2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
herkese kocaman günaydın :):) kimseler Yok burada uyanın Kahvaltınzı yapın benim Yiğenlerim aç kalmasın :)
papatya canım sen doktora gidecem dediğinde sanki benim kontrolümmus gibi heyecanlanyorum ikiz olduğu için sanırım. Çok sevindim iyi haberlerle gelmene. Inşallah 36yi bari görürsün canım.

herkese günaydın.bugun psikolojik olarakta bedensel olarakta çok yorgunum.inş hızlı geçen bir gün olur.dün işten eve gittiğimde kayınpederimin hastanede olduğunu,araba çarptığını ve ayağının kırıldığını duydum.o an okadar kötü oldum ki anlatamam.şükürler olsun ki ayak kırığı ve bi kaç sıyrıklarla atlatmış.yataktada olsa varlığı yeter.allah onları başımızdan eksik etmesinnnn.AMİN

günaydın kızlarrrr =) benim bebiş dönmüş olabilir 2 gündür rahime tekme atmıyorrr ...bu arada kızlar ben size 7kg aldım diyordum ya 3 gün dür tartılmıyordum 3 günde 2 kg almışım ve toplamda 9 kg oldu .....kızlar bebişimde büyümüştür kesin =)

herkese günaydın.bugun psikolojik olarakta bedensel olarakta çok yorgunum.inş hızlı geçen bir gün olur.dün işten eve gittiğimde kayınpederimin hastanede olduğunu,araba çarptığını ve ayağının kırıldığını duydum.o an okadar kötü oldum ki anlatamam.şükürler olsun ki ayak kırığı ve bi kaç sıyrıklarla atlatmış.yataktada olsa varlığı yeter.allah onları başımızdan eksik etmesinnnn.AMİN

canım geçmiş olsun Allah şifa versin

zaman neden geçmiyor bunun gerçekten 1. 2. si yok evde bir tane can oğluşum olmasına rağmen çok sabırsızlanıyorum vakit geçsin artık şidi bir tane battaniye başladım kızıma çok zor bir örnek hesaplıyorum haftada 1karış örsem 5 hafta geçer ondan sonrada 3 hafta kalmış olur falan diye vakit geçirmek için iş çıkartıyorum kendime:)

Cok gecmis olsun.

Merhaba, dun doktor kontrolum vardi. Oglusumuzun bir bobregi hala buyuk. Doktor bobrek yetmezligi gibi bir sorun olmayacagini soyledi de biraz rahatladik. Mertim doktor amcasinin o kadar cabasina ragmen yuzunu donmedi. Bir ultrason resmi yok hala, esim de cok istedi gormeyi ama olmadi. Artik 1Subatta bir daha kontrol olacak o zaman yine izin alip İzmire gelecek. Tosunpasa hala ileride, kafasi ve gobegi iki hafta ileride genel olarak bir hafta ileride. Su seviyesi iyi dedi, acilma yokmus. Dun tekrar sordum doktora dogum nasil olacak diye sen de normal dogum yapamayiz dedi. Nihai hedefimiz 34.h yi tamamlamakti onu da atlatirsak kuveze gerek kalmayacak dedi. Bundan sonraki kontrollerde Nst'ye de girecekmisim.
Tosunpasa 2kg'i gecmis:nazar::nazar: benim bogaz agrim da biraz iyiye gidiyor, balli sut ve limonsuyuna yukleniyorum. Doktor pastil ve gripstop diye bir damla verdi, insallah toparlariz.

çok geçmiş olsun canım. allah sağlık sıhat versin.
her kes oyle diyor.ama gercekden son 2 haftadir catliyorum:KK9::KK9::KK9::KK9:sanada iyi geceler canim:KK16::KK16:
bende çatlardım heralde:KK1:
zaman neden geçmiyor bunun gerçekten 1. 2. si yok evde bir tane can oğluşum olmasına rağmen çok sabırsızlanıyorum vakit geçsin artık şidi bir tane battaniye başladım kızıma çok zor bir örnek hesaplıyorum haftada 1karış örsem 5 hafta geçer ondan sonrada 3 hafta kalmış olur falan diye vakit geçirmek için iş çıkartıyorum kendime:)
bende günler nasıl geçiyor anlamıyorum. hem ev hem 3 yaşındaki kızım bebğin işleri çanta hazırlıkları market alışverişi falan derken günler birbirini kovalıyor..
Merhaba, dun doktor kontrolum vardi. Oglusumuzun bir bobregi hala buyuk. Doktor bobrek yetmezligi gibi bir sorun olmayacagini soyledi de biraz rahatladik. Mertim doktor amcasinin o kadar cabasina ragmen yuzunu donmedi. Bir ultrason resmi yok hala, esim de cok istedi gormeyi ama olmadi. Artik 1Subatta bir daha kontrol olacak o zaman yine izin alip İzmire gelecek. Tosunpasa hala ileride, kafasi ve gobegi iki hafta ileride genel olarak bir hafta ileride. Su seviyesi iyi dedi, acilma yokmus. Dun tekrar sordum doktora dogum nasil olacak diye sen de normal dogum yapamayiz dedi. Nihai hedefimiz 34.h yi tamamlamakti onu da atlatirsak kuveze gerek kalmayacak dedi. Bundan sonraki kontrollerde Nst'ye de girecekmisim.
Tosunpasa 2kg'i gecmis:nazar::nazar: benim bogaz agrim da biraz iyiye gidiyor, balli sut ve limonsuyuna yukleniyorum. Doktor pastil ve gripstop diye bir damla verdi, insallah toparlariz.

güzel haberler aldığın için çok sevindim. Allah bütün annelerin gülücüklerini yüzlerinden eksik etmesin..:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim Rabbim beterinden korumuş :KK5:

günaydınnnn hiç kalkasım yok yataktannnn.... canım kayınpederine geçmiş olsunnnn ...... ben öğrenmeseydim cinsiyeti catlardım ama ınanmazlardı sanırım gıcıklık yapıom sanardı herkezzz:KK70::KK70:

merhaba, dun doktor kontrolum vardi. Oglusumuzun bir bobregi hala buyuk. Doktor bobrek yetmezligi gibi bir sorun olmayacagini soyledi de biraz rahatladik. Mertim doktor amcasinin o kadar cabasina ragmen yuzunu donmedi. Bir ultrason resmi yok hala, esim de cok istedi gormeyi ama olmadi. Artik 1subatta bir daha kontrol olacak o zaman yine izin alip izmire gelecek. Tosunpasa hala ileride, kafasi ve gobegi iki hafta ileride genel olarak bir hafta ileride. Su seviyesi iyi dedi, acilma yokmus. Dun tekrar sordum doktora dogum nasil olacak diye sen de normal dogum yapamayiz dedi. Nihai hedefimiz 34.h yi tamamlamakti onu da atlatirsak kuveze gerek kalmayacak dedi. Bundan sonraki kontrollerde nst'ye de girecekmisim.
Tosunpasa 2kg'i gecmis:nazar::nazar: Benim bogaz agrim da biraz iyiye gidiyor, balli sut ve limonsuyuna yukleniyorum. Doktor pastil ve gripstop diye bir damla verdi, insallah toparlariz.

tosuncuğuna maşallah.tombik mi doğacak ne.güzel haberler almana sevindim

SKRN cım gecmıs olsun cnm..rabbım beterınden korusun...

cemrecımmm persembe yada cuma kontrolün vardı yanlışmı hatırlıyorumm:44: senin tosun paşa ne alemde :emir_bebek::nazar:

kızlar sabah dotora gitmiştim şu 32 hafta olunca çalışabilir raporunu alayım diye. aldık raporu onaylayan memur a dedik şimdi 6 ay izinli mi olacağız rapor bitince dedik adam bize 6 ay onaylanmadı sağlık bakanlığı dün tasarıyı geri çekti. yine eskisi gibi 4 ay izinler dedi. çalışan anneler sakın 6 aya güvenip yola çıkmayın. adamın dediği doğruysa bu izin olayı gümledi demektir

aminnn çok geçmiş olsun gülüm rabbim bidaha göstermesin:KK50:

kızlar bu arada dün doktordaydım akıntımın etrafının ıslak olduğunu bazende çamaşırımın ıslandığını söyledim DONAXYL diye bi ilaç verdi varmı aranızda kullanan veya kullanmış olan ağızdan değil vajinal tablet:KK17:

kızlar bu arada dün doktordaydım akıntımın etrafının ıslak olduğunu bazende çamaşırımın ıslandığını söyledim DONAXYL diye bi ilaç verdi varmı aranızda kullanan veya kullanmış olan ağızdan değil vajinal tablet:KK17:

ben kullanmadım cnm.ne için verdi.iltahap falanmı...

Benimde islaklik vardı doktorum muayene etmeden aynı ilacı verdi kullandım. Ama çok zorlandım.ilk defa fitil kullanıyordum içini okuduğumda da doğum oncesi enfeksiyon için falan yazıyordu .

Benimde islaklik vardı doktorum muayene etmeden aynı ilacı verdi kullandım. Ama çok zorlandım.ilk defa fitil kullanıyordum içini okuduğumda da doğum oncesi enfeksiyon için falan yazıyordu .
bende ilk kez kullancam eminim zorlanırım daha önce bende hiç kullanmadım akşam yazıyo üstünde test yapmayınca içim rahat etmemişdi başlamamıştım dün sende test yapmadı deyinde rahatladım bak şimdi akşam kullanıyım barik :KK52::KK17:

bende ilk kez kullancam eminim zorlanırım daha önce bende hiç kullanmadım akşam yazıyo üstünde test yapmayınca içim rahat etmemişdi başlamamıştım dün sende test yapmadı deyinde rahatladım bak şimdi akşam kullanıyım barik :KK52::KK17:

hımm.. bende de ıslaklık oluyo hatta uzun zamandır ama hıc sormamıstım ya umursamamıstım yanı:KK53: pazartesı kontrolum var bı sorayım barı..

X