğne batırıyolarmış gibi bi sızı oluyomu bende oluyo da:18:

Bazen oluyor bende de canımmmmm

90 gr farktan bi şi olmaz canımmmmm
Hiççç takma kafanaaaa

Canım doktordan güzel haberler almışsın tatlım ne güzelll
Tahlil sonuçlarında temiz çıkar inşallahhhh

Maşallah maşallah ya sen ne kadddaaarr çok gezdin. Maşallahhhhhhh

Benim de bi önceki kontrolümde senin gibi idi. Testleri tekrarladı yeni testler yaptı bi şi çıkmadı. Bu kontrolümde normale dönmüş bebişimmmm

Hayırlı olsun canımmmmm
Çantalar hazır değil daha
Yani benim değillll

Genel cerrah canımmm. Önemli bi şi yoktur inşallah

Neyse yine de güzel haberler almışsınız

Ayhhhhhhh ne güzelllllllllll
Oh oh ooooohhhhhh

Ay ne kadar farkediyormuş fiyat. Sen hangi ülkedesin tatlımmmm

nerelerdesin canım?
görüşemiyoruz?
iyisin değil mi?

Burdayımmmmmm tatlımmmmm
Çok şükür iyiyiz misafirimiz vardı bugün giremedik nete...
Sonra da güzellll bi uyku
Gece bekçisiyim yani bugün

Yenikullanıcı evet beğeniyoruz arabamızı kaba falan ama

Edlincim doktor ne dedi sana nasılmış durumlar?

Papatya cım sen ne yapıyorsun durumlar nasıl. Güle güle kullan halını perdeniiiiiiii
Ben de yeni perde aldım araya halı aldım. Taşındığımız için aldık ama ben evle ilgilenmediğim için üzerine düşmedim hiç.

CANDAŞ cım gelmiş gitmişsin bayağıdır görünmüyorsun. Bebeğin de iyi imişşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…