- 13 Ekim 2011
- 115
- 0
neden normal doğum yapamıyosun ?
bebişinin iyi olması çok güzel kafana takma daha fazla
ayrıca çok geçmis olsun
teşekkür ederim canım, size de nazar değmesin inşallah..
evet doğum odasını gezmek ve o yatakta 2 ay sonra bebeğimle yatıcamı bilmek çok heyecan vericiydi. bizim hastanenin de kapı süsü çok hoş ve kocaman. oda için pembe ve bayaz balonlarla papatyalar, hoşgeldin kızım yazıları, yatak uçları için tüller falan düşünüyorum. bu hafta bebek şekeri için çıkıcam. malzemelerini alıp hem süsleri hem bebek şekerlerini kendim hazırlamayı düşünüyorum. bitirince mutlaka paylaşırım.
sertleşme sudeye de söylediğim gibi fazla ayakta kalınca oluyo cnm bende. taş gübü oluyo karnım. ağırlık çöküyo kasıklarıma ve pubik ağrısı yaşıyorum. bu ağrılara dikkat etmek gerekiyo. doktora bildirmeliyiz ki ona göre nts ye falan alıyorlarmış. ama seninki dediğin gibi gerilme olabilir cnm. :))
konu açılmışken bu alttan muayeneler ne zaman başlıyor ben de hiç istemiyorum. sürekli aynı doktor hep üstten muayene sohbet muhabbet ... sonra alttan muayene olacak olmak beni çok utandırıyorbir de kontrollere artık 2 haftada 1 mi gideceğiz
canım senin evin de boş değil mi istanbuldaki
benimki neredeyse 6 aydır boş duruyordu
aman allahım ne kirlenmiş
canım hem kadın tuttuk,hem annem hem kayınvalidem
anca halledebildik ama ev çok içime sindi
bu arada salonuma füme fonler diktirdim ( koltuk takımım da füme )
bordo kadife yastıklar aldım, halım da bordo
mutfağıma da kırmızı yün halı aldım
mutfak masam da kırmızı beyaz kareli masa örtüsü aldım
pek bi güzel oldu
hep bebişlere alıyordum
doğum sonrası eve de çok ziyaretçi gelir diye evime de çeki düzen verdim
allahım ağız tadıyla oturtsun inşallah ( amin )
bu temizliğin en büyük faydası da yorulduğum için erkenden sızdım ve erken uyandım
aramıza hoş geldin datlımmm kız mı erkek mi bebişinMerhaba Arkadaslar,
2013 mart sonunda insallah bende bebisimi kucagima alacagim,araniza yeni katildim.guzel yazilarda ve haberler de gorusuruz herzaman umarim.
hepinize hayirli saglikli hamilelik ve dogumlar simdiden....
valla gülüşüm bende hiç bilmiyorum bu konuları ama bi arkadaşımın tavsiyesiyle doğuma girerken giymek için elbise tarzı gecelik aldım alttan muayene etmeleri kolay oluyomuş o zaman zaten kış günündeyiz doğum sonrasıda çok üşüyomuşun ben kalın pamuklu pijama aldım doğum sonrası içinKIZLar bişey sorucam size.hani hep doğumdan sonrası için gecelik bakıyoruz ya.mart sonuçta daha kış oluyo.üşümicekmiyiz hastanede.pijama daha mı iyi olur acaba.ben pek bilmiyorum doğum prosedürlerini.kusura bakmayın kızlar
valla gülüşüm bende hiç bilmiyorum bu konuları ama bi arkadaşımın tavsiyesiyle doğuma girerken giymek için elbise tarzı gecelik aldım alttan muayene etmeleri kolay oluyomuş o zaman zaten kış günündeyiz doğum sonrasıda çok üşüyomuşun ben kalın pamuklu pijama aldım doğum sonrası için
sezeryan düşünüyosan zor olur beli dikişlerini acıtır ama normal doğumda zaten altında hasta bezi üstünde iç çamaşırın olcak bi pijamanın da çok etkileyeceğini sanmıyorum ama karar sana kalmış tabi gülümdoğuma girerken eski bi gecelik giyerim dedim ben kendi kendime.sonrada çöpe atarım dedim.doğumdan sonrada pijama giyerim dedim ama dikiş filan zor mu olur dedim.bide baktım herkes gecelik arıyo kafam karıştı benim.
haklısın valla ama birbirimize sora sora öğrenicez arkadaşım bende önüme gelene bişeyler soruyorum vallanormal düşünüyorum :) madem öle ben pijamamı alayım rahat rahat :) ne zormuş hiçbişey bilmemek sürpriz resmen :)
Benim bebegim 2300 gr bayagı ondekızlar aşağıda 1400 yazıyor benim bebek 1490 genelde aşağıda yazandan az çıkardı hepimizin yanlış mı hatırlıyorum benim neden geçmiş. benim gibi olan var mı? doktor da bişey demedi ama şimdi ben korktum doğuramazsam. :18:zaten bir hafta 500gram bir hafta 1 kilo alıyordum evde tartıldığımda. doktora gittim bir ayda 4 kilo almışsın dedievde 86 çıkıyorum doktorda 88 73 ile hamile kalmıştım ben 90-100 ü görücem sanırım
şimdiye kadar 13 kilo almışım
Benim bebegim 2300 gr bayagı onde
ben de Ankaradayım. inşallah sen de canım. sen hangi hastaneye gidiyorsun. ben eryamadayım yakın diye sincan koruyu seçmiştim memnunum murat beye gidiyorum