2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
neden normal doğum yapamıyosun ?
bebişinin iyi olması çok güzel kafana takma daha fazla
ayrıca çok geçmis olsun

Merhaba, benim rahmimin arka duvari maalesef cop, adenomiyom var. En buyuk miyom da rahim agzinin hemen arkasinda. Normal doguma engel olan rahmimin durumu.

Merhaba adaşım Canım ben malzemelerimi aldım yavaş yavaş yapmaya başladım çok keyifli oluyor. Ama belim ağrıdığı için günde 10 tane falan yapabiliyorum. Birde o becerikli eller gitti, kalas gibi parmaklar geldi. kurdele yapmakta çok zorlanıyorum

Şulecim ben kızımın hastane odasındaki beşiği için aşağıdakini yapıcam. Hoşuna giderse kolay ve az masraflı
hastane bebek beşiği süslemesi - Anneysen.com

Canım ben kendi doktorumdan başka bir doktora muayene olmak zorunda kaldım Çekinme olmadı ama işte insan korkuyor ona zarar gelir diye. Alttan muayene için daha erken. açılmaya, çatı genişliğine daha ileriki haftalarda bakıyorlar. Benim akıntı yanında çamaşırımda ıslaklık oluyordu onun için bakıldı. Kendi doktorum 34 den sonra 2 haftada bir geleceksin dedi.

Canım benim bu yorulma ve uyku bize yaradı. seni erkenden aramızda gördük

Ya sorma canım benim evim 3,5 senedir boş. Ara ara hafta sonları gidiyoruz. Bazen yaz tatilinde uzun tail olunca temizlikçi çağırıyorum. En son transfer zamanı temizlikçi geldi eve. Düşün artık pisliği Ay ne güzel şeyler almışsın. Hepsini sağlıkla huzurla kullanın inşallah canım. benimde çok eksiğim var. 2 hafta sonra istanbula gideceğim 3 gün kalıcam. doktor kontrolümüz olacak, beşiğimiz gelecek ve ben buraya getirdiğim için çıplak kalan salonuma halı alıcam. Önerileriniz alınır Nasıl dolaşıp halı seçiçem bilmiyorum vallahi gözümde büyüyor.

merabalar arkadaşlar hepiniz ve bebişleriniz iisinizdir inşalllah bizim bugün kontrolümüz vardı ilk defa yüzünü gösterdi kuzum bize tombiş tombiş doktoru korkuttu kilosu 2.500 gr olmuş bayağı büyük dedi dktr şeker yüklemesi istedi gene normal çıkmıştı değerlerim ama çocuğun büyük olmasının sebebi diyabet oluomuş inş sonuçlar ii çıkarda tansiyonumda yüksek çıktı ewde takip edelim dedi suyu sınırdaymış fazlaymış bi zararı olmaz dedi 32. hafta çalışabilir raporumu verdi çok hareketli 4 dkkada 40 takla attı dedi ama anlamıorum hiç seçemıorum ultrasonda :) umarım kilosundan dolayı bi sorun olmaz zayıf olur bi dert tombiş oluır bi dert Allahım sağlıklı sihatli olsunda hepimizin bebişleri gerisi önemli deil :)

Merhaba Arkadaslar,

2013 mart sonunda insallah bende bebisimi kucagima alacagim,araniza yeni katildim.guzel yazilarda ve haberler de gorusuruz herzaman umarim.

hepinize hayirli saglikli hamilelik ve dogumlar simdiden....

KIZLar bişey sorucam size.hani hep doğumdan sonrası için gecelik bakıyoruz ya.mart sonuçta daha kış oluyo.üşümicekmiyiz hastanede.pijama daha mı iyi olur acaba.ben pek bilmiyorum doğum prosedürlerini.kusura bakmayın kızlar

Merhaba Arkadaslar,

2013 mart sonunda insallah bende bebisimi kucagima alacagim,araniza yeni katildim.guzel yazilarda ve haberler de gorusuruz herzaman umarim.

hepinize hayirli saglikli hamilelik ve dogumlar simdiden....
aramıza hoş geldin datlımmm kız mı erkek mi bebişin

valla gülüşüm bende hiç bilmiyorum bu konuları ama bi arkadaşımın tavsiyesiyle doğuma girerken giymek için elbise tarzı gecelik aldım alttan muayene etmeleri kolay oluyomuş o zaman zaten kış günündeyiz doğum sonrasıda çok üşüyomuşun ben kalın pamuklu pijama aldım doğum sonrası için

doğuma girerken eski bi gecelik giyerim dedim ben kendi kendime.sonrada çöpe atarım dedim.doğumdan sonrada pijama giyerim dedim ama dikiş filan zor mu olur dedim.bide baktım herkes gecelik arıyo kafam karıştı benim.

doğuma girerken eski bi gecelik giyerim dedim ben kendi kendime.sonrada çöpe atarım dedim.doğumdan sonrada pijama giyerim dedim ama dikiş filan zor mu olur dedim.bide baktım herkes gecelik arıyo kafam karıştı benim.
sezeryan düşünüyosan zor olur beli dikişlerini acıtır ama normal doğumda zaten altında hasta bezi üstünde iç çamaşırın olcak bi pijamanın da çok etkileyeceğini sanmıyorum ama karar sana kalmış tabi gülüm

normal düşünüyorum :) madem öle ben pijamamı alayım rahat rahat :) ne zormuş hiçbişey bilmemek sürpriz resmen :)

normal düşünüyorum :) madem öle ben pijamamı alayım rahat rahat :) ne zormuş hiçbişey bilmemek sürpriz resmen :)
haklısın valla ama birbirimize sora sora öğrenicez arkadaşım bende önüme gelene bişeyler soruyorum valla

Benim bebegim 2300 gr bayagı onde

Son düzenleme:
Merhaba anniş adayları bende mart 2013 annesı olacagım ınsallah 19 martda gelıyor kızcem zaman daraldı henuz dogru duzgun ne kendıme ne yavruma bısey almadım ufak tefek zıbın tulum vs. Sızler ne durumdasınız hastane cantalarınız hazırmı nedır durumunuz gecmı kaldım alısverıs ıcın bıde calısıyorum cıokda vaktım yok haftasonu anne cocuk fuarı var orayada bakacam artık

kızlar biz oğluşumla uyumaya büyümeye gidiyoz size iyi sohbetler:97:

selam kızlar. iki gün giremedim sayfaya geçmiş almış başını gidiyor yine... umarım herkes iyidir ve her şey yolundadır. kızımı görmeme 5 gün var. cumartesi günü kavuşuyorum Allah'ın izniyle kızıma. bakalım bizde de her şey yolunda mı o gün gelince öğreneceğiz...

ben de Ankaradayım. inşallah sen de canım. sen hangi hastaneye gidiyorsun. ben eryamadayım yakın diye sincan koruyu seçmiştim memnunum murat beye gidiyorum

Ben de eryamandayim. Medicana ve sincan koruya gidiyordum. Medicana ya devam ediyorum artik. Murat beyi duydum arkadasim da ona gidiyor. Espirili iyi bir doktormus.

Papatyam, canım bizde iyiyiz Meriçcim iyi teyzesi şükürler olsun, bizim tembel şimdi bi çoşkunki sorma vakit geçtikçe hareketleride arttı :) Allah yardımcın olsun seninde hen kk da yazıyolar çift kat zor çift güzel.gerçekten öyle ikiz anneleri için.kızın oğlun nasıl ? Elif netleşti sanırım erkek ne olcak şimdi Yavuz Selim mi Eren mi ? canım perdeleriini güle güle kullan canım iyi yapmışsın aylardır bebişlere çalıştın bide evine hediye almak hakkın :) güzel günlerde oturun inş ...

2013, canım ya valla bende sizi özledim sorma aklımdasınız da hep bi uğrayamadım.Haftaya 32. hafta raporumu lacam 2 şubatta da randevumuz var.senin randevvu nasıldı ? idrar kültrü çıktı mı sıkıntı yok dimi ? Elif prenses nasıl :) okuduğum kadarıyla gayet iyiymiş kıpırdak prensesim :) inş şişliklerinde artmaz canım ya.demek senin evinde ist da serili, boş.bizimkide ank da serili ama boş eş olmayınca burda..aa bizde bugün araba alıyoruz inş, eşim izinliydi şimdi yolda.çorumdan alcak.oğluşumuzu soğukta sıcakta üzmeyelim dedik.

sonsy, selam canım.alttan muayene canım sanırım 35. haftada filan mı ne oluyo diye iliyorum.

merve50, canım valla kilolu olması ayrı dert zayıf olması ayrı.inş şekerde sıkıntı çıkmaz.maşallah kızına seninkide çok hareketliymiş.

asyacans, canım bende doğum çantamı hazırlamadım ama artık hazırlasak iyi olur, bide ağdalı gezmektede fayda var.heleki normal doğum ihtimali olan ark lar için çok daha dikkatli olmak gerek.aniden çıkar gelir bebişlerimiz belli olur.ama yine birkaç hafta akıllıca büyüsünler içierde.

kızlar ben sezeryan olcam.gecelik konusu geçmiş, valla muammalı bende anlamadım kimi sezeryanlılar için gecelik diyor kimi pşjama.ama ben pijama almayı düşünüyorum dikişlere denk gelmeyecek şekilde alırım artık.geceliğiyse hiç koymayı düşünmüyroum.zaten lohusa pijamasıda almıycam onun yerine tümden düğmeli güzel bi pijama bulup sipariş ettim sonrada kullanırım dedim çünkü ben evde giymem o pijamaları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…