2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Iyi akşamlar kızlar :-) evde yatma işlemi tam gaz devam ediyor sizleri özlüyorum yeni arkadaşlar da var galiba internete giremiyorum diye bazen kuduruyorum evde ama yapıcak birşey yok telefondan idare edicez birde bilgisayar alamam bebeğe alacak o kadar çok eşyam var ki say say bitmez neyse kızlar inşallah hepiniz iyisinizdir öpüyorum sizleri :-)

daha sık gir baharcım
özletme kendini, güzel haberlerini bekliyoruz
:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

selam kızlarrrrrrrrr
yorgunluktan ölüyorummm
sıkıntılı bir hamilelik yaşadığım için biliyorsunuz annemde kalıyordum
doktorum 3 hafta sonrasına hazırlan diyince
epeydir kapalı olan evimizi temizlemeye karar verdik
bugün temizlik yapıldı
ben hiçbir şey yapmama rağmen çok yoruldum
misafir yatak odam vardı
orada düzenleme yapıldı, kitaplıkların yerleri değişti
ikizlerin birbirlerini uyandırma ihtimallerini dikkate alarak
onlara iki uygun ayrı oda hazırladık
beşiklerin yanına eşim ve kendim için yatak düzenlemeleri yaptık
artık kim nerede yatar bilemiyorum
ya da nerede yatar nerede kalkarız allah bilir
şifonyerleri kurduk
yarın da yardımcı ablamız gelecek
kapı, pencere, halı ve koltuk silinecek
perdeler yıkanacak
banyo ve tuvaletler temizlenecek
yani yine çok iş var anlayacağınız
iki kişiyiz, düşündüm 1 ay sonra allahım nasip ederse 4 kişilik bir aile olacağız
inşallahhh

yoğurt yiyip, sütümü içip birazadan yatacağım
öpüyorum sizleriiiiii
:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

merhaba arkadaşlar bende 3 haftalık hamileyim pazartesi iznimi uzatıcam bakalım nekadar çalışabilcem. düşününcede çok az kaldı alışveriş bitmek üzere allah hepimize hayırlı doğum nasip etsin. bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah arkadaşlar.

32 haftalık olucaktı :))

canlar hastaneden geldimmmm
kuzularımı gördüm ama hiç net değildi
kocaman ekran olsa bile yavruların kolları bacakları birbirine girmiş
hiçbir şey anlamadım

kızım 38 cm ve 1285 gr:nazar:
oğlum 39 cm ve 1340 gr:nazar:
suları iyi, rahim ağzı iyi
çok şükür rabbime:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

veeeeeeee
doktorum her şey iyi ama 3 hafta sonra her şeye hazırlıklı ol dedi
:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
36 yı da görebiliriz ama 33 den sonra her şey olabilir dedi
bizden haberler böyle canlarrrr

Hadi bakalım gözün Aydın:nazar::KK8::KK55::KK22:
Doğumdan sonra kızın gelişimi oğlanı geçer sanırım
Çünkü küçük doğan ikiZlerin gelişimi hızlı oluyorlar

canım hosgeldınızzzz ıyısınız masallh bak ne güzel yavruların buyumus :KK70::KK70: ben hep boyunu sormayı unutuyorummmm yaaaa umnarım 36 yı 40 gorrursun canım :nazar::nazar:

Ben de unutuyorum bu boy olayınıııı :44:

kizlar mrb. doktordan geldim bugun normal gidiyor hersey dedi. ama ben kac haftadir aniden halsizlesiyorum yerimden kalkamiyorum o anda. kollarim bacaklarim agriyor sanki tonlarca agirlik tasimisim gibi. her zmn olmuyor ama bir anda oluyor iste. doktor bi kac kan testi yapti ama normal dedi. aile hekimine yonlendirdi simdi. bu gibi seyler yasayan var mi aranizda?

Ben yaşıyorum gün içinde ara ara oluyo. Sanki dünyanın işini yapmışım gibi. Uykusuz kalmışım gibi oluyoo ...

evet canim o hiss hepimizi sarmis durumda.:26::26:eek:glen yemeginde ekmegimin ustunde 5 6 tane corekotu vardi.onlari koparip attim.esim diyor merak etme ondan bir sey olmaz.bende sen bilmiyorsunki o hissi.anlayamazssin.zavalli tamam canim bir sey demedim diyor:KK1::KK1:bazen gercekden abartigim oluyor.:KK30::KK30::KK30:ayin 18 gidicem.doktora insallah.bakalim ne diycek.bide benimkine bir kere kiz bir kere erkek dediler.insallah ogrenirim artik bu sefer.catliyorum artik merakdan.:KK30::KK30::KK30:

Canımmmmm
İnşallah bu sefer öğrenirsin cinsiyetiniiiiii:KK54:

Merhaba, dun doktor kontrolum vardi. Oglusumuzun bir bobregi hala buyuk. Doktor bobrek yetmezligi gibi bir sorun olmayacagini soyledi de biraz rahatladik. Mertim doktor amcasinin o kadar cabasina ragmen yuzunu donmedi. Bir ultrason resmi yok hala, esim de cok istedi gormeyi ama olmadi. Artik 1Subatta bir daha kontrol olacak o zaman yine izin alip İzmire gelecek. Tosunpasa hala ileride, kafasi ve gobegi iki hafta ileride genel olarak bir hafta ileride. Su seviyesi iyi dedi, acilma yokmus. Dun tekrar sordum doktora dogum nasil olacak diye sen de normal dogum yapamayiz dedi. Nihai hedefimiz 34.h yi tamamlamakti onu da atlatirsak kuveze gerek kalmayacak dedi. Bundan sonraki kontrollerde Nst'ye de girecekmisim.
Tosunpasa 2kg'i gecmis:nazar::nazar: benim bogaz agrim da biraz iyiye gidiyor, balli sut ve limonsuyuna yukleniyorum. Doktor pastil ve gripstop diye bir damla verdi, insallah toparlariz.

Tosun paşaya maaşallahhhh :nazar::nazar:
Hadi bakalım gözümüzü 34 e diktikkkk

bu ıslaklık akıntının dısında bısey ya ayırt edebılıyorum..hatta kuruyunca leke bıle bırakmıyor:44:bende gunde 3.5 litre su içiyorum..ilactan nefret edıyorummmm zaten yeterı kadar kullanıyorum..ama antıbıyotık olmadıgı mudettce fıtıl fılan kullanırım..enfeksıyon en buyuk korkum..

akıntı ıcın kultur vermıstım üreme cıkmadı..ama suyu bı sormak lazım..pazartesı sorayım doktorun cvbını paylasırım..

Ne kadar çok su içiyorsunnnnnn.:KK53:.. Ben iki litre içince seviniyorummmm

herkese selam.... cuma gunu ıtıbarıyle bnde son iş günümü yasamıs oldum artık evdeyım... onumuzdekı haftadan ıtıbaren oglumun odasının duzenlenmesı kıyafetlerının yıkanması utulenmesıyle ılgılenıcem... artık cok zor gelmeye baslamıstı ıse gıtmek gercekten yasasınnn ev kadınlığı:21::KK9::KK76::nazar:

Ohhhhhhhh :KK8:
Yaşasın ev hatunluğuuuuuu :KK8:
Darısı diğer çalışanların başınaaaaaa

Arkadaşlar ben 30 haftalık hamileyim ve artık yavaş yavaş eksiklerimizi tamamlamaya başladık.Emzik ve biberon konusunda tereddütlerim var. silikon emzik mi almalıyız yoksa kauçuk mu?bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.

Bu konu bayağı bi konuşulmuştu canım burada. Sonuç: tamamen bebeğe göre şekillenen bir şey. Emzik alır mı almaz mı alırsa hangisini alır vs...

selam kızlarrrrrrrrr
yorgunluktan ölüyorummm
sıkıntılı bir hamilelik yaşadığım için biliyorsunuz annemde kalıyordum
doktorum 3 hafta sonrasına hazırlan diyince
epeydir kapalı olan evimizi temizlemeye karar verdik
bugün temizlik yapıldı
ben hiçbir şey yapmama rağmen çok yoruldum
misafir yatak odam vardı
orada düzenleme yapıldı, kitaplıkların yerleri değişti
ikizlerin birbirlerini uyandırma ihtimallerini dikkate alarak
onlara iki uygun ayrı oda hazırladık
beşiklerin yanına eşim ve kendim için yatak düzenlemeleri yaptık
artık kim nerede yatar bilemiyorum
ya da nerede yatar nerede kalkarız allah bilir
şifonyerleri kurduk
yarın da yardımcı ablamız gelecek
kapı, pencere, halı ve koltuk silinecek
perdeler yıkanacak
banyo ve tuvaletler temizlenecek
yani yine çok iş var anlayacağınız
iki kişiyiz, düşündüm 1 ay sonra allahım nasip ederse 4 kişilik bir aile olacağız
inşallahhh

yoğurt yiyip, sütümü içip birazadan yatacağım
öpüyorum sizleriiiiii
:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:
ooo masallah son rötüsler yapiliyo yani..bende anneme bi eve ugrasak diyorum daha erken diyo :-) sanirsam benim 38e kadar gidecegimi dusunuyo :-D

SKRN cım gecmıs olsun cnm..rabbım beterınden korusun...

cemrecımmm persembe yada cuma kontrolün vardı yanlışmı hatırlıyorumm:44: senin tosun paşa ne alemde :emir_bebek::nazar:

Canımmmm :KK16::KK16:
Unutmamışsın biziiiii :KK54: dertdaşımmm
Perşembe cumaya alacaktık randevu yokmuş. Bugün gidebildik çok şükür.

Paşam artık tosun değilmiş :KK55:
Normale dönmüş 1800 gr olmuş ama gelişimi hala 3 hafta önde adet tarihini yanlış mı hatırlıyorsun dedi ama öyle bir ihtimal yok. Çünkü ameliyat sonrası iki ay gebelik yasaktı...
Sıvı normal. Açıklık normalmiş.
Proluton u 15 te bir e indirdi. 34. Hafta dan sonra bırakacakmışız. Son iki iğne yaniiiii :KK8:
Yüzünü gördükkkk dudakları büyük olacak sanırım benim gibiiiiii :KK9:
Fotomuzu da aldık
Videomuzu da çektik paşamın :KK55:

34. Haftadan sonra istediğini yapabilirsin dedi. İstersen takla at dediiiii :KK8:
:emir_bebek:

Papatya çım tatlı heyecanlaaarrr
Ne güzellllllll :KK16:

Allah kolaylık versin. İki ayrı oda zor olmadı mı nasıl ayarladınız bebisler içinin...

Edlin cim
İnşallah çıkartırsın 38 iiiii :KK34:

Bu arada doktor istersen takla at dedi diye seviniyorum ama sanki benim mecalim var
:KK50:

Azıcık yürüyünce bile yoruluyorum. Sürekli evde durmaktan kaslar kemikler gevşedi iyice

Normale dönmüş 1800 gr olmuş ama gelişimi hala 3 hafta önde adet tarihini yanlış mı hatırlıyorsun dedi ama öyle bir ihtimal yok. Çünkü ameliyat sonrası iki ay gebelik yasaktı...
Proluton u 15 te bir e indirdi. 34. Hafta dan sonra bırakacakmışız. Son iki iğne yaniiiii :KK8:
Fotomuzu da aldık

34. Haftadan sonra istediğini yapabilirsin dedi. İstersen takla at dediiiii :KK8:

maşallah size :nazar: herşeyin yolunda olması çok güzel...vakit daraldıkça endişeler artıyor çünkü.
erken doğma riskine karşı kiloları yerinde olsun istiyoruz bebeklerimizin haklı olarak :)))
benimde 10 gün kadar kadar önde gidiyordu bebeğim
merak ediyorum bende kaç gr olmuş... 5 gün var benim kontrolümede sabırsızlanıyorum.. :)

ooo masallah son rötüsler yapiliyo yani..bende anneme bi eve ugrasak diyorum daha erken diyo :-) sanirsam benim 38e kadar gidecegimi dusunuyo :-D

gidersin tabiiiiiii
neden gidemeyesinnn
inşallah gideceksin canım

Canımmmm :KK16::KK16:
Unutmamışsın biziiiii :KK54: dertdaşımmm
Perşembe cumaya alacaktık randevu yokmuş. Bugün gidebildik çok şükür.

Fotomuzu da aldık

aşkolsun canım ben de unutmadım seni
sşin olmadığı için gitmek istememiştin
eşin de kayınpederin rahatsızlandığı için memleketteydi
nasıl ama öğretmenim?
dersime çalışmış mıyım?
:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
maşallah mesut'una senin

Papatya çım tatlı heyecanlaaarrr
Ne güzellllllll :KK16:

Allah kolaylık versin. İki ayrı oda zor olmadı mı nasıl ayarladınız bebisler içinin.

zor oldu ama napalım canım mecburen yaptık
güzel oldu içime sindi
öyle süslü püslü olmadı ama kullanışlı oldu
iki ayrı odada çift kişilik bazaların yanına birer park yatak ve şifonyer koyduk

Bu arada doktor istersen takla at dedi diye seviniyorum ama sanki benim mecalim var
:KK50:

Azıcık yürüyünce bile yoruluyorum. Sürekli evde durmaktan kaslar kemikler gevşedi iyice

aynı durumdayım canım

haberler cok guzel masallah... igne olayi benimde 32 de belli olacakkk..bitsin istiyorum ya...

34 de istedigin gibi hareket...wooovvv bu cumleyi duymak icin neler vermezdim :-):-):-)

biz 3 ankarali ben sen papatya ücümüzde yata yata buyuduk iyi mi :-D:-D annişler sagolsun..

günaydın kızlarrr =) nasılsınızz ? ben yeni uyandım ... kahvaltı yapacağız.sizler yaptınız mı ? bebeğim çok hareket ediyor diyordum ya!!! 2 gündür tek tük hareket ediyor korkmaya başladım kızlar sizde durumlar nasıl 2 gece hiç hareket etmedi tekme falan yoktu deliksiz uyudum....aman hareket etsinde uyumuyayım ne olacak .....

günaydın kızlarrr =) nasılsınızz ? ben yeni uyandım ... kahvaltı yapacağız.sizler yaptınız mı ? bebeğim çok hareket ediyor diyordum ya!!! 2 gündür tek tük hareket ediyor korkmaya başladım kızlar sizde durumlar nasıl 2 gece hiç hareket etmedi tekme falan yoktu deliksiz uyudum....aman hareket etsinde uyumuyayım ne olacak .....

canım bu donemde böyle oluyormus bende cok korkmustumD: tabı özel bir durumun yoksa bendede 3 haftadır durum bole dınlemeden anlamıom hareket ettıgını buyudugu ıcın yerı daralıyormus ve ole donme gıbı hareketler ırkılmeler felan oluo nadıren tekme gıbı hıssdıyorum yanı normalmışş....

canım bu donemde böyle oluyormus bende cok korkmustumD: tabı özel bir durumun yoksa bendede 3 haftadır durum bole dınlemeden anlamıom hareket ettıgını buyudugu ıcın yerı daralıyormus ve ole donme gıbı hareketler ırkılmeler felan oluo nadıren tekme gıbı hıssdıyorum yanı normalmışş....

sağol cnm cevap verdiğin için ... ister istemez tedirgin oluyor insan..

doğum iznine ayrılanlar hu huuuu =) kıskandım sizleriii =))))) ne güzel yaaaa =))) ben bırakamıyorummm kuzucukları =) karnelerini dağıtacağım ve 2. dönem 1hafta gideceğim..sırf 15 tatilde 2 hafta boşuna gitmesin diye...en azından tatil uzamazsa seminere kadar idare ederim =)
kızlar bebişime 2 tane daha nevresim takımı aldım 1 tane de beyaz battaniye aldım.. dolabına kıyafetlerini asmak için şirin askılıklar aldım... 2 tane beyaz fotoğraf çerçevesi aldım. ve abajuruna yakın lamba aldım beyaz ... off mobilyalar biran önce gelse dolabını düzeltmek istiyrm =)
kızlar bu gün arkadaşın bebeğini görmeye gittim çok güzeldi 3.600 gr maşallah kocamandı =) düşünsenize o büyüklükte olup hala karnımızda olduğunu =)) 4 kg doğuranları diyrm mucize bu ya karnımızda kocaman bir canlı var =))))

Merhaba canım bende öğretmenim ve seninle aynı zamanda ayrılacağım ama tatile gelen kısmın kabul edilmeme durumu var :KK43:(

nasıl yani ? 15 tatil 2 haftası mı kabul edilmiyormuş ?

Canım her meb kafasına göre yapiyor. çalıştığım okulda müdür yardımcisini. Eşinin kabul etmemişler. dogumu 8 martmis 1.5 sene önce. Belki diyorum 2. Dönem hiç çalışmadı. Hem benim 2 martta sezeryan olacak kullanamadigim 10 günü ekleteceğim esas doğum tarihi 12 mart çünkü . Bu tatili ekleme mebin insiyatifinde çünkü bazı mebler ekliyor

Son düzenleme:
gidersin tabiiiiiii
neden gidemeyesinnn
inşallah gideceksin canım

aşkolsun canım ben de unutmadım seni
sşin olmadığı için gitmek istememiştin
eşin de kayınpederin rahatsızlandığı için memleketteydi
nasıl ama öğretmenim?
dersime çalışmış mıyım?
:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
maşallah mesut'una senin

zor oldu ama napalım canım mecburen yaptık
güzel oldu içime sindi
öyle süslü püslü olmadı ama kullanışlı oldu
iki ayrı odada çift kişilik bazaların yanına birer park yatak ve şifonyer koyduk

aynı durumdayım canım

Ayyyyhhhhh
Canım benimmmm:KK54:
Teşekkür ederizzzzzzz :KK54:
İnceliğiniz içinnnnnnnn:KK54:

Bebek odasına gelince de... İlk zamanlar kullanışlılık önemli. Bebişler biraz büyüyünce istediğin gibi yaptırırsın sen deee:KK34:
Halihazırda bazanızın olması da iyi olmuş

haberler cok guzel masallah... igne olayi benimde 32 de belli olacakkk..bitsin istiyorum ya...

34 de istedigin gibi hareket...wooovvv bu cumleyi duymak icin neler vermezdim :-):-):-)

biz 3 ankarali ben sen papatya ücümüzde yata yata buyuduk iyi mi :-D:-D annişler sagolsun..

Evet anneler sağolsun yaaaa
Nasıl ödenir hakları..

Yata yata karpuz değil prens ve prensesler büyüttük biz deeeee:KK8: :KK55::KK55:

Riski atlatıyoruz ya aydan hoca yı bıraksam mı ki diyorummmm :KK9:

Artık hareketten daha çok itmeyi tercih ediyorlar sanırım :KK9:
Ayağını ya daaa kafasını bi de bir yere direyip orayı bi gerdiriyor benim paşa :emir_bebek::KK55:

Son düzenleme:
Canım her meb kafasına göre yapiyor. çalıştığım okulda müdür yardımcisini. Eşinin kabul etmemişler. dogumu 8 martmis 1.5 sene önce. Belki diyorum 2. Dönem hiç çalışmadı. Hem benim 2 martta sezeryan olacak kullanamadigim 10 günü ekleteceğim esas doğum tarihi 12 mart çünkü . Bu tatili ekleme mebin insiyatifinde çünkü bazı mebler ekliyor

ilçe mem.lerin insiyatifinde olmaması lazım canım.yönetmelikte belirtiyor doğum önce kullanılmayan izinler sonrasına aktarılır.benim çalışabilir raporum 28 ocakta yazılacak yani sömestr tatilinin başladığı gün.2. dönem iyi olursam 1 marta kadar devam etmeyi düşünüyorum.
arkaşadaşım da sömestr ekletebilmek için şu an devam ediyor.
eğer kabul etmezlerse yazılı başvurun ve mutlaka yazılı cevabını alıp il mem.e yazarsınız.
bebişlerimiz ve bizim için 1 gün izin bile çok önemli.

X