2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

daha sık gir baharcım
özletme kendini, güzel haberlerini bekliyoruz

selam kızlarrrrrrrrr
yorgunluktan ölüyorummm
sıkıntılı bir hamilelik yaşadığım için biliyorsunuz annemde kalıyordum
doktorum 3 hafta sonrasına hazırlan diyince
epeydir kapalı olan evimizi temizlemeye karar verdik
bugün temizlik yapıldı
ben hiçbir şey yapmama rağmen çok yoruldum
misafir yatak odam vardı
orada düzenleme yapıldı, kitaplıkların yerleri değişti
ikizlerin birbirlerini uyandırma ihtimallerini dikkate alarak
onlara iki uygun ayrı oda hazırladık
beşiklerin yanına eşim ve kendim için yatak düzenlemeleri yaptık
artık kim nerede yatar bilemiyorum
ya da nerede yatar nerede kalkarız allah bilir
şifonyerleri kurduk
yarın da yardımcı ablamız gelecek
kapı, pencere, halı ve koltuk silinecek
perdeler yıkanacak
banyo ve tuvaletler temizlenecek
yani yine çok iş var anlayacağınız
iki kişiyiz, düşündüm 1 ay sonra allahım nasip ederse 4 kişilik bir aile olacağız
inşallahhh

yoğurt yiyip, sütümü içip birazadan yatacağım
öpüyorum sizleriiiiii

32 haftalık olucaktı :))

Hadi bakalım gözün Aydın
Doğumdan sonra kızın gelişimi oğlanı geçer sanırım
Çünkü küçük doğan ikiZlerin gelişimi hızlı oluyorlar

canım hosgeldınızzzz ıyısınız masallh bak ne güzel yavruların buyumus ben hep boyunu sormayı unutuyorummmm yaaaa umnarım 36 yı 40 gorrursun canım

Ben de unutuyorum bu boy olayınıııı :44:

Ben yaşıyorum gün içinde ara ara oluyo. Sanki dünyanın işini yapmışım gibi. Uykusuz kalmışım gibi oluyoo ...

Canımmmmm
İnşallah bu sefer öğrenirsin cinsiyetiniiiiii

Tosun paşaya maaşallahhhh
Hadi bakalım gözümüzü 34 e diktikkkk

Ne kadar çok su içiyorsunnnnnn... Ben iki litre içince seviniyorummmm

Ohhhhhhhh
Yaşasın ev hatunluğuuuuuu
Darısı diğer çalışanların başınaaaaaa

Bu konu bayağı bi konuşulmuştu canım burada. Sonuç: tamamen bebeğe göre şekillenen bir şey. Emzik alır mı almaz mı alırsa hangisini alır vs...

ooo masallah son rötüsler yapiliyo yani..bende anneme bi eve ugrasak diyorum daha erken diyo sanirsam benim 38e kadar gidecegimi dusunuyo :-D

SKRN cım gecmıs olsun cnm..rabbım beterınden korusun...

cemrecımmm persembe yada cuma kontrolün vardı yanlışmı hatırlıyorumm:44: senin tosun paşa ne alemde

Canımmmm
Unutmamışsın biziiiii dertdaşımmm
Perşembe cumaya alacaktık randevu yokmuş. Bugün gidebildik çok şükür.

Paşam artık tosun değilmiş
Normale dönmüş 1800 gr olmuş ama gelişimi hala 3 hafta önde adet tarihini yanlış mı hatırlıyorsun dedi ama öyle bir ihtimal yok. Çünkü ameliyat sonrası iki ay gebelik yasaktı...
Sıvı normal. Açıklık normalmiş.
Proluton u 15 te bir e indirdi. 34. Hafta dan sonra bırakacakmışız. Son iki iğne yaniiiii
Yüzünü gördükkkk dudakları büyük olacak sanırım benim gibiiiiii
Fotomuzu da aldık
Videomuzu da çektik paşamın

34. Haftadan sonra istediğini yapabilirsin dedi. İstersen takla at dediiiii

Papatya çım tatlı heyecanlaaarrr
Ne güzellllllll

Allah kolaylık versin. İki ayrı oda zor olmadı mı nasıl ayarladınız bebisler içinin...

Edlin cim
İnşallah çıkartırsın 38 iiiii

Bu arada doktor istersen takla at dedi diye seviniyorum ama sanki benim mecalim var

Azıcık yürüyünce bile yoruluyorum. Sürekli evde durmaktan kaslar kemikler gevşedi iyice

maşallah size herşeyin yolunda olması çok güzel...vakit daraldıkça endişeler artıyor çünkü.
erken doğma riskine karşı kiloları yerinde olsun istiyoruz bebeklerimizin haklı olarak :)))
benimde 10 gün kadar kadar önde gidiyordu bebeğim
merak ediyorum bende kaç gr olmuş... 5 gün var benim kontrolümede sabırsızlanıyorum.. :)

ooo masallah son rötüsler yapiliyo yani..bende anneme bi eve ugrasak diyorum daha erken diyo sanirsam benim 38e kadar gidecegimi dusunuyo :-D

gidersin tabiiiiiii
neden gidemeyesinnn
inşallah gideceksin canım

aşkolsun canım ben de unutmadım seni
sşin olmadığı için gitmek istememiştin
eşin de kayınpederin rahatsızlandığı için memleketteydi
nasıl ama öğretmenim?
dersime çalışmış mıyım?

maşallah mesut'una senin

Papatya çım tatlı heyecanlaaarrr
Ne güzellllllll

Allah kolaylık versin. İki ayrı oda zor olmadı mı nasıl ayarladınız bebisler içinin.

zor oldu ama napalım canım mecburen yaptık
güzel oldu içime sindi
öyle süslü püslü olmadı ama kullanışlı oldu
iki ayrı odada çift kişilik bazaların yanına birer park yatak ve şifonyer koyduk

Bu arada doktor istersen takla at dedi diye seviniyorum ama sanki benim mecalim var

Azıcık yürüyünce bile yoruluyorum. Sürekli evde durmaktan kaslar kemikler gevşedi iyice

aynı durumdayım canım

haberler cok guzel masallah... igne olayi benimde 32 de belli olacakkk..bitsin istiyorum ya...

34 de istedigin gibi hareket...wooovvv bu cumleyi duymak icin neler vermezdim

biz 3 ankarali ben sen papatya ücümüzde yata yata buyuduk iyi mi :-D:-D annişler sagolsun..

günaydın kızlarrr =) nasılsınızz ? ben yeni uyandım ... kahvaltı yapacağız.sizler yaptınız mı ? bebeğim çok hareket ediyor diyordum ya!!! 2 gündür tek tük hareket ediyor korkmaya başladım kızlar sizde durumlar nasıl 2 gece hiç hareket etmedi tekme falan yoktu deliksiz uyudum....aman hareket etsinde uyumuyayım ne olacak .....

canım bu donemde böyle oluyormus bende cok korkmustumD: tabı özel bir durumun yoksa bendede 3 haftadır durum bole dınlemeden anlamıom hareket ettıgını buyudugu ıcın yerı daralıyormus ve ole donme gıbı hareketler ırkılmeler felan oluo nadıren tekme gıbı hıssdıyorum yanı normalmışş....

sağol cnm cevap verdiğin için ... ister istemez tedirgin oluyor insan..

Merhaba canım bende öğretmenim ve seninle aynı zamanda ayrılacağım ama tatile gelen kısmın kabul edilmeme durumu var (

nasıl yani ? 15 tatil 2 haftası mı kabul edilmiyormuş ?

Canım her meb kafasına göre yapiyor. çalıştığım okulda müdür yardımcisini. Eşinin kabul etmemişler. dogumu 8 martmis 1.5 sene önce. Belki diyorum 2. Dönem hiç çalışmadı. Hem benim 2 martta sezeryan olacak kullanamadigim 10 günü ekleteceğim esas doğum tarihi 12 mart çünkü . Bu tatili ekleme mebin insiyatifinde çünkü bazı mebler ekliyor

Son düzenleme:

Ayyyyhhhhh
Canım benimmmm
Teşekkür ederizzzzzzz
İnceliğiniz içinnnnnnnn

Bebek odasına gelince de... İlk zamanlar kullanışlılık önemli. Bebişler biraz büyüyünce istediğin gibi yaptırırsın sen deee
Halihazırda bazanızın olması da iyi olmuş

Evet anneler sağolsun yaaaa
Nasıl ödenir hakları..

Yata yata karpuz değil prens ve prensesler büyüttük biz deeeee

Riski atlatıyoruz ya aydan hoca yı bıraksam mı ki diyorummmm

Artık hareketten daha çok itmeyi tercih ediyorlar sanırım
Ayağını ya daaa kafasını bi de bir yere direyip orayı bi gerdiriyor benim paşa

Son düzenleme:

ilçe mem.lerin insiyatifinde olmaması lazım canım.yönetmelikte belirtiyor doğum önce kullanılmayan izinler sonrasına aktarılır.benim çalışabilir raporum 28 ocakta yazılacak yani sömestr tatilinin başladığı gün.2. dönem iyi olursam 1 marta kadar devam etmeyi düşünüyorum.
arkaşadaşım da sömestr ekletebilmek için şu an devam ediyor.
eğer kabul etmezlerse yazılı başvurun ve mutlaka yazılı cevabını alıp il mem.e yazarsınız.
bebişlerimiz ve bizim için 1 gün izin bile çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…