2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
slm kızlar benimde bugünlerde psikolojim bozuk hafta başından beri evden çıkmadım sanırımondan hafta sonu kendimi dışarı atıcam

Canım oh negüzel gezebiliyorsan gez vallahi. Ben küçük bir ilçedeyim. Burda gezme dolaşma alış veriş gibi şansın yok. Hafta içide çalışmaya devam.
Önümüzdeki güzel günleri düşünerek psikolojimizi bozmuyoruz. :KK34:

kış bitsin biran önce ya

bugün yağmurlu hava karı seviyorumda yağmurlu havalar içimi sıkıyor güya bugün dışarı atacaktım kendimi pöh yine evdeyim kızlar bu aralar bebek ağırlaştıkça bende bi tuhaf olma durumları başgösterdi geç uyanıyorum her tarafım uyuşuyor gezmeye çıkmaya korkuyorumtek başıma falan .sanırım bu hafta böle oldu hafta sonundan itibaren atıcam bu havayı üstümden.bu arada türkmax da buyrun paylaşalım programını canı sıkılanlara tavsiye ediyorum 16:30 da başlıyor .ocak annesi ayşenin konusunu merak ettim amakötü olurumdiye elim gitmedi ama merak ettim sonra okuyacağım öpüldünüz

offf offf içim parçalandı ağla ağla gözlerim kıpkırmızı, bide iş yerindeyim millet görcek şimdi.

Allahım dertsiz derman verme eşlerimize çocuklarımıza uzun ömür sağlık sıhhat ver...

görüyoruz işte 3 günlük dünya biz neleri kafaya takıyoruz. herkes birbirinin kıymetini bilsin.

şimdi neleri kafaya takmışım diye kendimle muhasebeye yapıyorum:KK14:

kızlar bu adresten alısverıs yapıp memnun kalan varmı? ben emzık, bıberon, ates ölçer,ıslak mendıl vs. burdan alayım dıyorum.. güvenilir mi? ve piyasaya göre gercekten uygun mu? yardımcı olursanız sevınırım..

öle biri değil aslında ama bu 20 gun 1 aydır sapıttı sanırım beni ck üzmeye başladı yoruldum ona en ihtiyacım oldugu anda yanımda olmamaya başladı aramız ole kotu degıldır bu ara neden bole oldu bılmıyorum burası yerı degıl bılıyorum ama burda paylasasım geldı kusura bakmayın olurmu canım co sıkkın:KK43::KK43:

sanki beni anlattın canım ya anlıyorum seni.herkes yanımda sanki bi kocam uzak bana.yada bana mı öyle gelior of offf

merhaba güzel anneler,
son kontrolümden bu yana 1 ay geçti ve ben kızımı çoook özledim . sonunda dün kontrol günüm geldi ve kızıma kavuştum. bu sefer doktor 3d fotografını çekti ilk defa yüzünü gördüm aynı ilk kızıma benziyor içim bi hoş oldu. ikinci bebeğim olmasına rağmen çok heyecanlıyım ve bu heyecanım gittikçe artıyor. çok şükür bir problem yok herşey yolunda dedi doktor. 2177 kilo olmuş suyu falanda gayet iyi dedi. Allah kazasız ve kolay doğum nasip etsin hepimize inş. doğum hikayelerini okudugumuz binbir zorluklardan geçen annelerede sabır ve biran önce şifa versin inşaallah..

şu doğum hikayesi benide çok üzdü
allah kendisinin ve eşinin yardımcısı oldu

kendi yaşadıklarım aklıma geldi
eşim oğlum ben gezerek öylesine bi kontrol için gittiğimiz hasteneden
eşimin ölüm riskinin olduğunu öğrenip eşimi yoğun bakıma yatırıp
oğlumla birlikte yaşadığım şoku içime atarak eve gelişim

ayrıca gecenin bi yarısı eşim işteyken telefonun acı acı çalıp beni arayanın polis olduğunu ve eşimin hastanede olduğunu öğrenmem
hastaneye gittiğimde eşimin ölüm riskinin olduğunu öğrenip o hastanede tek başıma mücadele etmem

ve sonrasında 5 yıl sürecek büyük acılar yaşamamız

ve oğlumun daha bebekken daha 2.5 yaşındayken tahlihsiz bi olay yaşayarak hastaneye kaldırılıp doktorun yüzüme bakarak çocuk ölebilir hazırlıklı olun demesi

ve bunlara benzer daha ne olaylar
zaten şu sıralar moralim hiç iyi değil bu yazıda bana geçmişte yaşadıklarımı hatırlattı

kızlar kocalarınızı fazla takmayın kafanıza
hamileliğinde verdiği psikolojiyle kocalarımızın hareketleri eskisinden
daha çok gözümüze batmaya başlamış olabilir
zaten erkekler bebek doğduktan sonra baba oluyo yavaş yavaş o sorumluluğa alışıyo
normal bi durum bu yani
sabırlı olun

ayrıca gecenin bi yarısı eşim işteyken telefonun acı acı çalıp beni arayanın polis olduğunu ve eşimin hastanede olduğunu öğrenmem
hastaneye gittiğimde eşimin ölüm riskinin olduğunu öğrenip o hastanede tek başıma mücadele etmem

ve oğlumun daha bebekken daha 2.5 yaşındayken tahlihsiz bi olay yaşayarak hastaneye kaldırılıp doktorun yüzüme bakarak çocuk ölebilir hazırlıklı olun demesi

zaten şu sıralar moralim hiç iyi değil bu yazıda bana geçmişte yaşadıklarımı hatırlattı
cnm geçmişte zor şeyler atlatmışsın belli.eski acıları düşünmemeye çalış.şükür ki allah her ikisinide bağışlamış sana.inş herşey bundan sonra bu günlerinden bile dahada güzel olur.

cnm geçmişte zor şeyler atlatmışsın belli.eski acıları düşünmemeye çalış.şükür ki allah her ikisinide bağışlamış sana.inş herşey bundan sonra bu günlerinden bile dahada güzel olur.

allaha şükürler olsun şimdi ikiside iyi ama işte unutulmuyo yaşananlar
neyse unutmadım ama yaşadıklarımla yaşamaya alıştım diyim
düşünmemeye çalışıyorum aklıma geldiği zaman

kızlar bu adresten alısverıs yapıp memnun kalan varmı? ben emzık, bıberon, ates ölçer,ıslak mendıl vs. burdan alayım dıyorum.. güvenilir mi? ve piyasaya göre gercekten uygun mu? yardımcı olursanız sevınırım..

evet canım ben ebebekten alışveriş yapıyrm internetten...tabi birşey söyleyeceğim güleceksin ebebek mağazası evime 10 dkk uzaklıkta buna rağmen internettende alışveriş yapıyrm bebek arabasını ,park yatak, biberondan bebek bezine kadar ordan aldım =) internette alışverişime hediye % 10 indirim vermişti=)

ben e bebekten alisveris yaptim ama sonradan anladimki hello baby daha ucuz ve daha cok cesit var ornegin lashinoh gogus ucu kremi aldim e bebekten 10 ml kucucuk bisey 15 lira 40 ml 25 liraydi daha sonra hello baby gittim 40 ml 17 liraydi gogus pompasida lashinoh aldim hello babyde 120 yada 129 du tam hatirlamiyorum e bebekte 149 lira ayni pompa yastik aldim ondada ayni marka 10 lira farkvar hello babye 2 kere gittim ilk gittigimde pazar gunuydu cok kalabalik ve urunler dagilmisti savas yaptim resmen daha sonra h.ici gittim bombos toparlanmis gayet rahat alsveris yaptim humana still cayi bile bulamadim ben e- bebekte gogus ucu cikaricida bulamadim ama hello babyde buldum benim tavsiyem boyle canim hello baby int sitesinden hic alisveris yapmadim ama onu bilemiyorum bide 450 liralik alisveris yaptim 100 lira hedite ceki aldim hediye ceki bebek bezi mendil ve mamada gecmiyor ben 100 liraya banyo malzemelerini aldim

cnm cok zor gunler gecırmişsin...ne dıyecegımı bılemedım... cok gecmış olsun...

Bir kaç gündür ben de eşimle sıkıntı yaşıyorum, normalde çok anlayışlı bana düşkün biri ama son zamanlarda beni sevmediğini benden uzaklaştığını düşünüyordum. Sanırım bu haftalarda psikolojik değişiklik oluyor. Umarım bu durum uzun sürmez. Evden dışarı çıkmaz oldum, hasta gibiyim, mutsuzum offf

evet canım ben ebebekten alışveriş yapıyrm internetten...tabi birşey söyleyeceğim güleceksin ebebek mağazası evime 10 dkk uzaklıkta buna rağmen internettende alışveriş yapıyrm bebek arabasını ,park yatak, biberondan bebek bezine kadar ordan aldım =) internette alışverişime hediye % 10 indirim vermişti=)
ayy adanam çok tatlısın gercekten:KK9:10dk gıdıp dokunarak almak varken evden aldın ha:KK9: cvbın ıcın sagol cnm
ben e bebekten alisveris yaptim ama sonradan anladimki hello baby daha ucuz ve daha cok cesit var ornegin lashinoh gogus ucu kremi aldim e bebekten 10 ml kucucuk bisey 15 lira 40 ml 25 liraydi daha sonra hello baby gittim 40 ml 17 liraydi gogus pompasida lashinoh aldim hello babyde 120 yada 129 du tam hatirlamiyorum e bebekte 149 lira ayni pompa yastik aldim ondada ayni marka 10 lira farkvar hello babye 2 kere gittim ilk gittigimde pazar gunuydu cok kalabalik ve urunler dagilmisti savas yaptim resmen daha sonra h.ici gittim bombos toparlanmis gayet rahat alsveris yaptim humana still cayi bile bulamadim ben e- bebekte gogus ucu cikaricida bulamadim ama hello babyde buldum benim tavsiyem boyle canim hello baby int sitesinden hic alisveris yapmadim ama onu bilemiyorum bide 450 liralik alisveris yaptim 100 lira hedite ceki aldim hediye ceki bebek bezi mendil ve mamada gecmiyor ben 100 liraya banyo malzemelerini aldim

hımmm hello baby ye de bakayım ozaman.. ama netten yapmamıssın bı arastıralım .. tesekkurler cnm..

X