tamm haklısın sımdı konusacak halım yok yarın konusalım ..... ne kadar acıklayıcı degıl mı??
ufff benimkide konuşmaz hiç, ben kendi kendime tartışır dururum o sadece susar. Bu yüzden de hiçbir şey çözülmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamm haklısın sımdı konusacak halım yok yarın konusalım ..... ne kadar acıklayıcı degıl mı??
canlar hastaneden geldimmmm
kuzularımı gördüm ama hiç net değildi
kocaman ekran olsa bile yavruların kolları bacakları birbirine girmiş
hiçbir şey anlamadım
kızım 38 cm ve 1285 gr
oğlum 39 cm ve 1340 gr
suları iyi, rahim ağzı iyi
çok şükür rabbime
veeeeeeee
doktorum her şey iyi ama 3 hafta sonra her şeye hazırlıklı ol dedi
36 yı da görebiliriz ama 33 den sonra her şey olabilir dedi
bizden haberler böyle canlarrrr
ufff benimkide konuşmaz hiç, ben kendi kendime tartışır dururum o sadece susar. Bu yüzden de hiçbir şey çözülmez
canım hadi gözün aydın inş zamanında olmasalardaki ikiz gebelikte bu çok güç galiba en azından sağlıklı bi doğum olacakinşcanlar hastaneden geldimmmm
hiçbir şey anlamadım
kızım 38 cm ve 1285 gr
oğlum 39 cm ve 1340 gr
çok şükür rabbime
veeeeeeee
canım hadi gözün aydın inş zamanında olmasalardaki ikiz gebelikte bu çok güç galiba en azından sağlıklı bi doğum olacakinş
canım hosgeldınızzzz ıyısınız masallh bak ne güzel yavruların buyumus ben hep boyunu sormayı unutuyorummmm yaaaa umnarım 36 yı 40 gorrursun canım
inşallah canımmm
40 ütopik bir hafta bizim için
sağlıklı doğarlar inşallah cümlemizinki
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, doğum izninin artırılması konusunda çalışma tarafının kadın istihdamını azaltacağı endişesinin olduğunu söyledi.
Akdağ, yaptığı açıklamada, doğum izninin artırılmasıyla ilgili çalışmaların Bakanlar Kurulu'nda ele alındığını belirterek, Bakanlar Kurulu'nda süreler konuşuldu. Ama karara bağlanmadı dedi.
Doğum izninin artırılması konusunda çalışma tarafının kadın istihdamını azaltacağı endişesini ifade ettiğini anlatan Akdağ, bunun dengesini iyi kurmak gerektiğini söyledi. Akdağ, 6 aya karar verilmedi. Sadece Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı değil, çalışma tarafı 'bu çok iyi düşünülmeli, kadın ve çocuk için bunu yapacağız, ama kadın istihdamına olumsuz etki etmesin' dedi. Konu üzerinde çalışmalar sürecek diye konuştu.
Akdağ, doğum izninin kendi iktidarları döneminde artırıldığını ifade ederek, Şu anda 4 ayı buluyor. Süreleri biz artırdık zaten. Süt izinlerini artırdık, süt izinlerine verilen süreyi artırdık diye konuştu.
canlar hastaneden geldimmmm
hiçbir şey anlamadım
kızım 38 cm ve 1285 gr
oğlum 39 cm ve 1340 gr
çok şükür rabbime
veeeeeeee
cok sewindim papatya, sabahtan beri senin gelmeni bekliyodum desem inanirmisin cok merak ettim kac kilolar hersey yolundami diye, iki tane olunca bebisler, masaallah bebislerine insaallah 37yi görürsüncanlar hastaneden geldimmmm
hiçbir şey anlamadım
kızım 38 cm ve 1285 gr
oğlum 39 cm ve 1340 gr
çok şükür rabbime
veeeeeeee
kizlar mrb. doktordan geldim bugun normal gidiyor hersey dedi. ama ben kac haftadir aniden halsizlesiyorum yerimden kalkamiyorum o anda. kollarim bacaklarim agriyor sanki tonlarca agirlik tasimisim gibi. her zmn olmuyor ama bir anda oluyor iste. doktor bi kac kan testi yapti ama normal dedi. aile hekimine yonlendirdi simdi. bu gibi seyler yasayan var mi aranizda?
ooo maşallah cok rahatlıkla ıkı kıloyu gecerler dogmadan cnm..hadı hayırlısı..saglıklı gelsınlerde beşiklerimiz açık
cok sewindim papatya, sabahtan beri senin gelmeni bekliyodum desem inanirmisin cok merak ettim kac kilolar hersey yolundami diye, iki tane olunca bebisler, masaallah bebislerine insaallah 37yi görürsün
selam kizlar.papatya canim gozun aydin.masallah yavrulara.inan cokkkkkkk sevindim.sende 7 hafta daha beklersin insallah.yani bebisler bekler.masallah onlara yaaaaaaaa
sağol canım, teşekkür ederim
inşallah beklerler canım
sen de erken gelmesinden korkuyorsun ya
senin minik prensesin de bekler inşallah zamanını
bir çoğumuz erken doğum paranoyasına kapıldık sanırım
doktora gittin mi?
sormak istediklerin vardı, sorabildin mi canım?
evet canim o hiss hepimizi sarmis durumda.:26::26glen yemeginde ekmegimin ustunde 5 6 tane corekotu vardi.onlari koparip attim.esim diyor merak etme ondan bir sey olmaz.bende sen bilmiyorsunki o hissi.anlayamazssin.zavalli tamam canim bir sey demedim diyorbazen gercekden abartigim oluyor.ayin 18 gidicem.doktora insallah.bakalim ne diycek.bide benimkine bir kere kiz bir kere erkek dediler.insallah ogrenirim artik bu sefer.catliyorum artik merakdan.
inşallah bebeğinin cinsiyeti gönlünden geçen olur
cinsiyet için bu zamana kadar çatlamaman anormal
iyi geceler canımmm