canım psikolojin kaldırırsa oku olurmuç ben çok etkilendim
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...leri-doguruyor-dogum-hikayeleri-tablo-20.html
slm kızlar benimde bugünlerde psikolojim bozuk hafta başından beri evden çıkmadım sanırımondan hafta sonu kendimi dışarı atıcam
all yardım etsin çok acı bir durum.hüngür hüngür ağlattı beni.onun halini düşünmek bile zor.allahım hepimize sağlık sıhhat versin
kış bitsin biran önce ya
kış bitsin biran önce ya
tamam tatlişşCanım oh negüzel gezebiliyorsan gez vallahi. Ben küçük bir ilçedeyim. Burda gezme dolaşma alış veriş gibi şansın yok. Hafta içide çalışmaya devam.
Önümüzdeki güzel günleri düşünerek psikolojimizi bozmuyoruz.
Canım psikolojin kaldırırsa oku olurmuç Ben çok etkilendim
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...leri-doguruyor-dogum-hikayeleri-tablo-20.html
Canım psikolojin kaldırırsa oku olurmuç Ben çok etkilendim
öle biri değil aslında ama bu 20 gun 1 aydır sapıttı sanırım beni ck üzmeye başladı yoruldum ona en ihtiyacım oldugu anda yanımda olmamaya başladı aramız ole kotu degıldır bu ara neden bole oldu bılmıyorum burası yerı degıl bılıyorum ama burda paylasasım geldı kusura bakmayın olurmu canım co sıkkın
cnm geçmişte zor şeyler atlatmışsın belli.eski acıları düşünmemeye çalış.şükür ki allah her ikisinide bağışlamış sana.inş herşey bundan sonra bu günlerinden bile dahada güzel olur.şu doğum hikayesi benide çok üzdü
allah kendisinin ve eşinin yardımcısı oldu
kendi yaşadıklarım aklıma geldi
eşim oğlum ben gezerek öylesine bi kontrol için gittiğimiz hasteneden
eşimin ölüm riskinin olduğunu öğrenip eşimi yoğun bakıma yatırıp
oğlumla birlikte yaşadığım şoku içime atarak eve gelişim
ayrıca gecenin bi yarısı eşim işteyken telefonun acı acı çalıp beni arayanın polis olduğunu ve eşimin hastanede olduğunu öğrenmem
hastaneye gittiğimde eşimin ölüm riskinin olduğunu öğrenip o hastanede tek başıma mücadele etmem
ve sonrasında 5 yıl sürecek büyük acılar yaşamamız
ve oğlumun daha bebekken daha 2.5 yaşındayken tahlihsiz bi olay yaşayarak hastaneye kaldırılıp doktorun yüzüme bakarak çocuk ölebilir hazırlıklı olun demesi
ve bunlara benzer daha ne olaylar
zaten şu sıralar moralim hiç iyi değil bu yazıda bana geçmişte yaşadıklarımı hatırlattı
cnm geçmişte zor şeyler atlatmışsın belli.eski acıları düşünmemeye çalış.şükür ki allah her ikisinide bağışlamış sana.inş herşey bundan sonra bu günlerinden bile dahada güzel olur.
kızlar bu adresten alısverıs yapıp memnun kalan varmı? ben emzık, bıberon, ates ölçer,ıslak mendıl vs. burdan alayım dıyorum.. güvenilir mi? ve piyasaya göre gercekten uygun mu? yardımcı olursanız sevınırım..
kızlar bu adresten alısverıs yapıp memnun kalan varmı? ben emzık, bıberon, ates ölçer,ıslak mendıl vs. burdan alayım dıyorum.. güvenilir mi? ve piyasaya göre gercekten uygun mu? yardımcı olursanız sevınırım..
şu doğum hikayesi benide çok üzdü
allah kendisinin ve eşinin yardımcısı oldu
kendi yaşadıklarım aklıma geldi
eşim oğlum ben gezerek öylesine bi kontrol için gittiğimiz hasteneden
eşimin ölüm riskinin olduğunu öğrenip eşimi yoğun bakıma yatırıp
oğlumla birlikte yaşadığım şoku içime atarak eve gelişim
ayrıca gecenin bi yarısı eşim işteyken telefonun acı acı çalıp beni arayanın polis olduğunu ve eşimin hastanede olduğunu öğrenmem
hastaneye gittiğimde eşimin ölüm riskinin olduğunu öğrenip o hastanede tek başıma mücadele etmem
ve sonrasında 5 yıl sürecek büyük acılar yaşamamız
ve oğlumun daha bebekken daha 2.5 yaşındayken tahlihsiz bi olay yaşayarak hastaneye kaldırılıp doktorun yüzüme bakarak çocuk ölebilir hazırlıklı olun demesi
ve bunlara benzer daha ne olaylar
zaten şu sıralar moralim hiç iyi değil bu yazıda bana geçmişte yaşadıklarımı hatırlattı
ayy adanam çok tatlısın gercektenevet canım ben ebebekten alışveriş yapıyrm internetten...tabi birşey söyleyeceğim güleceksin ebebek mağazası evime 10 dkk uzaklıkta buna rağmen internettende alışveriş yapıyrm bebek arabasını ,park yatak, biberondan bebek bezine kadar ordan aldım =) internette alışverişime hediye % 10 indirim vermişti=)
ben e bebekten alisveris yaptim ama sonradan anladimki hello baby daha ucuz ve daha cok cesit var ornegin lashinoh gogus ucu kremi aldim e bebekten 10 ml kucucuk bisey 15 lira 40 ml 25 liraydi daha sonra hello baby gittim 40 ml 17 liraydi gogus pompasida lashinoh aldim hello babyde 120 yada 129 du tam hatirlamiyorum e bebekte 149 lira ayni pompa yastik aldim ondada ayni marka 10 lira farkvar hello babye 2 kere gittim ilk gittigimde pazar gunuydu cok kalabalik ve urunler dagilmisti savas yaptim resmen daha sonra h.ici gittim bombos toparlanmis gayet rahat alsveris yaptim humana still cayi bile bulamadim ben e- bebekte gogus ucu cikaricida bulamadim ama hello babyde buldum benim tavsiyem boyle canim hello baby int sitesinden hic alisveris yapmadim ama onu bilemiyorum bide 450 liralik alisveris yaptim 100 lira hedite ceki aldim hediye ceki bebek bezi mendil ve mamada gecmiyor ben 100 liraya banyo malzemelerini aldim