2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar ben hala çantamı hazırlamadım. gecelik,pijama takımı da daha almadım. yarın alışverişe çıkacağım ama şimdi butikbebe.com da pelin marka gecelikler var. fiyatlar da uygun sizce nasıl ? Eki Görüntüle 603911 daha farklı modeller de var 28 TL

Gecelik guzele benziyor ve fiyati da cok uygun.

günaydın hanımlarrr :) herşey yolundadr umarım dünden beri prensesim daha az hareket ediyor biraz endişelenmeye başladm. Öğlene kadar böyle devam ederse evimin yakınında bi hastane var oraya gideyim diyorum. Gülmezler dimi bana az hareket ediyor diye gidince :)

Bu haftalarda daha az hareket ediyorlarms, hareketleri de canimizi yakabiliyorms. Normal bence.

ben 10aralıktan beri sadece 3 gün gittim :KK1: sürekli rapor alıyorum. gerçi branşımdan dolayı ortada kalan öğrenci yok o yüzden vicdanım rahat. sen benden ileridesin nasıl zor olmuyor mu o 3 gün gittiğimde bile çok zorlanmıştım. senin branşın ne canım

Senin bransin ne? Gercekten zor oluyordu benim de. Ben de izne ayrildim.

o kadar zor oluyor ki dersin sonuna doğru yayılıyorum sandalyeye kahvede oturur gibi oturmayın diye bi de çocuklara kızıyorum:))))))

branşım teknoloji tasarım. valla bitirdim konuları da notları da. derste farklı etkinliklerle çocukları oyalıyorum 2 hafta daha diyerek:)))))

merdivenden inmelerini çıkmalarını falan bekliyorum çocukların bir de yoksa beni ezip geçecekler:))) bu yeni nesil azman gibi:)) erkekleri görsen benden çok öğretmene benziyorlar:))))))

Ben 1 dk erken cikiyordum dersten. Erken cikamazsam bekliyordum biraz. Ben cekirge surusu fiyorum onlara. :KK1:

günaydınnnnnnn:KK16: hmmmm 33 haftada kaburgalarının alrına iki küçük ayağın girdiğini hissediyosun biraz ağrılı ve sıkıntıkı oluyo tabi sonra içinde miniğin tepindikçe rahminde kasılmalar oluyo erken doğum belirtisimi acep diye kasılıp kendini dinlemeye başlıyosun sonracıma zaman hiç gelmicekmiş gibi geliyo bian önce çıksın istiyosun güzelm duygular yani ben küveze almıcaklarını bilsem çık artık paşam dicem kalkıp kıpırdayı kıpırdayı vercen valla:KK52:

Cok guzel anlatmissin.:KK9:

canım görev yaptığım okul ilçenin en prestijli ve en kalabalık okulu. toplam 130 öğretmen var sınıflar 50 şer kişi. müdür baş yardımcım rica etti 2 hafta daha idare et diye yoksa boş kalacak çocuklar diye. sadece mehmet hocayı sevdiğim ve değer verdiğim için çalışıyorum. o da sağolsun programımı bile benim isteklerime göre ayarlar. o yüzden iki hafta daha kalmak zorundayım vicdan borcu....

hasta olsam git hemen dinlen diye yollar beni. yani kırmak istemedim:)))

Oyle mudur yardimcisini ben de istiyorum :KK25:

Günaydın arkadaşlar
Cuma günü kontrolüm vardı sizlerle paylaşamadım.Hafta sonu gözlerim burnum yanıyordu halsizliğim de vardı grip oluyorum diye öyle çok korktum ki yataktan çıkmadım.Gerçi değişen birşey olmadı yine iş yerindeyim hala gözlerim yanıyor burnum yanıyor.Allahım yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim hasta olursam kendime çok kızacağım:KK43:
Herşeye rağmen haberler güzel.Oğlum 1395g olmuş ve dönmüş.Suyun gayet iyi dedi dönmesi de çok iyiymiş bu aydan sonra yeri daralacağından dönmesi zorlaşıyor muş yani tam zamanında dönmüş bizimki:)Öne büyüt artık şu karnını diye dalga geçti ama ultrason haftası, kilosu, boyunun SAT ıma tam uyduğunu görünce doktorum bile şaşırdı. Doğumu sordum boyun kısa olduğu için normal doğum zor dedi ama sen istiyorsan son ay muayeneye başlayacak mış.kafa çevresi ve çatı açılmalarıma göre karar vereceğiz dedi.Ben sanılardan kendimi kaybederim kontrolü yitiririm diye korktuğumu da söyledim.OOOO dedi epidural yaparız hiç korkma ağrıların %20 sini hissediyormuşsun.tamamen yok etmiyorlarmış yoksa doğuramazsın dedi.Bir umut da olsa normal olabilmesi mutlu etti.

Boyun kac ki? Bana oyle birsey diyen olmamisti 158 boyum. Sadece bebek fazla kilo almasin bunyen narin tasimaz demisti bitanesi.
Beni kan tutuyor dogum korkum da var. Sezeryan olacak benim ve tamamen uyumak istiyorum.

kızlar size bişey söylemek istedim tamam acı bi durum ama kimse ben dikkat ederim benim çocuğuma aynı şey olmaz demesin
beni bi tanısanız ne kadar dikkatli ve tedbirli bi anne olduğumu görürdünüz
sonuçta bebeklerimiz doğucak ve yürümeye hatta tırmanmaya başlıcaklar
hani ben yazmıştımya oğlum 2.5 yaşındayken talihsiz bi olay yaşadı diye
benim oğlum o yaşta oturduğum evin camından 3. kattan düştü
zorlu hastane sürecinin ardından şükür iyi oldu ama orda aynı şeyden ölenler beyni gidenler gördüm
bu yüzden ben dikkat ederim falan demeyin camlarınızada tedbir alın
bebeğin eşyalarından çok bence şu durumda evi güvenilir hale getirmeye çalışın çünkü bebekler ummadığımız şeyler yapıp kendilerine zarar verebiliyolar
benim başıma gelmemiş olsaydı bende derdimki o anne dikkatsizmiş ben camımı açmam açsamda dikkat ederim
inanın bebeğim uyuyodu ve saat gece yarısıydı ve odadan yarım dakikalığına ayrılmıştım
amacım sizi üzmek değil bu yazıyı yazmak için çok düşündüm ama sonradan başını vurmak işe yaramıyo önceden tedbirli olun ve her ihtimali düşünün diye yazdım

evet guvenlige onem vermemz gerekiyor. Tesekkurler uyarin icin.

Gecelik guzele benziyor ve fiyati da cok uygun.

Senin bransin ne? Gercekten zor oluyordu benim de. Ben de izne ayrildim.
geceliği almadım. en iyisi diyorum görerek almak. yarın çıkacağım bakalım eksikleri tamamlamaya.
canım benim branş bilişim. konuları erken bitirdim aralıktan beri evdeyim işte geçen sınav yapmaya gittim. rapor rapor üstüne:KK1: doktor okul kapanacağı zaman 32 haftalık hamile 37ye kadar çalışır raporu veririm tatilin yanmaz dedi. okul açılınca da ayrılman için rapor veririm dedi. sen şimdi kaçıncı haftanda ayrılmış oldun ? tatil yanmayacaak mı şimdi

canım kızına da sanada maşallah :nazar::nazar:

Cimcimeye bak sen 1.5 kg olmuş nerdeyse:KK9: Ay doğum odasını bende gezdim insan çok mutlu oluyor. Bizim hastanede kapı süsü veriyor birde lohusa şerbeti ikram ediyor. Bende bir sürü hazırlık yaptım ilave :KK52::KK52::KK52: Sen neler yapacaksın paylaşalım birbirimize fikir olsun :KK34: Allah sağlıkla kucağımıza aldırmayı nasip etsin kuzularımızı tatlım.

Bu arada bu sertleşme bende şöyle oluyor. Sağ tarafıma kaburgama doğru bazen geriliyor toplanıyor sanki ayakları ile iç organlarıma basıp sırtıyla göbeğimi ittiriyor gibi birşeyler yapıyor. Ben geriliyor diye düşünüyordum:KK50:

teşekkür ederim canım, size de nazar değmesin inşallah..
evet doğum odasını gezmek ve o yatakta 2 ay sonra bebeğimle yatıcamı bilmek çok heyecan vericiydi. bizim hastanenin de kapı süsü çok hoş ve kocaman. oda için pembe ve bayaz balonlarla papatyalar, hoşgeldin kızım yazıları, yatak uçları için tüller falan düşünüyorum. bu hafta bebek şekeri için çıkıcam. malzemelerini alıp hem süsleri hem bebek şekerlerini kendim hazırlamayı düşünüyorum. bitirince mutlaka paylaşırım.
sertleşme sudeye de söylediğim gibi fazla ayakta kalınca oluyo cnm bende. taş gübü oluyo karnım. ağırlık çöküyo kasıklarıma ve pubik ağrısı yaşıyorum. bu ağrılara dikkat etmek gerekiyo. doktora bildirmeliyiz ki ona göre nts ye falan alıyorlarmış. ama seninki dediğin gibi gerilme olabilir cnm. :))

kızlar aşağıda 1400 yazıyor benim bebek 1490 genelde aşağıda yazandan az çıkardı hepimizin yanlış mı hatırlıyorum benim neden geçmiş. benim gibi olan var mı? doktor da bişey demedi ama şimdi ben korktum doğuramazsam. :18:zaten bir hafta 500gram bir hafta 1 kilo alıyordum evde tartıldığımda. doktora gittim bir ayda 4 kilo almışsın dedi:KK17: evde 86 çıkıyorum doktorda 88 :KK53: 73 ile hamile kalmıştım ben 90-100 ü görücem sanırım:KK52:

şimdiye kadar 13 kilo almışım

Son düzenleme:
cnm benım de buyuk ıhtımal 32 den sonra 15gune ınecek ığne..öyle demişti dr. senın ıkız oldugu ıcın rahimde ki agırlık bizimkinden daha fazla.. erken acılma ihtımalı daha yüksek.. belki bu yüzden öyle düşünmüştür... tamamen edlince fikirler :KK28:

hımmmmm
mantıklı canım

Bi önceki doktoruma gidemem o kadar bıraktım. O hastanede erkek Prof var ama erkek istemediğim için ameliyatımı da ona yaptırmadım.
Şimdi de tırsıyorummmm değiştirmeye

Senin ikiz diyedir tatlım
Doğumuma da 21 Mart dedi ... Diğer doktorum 16 Mart dediydi... Aşağıdaki tarihimle de uyuşmuyor..

Ya pahalı gibi ama hem travel sistem, aşağı yukarı diğerleri ile aynıya gelecek. Bi de arkadan gelecek nesilleri de düşünürsek oratalama bi şi olmuş oluyo.Beşikimiz ablamınkini alacağız ilk 4 ay için falan
Bizde de kız tarafı alır ama tabi hiç istemedik annemden. Alırsa da aldırmayız galiba

evet belli bir saattten sonra değiştirmek zor
erkek de istemiyorsan, parayı düşünüp kendini üzme canım

günaydın anneler ve bebişleri

bu gün çok yoğun olucam ben
ciddi bi temizlik yapmam lazım yemekte yapılcak
otur otur olmuyo
ev aldı başını gidiyo
eşim yapma yorma kendini desede temizlik yapanda yok ee nolcak
acil bi durum olsa ev pislik içinde evimi düşüncem kendimimi
en iyisi yapabiliyoken yapmak

kendini yormadan ama
dikkatli ol canım

kızlar size bişey söylemek istedim tamam acı bi durum ama kimse ben dikkat ederim benim çocuğuma aynı şey olmaz demesin
beni bi tanısanız ne kadar dikkatli ve tedbirli bi anne olduğumu görürdünüz
sonuçta bebeklerimiz doğucak ve yürümeye hatta tırmanmaya başlıcaklar
hani ben yazmıştımya oğlum 2.5 yaşındayken talihsiz bi olay yaşadı diye
benim oğlum o yaşta oturduğum evin camından 3. kattan düştü
zorlu hastane sürecinin ardından şükür iyi oldu ama orda aynı şeyden ölenler beyni gidenler gördüm
bu yüzden ben dikkat ederim falan demeyin camlarınızada tedbir alın
bebeğin eşyalarından çok bence şu durumda evi güvenilir hale getirmeye çalışın çünkü bebekler ummadığımız şeyler yapıp kendilerine zarar verebiliyolar
benim başıma gelmemiş olsaydı bende derdimki o anne dikkatsizmiş ben camımı açmam açsamda dikkat ederim
inanın bebeğim uyuyodu ve saat gece yarısıydı ve odadan yarım dakikalığına ayrılmıştım
amacım sizi üzmek değil bu yazıyı yazmak için çok düşündüm ama sonradan başını vurmak işe yaramıyo önceden tedbirli olun ve her ihtimali düşünün diye yazdım

hem çok acı hem çok travmatik
ama daha fazla düşünme canım, kendini üzme tatlım
rabbim sana bağışlamış kuzunu çok şükür

günaydınnnnnnnnnn
sağlıklı ve huzurlu bir haftamız olsun hepimizin inşallahhhhhhh

hem cumartesi hem pazar kendi evimde temizlik vardı
evim misler gibi oldu
bugün de beşiklerimizi kuracağız
allahım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah

geceliği almadım. en iyisi diyorum görerek almak. yarın çıkacağım bakalım eksikleri tamamlamaya.
canım benim branş bilişim. konuları erken bitirdim aralıktan beri evdeyim işte geçen sınav yapmaya gittim. rapor rapor üstüne:KK1: doktor okul kapanacağı zaman 32 haftalık hamile 37ye kadar çalışır raporu veririm tatilin yanmaz dedi. okul açılınca da ayrılman için rapor veririm dedi. sen şimdi kaçıncı haftanda ayrılmış oldun ? tatil yanmayacaak mı şimdi

Ben su an 32 ye yeni girdim. Bir hafta once almis oldum iznimi. İzinlerim yaniyor evet ama arabayla cok zor oluyordu. Kar yagacak mi diye stres yapiyordum. Bebegimden onemli mi dedim. Gozum daliyordu araba surerken. Zaten norm faslasi oldum. Kenara cekilmek stresden uzak durmak istedim. Dogumdan sonra da ucretsiz izin alacagim. 2,5 saatlik uzaga resen atama yaptilar. O ogretmenin ozur durumu olmasina ragmen. Cok gerildim ben de. Oyle yani.

kızlar aşağıda 1400 yazıyor benim bebek 1490 genelde aşağıda yazandan az çıkardı hepimizin yanlış mı hatırlıyorum benim neden geçmiş. benim gibi olan var mı? doktor da bişey demedi ama şimdi ben korktum doğuramazsam. :18:zaten bir hafta 500gram bir hafta 1 kilo alıyordum evde tartıldığımda. doktora gittim bir ayda 4 kilo almışsın dedi:KK17: evde 86 çıkıyorum doktorda 88 :KK53: 73 ile hamile kalmıştım ben 90-100 ü görücem sanırım:KK52:

şimdiye kadar 13 kilo almışım

Benden az kilo almissin. Bebgin kilosunda o kadar fark olur endiselenme. Normal dogurmak istiyorsun anladigim kadariyla. Korkmuyor musun ? Diye sorsam ayip etmis olur muyum ki?

Selam kızlar….

Ya Cumadan beri giremedim ne kaynamış yine burası… :KK52::KK52:

Lolocum geçmiş olsun canım sıkıntılı zamanlardan geçmişsiniz. Allah ailenle sağlıklı huzurlu bir ömür versin sana canım.:KK54:

Kıvırcığım yeni gördüm ama umarım sen bunu okuyana kadar iyileşmişsindir:KK9:

Papatyam Elif kızımızada oğlumuzada koccaaman :nazar::nazar:maşallah. Bunlar bu gidişle tosun doğacak ben sana söyliyeyim:KK9::nazar:

Nazlıma kıyamam ben sana ya daha cinsiyeti netleştiremedinizmi?:KK53: Kızımız nazlı mı nazlı göstermiyor işte:KK9:

Deryademir gözün aydın canım ne güzel haberlerle glmişsin.:21: Maşallah size.:nazar: Şimdi oğlunla başbaşasın ama özlemeye başlamışsınızdır babanızı:KK5:

Papatyam büyük temizliğe girmiş.:KK9::KK9: Kolay gele canım. Bende Şubat 15’ de evime gideceğim. Temizlikçi çağırıcam, halıları yıkatıcam. Ooo çok işimiz var değil mi:KK50:

Cemrem maşallah:nazar::emir_bebek: size doktordan çıkıp yavrucaklarımızın güzel haberlerini alınca dünyalar bizim oluyor değil mi? :KK16:Arabanızı güle güle kullanın tatlım

Bluenoun hoş geldin aramıza karındaşım:KK3:

Adanam süsleme hazırlıkları tam gaz gidiyor. Sanırım seninle benim hastane oda ikramlık bölümü hemen hemen aynı olacak
:13:

Papatyaaa :) canım kaçtır yazcam bi yazamadım.Acayip işler var okuyamadım bile bu ara sizi.sen nasılsın ? evinide temizletmişsin ohh misler gibi güle güle oturun.kızın oğlun uğruyla gelsin mutluluk versin inş yuvanıza :) ssen napıyosun ? herşey yolunda dimi ? inş beraber doğurcaz valla.dün aklıma geldim şimdi yemekten sonra ciddi nefes problemi yaşıyorum ölcem sanki, sende bide 2 tane var.bu kız napıyo acaba diyorum dün anneme dedim anne ikizlerde nefes problemi dahamı çok diye ( ikiz ya kardeşlerm) ee herhalde dedi, allam sen yardım et papatya ya da dedim. 2013 te mi kayıp bu ara ? çok uzak kaldım yaaa, eski düzenimi yakalamam şart :)

Kızlar siz nasılsınız ne var yok ? artık sızlanma zamanlarımız galiba ama şükürler olsun çok az kaldı yavrulara kavuşmaya.haftasonu bebek ziyartine gittik, kızlar uyku depolamamız lazım bol bol.yavru hiç uyumuyo uyutmuyo annesini, gecede uyanıkmış günüdzde öyleydi, uyku en güzel tercih şu aralar sanırım tabi uyuyabilene.

Ben su an 32 ye yeni girdim. Bir hafta once almis oldum iznimi. İzinlerim yaniyor evet ama arabayla cok zor oluyordu. Kar yagacak mi diye stres yapiyordum. Bebegimden onemli mi dedim. Gozum daliyordu araba surerken. Zaten norm faslasi oldum. Kenara cekilmek stresden uzak durmak istedim. Dogumdan sonra da ucretsiz izin alacagim. 2,5 saatlik uzaga resen atama yaptilar. O ogretmenin ozur durumu olmasina ragmen. Cok gerildim ben de. Oyle yani.

Benden az kilo almissin. Bebgin kilosunda o kadar fark olur endiselenme. Normal dogurmak istiyorsun anladigim kadariyla. Korkmuyor musun ? Diye sorsam ayip etmis olur muyum ki?

iyi yapmışsın canım o zaman ya boşver. zaten ücretsizi de alacakmışsın. arabayla zor tabi. sen ankarada mıydın canım?
cidden senden az mı almışım ama aramızda 2 hafta var sana yetişirim merak etme:KK1: benim dezavantajım kilolu hamile kalmak oldu 168 boy 73 kilo ile hamile kaldım. vermek istedim ama baktım olmuyor bebek isteğimi ertelemek istemedim. hamile kalınca midem bulanır ilk 3 ay kilo veririm dedim nerdeeee 1 kez bile midem bulanmadı 1 gram bile vermedim :KK1:

canım korkmuyorum desem yalan olur, korkuyorum ama çok da istiyorum normal doğum yapmayı sonrasındaki rahatlık için. bebeğimin kafası da büyükmüş bu daha da korkutuyo tabi. bu arada ne ayıbı canım bana herşeyi söyleyebilirsin :KK34::KK1::KK1:

Evvet canlar Cumartesi günü uçurum kenarlarında da olsa, buz üstünde da olsa çok şükür Trabzona doktora gittik. Benim miniğim 1374 gr, 38 cm boyu olmuş teyzeleri. :nazar:Haftamızla uyumlu çıktı ultasonda. Maalesef istemesem de altdanda muayene olduk. Doktor akıntın çok dedi. Kültür aldı. Bakalım bugün çıkacak. Açılma vs yok. Suyun iyi dedi. Ellerim ve ayaklarıma baktı şişliklere normal dedi. Bende 73 kg olmuşum toplamda 11 kg oldu. Kızım her zamanki gibi yalanıp duruyordu. Benim kızım annesi gibi hep aç sanırım boğazımız iyi olacak. 1 ay önce doğum pozisyonuna dönmüşken küçük hanım yine terse dönmüş doktor hareketli bir kız olacak bu dedi.

Doktor maceramızdan sonra bir ahbabımızla buluştuk. Birkaç saat sohbet ettik. Sonra kendimi Trabzon sokaklarında her şeye saldırırken buldum. Kızımın beşiğinin tütüşü için lastik aldım. Lohusa yatağı için saten nevresim (Taç outletden uygun oldu) kızımın kafasına çeşit çeşit bandana, kendime kırmızı lohusa taçı almıştım dayanamadım süslü pembe bir şey daha aldım.

Cumartesi Trabzonda eşimin akrabasında kaldık. Pazar günü dönüşte Rize de bir arkadaşımızın evine ziyarete uğradık tam bir karadeniz sofrasıyla ağırladılar bizi :KK56::KK52::KK52:

Dün akşam üstü evimize geldik çok şükür yine bizim buralar karlı ve buzluydu.:KK50:

Kusura bakmayın bayaaa uzun oldu..

Bu arada sonsy öptük seni.:KK54:

Selam kızlar….

Ya Cumadan beri giremedim ne kaynamış yine burası… :KK52::KK52:

Papatyam Elif kızımızada oğlumuzada koccaaman :nazar::nazar:maşallah. Bunlar bu gidişle tosun doğacak ben sana söyliyeyim:KK9::nazar:

Papatyam büyük temizliğe girmiş.:KK9::KK9: Kolay gele canım. Bende Şubat 15’ de evime gideceğim. Temizlikçi çağırıcam, halıları yıkatıcam. Ooo çok işimiz var değil mi:KK50:
:13:

canım senin evin de boş değil mi istanbuldaki
benimki neredeyse 6 aydır boş duruyordu
aman allahım ne kirlenmiş
canım hem kadın tuttuk,hem annem hem kayınvalidem
anca halledebildik ama ev çok içime sindi
bu arada salonuma füme fonler diktirdim ( koltuk takımım da füme )
bordo kadife yastıklar aldım, halım da bordo
mutfağıma da kırmızı yün halı aldım
mutfak masam da kırmızı beyaz kareli masa örtüsü aldım
pek bi güzel oldu
hep bebişlere alıyordum
doğum sonrası eve de çok ziyaretçi gelir diye evime de çeki düzen verdim
allahım ağız tadıyla oturtsun inşallah ( amin )
bu temizliğin en büyük faydası da yorulduğum için erkenden sızdım ve erken uyandım:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Papatyaaa :) canım kaçtır yazcam bi yazamadım.Acayip işler var okuyamadım bile bu ara sizi.sen nasılsın ? evinide temizletmişsin ohh misler gibi güle güle oturun.kızın oğlun uğruyla gelsin mutluluk versin inş yuvanıza :) ssen napıyosun ? herşey yolunda dimi ? inş beraber doğurcaz valla.dün aklıma geldim şimdi yemekten sonra ciddi nefes problemi yaşıyorum ölcem sanki, sende bide 2 tane var.bu kız napıyo acaba diyorum dün anneme dedim anne ikizlerde nefes problemi dahamı çok diye ( ikiz ya kardeşlerm) ee herhalde dedi, allam sen yardım et papatya ya da dedim. 2013 te mi kayıp bu ara ? çok uzak kaldım yaaa, eski düzenimi yakalamam şart :)

evet canım çok şükür her şey yolunda
nefes problemi be kaburgalarıma ciddi baskının dışında iyiyim
sen nasılsın? meriççim nasıl?

iyi yapmışsın canım o zaman ya boşver. zaten ücretsizi de alacakmışsın. arabayla zor tabi. sen ankarada mıydın canım?
cidden senden az mı almışım ama aramızda 2 hafta var sana yetişirim merak etme:KK1: benim dezavantajım kilolu hamile kalmak oldu 168 boy 73 kilo ile hamile kaldım. vermek istedim ama baktım olmuyor bebek isteğimi ertelemek istemedim. hamile kalınca midem bulanır ilk 3 ay kilo veririm dedim nerdeeee 1 kez bile midem bulanmadı 1 gram bile vermedim :KK1:

canım korkmuyorum desem yalan olur, korkuyorum ama çok da istiyorum normal doğum yapmayı sonrasındaki rahatlık için. bebeğimin kafası da büyükmüş bu daha da korkutuyo tabi. bu arada ne ayıbı canım bana herşeyi söyleyebilirsin :KK34::KK1::KK1:

Ankara dayim evet.
İstedigin gibi dogum yaparsin o zman insallah.

Maalesef istemesem de altdanda muayene olduk.

konu açılmışken bu alttan muayeneler ne zaman başlıyor ben de hiç istemiyorum. sürekli aynı doktor hep üstten muayene sohbet muhabbet ... sonra alttan muayene olacak olmak beni çok utandırıyor :KK17:bir de kontrollere artık 2 haftada 1 mi gideceğiz

Kızlar siz nasılsınız ne var yok ? artık sızlanma zamanlarımız galiba ama şükürler olsun çok az kaldı yavrulara kavuşmaya.haftasonu bebek ziyartine gittik, kızlar uyku depolamamız lazım bol bol.yavru hiç uyumuyo uyutmuyo annesini, gecede uyanıkmış günüdzde öyleydi, uyku en güzel tercih şu aralar sanırım tabi uyuyabilene.

Candaşım özledim seni kayıp olan sensin tatlım ya geçen hafta baya merak ettim seni. Oğluşum nasıl yakında kontrol var mı? Özletme kendini:KK54:

dün annemde oturuyoruz ben bi bağırdım "ayyy" diye sanki alttan çıkacaktı :KK1: bi de acıtıyo dediğin gibi bunu hep doktora sormayı unutuyorum nedir bu diye.

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: :KK1: ilahi çok güldüm zaten geçen bana diyo ki "hayatım bebeğimiz doğsun da artık benimle de uğraşmayı bıraksan biraz yaa" :KK1::KK1:
nasipse yarın gitcem doktora bi sorim bakalım neymiş çok acıtıyo bide korkuyorum ben:18:

Ankara dayim evet.
İstedigin gibi dogum yaparsin o zman insallah.

ben de Ankaradayım. inşallah sen de canım. sen hangi hastaneye gidiyorsun. ben eryamadayım yakın diye sincan koruyu seçmiştim memnunum murat beye gidiyorum

X