2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
bendede normalde akıntı vardı. zaman zaman benimde ıslanıyor bende sormadım hiç.

slm kızlar ben de artık çalışmayı bıraktım, bu halle okula gitmek heleki okul 40 km uzaklıktaysa katlanılmaz oluyor. yatış başladı, yaşasın çalışmamak. büyük oğluşumu anasınıfından aldım, benimle kalacak. bebişimizi beliyoruz.

hımm.. bende de ıslaklık oluyo hatta uzun zamandır ama hıc sormamıstım ya umursamamıstım yanı pazartesı kontrolum var bı sorayım barı..

ıslaklık ve akıntı baştan beri bende de var ama normal boyutta, eskiden de olurdu o yüzden önemsemedim umarım bi sorun olmaz, bol bol su içiyorum ilaç kullanmaya da çok korkarım...

ıslaklık ve akıntı baştan beri bende de var ama normal boyutta, eskiden de olurdu o yüzden önemsemedim umarım bi sorun olmaz, bol bol su içiyorum ilaç kullanmaya da çok korkarım...

bu ıslaklık akıntının dısında bısey ya ayırt edebılıyorum..hatta kuruyunca leke bıle bırakmıyor:44:bende gunde 3.5 litre su içiyorum..ilactan nefret edıyorummmm zaten yeterı kadar kullanıyorum..ama antıbıyotık olmadıgı mudettce fıtıl fılan kullanırım..enfeksıyon en buyuk korkum..

akıntı ıcın kultur vermıstım üreme cıkmadı..ama suyu bı sormak lazım..pazartesı sorayım doktorun cvbını paylasırım..

herkese selam.... cuma gunu ıtıbarıyle bnde son iş günümü yasamıs oldum artık evdeyım... onumuzdekı haftadan ıtıbaren oglumun odasının duzenlenmesı kıyafetlerının yıkanması utulenmesıyle ılgılenıcem... artık cok zor gelmeye baslamıstı ıse gıtmek gercekten yasasınnn ev kadınlığı

Ben de senin gibi dogum iznine ayrildim. Zor oluyordu arabayla kis gunu gidip gelmek.

37. haftaya kadar çalışmaya kimsenin niyeti yok mu?
izin uzamayacak gibi subat tatiline guvenip bu hafta calısabilir raporu alıcam. son hafta giderim ama subat tatilinden sonrası icin endiseliyim.
cıkarmasınlar yasayı, okulda doğum yaparsam artık Allah'a havale edicem onları(((

oh ne güzel izinleri almışsınız kızlar bende en son temizlik yaptırıcam ve halıları yıkatacağım şubat başı gibi.sonrada bebişimin yatağını kurucam.birde çamaşır makinesi almayı düşünüyorum bebek programlı.fakirdende çamaşır kurutma aleti siparişi vermiştim ama ne arayan var ne soran gelmedi henüz:O bu arada bu ürünü alıp kullanan varmı makine değil askılı kurutma cihazı ??? birde kafamda şu var göğüs pompası almalımıyım baktım fiyatları yüksek bayağı gerekirse alırımdiyorum belki hastanede pompada bulunur ne diyorsunuz kızlar

izne ayrilanlar yeni hayatınız hayırlı uğurlu olsun inşallah:) yyaşasın ev hanımlği :):)

Iyi akşamlar kızlar evde yatma işlemi tam gaz devam ediyor sizleri özlüyorum yeni arkadaşlar da var galiba internete giremiyorum diye bazen kuduruyorum evde ama yapıcak birşey yok telefondan idare edicez birde bilgisayar alamam bebeğe alacak o kadar çok eşyam var ki say say bitmez neyse kızlar inşallah hepiniz iyisinizdir öpüyorum sizleri

ilk kullandığımda tereddüt ettim fakat enfeksiyon varlığı daha kötü olacağı için kullandım.zararı olsa niye versin dedim . kullanalı 3 hafta oldu . ıslaklık ara sıra yine oluyor .gebelik önceside zaten akıntısı olan biriydim.

iyi akşamlarr kızlar.
bakıyorumda çalışan arkadaşlar izne ayrılmaya başlıyor,yavaş yavaş hazırlıklar tamamlanıyor..
artık herkez 30 haftayı tamamladı sanırımm..az mı kaldı ne :18: :18:
içim pır pır ediyor doğumu düşündükçe.. :)))

eternet3 göğüs pompası konusunda bende kararsızım.alsam mı almasam mı bilemedim.
bazı doğum yapan arkadaşlarım hiç gerek duymadı pompaya..sanırım doğumdan sonra ihtiyaç olursa alıcam bende :44:

doğum iznine ayrılanlar hu huuuu =) kıskandım sizleriii =))))) ne güzel yaaaa =))) ben bırakamıyorummm kuzucukları =) karnelerini dağıtacağım ve 2. dönem 1hafta gideceğim..sırf 15 tatilde 2 hafta boşuna gitmesin diye...en azından tatil uzamazsa seminere kadar idare ederim =)
kızlar bebişime 2 tane daha nevresim takımı aldım 1 tane de beyaz battaniye aldım.. dolabına kıyafetlerini asmak için şirin askılıklar aldım... 2 tane beyaz fotoğraf çerçevesi aldım. ve abajuruna yakın lamba aldım beyaz ... off mobilyalar biran önce gelse dolabını düzeltmek istiyrm =)
kızlar bu gün arkadaşın bebeğini görmeye gittim çok güzeldi 3.600 gr maşallah kocamandı =) düşünsenize o büyüklükte olup hala karnımızda olduğunu =)) 4 kg doğuranları diyrm mucize bu ya karnımızda kocaman bir canlı var =))))

çok geçmiş olsun SKRN82..inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur..

senin adına çok sevindim papatya50
inşallah 2 - 2,5 kiloyu geçer doğana kadar bebeklerin.sağlıklı bir şekilde kavuşursun sende ikizlerine.. :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben 30 haftalık hamileyim ve artık yavaş yavaş eksiklerimizi tamamlamaya başladık.Emzik ve biberon konusunda tereddütlerim var. silikon emzik mi almalıyız yoksa kauçuk mu?bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.

Canlarım iyi geceler..saglık bakanımızın acıklaması ne hostu dımı.adamın yanlıs hatırlamıyosam epeyce cocugu var.tabi eşi calısmıyodur.bakan karısı kolay mı neyse yorum yaptıkca gerılıyorum.kızlar 33+0 oldum bugun.dundn berı cok afedersnz ama akıntımın rengı beyaz renkten koyuya donmeye basladı.yavastan dogum belırtlerı baslıyo mu ne opuyorum hepnzı.allah rahatlık versın.

merhaba arkadaşlar bende 3 haftalık hamileyim pazartesi iznimi uzatıcam bakalım nekadar çalışabilcem. düşününcede çok az kaldı alışveriş bitmek üzere allah hepimize hayırlı doğum nasip etsin. bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…