2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ya kızlar böyle bişey yokkkk.. bız fazlasını istiyoruz..kocaların ılgı alakaları aynı..bız fazla nazlanıyoruzz....

ya onların yavruları karnımızdaaaa bu dönemde ilgilerinin azalması mümkün mü olabılır mı boyle bişey.. sadece bız ılgıyı 2kat fazla ıstıyoruz hep bebek hem kendı yerımıze..hemde onlar babalıgı anca kucaklarına alınca hııımmm babalık buymus dıyecekler....

nnooooo problemmm hadi kocalara sarılalımmm :123:

herkese selamlar,

buralardayım ama pek yazamıyorum... bademciklerim şişti sonra hapşırık tıksırık gittim. şükür su an iyiym.ağrılar, sızılıar uykusuzluk herkes gibi çekiyorum ben de. bir de değişik değişik ruyalar gormeye başladım. mesela dun akşam kızımı karnımdan doğurdum. Ayağını dayamıştı tuttum bi çektim hooop geldi kuzucum. Ağrısız ,sancısız doğum yaptım diye o kadar mutlıu oldum ki.
Gecen gunde yine eşimle konusyoruz çok merak ediyoruız nasıl bi şey acaba diye derken çıkarıp bakmaya karar verdik, çıkardık baktık sonra tekrar karnıma geri koyduk. fermuarı vardı karnımın
sanırım doğum korkusu sardı beni, psikolojim kaçamak yapıyor..

haftaya salı kontrolum var. çok merak ediyorum kızım nasıl diye.

arkadaşları ona nasihat verirlerken cok yakalım eşimi, "bi süre sonra sana saracak sabırlı ol" diye:)))
çok haklılarmış. hamilelerin çoğu kocalarına sarıyor:))))

Gerçektende ya psikoloji bozuluyor yada hır gür çıkarmak istiyorum.herzaman olan normal durumlar hep olumsuzluk yansıtıyor bana.eşimin herşeyi göze batar oldu.hiçbir şeyden hoşnut olmuyorum.neyseki o bana bişey demiyor ama nereye kadar sabretsin adam bilmem ki.

Rakkun canım güzel haberlerini almışsın bebeğinin gözün aydınnnn

Her yei çocukta yeni heyecan yeni umut yeni hayal
Veeee
Büyüyen kocaman bir sevgi dünyasıııııı

Paylaştıkta azalmayan artan en gerçek sevgi... Anne sevgisiiii

Kıvırcık rüyalarına pekkkkk. Güldüüümmmm
İnşallah kolaycacık doğurursun bebişiniiiii

ama bugun eşim beni hiç aramadı gecen gecede 5 tye geldı dun 1 rı gecıodu sızce bendemı sorun ondamı cıddıyım yardım edin acayip moralım bozuldu ayın 14 du evlılık yıl donumumuz ben yapcam yınede hazırlıgımı pastamı bakalım kacta geleek

eşi hamile olan baba adaylarıda bunalıma giriyo bunu unutmayalım bence
belki seninkide bunalıma girmiştir sonuçta sen anne oluyosun oda boş durmuyo baba oluyo
hemde olayın dışında kalarak
bizim karnımızda bebekler önceden alıştırıyolar kendilerine
erkekler ne yapsın
beklemen lazım bu bi süreç benim eşimde bunalıma girmişti tuhaf davranıyodu allaha şükür biraz düzeldi
seninkinede zaman ver seninkide düzelicek

tamm teşekkur ederim üstüne gitmicem aramıcam ister gelsin ister gelmesin neden by kadar zoruma gıdıo bılıomusunuz cunku ben aılemı okulumu herseyımı bıraktım onun için burda tanıdıgım hıc kımse yok hep onun aılesyleyım ..... bi kerde ben gıremedım bunalıma beee

Konuşmayı denedin mi hiç? Belki onun da söyleyemediği bir şeyler vardır

Iyi akşamlar kızlar nerdeyse 1 haftadır sağ kasigima ağrı giriyor. Günde 1 defa yaklaşık 5dk sürüyor adım bile atamiyorum bi şey saplaniyor sanki. Ark.larla konuşurken normal bebek kordonla oynuyordur dedi ama birde size sormak istedim. Normal mi?( bu arada 29 haftalık hamileyim )

Bende de kasık ağrıları var bu haftalarda doğuma hazırlık ağrıları olabiliyormuş bir de bana bebeği aşağıda taşıyorsun o yüzden baskı yapıyordur dediler ama ne kadar doğru bilmiyorum

bendede oluyor canım can sıkacak bısey degıl hatta bazen ahlatacak kadar bırden ve acılı olabılıyorrr .....

canım bu durumlar gayet normal bende sık sık eşimi rüyamda başka birisi ile konurken samimi falan görüyorum sabah moral sıfır tabi bu 2. gebelik olunca eşimde suratıma bakıp ne gördün rüyanda gene naptım diyor :):) 1. gebeliğimdede sık sık görürdüm ve çok etk,len,rd,m imdi bende alıştım :)

vallahi canım beterin beteri var ben bir dağ başında yatılı bir okuldayım kasaba bile değil köy bile değil etrafda toplanmış köyler geçen günlerde nasıl kar yağdı hem sevindim kar tatili için hemde yollar kapanınca tabiki bir endişe oluyor eşim sıkı sıkı tembihliyor aman dikkat et yollar kapalı diyeşu anda en kötü bir ilçeye bile razıyım ama şükürler olsun mutluyum ailemle

iki gün önce bu gebeliğimde o kadar rahatsızlanmadım 1. ye göre daha rahatım diyordum ki gece ayağıma kıramplar girmeye başladı aklınızda bulunsun bayanlar kıramp girdiği an ayak parmaklarınızı öne doğru değilde geriğe doğru gerdirmeye çalışın çok faydalı oluyor sabah bir kalktım diş etlerim şişmiş balon gibi kendi kendime nazarım deydi iyi demeye gelmiyor:):)

papatyaa canım daha gelemedin mi doktordannn :) herşey yolundadr umarım

teşekkürler canım beni düşünmüşsün
çok incesinnnnn

allahım sana onları unutturacak başka dert vermesin inşallah canım

gerçekten zor bir durum
onca fedakarlık, emek
ama emin ol bu yaptıklarının karşılığını bir şekilde alırsın
eşinden değilse bebeğinden

canlar hastaneden geldimmmm
kuzularımı gördüm ama hiç net değildi
kocaman ekran olsa bile yavruların kolları bacakları birbirine girmiş
hiçbir şey anlamadım

kızım 38 cm ve 1285 gr
oğlum 39 cm ve 1340 gr
suları iyi, rahim ağzı iyi
çok şükür rabbime

veeeeeeee
doktorum her şey iyi ama 3 hafta sonra her şeye hazırlıklı ol dedi

36 yı da görebiliriz ama 33 den sonra her şey olabilir dedi
bizden haberler böyle canlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…