2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Gecelik guzele benziyor ve fiyati da cok uygun.

Bu haftalarda daha az hareket ediyorlarms, hareketleri de canimizi yakabiliyorms. Normal bence.

Senin bransin ne? Gercekten zor oluyordu benim de. Ben de izne ayrildim.

Ben 1 dk erken cikiyordum dersten. Erken cikamazsam bekliyordum biraz. Ben cekirge surusu fiyorum onlara.

Cok guzel anlatmissin.

Oyle mudur yardimcisini ben de istiyorum

Boyun kac ki? Bana oyle birsey diyen olmamisti 158 boyum. Sadece bebek fazla kilo almasin bunyen narin tasimaz demisti bitanesi.
Beni kan tutuyor dogum korkum da var. Sezeryan olacak benim ve tamamen uyumak istiyorum.

evet guvenlige onem vermemz gerekiyor. Tesekkurler uyarin icin.

Gecelik guzele benziyor ve fiyati da cok uygun.

Senin bransin ne? Gercekten zor oluyordu benim de. Ben de izne ayrildim.
geceliği almadım. en iyisi diyorum görerek almak. yarın çıkacağım bakalım eksikleri tamamlamaya.
canım benim branş bilişim. konuları erken bitirdim aralıktan beri evdeyim işte geçen sınav yapmaya gittim. rapor rapor üstüne doktor okul kapanacağı zaman 32 haftalık hamile 37ye kadar çalışır raporu veririm tatilin yanmaz dedi. okul açılınca da ayrılman için rapor veririm dedi. sen şimdi kaçıncı haftanda ayrılmış oldun ? tatil yanmayacaak mı şimdi

teşekkür ederim canım, size de nazar değmesin inşallah..
evet doğum odasını gezmek ve o yatakta 2 ay sonra bebeğimle yatıcamı bilmek çok heyecan vericiydi. bizim hastanenin de kapı süsü çok hoş ve kocaman. oda için pembe ve bayaz balonlarla papatyalar, hoşgeldin kızım yazıları, yatak uçları için tüller falan düşünüyorum. bu hafta bebek şekeri için çıkıcam. malzemelerini alıp hem süsleri hem bebek şekerlerini kendim hazırlamayı düşünüyorum. bitirince mutlaka paylaşırım.
sertleşme sudeye de söylediğim gibi fazla ayakta kalınca oluyo cnm bende. taş gübü oluyo karnım. ağırlık çöküyo kasıklarıma ve pubik ağrısı yaşıyorum. bu ağrılara dikkat etmek gerekiyo. doktora bildirmeliyiz ki ona göre nts ye falan alıyorlarmış. ama seninki dediğin gibi gerilme olabilir cnm. :))

kızlar aşağıda 1400 yazıyor benim bebek 1490 genelde aşağıda yazandan az çıkardı hepimizin yanlış mı hatırlıyorum benim neden geçmiş. benim gibi olan var mı? doktor da bişey demedi ama şimdi ben korktum doğuramazsam. :18:zaten bir hafta 500gram bir hafta 1 kilo alıyordum evde tartıldığımda. doktora gittim bir ayda 4 kilo almışsın dedi evde 86 çıkıyorum doktorda 88 73 ile hamile kalmıştım ben 90-100 ü görücem sanırım

şimdiye kadar 13 kilo almışım

Son düzenleme:

hımmmmm
mantıklı canım

evet belli bir saattten sonra değiştirmek zor
erkek de istemiyorsan, parayı düşünüp kendini üzme canım

kendini yormadan ama
dikkatli ol canım

hem çok acı hem çok travmatik
ama daha fazla düşünme canım, kendini üzme tatlım
rabbim sana bağışlamış kuzunu çok şükür

günaydınnnnnnnnnn
sağlıklı ve huzurlu bir haftamız olsun hepimizin inşallahhhhhhh

hem cumartesi hem pazar kendi evimde temizlik vardı
evim misler gibi oldu
bugün de beşiklerimizi kuracağız
allahım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah

Ben su an 32 ye yeni girdim. Bir hafta once almis oldum iznimi. İzinlerim yaniyor evet ama arabayla cok zor oluyordu. Kar yagacak mi diye stres yapiyordum. Bebegimden onemli mi dedim. Gozum daliyordu araba surerken. Zaten norm faslasi oldum. Kenara cekilmek stresden uzak durmak istedim. Dogumdan sonra da ucretsiz izin alacagim. 2,5 saatlik uzaga resen atama yaptilar. O ogretmenin ozur durumu olmasina ragmen. Cok gerildim ben de. Oyle yani.

Benden az kilo almissin. Bebgin kilosunda o kadar fark olur endiselenme. Normal dogurmak istiyorsun anladigim kadariyla. Korkmuyor musun ? Diye sorsam ayip etmis olur muyum ki?

Selam kızlar….

Ya Cumadan beri giremedim ne kaynamış yine burası…

Lolocum geçmiş olsun canım sıkıntılı zamanlardan geçmişsiniz. Allah ailenle sağlıklı huzurlu bir ömür versin sana canım.

Kıvırcığım yeni gördüm ama umarım sen bunu okuyana kadar iyileşmişsindir

Papatyam Elif kızımızada oğlumuzada koccaaman maşallah. Bunlar bu gidişle tosun doğacak ben sana söyliyeyim

Nazlıma kıyamam ben sana ya daha cinsiyeti netleştiremedinizmi? Kızımız nazlı mı nazlı göstermiyor işte

Deryademir gözün aydın canım ne güzel haberlerle glmişsin. Maşallah size. Şimdi oğlunla başbaşasın ama özlemeye başlamışsınızdır babanızı

Papatyam büyük temizliğe girmiş. Kolay gele canım. Bende Şubat 15’ de evime gideceğim. Temizlikçi çağırıcam, halıları yıkatıcam. Ooo çok işimiz var değil mi

Cemrem maşallah size doktordan çıkıp yavrucaklarımızın güzel haberlerini alınca dünyalar bizim oluyor değil mi? Arabanızı güle güle kullanın tatlım

Bluenoun hoş geldin aramıza karındaşım

Adanam süsleme hazırlıkları tam gaz gidiyor. Sanırım seninle benim hastane oda ikramlık bölümü hemen hemen aynı olacak
:13:

Papatyaaa :) canım kaçtır yazcam bi yazamadım.Acayip işler var okuyamadım bile bu ara sizi.sen nasılsın ? evinide temizletmişsin ohh misler gibi güle güle oturun.kızın oğlun uğruyla gelsin mutluluk versin inş yuvanıza :) ssen napıyosun ? herşey yolunda dimi ? inş beraber doğurcaz valla.dün aklıma geldim şimdi yemekten sonra ciddi nefes problemi yaşıyorum ölcem sanki, sende bide 2 tane var.bu kız napıyo acaba diyorum dün anneme dedim anne ikizlerde nefes problemi dahamı çok diye ( ikiz ya kardeşlerm) ee herhalde dedi, allam sen yardım et papatya ya da dedim. 2013 te mi kayıp bu ara ? çok uzak kaldım yaaa, eski düzenimi yakalamam şart :)

Kızlar siz nasılsınız ne var yok ? artık sızlanma zamanlarımız galiba ama şükürler olsun çok az kaldı yavrulara kavuşmaya.haftasonu bebek ziyartine gittik, kızlar uyku depolamamız lazım bol bol.yavru hiç uyumuyo uyutmuyo annesini, gecede uyanıkmış günüdzde öyleydi, uyku en güzel tercih şu aralar sanırım tabi uyuyabilene.

Benden az kilo almissin. Bebgin kilosunda o kadar fark olur endiselenme. Normal dogurmak istiyorsun anladigim kadariyla. Korkmuyor musun ? Diye sorsam ayip etmis olur muyum ki?

iyi yapmışsın canım o zaman ya boşver. zaten ücretsizi de alacakmışsın. arabayla zor tabi. sen ankarada mıydın canım?
cidden senden az mı almışım ama aramızda 2 hafta var sana yetişirim merak etme benim dezavantajım kilolu hamile kalmak oldu 168 boy 73 kilo ile hamile kaldım. vermek istedim ama baktım olmuyor bebek isteğimi ertelemek istemedim. hamile kalınca midem bulanır ilk 3 ay kilo veririm dedim nerdeeee 1 kez bile midem bulanmadı 1 gram bile vermedim

canım korkmuyorum desem yalan olur, korkuyorum ama çok da istiyorum normal doğum yapmayı sonrasındaki rahatlık için. bebeğimin kafası da büyükmüş bu daha da korkutuyo tabi. bu arada ne ayıbı canım bana herşeyi söyleyebilirsin

2013 bana selam yok mu bak hamile alınganlığı yaparım çok fenaa

Evvet canlar Cumartesi günü uçurum kenarlarında da olsa, buz üstünde da olsa çok şükür Trabzona doktora gittik. Benim miniğim 1374 gr, 38 cm boyu olmuş teyzeleri. Haftamızla uyumlu çıktı ultasonda. Maalesef istemesem de altdanda muayene olduk. Doktor akıntın çok dedi. Kültür aldı. Bakalım bugün çıkacak. Açılma vs yok. Suyun iyi dedi. Ellerim ve ayaklarıma baktı şişliklere normal dedi. Bende 73 kg olmuşum toplamda 11 kg oldu. Kızım her zamanki gibi yalanıp duruyordu. Benim kızım annesi gibi hep aç sanırım boğazımız iyi olacak. 1 ay önce doğum pozisyonuna dönmüşken küçük hanım yine terse dönmüş doktor hareketli bir kız olacak bu dedi.

Doktor maceramızdan sonra bir ahbabımızla buluştuk. Birkaç saat sohbet ettik. Sonra kendimi Trabzon sokaklarında her şeye saldırırken buldum. Kızımın beşiğinin tütüşü için lastik aldım. Lohusa yatağı için saten nevresim (Taç outletden uygun oldu) kızımın kafasına çeşit çeşit bandana, kendime kırmızı lohusa taçı almıştım dayanamadım süslü pembe bir şey daha aldım.

Cumartesi Trabzonda eşimin akrabasında kaldık. Pazar günü dönüşte Rize de bir arkadaşımızın evine ziyarete uğradık tam bir karadeniz sofrasıyla ağırladılar bizi

Dün akşam üstü evimize geldik çok şükür yine bizim buralar karlı ve buzluydu.

Kusura bakmayın bayaaa uzun oldu..

Bu arada sonsy öptük seni.

canım senin evin de boş değil mi istanbuldaki
benimki neredeyse 6 aydır boş duruyordu
aman allahım ne kirlenmiş
canım hem kadın tuttuk,hem annem hem kayınvalidem
anca halledebildik ama ev çok içime sindi
bu arada salonuma füme fonler diktirdim ( koltuk takımım da füme )
bordo kadife yastıklar aldım, halım da bordo
mutfağıma da kırmızı yün halı aldım
mutfak masam da kırmızı beyaz kareli masa örtüsü aldım
pek bi güzel oldu
hep bebişlere alıyordum
doğum sonrası eve de çok ziyaretçi gelir diye evime de çeki düzen verdim
allahım ağız tadıyla oturtsun inşallah ( amin )
bu temizliğin en büyük faydası da yorulduğum için erkenden sızdım ve erken uyandım

evet canım çok şükür her şey yolunda
nefes problemi be kaburgalarıma ciddi baskının dışında iyiyim
sen nasılsın? meriççim nasıl?

Ankara dayim evet.
İstedigin gibi dogum yaparsin o zman insallah.

Maalesef istemesem de altdanda muayene olduk.

konu açılmışken bu alttan muayeneler ne zaman başlıyor ben de hiç istemiyorum. sürekli aynı doktor hep üstten muayene sohbet muhabbet ... sonra alttan muayene olacak olmak beni çok utandırıyor bir de kontrollere artık 2 haftada 1 mi gideceğiz

Candaşım özledim seni kayıp olan sensin tatlım ya geçen hafta baya merak ettim seni. Oğluşum nasıl yakında kontrol var mı? Özletme kendini

nasipse yarın gitcem doktora bi sorim bakalım neymiş çok acıtıyo bide korkuyorum ben:18:

Ankara dayim evet.
İstedigin gibi dogum yaparsin o zman insallah.

ben de Ankaradayım. inşallah sen de canım. sen hangi hastaneye gidiyorsun. ben eryamadayım yakın diye sincan koruyu seçmiştim memnunum murat beye gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…