tamm teşekkur ederim üstüne gitmicem aramıcam ister gelsin ister gelmesin neden by kadar zoruma gıdıo bılıomusunuz cunku ben aılemı okulumu herseyımı bıraktım onun için burda tanıdıgım hıc kımse yok hep onun aılesyleyım ..... bi kerde ben gıremedım bunalıma beee
canım öyle düşünme onun için bıraktım her şeyi dersen hep bunu düşünür ve eşinden daha çok şey beklersin
eşini sevmeseydin bunları yapmazdın heralde demekki tek eşin için değil kendin içinde eşine her şeyi bırakıp gelmişsin
belki bizde giriyoruzdur bunalıma bir tek eşimiz fark ediyodur ses çıkarmıyodur eşin bu durumun farkında değil demekki içine atacağına bu davranışının kendini kötü hissettirdiğinden bazhset ama sakin tatlı bi dille
iki gün önce bu gebeliğimde o kadar rahatsızlanmadım 1. ye göre daha rahatım diyordum ki gece ayağıma kıramplar girmeye başladı aklınızda bulunsun bayanlar kıramp girdiği an ayak parmaklarınızı öne doğru değilde geriğe doğru gerdirmeye çalışın çok faydalı oluyor sabah bir kalktım diş etlerim şişmiş balon gibi kendi kendime nazarım deydi iyi demeye gelmiyor:):)
geçmiş olsun canım
o kramplar bendede oluyo ara ara bana hemşire kramp girdiğinde ayaklarını yüksekte tutu eşinde baş parmağının altındaki çukur kısma biraz acıtırcasına bastırsın baş parmağıyla dedi
dediğini yaptım iyi geldi bana
canlar hastaneden geldimmmm
kuzularımı gördüm ama hiç net değildi
kocaman ekran olsa bile yavruların kolları bacakları birbirine girmiş
hiçbir şey anlamadım
kızım 38 cm ve 1285 gr
oğlum 39 cm ve 1340 gr
suları iyi, rahim ağzı iyi
çok şükür rabbime
veeeeeeee
doktorum her şey iyi ama 3 hafta sonra her şeye hazırlıklı ol dedi
36 yı da görebiliriz ama 33 den sonra her şey olabilir dedi
bizden haberler böyle canlarrrr
maşşallah kuzulara inşallah günlerini tamamlayıp doğarlar çok sevindim iyi olmanıza
kizlar mrb. doktordan geldim bugun normal gidiyor hersey dedi. ama ben kac haftadir aniden halsizlesiyorum yerimden kalkamiyorum o anda. kollarim bacaklarim agriyor sanki tonlarca agirlik tasimisim gibi. her zmn olmuyor ama bir anda oluyor iste. doktor bi kac kan testi yapti ama normal dedi. aile hekimine yonlendirdi simdi. bu gibi seyler yasayan var mi aranizda?
normal canım bendede oluyo öyle şeyler bi bakıyorum çok dinçim bi bakıyorum yorgunluktan ayakta duracak halim yok
benim nabzım bu aralar 115 e çıkıyo kendimi çok kötü hissediyorum
herkese günaydın.bugun psikolojik olarakta bedensel olarakta çok yorgunum.inş hızlı geçen bir gün olur.dün işten eve gittiğimde kayınpederimin hastanede olduğunu,araba çarptığını ve ayağının kırıldığını duydum.o an okadar kötü oldum ki anlatamam.şükürler olsun ki ayak kırığı ve bi kaç sıyrıklarla atlatmış.yataktada olsa varlığı yeter.allah onları başımızdan eksik etmesinnnn.AMİN
çok geçmiş olsun verilmiş sadakası varmış kayınpederinin
ayak kırığıda çok kötü yaa baya bi yatak istirahati gerektiriyo allah yardımcısı olsun
Merhaba, dun doktor kontrolum vardi. Oglusumuzun bir bobregi hala buyuk. Doktor bobrek yetmezligi gibi bir sorun olmayacagini soyledi de biraz rahatladik. Mertim doktor amcasinin o kadar cabasina ragmen yuzunu donmedi. Bir ultrason resmi yok hala, esim de cok istedi gormeyi ama olmadi. Artik 1Subatta bir daha kontrol olacak o zaman yine izin alip İzmire gelecek. Tosunpasa hala ileride, kafasi ve gobegi iki hafta ileride genel olarak bir hafta ileride. Su seviyesi iyi dedi, acilma yokmus. Dun tekrar sordum doktora dogum nasil olacak diye sen de normal dogum yapamayiz dedi. Nihai hedefimiz 34.h yi tamamlamakti onu da atlatirsak kuveze gerek kalmayacak dedi. Bundan sonraki kontrollerde Nst'ye de girecekmisim.
Tosunpasa 2kg'i gecmis
benim bogaz agrim da biraz iyiye gidiyor, balli sut ve limonsuyuna yukleniyorum. Doktor pastil ve gripstop diye bir damla verdi, insallah toparlariz.
neden normal doğum yapamıyosun ?
bebişinin iyi olması çok güzel kafana takma daha fazla
ayrıca çok geçmiş olsun
kızlar bu arada dün doktordaydım akıntımın etrafının ıslak olduğunu bazende çamaşırımın ıslandığını söyledim DONAXYL diye bi ilaç verdi varmı aranızda kullanan veya kullanmış olan ağızdan değil vajinal tablet
bendede aynı durum oluyo bi ara çoktu banada fitil vermişti fitilin ismi aklımda yok
içinde 2 tane vardı 3 gün arayla kullan demişti
oh ne güzel izinleri almışsınız kızlar bende en son temizlik yaptırıcam ve halıları yıkatacağım şubat başı gibi.sonrada bebişimin yatağını kurucam.birde çamaşır makinesi almayı düşünüyorum bebek programlı.fakirdende çamaşır kurutma aleti siparişi vermiştim ama ne arayan var ne soran gelmedi henüz:O bu arada bu ürünü alıp kullanan varmı makine değil askılı kurutma cihazı ??? birde kafamda şu var göğüs pompası almalımıyım baktım fiyatları yüksek bayağı gerekirse alırımdiyorum belki hastanede pompada bulunur ne diyorsunuz kızlar
ben oğlumda pompa falan almadım
hatta biberon emzik fazla kıyafet bile almadım şimdide aynı hiç fazla bişeyim yok sadece doğduğunda kullanabileceğim bi kaç parça kıyafeti var
ilk oğlumdan biliyorum bebek o kadar çabuk büyüyoki aldığın kıyafetler çöp oluyo yazık
ayrıca pompaya ihtiyacın olursa alırsın ihtiyaç olmazsa yazık değilmi ona verilen paraya
emzik biberon falan bebek hangisini sevicek hemen kullanıcakmı bence doğunca bebeği tanıyarak almak en iyisi
Arkadaşlar ben 30 haftalık hamileyim ve artık yavaş yavaş eksiklerimizi tamamlamaya başladık.Emzik ve biberon konusunda tereddütlerim var. silikon emzik mi almalıyız yoksa kauçuk mu?bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.
benim oğlum silikon kullanmıştı kauçuğu almamıştı damaklı olanlardan kullandık zaten çok az kullandık pek emzik kullanmak istemedi bebişim
Canımmmm
Unutmamışsın biziiiii
dertdaşımmm
Perşembe cumaya alacaktık randevu yokmuş. Bugün gidebildik çok şükür.
Paşam artık tosun değilmiş
Normale dönmüş 1800 gr olmuş ama gelişimi hala 3 hafta önde adet tarihini yanlış mı hatırlıyorsun dedi ama öyle bir ihtimal yok. Çünkü ameliyat sonrası iki ay gebelik yasaktı...
Sıvı normal. Açıklık normalmiş.
Proluton u 15 te bir e indirdi. 34. Hafta dan sonra bırakacakmışız. Son iki iğne yaniiiii
Yüzünü gördükkkk dudakları büyük olacak sanırım benim gibiiiiii
Fotomuzu da aldık
Videomuzu da çektik paşamın
34. Haftadan sonra istediğini yapabilirsin dedi. İstersen takla at dediiiii
maşşallah herşeyin yolunda olması çok güzel
acaba bu takla atma olayı her hamile içinmi geçerli
eğer öyleyse bende koca göbüşümle son haftalarda biraz gezmek istiyorum
şu sıralar çok yorgunum bide erken olduğu için acaba bebişe bişey olurmu diye korkuyorum erken doğmasını istemiyorum
Kızlar öncelikle herkese selam.Burayı ara ara takip ediyodum ama son zamanlarda iyice bakmaya başladım.aynı şeyleri yaşadığımızı görünce rahatlıyorum.Aynı sorunlr bendede var.Dayanılmaz bel ve sırt ağrısı.uykusuz geceler..Hareketleri biraz azalsın kafaya takmalar falan.. Ama beni bunlar değilde vajinal mantar zorluyo.yoğun bi şekilde geçiriyorum ve dr.doğumdan sonra anca geçebileceğini söylüyo.psikolojim bzuldu iice.Tek derdim bu sorun oldu.Hamileliğimin tadını çıkaramıyorum bu yüzden.Bebeğime zarar vermekten çok korkuyorum.Enfeksiyon kapmadan hayırlısıyla bi doğursam.Zaman geçmek bilmiyo.Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun.
doğurursun allahın izniyle mantar çokta kötü değil doktora gitmişsin ilacını kullanıyosundur
ee sen sana düşen her şeyi yapıyosun doktor bişey olmaz diyosa korkma