- 28 Ocak 2012
- 2.942
- 640
kızlar ben hala çantamı hazırlamadım. gecelik,pijama takımı da daha almadım. yarın alışverişe çıkacağım ama şimdi butikbebe.com da pelin marka gecelikler var. fiyatlar da uygun sizce nasıl ? Eki Görüntüle 603911 daha farklı modeller de var 28 TL
Gecelik guzele benziyor ve fiyati da cok uygun.
günaydın hanımlarrr :) herşey yolundadr umarım dünden beri prensesim daha az hareket ediyor biraz endişelenmeye başladm. Öğlene kadar böyle devam ederse evimin yakınında bi hastane var oraya gideyim diyorum. Gülmezler dimi bana az hareket ediyor diye gidince :)
Bu haftalarda daha az hareket ediyorlarms, hareketleri de canimizi yakabiliyorms. Normal bence.
ben 10aralıktan beri sadece 3 gün gittimsürekli rapor alıyorum. gerçi branşımdan dolayı ortada kalan öğrenci yok o yüzden vicdanım rahat. sen benden ileridesin nasıl zor olmuyor mu o 3 gün gittiğimde bile çok zorlanmıştım. senin branşın ne canım
Senin bransin ne? Gercekten zor oluyordu benim de. Ben de izne ayrildim.
o kadar zor oluyor ki dersin sonuna doğru yayılıyorum sandalyeye kahvede oturur gibi oturmayın diye bi de çocuklara kızıyorum:))))))
branşım teknoloji tasarım. valla bitirdim konuları da notları da. derste farklı etkinliklerle çocukları oyalıyorum 2 hafta daha diyerek:)))))
merdivenden inmelerini çıkmalarını falan bekliyorum çocukların bir de yoksa beni ezip geçecekler:))) bu yeni nesil azman gibi:)) erkekleri görsen benden çok öğretmene benziyorlar:))))))
Ben 1 dk erken cikiyordum dersten. Erken cikamazsam bekliyordum biraz. Ben cekirge surusu fiyorum onlara.
günaydınnnnnnnhmmmm 33 haftada kaburgalarının alrına iki küçük ayağın girdiğini hissediyosun biraz ağrılı ve sıkıntıkı oluyo tabi sonra içinde miniğin tepindikçe rahminde kasılmalar oluyo erken doğum belirtisimi acep diye kasılıp kendini dinlemeye başlıyosun sonracıma zaman hiç gelmicekmiş gibi geliyo bian önce çıksın istiyosun güzelm duygular yani ben küveze almıcaklarını bilsem çık artık paşam dicem kalkıp kıpırdayı kıpırdayı vercen valla
Cok guzel anlatmissin.
canım görev yaptığım okul ilçenin en prestijli ve en kalabalık okulu. toplam 130 öğretmen var sınıflar 50 şer kişi. müdür baş yardımcım rica etti 2 hafta daha idare et diye yoksa boş kalacak çocuklar diye. sadece mehmet hocayı sevdiğim ve değer verdiğim için çalışıyorum. o da sağolsun programımı bile benim isteklerime göre ayarlar. o yüzden iki hafta daha kalmak zorundayım vicdan borcu....
hasta olsam git hemen dinlen diye yollar beni. yani kırmak istemedim:)))
Oyle mudur yardimcisini ben de istiyorum
Günaydın arkadaşlar
Cuma günü kontrolüm vardı sizlerle paylaşamadım.Hafta sonu gözlerim burnum yanıyordu halsizliğim de vardı grip oluyorum diye öyle çok korktum ki yataktan çıkmadım.Gerçi değişen birşey olmadı yine iş yerindeyim hala gözlerim yanıyor burnum yanıyor.Allahım yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim hasta olursam kendime çok kızacağım
Herşeye rağmen haberler güzel.Oğlum 1395g olmuş ve dönmüş.Suyun gayet iyi dedi dönmesi de çok iyiymiş bu aydan sonra yeri daralacağından dönmesi zorlaşıyor muş yani tam zamanında dönmüş bizimki:)Öne büyüt artık şu karnını diye dalga geçti ama ultrason haftası, kilosu, boyunun SAT ıma tam uyduğunu görünce doktorum bile şaşırdı. Doğumu sordum boyun kısa olduğu için normal doğum zor dedi ama sen istiyorsan son ay muayeneye başlayacak mış.kafa çevresi ve çatı açılmalarıma göre karar vereceğiz dedi.Ben sanılardan kendimi kaybederim kontrolü yitiririm diye korktuğumu da söyledim.OOOO dedi epidural yaparız hiç korkma ağrıların %20 sini hissediyormuşsun.tamamen yok etmiyorlarmış yoksa doğuramazsın dedi.Bir umut da olsa normal olabilmesi mutlu etti.
Boyun kac ki? Bana oyle birsey diyen olmamisti 158 boyum. Sadece bebek fazla kilo almasin bunyen narin tasimaz demisti bitanesi.
Beni kan tutuyor dogum korkum da var. Sezeryan olacak benim ve tamamen uyumak istiyorum.
kızlar size bişey söylemek istedim tamam acı bi durum ama kimse ben dikkat ederim benim çocuğuma aynı şey olmaz demesin
beni bi tanısanız ne kadar dikkatli ve tedbirli bi anne olduğumu görürdünüz
sonuçta bebeklerimiz doğucak ve yürümeye hatta tırmanmaya başlıcaklar
hani ben yazmıştımya oğlum 2.5 yaşındayken talihsiz bi olay yaşadı diye
benim oğlum o yaşta oturduğum evin camından 3. kattan düştü
zorlu hastane sürecinin ardından şükür iyi oldu ama orda aynı şeyden ölenler beyni gidenler gördüm
bu yüzden ben dikkat ederim falan demeyin camlarınızada tedbir alın
bebeğin eşyalarından çok bence şu durumda evi güvenilir hale getirmeye çalışın çünkü bebekler ummadığımız şeyler yapıp kendilerine zarar verebiliyolar
benim başıma gelmemiş olsaydı bende derdimki o anne dikkatsizmiş ben camımı açmam açsamda dikkat ederim
inanın bebeğim uyuyodu ve saat gece yarısıydı ve odadan yarım dakikalığına ayrılmıştım
amacım sizi üzmek değil bu yazıyı yazmak için çok düşündüm ama sonradan başını vurmak işe yaramıyo önceden tedbirli olun ve her ihtimali düşünün diye yazdım
evet guvenlige onem vermemz gerekiyor. Tesekkurler uyarin icin.