- 16 Ekim 2012
- 311
- 36
- 32
ben de gitcem bu öğleden sonra bahane düşünüyoum:)
kendi doktorun dışında bi doktora gideceksen genel kontrol için geldim diyebilirsn canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kendi doktorun dışında bi doktora gideceksen genel kontrol için geldim diyebilirsn canım
ay canım ben çok sevdim bu bahaneyi:))))
aa çok ayıp bahane değil ki :) bebisimizi merak ettik şöyleee genel bi kontrol yapsın doktor diye geldik :):)
Günaydın herkese. Bebişlerinizle ve sevdiklerinizle birlikte mutlu haftalar diliyorum herkese...Benim kız çok canımı yakıyor sizinkiler de öyle mi?Doğduktan sonra napacağız bu yaramzlarla bilmem
selam =) ben aldım cnm pek bilgim yok ama ben askıdan açılandan aldım.atlette aldım yine askıdan açılanlardan..ama birkaçtane almak gerekiyor kızlar...birde atlet almak daha kullanışlı bence..ben atlet giymeden yapamam sürekli emzireceğim için ikisi kat kat olmaz diye atlet almakta fayda var =) çok cici =)
kızlar bebişim harekete başladı =)
günaydın hanımlarrr :) herşey yolundadr umarım dünden beri prensesim daha az hareket ediyor biraz endişelenmeye başladm. Öğlene kadar böyle devam ederse evimin yakınında bi hastane var oraya gideyim diyorum. Gülmezler dimi bana az hareket ediyor diye gidince :)
ay çok güldüm kendime. teneffüsteler çocuklar biri içerde o da bana bakıyo niye güldü diye sanırım.:)))))))
ben 10aralıktan beri sadece 3 gün gittim sürekli rapor alıyorum. gerçi branşımdan dolayı ortada kalan öğrenci yok o yüzden vicdanım rahat. sen benden ileridesin nasıl zor olmuyor mu o 3 gün gittiğimde bile çok zorlanmıştım. senin branşın ne canım
günaydınnnnnnn hmmmm 33 haftada kaburgalarının alrına iki küçük ayağın girdiğini hissediyosun biraz ağrılı ve sıkıntıkı oluyo tabi sonra içinde miniğin tepindikçe rahminde kasılmalar oluyo erken doğum belirtisimi acep diye kasılıp kendini dinlemeye başlıyosun sonracıma zaman hiç gelmicekmiş gibi geliyo bian önce çıksın istiyosun güzelm duygular yani ben küveze almıcaklarını bilsem çık artık paşam dicem kalkıp kıpırdayı kıpırdayı vercen valla33-34.haftadaki kızlar nasıl o haftalar ben çok merak ediyorum ilerledikçe neler oluyor?
o kadar zor oluyor ki dersin sonuna doğru yayılıyorum sandalyeye kahvede oturur gibi oturmayın diye bi de çocuklara kızıyorum:))))))
branşım teknoloji tasarım. valla bitirdim konuları da notları da. derste farklı etkinliklerle çocukları oyalıyorum 2 hafta daha diyerek:)))))
merdivenden inmelerini çıkmalarını falan bekliyorum çocukların bir de yoksa beni ezip geçecekler:))) bu yeni nesil azman gibi:)) erkekleri görsen benden çok öğretmene benziyorlar:))))))
aa rapor alsana canım ya senin branş da sorun değil bak ben bugun doktoruma gidicem 5 gün bu hafta için rapor alıcam haftaya da bi 5 daha. sağlık ocağına gittim geçen hafta aile hekimine artık ağırlaştım zorlanıyorum doğum iznini başlatıcam ama tatile denk geliyor yanmasın dedim bana hemen 10 gün rapor verdi sırt ağrısı yazdı. bence git al dinlen. artık gitsen de bi faydan yok ki okul bitti artık.
Günaydın arkadaşlar
Cuma günü kontrolüm vardı sizlerle paylaşamadım.Hafta sonu gözlerim burnum yanıyordu halsizliğim de vardı grip oluyorum diye öyle çok korktum ki yataktan çıkmadım.Gerçi değişen birşey olmadı yine iş yerindeyim hala gözlerim yanıyor burnum yanıyor.Allahım yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim hasta olursam kendime çok kızacağım
Herşeye rağmen haberler güzel.Oğlum 1395g olmuş ve dönmüş.Suyun gayet iyi dedi dönmesi de çok iyiymiş bu aydan sonra yeri daralacağından dönmesi zorlaşıyor muş yani tam zamanında dönmüş bizimki:)Öne büyüt artık şu karnını diye dalga geçti ama ultrason haftası, kilosu, boyunun SAT ıma tam uyduğunu görünce doktorum bile şaşırdı. Doğumu sordum boyun kısa olduğu için normal doğum zor dedi ama sen istiyorsan son ay muayeneye başlayacak mış.kafa çevresi ve çatı açılmalarıma göre karar vereceğiz dedi.Ben sanılardan kendimi kaybederim kontrolü yitiririm diye korktuğumu da söyledim.OOOO dedi epidural yaparız hiç korkma ağrıların %20 sini hissediyormuşsun.tamamen yok etmiyorlarmış yoksa doğuramazsın dedi.Bir umut da olsa normal olabilmesi mutlu etti.
Günaydın kızlar,
Biz geldiiiik Nasılsınız geçmişi okuyacağım birazdan umarım herkes iyidir.
Ben iyiyim.
Önce eşimin dedikodusunu yapıyım Eşim işe başladı iyi oldu çok uzun süre evde beraber kaldık fazla yanyana durmak da iyi değil hamilelikten sanırım aşırı alınganım bişey dese bişey yapsa saatlerce uzatıyorum neden öyle dedin neden öyle yaptın. Geçen dışarıda yağmurda ayakkabısı ıslandı apartmanda gerildi biraz suratı asıldı ne oldu neden suratın asık dedim bişey yok dedi benim de tabi suratım asıldı hemen bu da yanağımı sıktı canım bişey yok dedi ama bunu biraz sinirli yaptı Allaaah ben evde konuşmadım sen niye böyle yaptın eskisi gibi kavga mı edecektik yoksa bana bişey mi yapmak istedin. (eskiden biz kavga edip birbirimize girmiştik de ) o da hayır aptal mıyım ben bi daha asla öyle kavgalar olmaz dedi ama işte artık azıcık bile kötü bişey olsun istemiyorum
Bebişi sorarsanız cumartesi gittik kontrole 30.haftamız kızımız bize hiç yüzünü dönmedi yandan görebildik. kafası hala büyük mü dedim doktor evet dedi muayene sırasında çok şaşırdım çünkü hep karnımın altında gezdiriyordu o aleti bu sefer yukarı çıkardı sağ gogsumun altına tuttu ve kafası ordaydı sonra aşağı doğru indi sırtı poposu ve karnımın altında ise ayakları vardı. Sağ tarafı tamamen kaplamış. ne kadar büyümüş çok şaşırdım. zaten gogsumun altında hep baskı hissediyordum meğer kafasıymış kafa acıtır diyor doktor. durumu iyi dedi bu kadar başka da bişey demedi. raporu konuştum okulun kapanmasına 2 hafta var 5+5 rapor verecek. okul kapandığında da 32 haftalık hamile 37 ye kadar çalışır raporu verecekmiş tatildeki 2 hafta yanmasın diye. sonra okul açılınca da tekrar yazı yazacakmış ve doğum iznine ayrılacağım. farketmez diyor ayarlarız diyor. ama ben hala şunu anlamış değilim doğum izni öncesi ve sonrası ayrı ayrı mı yani doğum erken olunca öncesinden kalan hafta yanıyor da sonrası mı başlıyor.
mesela 8+8 diyelim. ben 32de ayrıldım ilk 8 için. sonra 38de doğum oldu. 8in 6sını kullanmış 2si yanmış mı oluyor. doğum olunca 8 haftam mı başlıyor yoksa 10 haftam mı ?
Kızlar kusura bakmayın biraz uzun oldu. bu arada bebiş 1490 gram olmuş nasıl iyi mi ?
Günaydın herkese. Bebişlerinizle ve sevdiklerinizle birlikte mutlu haftalar diliyorum herkese...Benim kız çok canımı yakıyor sizinkiler de öyle mi?Doğduktan sonra napacağız bu yaramzlarla bilmem
günaydın hanımlarrr :) herşey yolundadr umarım dünden beri prensesim daha az hareket ediyor biraz endişelenmeye başladm. Öğlene kadar böyle devam ederse evimin yakınında bi hastane var oraya gideyim diyorum. Gülmezler dimi bana az hareket ediyor diye gidince :)
lolo : canım cok sağol yaaa ne güzel şeyler söylüyorsun ....... günaydın bu arada yarında bizim kontrolumuz varrr bakalım ne dıcek doktorumuzzzzz.....
Günaydın arkadaşlar
Cuma günü kontrolüm vardı sizlerle paylaşamadım.Hafta sonu gözlerim burnum yanıyordu halsizliğim de vardı grip oluyorum diye öyle çok korktum ki yataktan çıkmadım.Gerçi değişen birşey olmadı yine iş yerindeyim hala gözlerim yanıyor burnum yanıyor.Allahım yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim hasta olursam kendime çok kızacağım
Herşeye rağmen haberler güzel.Oğlum 1395g olmuş ve dönmüş.Suyun gayet iyi dedi dönmesi de çok iyiymiş bu aydan sonra yeri daralacağından dönmesi zorlaşıyor muş yani tam zamanında dönmüş bizimki:)Öne büyüt artık şu karnını diye dalga geçti ama ultrason haftası, kilosu, boyunun SAT ıma tam uyduğunu görünce doktorum bile şaşırdı. Doğumu sordum boyun kısa olduğu için normal doğum zor dedi ama sen istiyorsan son ay muayeneye başlayacak mış.kafa çevresi ve çatı açılmalarıma göre karar vereceğiz dedi.Ben sanılardan kendimi kaybederim kontrolü yitiririm diye korktuğumu da söyledim.OOOO dedi epidural yaparız hiç korkma ağrıların %20 sini hissediyormuşsun.tamamen yok etmiyorlarmış yoksa doğuramazsın dedi.Bir umut da olsa normal olabilmesi mutlu etti.
amin amiiin canım...
karında sertleşmeye dikkat demişssin. benim genelde oluyor ama ne anlamada dedin :26:
yemek yediğimde yada bazen ağrım olunca semsert oluyor karnım çok geriliyor napmalıyım ki :18:
kızlar yaaa size bişi sorcam bebişiniz kıpırdadıkça vajinanızda rahim ağzında sanki kap atıyomuş ve inceden inceden iğne batırıyolarmış gibi bi sızı oluyomu bende oluyo da:18:
kızlar yaaa size bişi sorcam bebişiniz kıpırdadıkça vajinanızda rahim ağzında sanki kap atıyomuş ve inceden inceden iğne batırıyolarmış gibi bi sızı oluyomu bende oluyo da:18:
kız artık bırak eşinle uğraşmayı anlıyorum hepimiz bunalımdayız ama eşlerede sarmamak lazım
maşşallah bebişin kilosuda iyiymiş
zaman ilerledikçe yukarı çıkıyo yaramazlar
benimkide öyle şu son günlerde midemin etrafında ve karnımın yanlarında dolaşıyo artık neresi dolaşıyo bilemiyorum bazen çok canımı yakıyo