- 12 Temmuz 2011
- 1.800
- 340
herkese iyi akşamlar...kısmet olursa bende mart annesi olucam...ama bi sorunum var bikaç gündür,kaşıntı başladı bende...acaba bu sorunu yaşayan varmı aranızda...şimdiden tşkr ederim herkese...Rabbim sağlıkla hayırla yavrularımızı kucağımıza almamızı nasip eder inş...
kaşıntı göbeğinde falansa çatlama belirtisidir canım çatlak kremini daha sık sür derim, değilse vainal bölgede falansa bunu yaşayıp paylaşanlar olmuştu akıntıyla birlikteyse falan iltihap olabilir ve önemli bişeymiş bence mutlaka doktora görün derim...
kızlar kocanız 22 de ısten cıksa patronuyla dızıyı seyretse bakkala ugrayıp gelıom hayatım dese ve hala ev de olmasa hangı hamıleleık pısıkolojısıyle ona napardınız ????
ben napardımdan öte sen napmalısın cevap vereyim canım :) sıkma canını kafana takma ama eşinle açık açık paylaş ve bi daha yapmamasını iste bence...
bgn tahlil sonuçlarını öğrenmek için eşim dr u aradı sormuş aynı zamanda önemli bişeymi biz telaşlandık yanlış mı anladık demiş. dr da ben en ufak bi şüphe gördüğümde yakın takibe alıyorum şimdilik korkacak bişey yok falan demiş. eğer durumu kötü almamız lazım falan derse başka dr a gitsemmi sizce? buradaki dr lara pek güzvenmiyorum açıkçası. geçen acile gittiğimde başka hastane yatış yapman lazım demişti kendi dr um gerek yok demişti.bide bugğn duydum bi polis arkadaş da benimle aynı hastaneye gidiyormuş ama hangi dr bilmiyorum.suyun çok az hemen sezeryana alalım demiş başka hastaneye gitmiş hemen.gayet normal gerek yok demiş ve arkadaş normal gününde normal doğum yapmış. şimdi bunun bildiği bişey olur başka dr a giderim gerek yok durumu iyi der anlamaz sonrada bebişe bişey olurmu acaba diye korkuyorum..kafam karıştı valla
bence de ikinci bi doktora gidip ondan da fikir al canım...
Bogazim agriyor, hasta oldum galiba. Turkiyeye donelim diye can attik ama burasi cok sogukmus, 3yildir kis yasamadigimizdan direncimiz kirilmis. Yarin kontrolum var, lutfen dua edin arkadaslar insallah bebegimin bir bobregi normalden butuktu duzelmistir, sonra da iyilesirim ki bu hastalik bebege gecmesin.
inşallah düzelmiştir canım, güzel haberlerle gelirsin inşallah, sana da geçmiş olsun...
günaydın bayanlar =) benim kızım normalde geceleri rahim bölgesine çok fazla tekme atardı 2 gündür sağ ve sol tarafa tekme atmaya başladı.kızlar benim bebiş sizce dönmeye mi başladı yoksa çoktan döndü mü??? geçen hafta sonu doktor dönmemiş demişti...bebeği doğum pozisyonuna geçen arkadaşlar bebişiniz dönerken hissettiniz mi ? bebişi mi çok merak ediyrm rabbim bebişlerimize sağlık versin bizede sabır =)
ben hiç anlamıyorum neresi nerde ne zaman dönüyo :) sürekli döndüğünü hissediyorum galiba sık sık dönüyo bazen yanlardan vuruyo bazen yukarıdan... geçen sefer doktorum da bişey demedi neresi nerde... bi dahakine sorucam ben de ... aynı merak bende de var canım onu öyle çok merak ediyorum ki..