sağol canım, uzuun uzuun havalandırıyoruz bitene kadar da devam edicez, bu kokunun içinde bebeğimi düşünemiyorum, daha koku çıkıcak ki kapitoneleri dikilip yerleşicek, eşyaları yıkanıcak yerleşicek, biz daha hiçbişeyi yıkamadık herkesin yıkayıp yerleştirdiğini okudukça geç mi kalıyorum diyorum zaten......
yavaş yavaş başla canım bence ütüleyip yerleştirmesen bile yıka yıka koy bir kenara birde doğum çantasına koyacaklarını hemen yıkakı acil bişi olsa ütüleyip hemen yerleştirirsin çantaya. ben çocuğun kıyafetlerini geceliklerimi yıkadım ütüledim çamaşırlarım ütülenecek eksiklerim var onlarıda alıp tektük yıkarım. insan hazırlıklara başlayınca eksikleri daha iyi görebiliyor
bebek odası hazırlayan bayanlar oda resimlerini yatığınız hazırlıkları doğum çantalarına neler koydunuz paylaşırsanız sevinirim:)
bebek odası hazırlayan bayanlar oda resimlerini yatığınız hazırlıkları doğum çantalarına neler koydunuz paylaşırsanız sevinirim:)
Kızlar öncelikle herkese selam.Burayı ara ara takip ediyodum ama son zamanlarda iyice bakmaya başladım.aynı şeyleri yaşadığımızı görünce rahatlıyorum.Aynı sorunlr bendede var.Dayanılmaz bel ve sırt ağrısı.uykusuz geceler..Hareketleri biraz azalsın kafaya takmalar falan.. Ama beni bunlar değilde vajinal mantar zorluyo.yoğun bi şekilde geçiriyorum ve dr.doğumdan sonra anca geçebileceğini söylüyo.psikolojim bzuldu iice.Tek derdim bu sorun oldu.Hamileliğimin tadını çıkaramıyorum bu yüzden.Bebeğime zarar vermekten çok korkuyorum.Enfeksiyon kapmadan hayırlısıyla bi doğursam.Zaman geçmek bilmiyo.Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun.
nst ücretlimiy miş???? aa bılmıyodumpekı nekadar
Kızlar öncelikle herkese selam.Burayı ara ara takip ediyodum ama son zamanlarda iyice bakmaya başladım.aynı şeyleri yaşadığımızı görünce rahatlıyorum.Aynı sorunlr bendede var.Dayanılmaz bel ve sırt ağrısı.uykusuz geceler..Hareketleri biraz azalsın kafaya takmalar falan.. Ama beni bunlar değilde vajinal mantar zorluyo.yoğun bi şekilde geçiriyorum ve dr.doğumdan sonra anca geçebileceğini söylüyo.psikolojim bzuldu iice.Tek derdim bu sorun oldu.Hamileliğimin tadını çıkaramıyorum bu yüzden.Bebeğime zarar vermekten çok korkuyorum.Enfeksiyon kapmadan hayırlısıyla bi doğursam.Zaman geçmek bilmiyo.Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun.
günaydın kızlarrr =) nasılsınızz ? ben yeni uyandım ... kahvaltı yapacağız.sizler yaptınız mı ? bebeğim çok hareket ediyor diyordum ya!!! 2 gündür tek tük hareket ediyor korkmaya başladım kızlar sizde durumlar nasıl 2 gece hiç hareket etmedi tekme falan yoktu deliksiz uyudum....aman hareket etsinde uyumuyayım ne olacak .....
maşaallah pek hamarat ve hızlısın.doğuma hazırım diyorsun.o güç enerji banada gelse keşkeben ekstradan bebek odası yapmadım. 3 yaşındaki kızımın beşiğini dolabını ve şifonyerini kullanacak ve aynı odayı paylaşacaklar. Kıyafetler bile ilk kızımdan . Ekstra olarak ipeğime çıtçıtlı battaniye ince battaniye bir tane hastane çıkışı sebamed şampuan banyo köpüğü bebek kremi küçük cam biberon ( küçük tercih ettim çünkü ilk kzıımdaki gibi sürekli emzirmeyi düşünüyorum) mama kaşığı (biberona emzikle değil kaşıkla vermeyi düşünüyorum mamayı )aldım. Ilk kızımdan hiç açılmamış emziği var birtanede biberon ucu ve emzik kutusu var .biberon temizleyici, tırnak makası, seti kulak pamuğu . Molfix yenidoğan 2 paket ,3lü paket uni baby yenidoğan aldım. çantaya koyacaklarım ise hazırladıklarım kendim için 3 tane gecelik 1 sabahlık 1 pijama takım 1 terlik 10 adet külot 4 adet emzirme sütyeni havlu bebeğimede yine kalın ve ince battaniye 3 adet zıbın takım 2adet tulum 5 adet çıtçıt bady 3 adet şapka 2 adet eldiven . Eksiklerim lausa tacı, atlet ,çorap , mama , süt çoğaltıcı çay alacam hurma zemzem suyu bulmam lazım hacca giden birinden yanıma kuru incir badem falan koycam süt çoğaltsın diye, makyaj malzemesi, kağıt havlu koyacağım. Ayrıtten evde eksiğim oda termometrem bebek pamuğum bebek için mevlüt kıyafetimi bunları alacam. Mevlüt için 85 adet mıknatıslı bebek lavantası yaptım sepetimi aldım bebek kapı süsümü yaptım lausa bardakları için süslerimi yaptım .bunların hepsinin resmini koyacağım. Valla aklıma gelmeyen çok şey vardırda bukadar geliyor aklıma..
Benim daha ziyade evimin eksiği varHalı almam lazım banyo dolabımı değiştirmem lazım güneşliklerimi stor yapmam lazım. Halılarımıda mevlüde yakın yıkamaya vereceğim.
Kızlaaaarrrrr Oğluşuma bebek arabası aldık. Yani aldı babası
Tek eksiğimizi tamamladık desem de inanmayın
Daha bi tek hastane çıkışı var
Maxicosi quinny 3 buzz almış.. Renk siyah gelecek nesilleri düşünerekten mavi almamışşş
Borcu olan bir arkadaşı vardı ya onunla gidip almışlar.
Görümcem dedi ki almasaydınız biriLeri hediye getirirdi dedi. Acaba o mu alacaktı kiiiiiii?????
haberler cok guzel masallah... igne olayi benimde 32 de belli olacakkk..bitsin istiyorum ya...
34 de istedigin gibi hareket...wooovvv bu cumleyi duymak icin neler vermezdim
biz 3 ankarali ben sen papatya ücümüzde yata yata buyuduk iyi mi :-D:-D annişler sagolsun..
Evet işte öyle oluyo. İşim bitti der gibi oluyo
Doktor değişikliği akıl karıştırma faslı ama. Şimdiden sonra nst ler için de extra ücret başlayacak dün öğrendim.
Bi yandan da ayıp mı ki diyorum ama...
Hiç de bırakasım da yok . . .
Maxicosi quinny 3 buzz almış.. Renk siyah gelecek nesilleri düşünerekten mavi almamışşş
Görümcem dedi ki almasaydınız biriLeri hediye getirirdi dedi. Acaba o mu alacaktı kiiiiiii?????
cesaret edemedın demekkıKendi muayene hanesinde kendi çekiyor nst yi kadın dur durak bilmeden çalışıyor. Ben de dün duydum ama sormadım ne kadar diye. Cesaret edemedim sormayahastane ücret almıyor olabilir.
Hoşgeldin canıımmmm...
Şikayetler ortakkkk
Mantar problemini doktorun takip ediyorsa içini rahat tut
Ve edlin gibi booollllll su iç
dün bebek odamız geldi, tahmin edemeyeceğiniz kadar ağır bi koku var bütün evi kaplıyo, gece cam açık yattık hala koku evde, sanırım boyanır boyanmaz hiç havalandırmadan getirdiler, zaten fuar öncesi çok yoğun olduklarını söylüyolardı... neyse biz bu kokuyu nasıl çıkarırız bilen var mı, çok acil paylaşırsanız sevinirim, sizden cvp gelmezse bugün sirkeli suyla silmeyi deniycez... daha önce başka bi mobilyacı bize boyanın zararlı etkisini azaltmak ve kokusunu almak için bunu tavsiye etmişti...
cuma günü doktoruma sordum, iğneye devam mı diye
devam dedi
niyeki acaba?
valla üçümüz bostan misali
aaaaaaa paralı mı ? ilginç
güvendiğin başka bir doktor varsa neden olmasın
3000-4000 doğum için çok para yaaaaaaaa
benim doktorum da prof ve doğum sadece 500 lira
güle güle kullansın tosun paşaaaa
güle güle kullanın canım, bence çok güzel bi araba, alacağınızı bi şekilde tahsil etmiş olmanız da iyi olmuş...
görümceni de pek samimi bulmadım açıkçası :) ne yani beki birileri getirir diye hiçbişey almayalım o zaman... almaya niyetini olan şunu biz alıcaz der, kaçıncı ayımıza gelmişiz alışverişlerin yapıldığını bilmiyolar mı... keşke sorsaydın 'kim getirir ki bebek arabasını zaten getiricek olan söylerdi biz alıcaz diye' deseydin... samimiyse de çok üzülmesin bak daha çoook eksiğiniz varmış onları alsınlar ...
cesaret edemedın demekkıay çok merak ettım ögrenırsen bı yazıver cnm..
araba cok pahalı bıseyy ya kım alırkı okadar para verıpen pahalı besşik gelir onuda anneanne yada babaanne alır yanı en azından bızde öyle DDDDD
Canım bizim hepsi maxicosi değil yalnız. Sadece puset maxicosi. Maxicosi nin arabası cok büyük gelmiş babamıza. Onu alsak bi de onu koymak için bi tane de otopark bulmamız gerek diye dalga geçti. Arabası quinny buzz 3. Hepsi toplam 1350 liracnm bzde maxicosi travel system aldik. ne kadar o marka turkiyede?
kizlar emzirme sutyeni alaniniz var mi? nasil secicem hangisi kullanisli olur bilemedim ben. bazisi tam aciliyor askidan bazisinda gogus ucu aciliyor. bir de ucu belli olmasin diye destekli bisey mi olmali ki?
Bi önceki doktoruma gidemem o kadar bıraktım. O hastanede erkek Prof var ama erkek istemediğim için ameliyatımı da ona yaptırmadım.
Şimdi de tırsıyorummmm değiştirmeye
Senin ikiz diyedir tatlım
Doğumuma da 21 Mart dedi ... Diğer doktorum 16 Mart dediydi... Aşağıdaki tarihimle de uyuşmuyor..
Ay alıyorlar onlar kııııı... Hiç Bebek arabası muhabbeti geçmedi.daha doğduktan sonra alınır bi şi yaaa...
Öğrenince yazarım tatlım fiyatı
Ya pahalı gibi ama hem travel sistem, aşağı yukarı diğerleri ile aynıya gelecek. Bi de arkadan gelecek nesilleri de düşünürsek oratalama bi şi olmuş oluyo.
Ablam diyo ki üstüne 200 daha koyup bi dene serçe alsaydınız diyo dalga gecmek için..
Beşikimiz ablamınkini alacağız ilk 4 ay için falan
Bizde de kız tarafı alır ama tabi hiç istemedik annemden. Alırsa da aldırmayız galiba
ha sen benı yanlıs anladın...anne baba olarak arkasını dusunerek bız alırız da baskası hedıye olarak 1bın kusur verıp almaz demek ıstedımbesıgımızıde arkadasımız alacak sagolsun... ama arabayı cok begendım baktım hemen güle güle saglıcakla kullanın