ama bugun eşim beni hiç aramadı gecen gecede 5 tye geldı dun 1 rı gecıodu sızce bendemı sorun ondamı cıddıyım yardım edin acayip moralım bozuldu ayın 14 du evlılık yıl donumumuz ben yapcam yınede hazırlıgımı pastamı bakalım kacta geleek
tamm teşekkur ederim üstüne gitmicem aramıcam ister gelsin ister gelmesin neden by kadar zoruma gıdıo bılıomusunuz cunku ben aılemı okulumu herseyımı bıraktım onun için burda tanıdıgım hıc kımse yok hep onun aılesyleyım ..... bi kerde ben gıremedım bunalıma beee
Iyi akşamlar kızlar nerdeyse 1 haftadır sağ kasigima ağrı giriyor. Günde 1 defa yaklaşık 5dk sürüyor adım bile atamiyorum bi şey saplaniyor sanki. Ark.larla konuşurken normal bebek kordonla oynuyordur dedi ama birde size sormak istedim. Normal mi?( bu arada 29 haftalık hamileyim )
Konuşmayı denedin mi hiç? Belki onun da söyleyemediği bir şeyler vardır
Iyi akşamlar kızlar nerdeyse 1 haftadır sağ kasigima ağrı giriyor. Günde 1 defa yaklaşık 5dk sürüyor adım bile atamiyorum bi şey saplaniyor sanki. Ark.larla konuşurken normal bebek kordonla oynuyordur dedi ama birde size sormak istedim. Normal mi?( bu arada 29 haftalık hamileyim )
canım bu durumlar gayet normal bende sık sık eşimi rüyamda başka birisi ile konurken samimi falan görüyorum sabah moral sıfırBir kaç gündür ben de eşimle sıkıntı yaşıyorum, normalde çok anlayışlı bana düşkün biri ama son zamanlarda beni sevmediğini benden uzaklaştığını düşünüyordum. Sanırım bu haftalarda psikolojik değişiklik oluyor. Umarım bu durum uzun sürmez. Evden dışarı çıkmaz oldum, hasta gibiyim, mutsuzum offf
Canım oh negüzel gezebiliyorsan gez vallahi. Ben küçük bir ilçedeyim. Burda gezme dolaşma alış veriş gibi şansın yok. Hafta içide çalışmaya devam.
Önümüzdeki güzel günleri düşünerek psikolojimizi bozmuyoruz.
papatyaa canım daha gelemedin mi doktordannn :) herşey yolundadr umarım
şu doğum hikayesi benide çok üzdü
allah kendisinin ve eşinin yardımcısı oldu
kendi yaşadıklarım aklıma geldi
eşim oğlum ben gezerek öylesine bi kontrol için gittiğimiz hasteneden
eşimin ölüm riskinin olduğunu öğrenip eşimi yoğun bakıma yatırıp
oğlumla birlikte yaşadığım şoku içime atarak eve gelişim
ayrıca gecenin bi yarısı eşim işteyken telefonun acı acı çalıp beni arayanın polis olduğunu ve eşimin hastanede olduğunu öğrenmem
hastaneye gittiğimde eşimin ölüm riskinin olduğunu öğrenip o hastanede tek başıma mücadele etmem
ve sonrasında 5 yıl sürecek büyük acılar yaşamamız
ve oğlumun daha bebekken daha 2.5 yaşındayken tahlihsiz bi olay yaşayarak hastaneye kaldırılıp doktorun yüzüme bakarak çocuk ölebilir hazırlıklı olun demesi
ve bunlara benzer daha ne olaylar
zaten şu sıralar moralim hiç iyi değil bu yazıda bana geçmişte yaşadıklarımı hatırlattı
tamm teşekkur ederim üstüne gitmicem aramıcam ister gelsin ister gelmesin neden by kadar zoruma gıdıo bılıomusunuz cunku ben aılemı okulumu herseyımı bıraktım onun için burda tanıdıgım hıc kımse yok hep onun aılesyleyım ..... bi kerde ben gıremedım bunalıma beee
canım bu durumlar gayet normal bende sık sık eşimi rüyamda başka birisi ile konurken samimi falan görüyorum sabah moral sıfırtabi bu 2. gebelik olunca eşimde suratıma bakıp ne gördün rüyanda gene naptım diyor :):) 1. gebeliğimdede sık sık görürdüm ve çok etk,len,rd,m imdi bende alıştım :)
Bu benim 4. gebeliğin, öncekilerde bebeklerimi kaybettim bu yüzden mi gerginliğim bilmiyorum. Daha öncekilerde böyle olmadım. Neredeyse adamı boğacağım durduk yerde, o evde yokken kendimi doldurup gelince de ağlayıp huzursuzluk çıkarıyorum. Ben bile sıkıldım kendimden