2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
herkese iyi akşamlar...kısmet olursa bende mart annesi olucam...ama bi sorunum var bikaç gündür,kaşıntı başladı bende...acaba bu sorunu yaşayan varmı aranızda...şimdiden tşkr ederim herkese...Rabbim sağlıkla hayırla yavrularımızı kucağımıza almamızı nasip eder inş...

kaşıntı göbeğinde falansa çatlama belirtisidir canım çatlak kremini daha sık sür derim, değilse vainal bölgede falansa bunu yaşayıp paylaşanlar olmuştu akıntıyla birlikteyse falan iltihap olabilir ve önemli bişeymiş bence mutlaka doktora görün derim...

kızlar kocanız 22 de ısten cıksa patronuyla dızıyı seyretse bakkala ugrayıp gelıom hayatım dese ve hala ev de olmasa hangı hamıleleık pısıkolojısıyle ona napardınız ????

ben napardımdan öte sen napmalısın cevap vereyim canım :) sıkma canını kafana takma ama eşinle açık açık paylaş ve bi daha yapmamasını iste bence...

bgn tahlil sonuçlarını öğrenmek için eşim dr u aradı sormuş aynı zamanda önemli bişeymi biz telaşlandık yanlış mı anladık demiş. dr da ben en ufak bi şüphe gördüğümde yakın takibe alıyorum şimdilik korkacak bişey yok falan demiş. eğer durumu kötü almamız lazım falan derse başka dr a gitsemmi sizce? buradaki dr lara pek güzvenmiyorum açıkçası. geçen acile gittiğimde başka hastane yatış yapman lazım demişti kendi dr um gerek yok demişti.bide bugğn duydum bi polis arkadaş da benimle aynı hastaneye gidiyormuş ama hangi dr bilmiyorum.suyun çok az hemen sezeryana alalım demiş başka hastaneye gitmiş hemen.gayet normal gerek yok demiş ve arkadaş normal gününde normal doğum yapmış. şimdi bunun bildiği bişey olur başka dr a giderim gerek yok durumu iyi der anlamaz sonrada bebişe bişey olurmu acaba diye korkuyorum..kafam karıştı valla

bence de ikinci bi doktora gidip ondan da fikir al canım...

Bogazim agriyor, hasta oldum galiba. Turkiyeye donelim diye can attik ama burasi cok sogukmus, 3yildir kis yasamadigimizdan direncimiz kirilmis. Yarin kontrolum var, lutfen dua edin arkadaslar insallah :nazar::nazar:bebegimin bir bobregi normalden butuktu duzelmistir, sonra da iyilesirim ki bu hastalik bebege gecmesin.

inşallah düzelmiştir canım, güzel haberlerle gelirsin inşallah, sana da geçmiş olsun...

günaydın bayanlar =) benim kızım normalde geceleri rahim bölgesine çok fazla tekme atardı 2 gündür sağ ve sol tarafa tekme atmaya başladı.kızlar benim bebiş sizce dönmeye mi başladı yoksa çoktan döndü mü??? geçen hafta sonu doktor dönmemiş demişti...bebeği doğum pozisyonuna geçen arkadaşlar bebişiniz dönerken hissettiniz mi ? bebişi mi çok merak ediyrm rabbim bebişlerimize sağlık versin bizede sabır =)

ben hiç anlamıyorum neresi nerde ne zaman dönüyo :) sürekli döndüğünü hissediyorum galiba sık sık dönüyo bazen yanlardan vuruyo bazen yukarıdan... geçen sefer doktorum da bişey demedi neresi nerde... bi dahakine sorucam ben de ... aynı merak bende de var canım onu öyle çok merak ediyorum ki..

Bugün işler yoğun anca girebildi kk'ya. Şöyle bir geçmişe okuyuverdim. Atlayıp zıpladım biraz ama :KK52:

Papatyacım,Maripose sanırı kontrolü bugün olanlar bu kadar. Güzel haberler getirin canlar:KK3:

Cemrem geçmiş olsun canım. Bu yanıklarla başın belada. Geçen hafta bende buharda yaktım elimi yanık yeri mosmor oldu vallahi. Kızım dünyaya gelene kadar geçmez herhalde izi :KK9: Bu arada gecelik ekru alsan iyi gibi geldi bana. İlk zamanlar evde giyersin. Bir seferlik olmaz

Deryademir canım benimde kontrolüm yarın inşallah iyi haberlerle geliriz canım:KK34:

Ya ben Candaşımı çok özledim.:KK16::KK16: Bende doğru düzgün giremediğim için kaçırmış olabilirim ama bu hafta pek görünmedi sanki:KK50:

Ya kızlar dün akşam Ocak annelerinden ayşe nin doğum hikayesini okudum ağla ağla fena oldum ya:KK14: Allah yardımcısı olsun arkadaşımızın. Öncelikle sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah, sonra bütün sevdiklerimiz hep yanımızda olsunlar. Darda olan herkeseRabbim şu Cuma vakti yardım etsin. AMİNNN.. Ozaman hepinizi hayırlı Cumalar bayanlar birbirimize dua edelim:KK34:

Canlar ablam kendi doğumunda giydiği geceliği bana vermişti. Ben de ameliyatlarımda giydim. Kalın penye çok iyi bi şi sıcak da tutuyor . Şimdi yine onu giysem mi diye düşündüm. bi gece giyeceğim nasıl olsa bi daha giymeyeceğim ama rengi pembeeeee.... Oğluşumla yakışmaz di miiiii :KK55::KK55:

Mavi ya da ekru olsun istiyorummmm

bencee giy, zaten geceliği çıkartırsın doğumdan sonra, bi tanıdığım hastanede üstün başın çabuk kirleniyor dedi.

hem erkek olan senin çocuğun,, sen kız olduğun için pembee giyinebilersinnn :KK33::KK33::KK33:

bgn tahlil sonuçlarını öğrenmek için eşim dr u aradı sormuş aynı zamanda önemli bişeymi biz telaşlandık yanlış mı anladık demiş. dr da ben en ufak bi şüphe gördüğümde yakın takibe alıyorum şimdilik korkacak bişey yok falan demiş. eğer durumu kötü almamız lazım falan derse başka dr a gitsemmi sizce? buradaki dr lara pek güzvenmiyorum açıkçası. geçen acile gittiğimde başka hastane yatış yapman lazım demişti kendi dr um gerek yok demişti.bide bugğn duydum bi polis arkadaş da benimle aynı hastaneye gidiyormuş ama hangi dr bilmiyorum.suyun çok az hemen sezeryana alalım demiş başka hastaneye gitmiş hemen.gayet normal gerek yok demiş ve arkadaş normal gününde normal doğum yapmış. şimdi bunun bildiği bişey olur başka dr a giderim gerek yok durumu iyi der anlamaz sonrada bebişe bişey olurmu acaba diye korkuyorum..kafam karıştı valla

kendi güvendiğin doktorun kimse tabiki ona danış. bazı özel hastaneler aç kurt gibiler. Allahım ellerine düşürmesin bizi. sezeryan diyenlere ben pek güvenmiyorum zaten :KK19:

günaydın bayanlar =) benim kızım normalde geceleri rahim bölgesine çok fazla tekme atardı 2 gündür sağ ve sol tarafa tekme atmaya başladı.kızlar benim bebiş sizce dönmeye mi başladı yoksa çoktan döndü mü??? geçen hafta sonu doktor dönmemiş demişti...bebeği doğum pozisyonuna geçen arkadaşlar bebişiniz dönerken hissettiniz mi ? bebişi mi çok merak ediyrm rabbim bebişlerimize sağlık versin bizede sabır =)

ben en son geçen hafta gittiğimde doğum pozisyonundaydı ne ara dönmüş anlamadım. kafası zannettiğim yer

göğsümün altında meğer kıçıymışş. yerim onuu :KK56:

demekki çok şiddetli hareket ettiği bi anda dönmüş :26: ama döner merak etme.

rahim bölgesi çok ağrı veriyor benimki de kafa atıyor. :emir_bebek:

Son düzenleme:
akşam kaşıntı şikayetimden bahsetmiştim,,hepinize tşkrr ederim cevap verdiğiniz için...sabah druma göründüm tabi bütün gece hem kaşınmaktan,hemde bebğime bi zararı olurmu diye düşünmekten yatamadım....drum mantar olduğunu söyledi...kaşıntım hem vajinal bölgede hemde karnımdaydı ama bi kaçgündür bütün vücuduma yayıldı fitil,krem,hap verdi...birde şekerden şüphelendi pazartesi tekrar şeker testi yaptırıcam...ilkinde bişey çıkmamıştı,inş yine çıkmaz....sizlere yine bir sorum olcak kızlar şeker olduğunda,normal doğum yapılmıyormu...ben hep öyle duydum çevremdekilerden druma sormayıda unuttum...bilgisi olan arkadaşlarım paylaşabilirmi...

canım seni cok merak ediyorum :KK70: yanı hastaneye felan gıdecem dedıyınde ocak annlerini okurken ıkız bır gebe kasımda yapmısta dogumunu dahada kafaya taktım senıı neysekı sen 30 lu haftalara geldın hayırlısıyla haberdar et yarın gelır gelmez canım :KK70::KK70:

merak etme canım, hemen yazarım gelince
ince düşüncen için teşekkürler

Bogazim agriyor, hasta oldum galiba. Turkiyeye donelim diye can attik ama burasi cok sogukmus, 3yildir kis yasamadigimizdan direncimiz kirilmis. Yarin kontrolum var, lutfen dua edin arkadaslar insallah :nazar::nazar:bebegimin bir bobregi normalden butuktu duzelmistir, sonra da iyilesirim ki bu hastalik bebege gecmesin.

inşallah çok güzel haberler paylaşacaksın bizimle

öle biri değil aslında ama bu 20 gun 1 aydır sapıttı sanırım beni ck üzmeye başladı yoruldum ona en ihtiyacım oldugu anda yanımda olmamaya başladı aramız ole kotu degıldır bu ara neden bole oldu bılmıyorum burası yerı degıl bılıyorum ama burda paylasasım geldı kusura bakmayın olurmu canım co sıkkın:KK43::KK43:

canım sanırım erkekler kucağına almadan tam olarak idrak edemiyorlar
bebeği, babalığı, ya da eşe gösterilmesi gereken özel ilgi ve alakayı
emin ol bebek gelince geçecek

akşam kaşıntı şikayetimden bahsetmiştim,,hepinize tşkrr ederim cevap verdiğiniz için...sabah druma göründüm tabi bütün gece hem kaşınmaktan,hemde bebğime bi zararı olurmu diye düşünmekten yatamadım....drum mantar olduğunu söyledi...kaşıntım hem vajinal bölgede hemde karnımdaydı ama bi kaçgündür bütün vücuduma yayıldı fitil,krem,hap verdi...birde şekerden şüphelendi pazartesi tekrar şeker testi yaptırıcam...ilkinde bişey çıkmamıştı,inş yine çıkmaz....sizlere yine bir sorum olcak kızlar şeker olduğunda,normal doğum yapılmıyormu...ben hep öyle duydum çevremdekilerden druma sormayıda unuttum...bilgisi olan arkadaşlarım paylaşabilirmi...

yapılıyor canım, sadece doğuma kadar diyet yapıyorsun şeker için. benim bir arkadaşımda çıkmıştı şeker ve diyet yapmak zorunda kalmıştı ama normal doğum yaptı, oğlu şimdi 15aylık maşallah...

herkese merhaba canlarrrrrrrrr
sağlıklı ve huzurlu bir günümüz olsun inşallahhhhhhh
herkesin tüm duası kabul olsun
cumamız hayırlı olsunnnnnnnnnnn

yapılıyor canım, sadece doğuma kadar diyet yapıyorsun şeker için. benim bir arkadaşımda çıkmıştı şeker ve diyet yapmak zorunda kalmıştı ama normal doğum yaptı, oğlu şimdi 15aylık maşallah...

teşekkür ederim cvbın için canım...inş öyle olur...:KK16::KK16::KK16::KK16:

ocak annelerinden ayşenin doğum hikayesinin linkini atabilir misin canım
bulamadım da
ben de okumak istedim

vaktın varsa kı yoksa bıle yarat 3 doktora gorun..ikisinin dedıgını dıkkate al..ben de ıkılemde kalmıstım bı donem 3 ayrı dr a gıttım ıkısı aynı seyı soyledı onları dınladım ıyıkıde dınlemısım cnm..
öle biri değil aslında ama bu 20 gun 1 aydır sapıttı sanırım beni ck üzmeye başladı yoruldum ona en ihtiyacım oldugu anda yanımda olmamaya başladı aramız ole kotu degıldır bu ara neden bole oldu bılmıyorum burası yerı degıl bılıyorum ama burda paylasasım geldı kusura bakmayın olurmu canım co sıkkın:KK43::KK43:

kusura bakılacak ne var ya..tabiki kötü biri degıldır daha neler..öyle olsa evlenırmıydın..sadece yazdıgın saat gece 1.15 ve hala yok..degısmemıstır sana oyle gelıyordur..herzamankı ılgısı vardır ama sen dahasını ıstıyorsundur.. ee tabıkı 2 kısı oldun ıkı kısılık ılgı:KK9: bırdaha yapmaz heralde... sıkma canını..

meleklerin annecikleri merhabalar. Bu gün okadar yoğun ki ancak girebildim. 15:30 da kontrolümüz var oğluşumu göreceğim çok heycanlıyım. Şu 32. hafta raporu son üç haftaya kadar çalışma olaylarını soracağım.VEEEE e artık doğumun nasıl olacağını konuşuruz umarım.Her ay daha erken deyip erteliyor sevgili doktorum.Bu kez kurtulamayacak elimden.

herkese merhabaaa :) dün gece 4te yatıp 11e kadar uyumusuz prensesimle işlerimi hallettim koşa koşa size geldim. Doktor kontrolleri olanlar iyi haberlerinizi bekliyoruz. Ananemiz aradı bugün rüyasında beni görmüş. Dedi ki doğum yapmışsın erken olmuş bebek 700 grammiss ve bebeği saklama kapları olur ya onun içine pamuk doldurup onun üzerine yatırmışlar Hastanede kùrdan bebek diye seviyolarmis bebeğmi. Çok küçüktü ama simsiyah saçları vardı dedi. Dedim Allah korusun ama erken doğurma korkusu Bende de fazlasıyla var. Hadi bakalım hayırlısı..

okudumda ayşenin hikayesini parça parça oldu içimm ne kadar zor bi durum Rabbim yardımcısı olsun..

okudumda ayşenin hikayesini parça parça oldu içimm ne kadar zor bi durum Rabbim yardımcısı olsun..

Aminn canım. Hayatının en güzel günlerini kabus gibi yaşıyor kızcağız. Düzelme varmış inşallah en kısa sürede çekirdek ailesi sağlıklı ve mutlu bir şekilde bir araya gelir....

Aminn canım. Hayatının en güzel günlerini kabus gibi yaşıyor kızcağız. Düzelme varmış inşallah en kısa sürede çekirdek ailesi sağlıklı ve mutlu bir şekilde bir araya gelir....

amin amin. aynen öyle ne umutlarlaa beklemişler bebeklerini düşünüyorum yerine koymaya çalışıyorum kendimi ama düşüncesi bile çok ürkütüyor. Rabbim kimseye yaşatmasin yaa

slm kızlar benimde bugünlerde psikolojim bozuk hafta başından beri evden çıkmadım sanırımondan hafta sonu kendimi dışarı atıcam

X