kızlar biraz önce annem vardı 3-4 hafta önce sağ koltuk altımda bi kitle gibi bişey farketmiştim ama ağrısı geçti diye önemsemedim şimdide sadece biraz daha sarkık duruyor sola göre annem de kızdı niye önemsemiyosun böyle şeyleri diye yarın için randevu almıştım kadın doğumdan acaba hamilelikle ilgili bişey mi ki yada bunun için nereye muayene olmam gerekiyo bilgisi olan varmi?
yağ bezesi gibi bişeydr geçer nasılsa diyerek önemsemedim Annemde kızınca bi şüphe düştü içime umarım benim önemsemediğm kadar basit bişeydır. Paylaşırm canım gelince teşekkür ederim..
canım ihmal etme ya önemli değildir inş da yinede bi danış.kızlar biraz önce annem vardı 3-4 hafta önce sağ koltuk altımda bi kitle gibi bişey farketmiştim ama ağrısı geçti diye önemsemedim şimdide sadece biraz daha sarkık duruyor sola göre annem de kızdı niye önemsemiyosun böyle şeyleri diye yarın için randevu almıştım kadın doğumdan acaba hamilelikle ilgili bişey mi ki yada bunun için nereye muayene olmam gerekiyo bilgisi olan varmi?
rica ederim gerek yokmuş boşuna yük etmezsin mamayı.hımm çok oluyosan evet haklısın götür bezii ben sadece ped alcam.zaten az oluyodum.Ozelde yapicam evet. O zaman mamasini almiyorum yanima. Biz de anakucagiyla cikarabiliriz hic gelmemisti aklima. Normalde cok fazla regl kanamasi olan biriyim. O yuzden hasta bezi de aldim.
Tesekkurler cvp lar icin.
canım süt artırıcı anne çayları var, ondan.yok canım ne sakıncası AL-SENSE TEST PED.. recetesız verılıyor mu bılgım yok.. anne cayı ne oluyor?
demekki inatçı olcakmış.bizim sıpada çok sakin maşallah ilkgünden beri hep gösterdi yüzünü.bugun rapor almak için gittik yine yüzünü dönmedi kızım anneannesi de göremedi. çok inatçı olacak diyor doktorumuzkime çekmiş acaba neyse sağlıklı olsun da
maşallah ona.bizde ilk defa bugün gördük hiç net bi şekilde göstermemiştı çoook tatlı dombili dombilii yanakları mıncırasım geldi wallaa :)
hımm yok cnm ben 11.30-12.00 arası oradaydımdün nst ücretlimi muhabbetı gecmıstı sordum allahtan ücretli degılmış.. muayene parasına zam gelmıs onu belırlemısler dogumu belırlememısler..ama tahmınen 1500 olur dedıler...
sen dogum ünitesini odaları fılan gezdın mı??
2800 ya da 2500 tam hatirlayamiyorum. b12 eksikligi var bende. Epidural isin icine girerse fiyat artiyor bu epiduralsiz.
Cok pahali bence de biraz slklslcaz ama bebegimiz icin deger. Hamile kalmadan dogum parasi biriktirmeye baslamistik biz.
geciş olsun cnm.. ayyyy sen 47 lere düşmüşsünnnnn masallaaahhhhhh bende istiyoruummmmmmm 47ler
mirrors sonuçta bebisi görmüş oldun. Ben bugüne randevu bulamadım yarın 16'da gidecem bakalım neler olacak. Daha önce gitmiştim bu doktora 1 2 defa çok yoğun değil gayetde ilgiliydi o zamanlar:)
evet çok şükür gördüm. bi de ilk kez kendi doktorumdan başkasına giderek kaçamak yaptım ya çok heyecanlandım:))))))
şaka bi yana kendi doktorum beni daha iyi tanıdığı için başka doktor o kadar ilgilenmiyor insanla gibi geldi. benim doktorum beni çok iyi tanıyormuş:))))yarın sende görcen kuzunu desene:))) rabbim hiç ayırmasın bizi yavrularımızdan
canım okuyup kaçma nabersin ? nasılsın? kuzucun nasıl? bize güzel haberler ver tatlım.
Merhaba, benim rahmimin arka duvari maalesef cop, adenomiyom var. En buyuk miyom da rahim agzinin hemen arkasinda. Normal doguma engel olan rahmimin durumu.
merabalar arkadaşlar hepiniz ve bebişleriniz iisinizdir inşalllah bizim bugün kontrolümüz vardı ilk defa yüzünü gösterdi kuzum bize tombiş tombiş doktoru korkuttu kilosu 2.500 gr olmuş bayağı büyük dedi dktr şeker yüklemesi istedi gene normal çıkmıştı değerlerim ama çocuğun büyük olmasının sebebi diyabet oluomuş inş sonuçlar ii çıkarda tansiyonumda yüksek çıktı ewde takip edelim dedi suyu sınırdaymış fazlaymış bi zararı olmaz dedi 32. hafta çalışabilir raporumu verdi çok hareketli 4 dkkada 40 takla attı dedi ama anlamıorum hiç seçemıorum ultrasonda :) umarım kilosundan dolayı bi sorun olmaz zayıf olur bi dert tombiş oluır bi dert Allahım sağlıklı sihatli olsunda hepimizin bebişleri gerisi önemli deil :)
hoş geldin amin canım inşallahMerhaba Arkadaslar,
2013 mart sonunda insallah bende bebisimi kucagima alacagim,araniza yeni katildim.guzel yazilarda ve haberler de gorusuruz herzaman umarim.
hepinize hayirli saglikli hamilelik ve dogumlar simdiden....
KIZLar bişey sorucam size.hani hep doğumdan sonrası için gecelik bakıyoruz ya.mart sonuçta daha kış oluyo.üşümicekmiyiz hastanede.pijama daha mı iyi olur acaba.ben pek bilmiyorum doğum prosedürlerini.kusura bakmayın kızlar
Papatyam, canım bizde iyiyiz Meriçcim iyi teyzesi şükürler olsun, bizim tembel şimdi bi çoşkunki sorma vakit geçtikçe hareketleride arttı :) Allah yardımcın olsun seninde hen kk da yazıyolar çift kat zor çift güzel.gerçekten öyle ikiz anneleri için.kızın oğlun nasıl ? Elif netleşti sanırım erkek ne olcak şimdi Yavuz Selim mi Eren mi ? canım perdeleriini güle güle kullan canım iyi yapmışsın aylardır bebişlere çalıştın bide evine hediye almak hakkın :) güzel günlerde oturun inş ...
2013, canım ya valla bende sizi özledim sorma aklımdasınız da hep bi uğrayamadım.Haftaya 32. hafta raporumu lacam 2 şubatta da randevumuz var.senin randevvu nasıldı ? idrar kültrü çıktı mı sıkıntı yok dimi ? Elif prenses nasıl :) okuduğum kadarıyla gayet iyiymiş kıpırdak prensesim :) inş şişliklerinde artmaz canım ya.demek senin evinde ist da serili, boş.bizimkide ank da serili ama boş eş olmayınca burda..aa bizde bugün araba alıyoruz inş, eşim izinliydi şimdi yolda.çorumdan alcak.oğluşumuzu soğukta sıcakta üzmeyelim dedik.
sonsy, selam canım.alttan muayene canım sanırım 35. haftada filan mı ne oluyo diye iliyorum.
merve50, canım valla kilolu olması ayrı dert zayıf olması ayrı.inş şekerde sıkıntı çıkmaz.maşallah kızına seninkide çok hareketliymiş.
asyacans, canım bende doğum çantamı hazırlamadım ama artık hazırlasak iyi olur, bide ağdalı gezmektede fayda var.heleki normal doğum ihtimali olan ark lar için çok daha dikkatli olmak gerek.aniden çıkar gelir bebişlerimiz belli olur.ama yine birkaç hafta akıllıca büyüsünler içierde.
kızlar ben sezeryan olcam.gecelik konusu geçmiş, valla muammalı bende anlamadım kimi sezeryanlılar için gecelik diyor kimi pşjama.ama ben pijama almayı düşünüyorum dikişlere denk gelmeyecek şekilde alırım artık.geceliğiyse hiç koymayı düşünmüyroum.zaten lohusa pijamasıda almıycam onun yerine tümden düğmeli güzel bi pijama bulup sipariş ettim sonrada kullanırım dedim çünkü ben evde giymem o pijamaları.
Markayi soylemende sakinca var mi? Recetesiz de alailir miyiz bunu? Kotu bir sey cikmadigina sevindim.
Kizlar kendinize kac tane hasta bezi alacaksiniz? Kac tane bebek bezi alacaksiniz? Bir valiz ve bebek bakim cantasina zar zor sigdirdim esyalari. Bir de portbebe var. Yuk cok oldu. Bir yerde yanlislik yapiyorum galiba yardimci olur musunuz?
Bebegimin ve benim kiyafetlerimin yanisira pamuk, kagit pecete, bebegimin mamasi, benim anne cayim burnu icin okyanus suyu vs var. Alt degistirme bezi de aldim bunlar da cok yer kapliyor:26:
kızlar biraz önce annem vardı 3-4 hafta önce sağ koltuk altımda bi kitle gibi bişey farketmiştim ama ağrısı geçti diye önemsemedim şimdide sadece biraz daha sarkık duruyor sola göre annem de kızdı niye önemsemiyosun böyle şeyleri diye yarın için randevu almıştım kadın doğumdan acaba hamilelikle ilgili bişey mi ki yada bunun için nereye muayene olmam gerekiyo bilgisi olan varmi?
kızlar kontrole gitcem demiştim ya gittim. ben benimkini az konuşuyo derken bu doktor sır küpü çıktı:))))sadece bana bebek baskı yaptığı için kaburgaların ağrıyor dedi. başı aşagıda dedi kilosu 2200 boyunu ölçemem dedi. o kadar yani:))) gerçi yazık adamın başında onlarca hasta vardı:)))))
biz travel system i 200 dolara aldik sanirim orda baya yuksek fiyatlarCanım bizim hepsi maxicosi değil yalnız. Sadece puset maxicosi. Maxicosi nin arabası cok büyük gelmiş babamıza. Onu alsak bi de onu koymak için bi tane de otopark bulmamız gerek diye dalga geçti. Arabası quinny buzz 3. Hepsi toplam 1350 lira
Ben de almadım henüz. Senin paylaşımlarını takip ederim artık. Her nasıl olursa olsun. Pamuklu kumaş olmalı iç yüzey, göğsün yara olmaması için. Ben göğüs yarasından muzdaribim de....
ben şimdilik askıda açılan 2 sütyen ve yine askıdan açılan 2 atlet aldım canım, bana da atlet daha kullanışlı gibi geldi özellikle evde kullanım için... sütyenlerin biri yeniinci marka, o süngerli değil ama yine de uçları belli etmiyo, diğeri de süngerli kalıplı sütyenlerden, onu da daha çok dışarı kullanımı için aldım... hangisiyle rahat edersem sonra yine alınır...
anammmm tatlıdan nasıl uzak durulur :) benimkide şimdiye kadar fazla takmıodu rahattı olabilir die bu sefer ilk defa takip etmemiz gerek dedi 3 haftada 1 kiloyu görünce bende 3 haftada 3 kilo almışım gerçi çok yiyorum bu yemeyle almamayı beklemek saçma olur sağlıklı sıhatlı olsunlarda insan takıo ister istemez acaba erken mi gelir die korkmaya başladım
veeeeee babamız alışverişten geldiiiiibi tek hastane çıkısımız vardı ama bugun tüm temizlik bakım ürünleri tamamlandı.... sadece birkaç zıbın,corap ,eldiven ve benim pijama takımım kaldı... onlarda halloldu mu tamamdır
kızlar yaaa size bişi sorcam bebişiniz kıpırdadıkça vajinanızda rahim ağzında sanki kap atıyomuş ve inceden inceden iğne batırıyolarmış gibi bi sızı oluyomu bende oluyo da:18:
kızlar aşağıda 1400 yazıyor benim bebek 1490 genelde aşağıda yazandan az çıkardı hepimizin yanlış mı hatırlıyorum benim neden geçmiş. benim gibi olan var mı? doktor da bişey demedi ama şimdi ben korktum doğuramazsam. :18:zaten bir hafta 500gram bir hafta 1 kilo alıyordum evde tartıldığımda. doktora gittim bir ayda 4 kilo almışsın dedievde 86 çıkıyorum doktorda 88 73 ile hamile kalmıştım ben 90-100 ü görücem sanırım
şimdiye kadar 13 kilo almışım
Evvet canlar Cumartesi günü uçurum kenarlarında da olsa, buz üstünde da olsa çok şükür Trabzona doktora gittik. Benim miniğim 1374 gr, 38 cm boyu olmuş teyzeleri.Haftamızla uyumlu çıktı ultasonda. Maalesef istemesem de altdanda muayene olduk. Doktor akıntın çok dedi. Kültür aldı. Bakalım bugün çıkacak. Açılma vs yok. Suyun iyi dedi. Ellerim ve ayaklarıma baktı şişliklere normal dedi. Bende 73 kg olmuşum toplamda 11 kg oldu. Kızım her zamanki gibi yalanıp duruyordu. Benim kızım annesi gibi hep aç sanırım boğazımız iyi olacak. 1 ay önce doğum pozisyonuna dönmüşken küçük hanım yine terse dönmüş doktor hareketli bir kız olacak bu dedi.
Doktor maceramızdan sonra bir ahbabımızla buluştuk. Birkaç saat sohbet ettik. Sonra kendimi Trabzon sokaklarında her şeye saldırırken buldum. Kızımın beşiğinin tütüşü için lastik aldım. Lohusa yatağı için saten nevresim (Taç outletden uygun oldu) kızımın kafasına çeşit çeşit bandana, kendime kırmızı lohusa taçı almıştım dayanamadım süslü pembe bir şey daha aldım.
Cumartesi Trabzonda eşimin akrabasında kaldık. Pazar günü dönüşte Rize de bir arkadaşımızın evine ziyarete uğradık tam bir karadeniz sofrasıyla ağırladılar bizi
Dün akşam üstü evimize geldik çok şükür yine bizim buralar karlı ve buzluydu.
Kusura bakmayın bayaaa uzun oldu..
Bu arada sonsy öptük seni.
merabalar arkadaşlar hepiniz ve bebişleriniz iisinizdir inşalllah bizim bugün kontrolümüz vardı ilk defa yüzünü gösterdi kuzum bize tombiş tombiş doktoru korkuttu kilosu 2.500 gr olmuş bayağı büyük dedi dktr şeker yüklemesi istedi gene normal çıkmıştı değerlerim ama çocuğun büyük olmasının sebebi diyabet oluomuş inş sonuçlar ii çıkarda tansiyonumda yüksek çıktı ewde takip edelim dedi suyu sınırdaymış fazlaymış bi zararı olmaz dedi 32. hafta çalışabilir raporumu verdi çok hareketli 4 dkkada 40 takla attı dedi ama anlamıorum hiç seçemıorum ultrasonda :) umarım kilosundan dolayı bi sorun olmaz zayıf olur bi dert tombiş oluır bi dert Allahım sağlıklı sihatli olsunda hepimizin bebişleri gerisi önemli deil :)
Merhaba anniş adayları bende mart 2013 annesı olacagım ınsallah 19 martda gelıyor kızcem zaman daraldı henuz dogru duzgun ne kendıme ne yavruma bısey almadım ufak tefek zıbın tulum vs. Sızler ne durumdasınız hastane cantalarınız hazırmı nedır durumunuz gecmı kaldım alısverıs ıcın bıde calısıyorum cıokda vaktım yok haftasonu anne cocuk fuarı var orayada bakacam artık
kızlar kontrole gitcem demiştim ya gittim. ben benimkini az konuşuyo derken bu doktor sır küpü çıktı:))))sadece bana bebek baskı yaptığı için kaburgaların ağrıyor dedi. başı aşagıda dedi kilosu 2200 boyunu ölçemem dedi. o kadar yani:))) gerçi yazık adamın başında onlarca hasta vardı:)))))
veeeeee babamız alışverişten geldiiiiibi tek hastane çıkısımız vardı ama bugun tüm temizlik bakım ürünleri tamamlandı.... sadece birkaç zıbın,corap ,eldiven ve benim pijama takımım kaldı... onlarda halloldu mu tamamdır
biz travel system i 200 dolara aldik sanirim orda baya yuksek fiyatlar
evde kullanim icin atlet daha rahat olur sanirim. ben internetten siparis vericem sutyenleri dokunmadan bakinca nasil alacagima karar vermek zor oluyor. artik bir sungerli bir normal alirim bnde. denemis olurum
nerelerdesin canım?
görüşemiyoruz?
iyisin değil mi?