2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

geçmiş olsun canım
güzel haberlerle gel inşallah kontrolden

Başka bir doktora da görün eğer güvenmiyorsan doktoruna tatlım...

Elimin yanması nazar mı bilmiyorum. Misafirler geldi gitti. Nazar değecek bir Halim yok ama belki hamilelikten dolayı etkilenmişimdir. Hadis i şerif okumuştum. Diyor ki, kabe yolunda ayağınıza diken batsa dönüp kalbinizi yoklayın.

İnşallah güzel haberle dönersin tatlım. Çok geçmiş olsun

kızlar günaydın. ayın 26 sında kontrolüm var şu nts den sonra ultrasonla muayene var mı kızlar bu konu hakkında beni bilgilendirir misiniz? kuzumu özledim de:))) kızlar dün gece kızım güzelce ciğerlerimi döverken ayağı kaburgama geldi. o kadar sert vurdu ki resmen benim canım acıdı. ama daha çok neye canım yandı biliyor musunuz? onun ayağı acıdı diye... annelik buymuş demekki... karnında iken böyle isen doğunca ne kadar korumacı bi tavır içinde olacağız kimbilir?
yeni yeni anlıyorum anneliği... ben annemi anlıyorum sanırdım... 3 kardeş hepimiz gurbette okurken hepimize gözyaşı döktü kadıncağız. ben de ahkam kestim hep. benim çocuğum okusun ağlamam diye. ama işler şimdiden değişti:)))

dün bi arkadaşım aradı beni kızlar doğuma 10 gün kalmış bebek 2500 grammış. doktor merak etme 3 ü rahat bulur doğana dek demiş. son ay bebek haftada 250 gram alırmış. ben de mutlu oldum. o arkadaşım biraz üzülüyordu kilosuna bebeğin. kızlar kimse üzülmesin kiloyla ilgili. önemli olan şey sağlıkları. kilo nasılsa alırlar

kızlar kocanız 22 de ısten cıksa patronuyla dızıyı seyretse bakkala ugrayıp gelıom hayatım dese ve hala ev de olmasa hangı hamıleleık pısıkolojısıyle ona napardınız ????

canım ya ne güzel de sormuşsun =))) patronuyla ne dizisi izlemiş kurtlar vadisi mi ? bunu herzaman yapmıyorsa no problem =))) benim için sıkıntı olmazdı herhalde... canım onlarında arkadaşlarıyla zaman geçirmeleri gerekiyor..heleki patron dediyse hayır da diyememiştir...

günaydın güzel anneler ve onların güzel melekleri.bende grip oluyorum sanırım.halim dermanım kalmadı hiç.ama ne yapıyım ya ankaranın ayazına gene iyi dayandım.son 51 gün :)allahım hepimize yardım et.ben hamile kalınca özellikle karnım büyüyünce ve tekme atmaya başlayınca hep karnımda kalacak sanıyordum yaramazı ama öyle değilmiş.günler kısaldıkça heyecan sarıyor insanı.bide şu 24 haftalık izin kesinleşse de kafamız rahat bebeklerimizle bol bol vakit geçirebilsek..hepinize iyi günler diliyorum.evde olanlara güzel dinlenmeler işte olanlara iyi çalışmalar..

Kızlar günaydın bugün bnmde kontrolum var bakalım ne Didem doktor hersey yolundadir ins

günaydın bayanlar =) benim kızım normalde geceleri rahim bölgesine çok fazla tekme atardı 2 gündür sağ ve sol tarafa tekme atmaya başladı.kızlar benim bebiş sizce dönmeye mi başladı yoksa çoktan döndü mü??? geçen hafta sonu doktor dönmemiş demişti...bebeği doğum pozisyonuna geçen arkadaşlar bebişiniz dönerken hissettiniz mi ? bebişi mi çok merak ediyrm rabbim bebişlerimize sağlık versin bizede sabır =)

Günaydın güzel anneler ve tatlı melekleri...

Bnm öksürük devam ediyor , ben öksürdükçe karnıma sancı giriyor..

Nası üzülüyorum anlatamam. bugün annem gelecek ist ten yanıma kalır bir süre... dün yemek hazırlayayım dedim bi kaç çeşit tatlı vs. eski performansımdan eser yok..

Her kap yemekte dinlenme ihtiyacı duydum ve sırtım feci ağrıdı..

Ben kendimi eskisi gibi zannediyorum ama iş yapınca anlıyorum.
;Bugün de elim kolum kalkmıyo, utanmasam iş masamda uyuyacağım.

Tıpkı ilk zamanlardaki gibi halsizlik baş gösterdi.

Bir de tatlı krizleri.Bıraksalar tepsi tepsi baklava yerim..

himm..bu duruma tepki vermek icin hamilelik psikolojisinde olmaya gerek yok..yazdigin saate bakiyorum da biraz ayip etmis galiba..benn pek ılımlı yaklasmaz hatta pisman ederdim..o yuzden en iyisi susayım....
öle biri değil aslında ama bu 20 gun 1 aydır sapıttı sanırım beni ck üzmeye başladı yoruldum ona en ihtiyacım oldugu anda yanımda olmamaya başladı aramız ole kotu degıldır bu ara neden bole oldu bılmıyorum burası yerı degıl bılıyorum ama burda paylasasım geldı kusura bakmayın olurmu canım co sıkkın

benim koca yarım saat geç geldi aradım nerdesin diye hemen yani bende çok ılımlı değilim bu konuda bende susayım tatlım :)

ardım kı D: aramam mı şimdi geliyorum cıkolata alayımmı yanı ole sankı cok normal bıseymıs gıbı hanı ne bıleyım takmadı sankı benı yaaa

doktorun normal dediyse takma kafana canım
sebzeni meyveni bol ye yoğurdunu sütünde eksik etme allahın izniyle bebişinin kilosu dahada artar gerçi bebeğin kilosu değil sağlığı önemli doktor iyi diyosa bebişine odaklan canını sıkma zaten son haftalarda bebekler daha çok kilo alıyo

maşşallah bebişine evet bende nst yi bazen çok bekliyorum ama o kalp sesini duyunca her şeyi unutuyorum

kalsiyumu içme dedi benim doktorum sebebini sormadım ama sonradan aklıma geldi niye içme dedi diye
benimde ağrılarım çok oluyo
sadece ağrı için magnezyum kullanıyorum yinede ağrım oluyo

canını sıkma doktorun tedbirinide almış suyu az olunca erken doğacak diye bişey yok bi süre sonra kendiliğinden suyu normale dönebilir

belki bebiş büyüdüğü için miden yer değiştiriyodur yemek yedikten sonra olmaya başladıysa mideyle alakalıdır
yada bebiş oralardadır o bölgeyi gerdirince öyle hissediyosundur
ciddi bişey değildir yinede doktoruna danışırsın gidince nolur nolmaz

Şu lohusa pijamasını çok beğendim. Sizce nasıl?
Tokasını da verseler keşkeee

çok güzel bence rahatlığı önemli
gerçi ben alırken şöyle süslü püslü olsun dedim dantelli takım aldım
seninkide çok hoş
o emzirme yerlerininde belli olmaması daha iyi
emzirmen bittikten sonra oraları dikersin normaldede giyebilirsin

bence kız yada erkek doğurmakla pijamanın rengi fark etmez
çocuğa giydirmiyosunya sen giyiyosun
ben ekru aldım ama o renk hoşuma gittiği için pembeyi beğensem pembeyi alırdım

arkadaşına allah vaktinde ve kolay doğum nasip etsin
sanada tez zamanda sağlıklı bi bebiş inşallah

bi iki gün temiz tut yıka kurulamadan çıkma çamaşırını ütüleyip giy hala devam ediyosa bi idrar testi yaptır belki bi enfeksiyon belirtisi falandır geçmiş olsun

ben böyle ciddi konularda en az 3 doktora gidiyorum
kendi doktoruna çok güveniyosan dediğini yap ama en ufak bi şüphen varsa 2 doktora daha git
emin olmak için
vaktinde gelir inşallah bebişin vaktinde ve sağlıklı

geçmiş olsun ıhlamur limon falan iç canım
allahın izniyle dua et bişey olmaz
benim görümcemin torununun böbreği doğuştan sorunlu bebek çok iyi allaha şükür böbreği içinde arada bi tedaviye gidiyo önemli değil demiş doktoru
canını sıkma bişey olmaz inşallah iyi düşün iyi olsun

ee annelik işte bu benim oğlumla ilgili kafama bişey takılsa oğlum okuldan gelene kadar içim rahat etmiyo
okula gidip görüp rahatlıyorum mutlaka

ben doktora gittiğimde önce muayne ediyo ultrasona giriyorum
sonra nstye bağlanıyorum

daha vakti var döner endişe etme ben döndüğünü anlamadım doktor söyleyince öğrendim
sadece bazen çok geriliyo karnım yer değiştiri gibi karnımın değişik yerlerinde oynamaya başlıyo sonra belkide dönüyodur bilemiyorum

ardım kı D: aramam mı şimdi geliyorum cıkolata alayımmı yanı ole sankı cok normal bıseymıs gıbı hanı ne bıleyım takmadı sankı benı yaaa

hatasını bildiği için sesini çıkarmıyodur
canını sıkma sakın strese girme canım

GÜNAYDIN ANNİŞLER VE BEBİŞLERİ...
bu gün kendimi çok yorgun hissediyorum
sanırım birazdan, biraz uzanıp uyucam
daha kahvaltımı bile yapmadım canım hiç bişey istemiyo
yemek yemekten hoşlanmıyorum midem bulanıyo midem almıyo yicekleri

canım oncden doktorunla ılgılı tereddut yasadınmı?? sanırım ben olsam almamız gerek derse baska doktora gıderdım ama son sozude eger memnunsam kendı doktoruma bırakırdım gidecek olursanda eğer tanıdık bırının doktoru olursa onunla gıtmenı onerırm kı senı yenı musterı gıbı degılde farklı gormesı ıcın umarım anlatabılmısımdır ne demek ıstedığımı ama canınıda sıkma ıcını ferah tutkı bebeşınde strese girmesin bak kaçıncı haftadasın can sıkacak bır durum yokk

canım inanki benim eşim kadar serbet bırakılan bır koca daha yoktur kızmam yanı ole seylere ama bu ara yapıyor sorun gec gelmesı ve radıgımdada benı sınır ettıgını bılıyor ya sunu alayımmı ıyısın demı yanı eve gelecegıne hala zamn kazanmaya calısıyor ya bızım yasımız kucuk 23 esım 24 yasında sanırım gobegım buyudukce hamılelıgın ne oldugunu daha ıyı anlıo sorumluluk ona zor mu gelecek halbukı karnımı sevıo soloe yapacaz bu yaz cocugumuzla felan dıo sanırım bu durumu atlatır degıl mı atlatır atlatılırf olsun lutfen zıra kafayı yicem

hatasını bildiği için sesini çıkarmıyodur
canını sıkma sakın strese girme canım

evet haklısın tamm demesı daha cok sınırımı bozuyor ama aslında sıkmıyordum bole selre canımı bu sefer zoruma gıttı ama oğlusum nasıl temeler nasıl ahreketler attı hah o yoksa ben varım dedı resmen umarım hep beni destekleyen bir evladım olur :

canım ya bak seninde dediğin gibi daha yaşınız küçük 23 yaşında üniversite okuyorduk laylaylommm=))) o yüzden takılma =) en azından sana iyi davranıyr sana birşeyler almak istiyr şirinlikler yapıyr =))) kocalarımızı çokta sıkmayalım beni tanıyan biri olsa okusa yazdıklarımı diyene bak der ama =)))))) rahat ol ...

cnm geçmiş olsun.

kızlar kocanız 22 de ısten cıksa patronuyla dızıyı seyretse bakkala ugrayıp gelıom hayatım dese ve hala ev de olmasa hangı hamıleleık pısıkolojısıyle ona napardınız ????

hamilelik psikolojisiyle neler yapilmazki ama arada sirada oluyosa okadar büyütme bence herzaman olmadiktan sonra onlarinda psikolojileri degisiyodur, hamile olan biz olsakda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…