2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Gunaydin,
Babamizi calissin diye istanbula yolladik. İnsallah 3hafta sonraki kontrolumuze geri gelecek. Oglumla basbasayiz. Babasi duymasin ama birtek oglum olsun yeter bana. Babasi calissin dursun.

Son düzenleme:

canım öyle düşünme onun için bıraktım her şeyi dersen hep bunu düşünür ve eşinden daha çok şey beklersin
eşini sevmeseydin bunları yapmazdın heralde demekki tek eşin için değil kendin içinde eşine her şeyi bırakıp gelmişsin
belki bizde giriyoruzdur bunalıma bir tek eşimiz fark ediyodur ses çıkarmıyodur eşin bu durumun farkında değil demekki içine atacağına bu davranışının kendini kötü hissettirdiğinden bazhset ama sakin tatlı bi dille

geçmiş olsun canım
o kramplar bendede oluyo ara ara bana hemşire kramp girdiğinde ayaklarını yüksekte tutu eşinde baş parmağının altındaki çukur kısma biraz acıtırcasına bastırsın baş parmağıyla dedi
dediğini yaptım iyi geldi bana

maşşallah kuzulara inşallah günlerini tamamlayıp doğarlar çok sevindim iyi olmanıza

normal canım bendede oluyo öyle şeyler bi bakıyorum çok dinçim bi bakıyorum yorgunluktan ayakta duracak halim yok
benim nabzım bu aralar 115 e çıkıyo kendimi çok kötü hissediyorum

çok geçmiş olsun verilmiş sadakası varmış kayınpederinin
ayak kırığıda çok kötü yaa baya bi yatak istirahati gerektiriyo allah yardımcısı olsun

neden normal doğum yapamıyosun ?
bebişinin iyi olması çok güzel kafana takma daha fazla
ayrıca çok geçmiş olsun

bendede aynı durum oluyo bi ara çoktu banada fitil vermişti fitilin ismi aklımda yok
içinde 2 tane vardı 3 gün arayla kullan demişti

ben oğlumda pompa falan almadım
hatta biberon emzik fazla kıyafet bile almadım şimdide aynı hiç fazla bişeyim yok sadece doğduğunda kullanabileceğim bi kaç parça kıyafeti var
ilk oğlumdan biliyorum bebek o kadar çabuk büyüyoki aldığın kıyafetler çöp oluyo yazık
ayrıca pompaya ihtiyacın olursa alırsın ihtiyaç olmazsa yazık değilmi ona verilen paraya
emzik biberon falan bebek hangisini sevicek hemen kullanıcakmı bence doğunca bebeği tanıyarak almak en iyisi

benim oğlum silikon kullanmıştı kauçuğu almamıştı damaklı olanlardan kullandık zaten çok az kullandık pek emzik kullanmak istemedi bebişim

maşşallah herşeyin yolunda olması çok güzel
acaba bu takla atma olayı her hamile içinmi geçerli
eğer öyleyse bende koca göbüşümle son haftalarda biraz gezmek istiyorum
şu sıralar çok yorgunum bide erken olduğu için acaba bebişe bişey olurmu diye korkuyorum erken doğmasını istemiyorum

doğurursun allahın izniyle mantar çokta kötü değil doktora gitmişsin ilacını kullanıyosundur
ee sen sana düşen her şeyi yapıyosun doktor bişey olmaz diyosa korkma

günaydın anneler ve bebişleri

bu gün çok yoğun olucam ben
ciddi bi temizlik yapmam lazım yemekte yapılcak
otur otur olmuyo
ev aldı başını gidiyo
eşim yapma yorma kendini desede temizlik yapanda yok ee nolcak
acil bi durum olsa ev pislik içinde evimi düşüncem kendimimi
en iyisi yapabiliyoken yapmak

Günaydın kızlar,

Biz geldiiiik Nasılsınız geçmişi okuyacağım birazdan umarım herkes iyidir.

Ben iyiyim.
Önce eşimin dedikodusunu yapıyım Eşim işe başladı iyi oldu çok uzun süre evde beraber kaldık fazla yanyana durmak da iyi değil hamilelikten sanırım aşırı alınganım bişey dese bişey yapsa saatlerce uzatıyorum neden öyle dedin neden öyle yaptın. Geçen dışarıda yağmurda ayakkabısı ıslandı apartmanda gerildi biraz suratı asıldı ne oldu neden suratın asık dedim bişey yok dedi benim de tabi suratım asıldı hemen bu da yanağımı sıktı canım bişey yok dedi ama bunu biraz sinirli yaptı Allaaah ben evde konuşmadım sen niye böyle yaptın eskisi gibi kavga mı edecektik yoksa bana bişey mi yapmak istedin. (eskiden biz kavga edip birbirimize girmiştik de ) o da hayır aptal mıyım ben bi daha asla öyle kavgalar olmaz dedi ama işte artık azıcık bile kötü bişey olsun istemiyorum

Bebişi sorarsanız cumartesi gittik kontrole 30.haftamız kızımız bize hiç yüzünü dönmedi yandan görebildik. kafası hala büyük mü dedim doktor evet dedi muayene sırasında çok şaşırdım çünkü hep karnımın altında gezdiriyordu o aleti bu sefer yukarı çıkardı sağ gogsumun altına tuttu ve kafası ordaydı sonra aşağı doğru indi sırtı poposu ve karnımın altında ise ayakları vardı. Sağ tarafı tamamen kaplamış. ne kadar büyümüş çok şaşırdım. zaten gogsumun altında hep baskı hissediyordum meğer kafasıymış kafa acıtır diyor doktor. durumu iyi dedi bu kadar başka da bişey demedi. raporu konuştum okulun kapanmasına 2 hafta var 5+5 rapor verecek. okul kapandığında da 32 haftalık hamile 37 ye kadar çalışır raporu verecekmiş tatildeki 2 hafta yanmasın diye. sonra okul açılınca da tekrar yazı yazacakmış ve doğum iznine ayrılacağım. farketmez diyor ayarlarız diyor. ama ben hala şunu anlamış değilim doğum izni öncesi ve sonrası ayrı ayrı mı yani doğum erken olunca öncesinden kalan hafta yanıyor da sonrası mı başlıyor.

mesela 8+8 diyelim. ben 32de ayrıldım ilk 8 için. sonra 38de doğum oldu. 8in 6sını kullanmış 2si yanmış mı oluyor. doğum olunca 8 haftam mı başlıyor yoksa 10 haftam mı ?

Kızlar kusura bakmayın biraz uzun oldu. bu arada bebiş 1490 gram olmuş nasıl iyi mi ?

EDLİN akintiyi doktora soracaktin ne dedi? Gecmis olsun.

Ayni ben de senin gibiyim. Tansiyonum dusuyor, kusuyorum, carpintim da var. Ama hersey normal.

Ben de kimi mem in aktarmadigini biliyorum. Halbuki herkese ayni islem olmali.

Muayene ucreti ne kadar cokmus oyle.
Evet hareketler tam senin tarif ettigin gibi oluyor artik. Arada da tekme atiyor ama bu tekme cok acitiyor.

Evet hamilelik bir mucize gercekten. Hareketlerini hissetmesem, bebegimi ultrasonda gormesem inanamiycam.

Erken dogumda yanmiyor dogum sonrasina aktariliyor diye okumustum ben.
Bebegine de masallah

Günaydın herkese. Bebişlerinizle ve sevdiklerinizle birlikte mutlu haftalar diliyorum herkese...Benim kız çok canımı yakıyor sizinkiler de öyle mi?Doğduktan sonra napacağız bu yaramzlarla bilmem

kızlar günaydın beni bu bebek çok zorlamaya başladı. ayaklarını kaburgalarımın içine sokuyo resmen. o kadar can yakıcı ki. ve zevk alıyor sanırım bundan:)))) bu arada ben 66 kilo oldum. 56 ile başlamıştım. sanki aldım gibi geliyor ama kollarım bacaklarım çöp gibi:)))

karnı küçücük diyorlar beni görenler. eşim de uğraşmayın karımla diyor:))) az kaldı kızlar doğuma sabır sabır çekiyorum:))))

kizlar emzirme sutyeni alaniniz var mi? nasil secicem hangisi kullanisli olur bilemedim ben. bazisi tam aciliyor askidan bazisinda gogus ucu aciliyor. bir de ucu belli olmasin diye destekli bisey mi olmali ki?

selam =) ben aldım cnm pek bilgim yok ama ben askıdan açılandan aldım.atlette aldım yine askıdan açılanlardan..ama birkaçtane almak gerekiyor kızlar...birde atlet almak daha kullanışlı bence..ben atlet giymeden yapamam sürekli emzireceğim için ikisi kat kat olmaz diye atlet almakta fayda var =) çok cici =)
kızlar bebişim harekete başladı =)

kızlar ben hala çantamı hazırlamadım. gecelik,pijama takımı da daha almadım. yarın alışverişe çıkacağım ama şimdi butikbebe.com da pelin marka gecelikler var. fiyatlar da uygun sizce nasıl ? daha farklı modeller de var 28 TL

Günaydınlarrr.....biraz soğuk ama insanın içini tıpkı yavruşlar gibi kıpır kıpır eden güneşli bir istanbuldan güzel bir hafta diliyoruzzzz

günaydın hanımlarrr :) herşey yolundadr umarım dünden beri prensesim daha az hareket ediyor biraz endişelenmeye başladm. Öğlene kadar böyle devam ederse evimin yakınında bi hastane var oraya gideyim diyorum. Gülmezler dimi bana az hareket ediyor diye gidince :)

lolo : canım cok sağol yaaa ne güzel şeyler söylüyorsun ....... günaydın bu arada yarında bizim kontrolumuz varrr bakalım ne dıcek doktorumuzzzzz.....

33-34.haftadaki kızlar nasıl o haftalar ben çok merak ediyorum ilerledikçe neler oluyor?

ben de gitcem bu öğleden sonra bahane düşünüyoum:)

33-34.haftadaki kızlar nasıl o haftalar ben çok merak ediyorum ilerledikçe neler oluyor?

canım oldukça ağırlasiyosun canın sadece uzanmak uymak istiyor. Bebeğin Cook hareketleniyor çoğunlukla hareketleri canını yakıyor erken doğum korkusu başlıyor ama bi yandanda artık az kaldı zaman geçsede artık kavussak diyosun :) yani ben böyleyim:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…