hımm.. bende de ıslaklık oluyo hatta uzun zamandır ama hıc sormamıstım ya umursamamıstım yanıpazartesı kontrolum var bı sorayım barı..
ıslaklık ve akıntı baştan beri bende de var ama normal boyutta, eskiden de olurdu o yüzden önemsemedim umarım bi sorun olmaz, bol bol su içiyorum ilaç kullanmaya da çok korkarım...
bendede normalde akıntı vardı. zaman zaman benimde ıslanıyor bende sormadım hiç.
herkese selam.... cuma gunu ıtıbarıyle bnde son iş günümü yasamıs oldum artık evdeyım... onumuzdekı haftadan ıtıbaren oglumun odasının duzenlenmesı kıyafetlerının yıkanması utulenmesıyle ılgılenıcem... artık cok zor gelmeye baslamıstı ıse gıtmek gercekten yasasınnn ev kadınlığı
bende ilk kez kullancam eminim zorlanırım daha önce bende hiç kullanmadım akşam yazıyo üstünde test yapmayınca içim rahat etmemişdi başlamamıştım dün sende test yapmadı deyinde rahatladım bak şimdi akşam kullanıyım barik
herkese günaydın.bugun psikolojik olarakta bedensel olarakta çok yorgunum.inş hızlı geçen bir gün olur.dün işten eve gittiğimde kayınpederimin hastanede olduğunu,araba çarptığını ve ayağının kırıldığını duydum.o an okadar kötü oldum ki anlatamam.şükürler olsun ki ayak kırığı ve bi kaç sıyrıklarla atlatmış.yataktada olsa varlığı yeter.allah onları başımızdan eksik etmesinnnn.AMİN
canlar hastaneden geldimmmm
kuzularımı gördüm ama hiç net değildi
kocaman ekran olsa bile yavruların kolları bacakları birbirine girmiş
hiçbir şey anlamadım
kızım 38 cm ve 1285 gr
oğlum 39 cm ve 1340 gr
suları iyi, rahim ağzı iyi
çok şükür rabbime
veeeeeeee
doktorum her şey iyi ama 3 hafta sonra her şeye hazırlıklı ol dedi
36 yı da görebiliriz ama 33 den sonra her şey olabilir dedi
bizden haberler böyle canlarrrr