2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Canlar ablam kendi doğumunda giydiği geceliği bana vermişti. Ben de ameliyatlarımda giydim. Kalın penye çok iyi bi şi sıcak da tutuyor . Şimdi yine onu giysem mi diye düşündüm. bi gece giyeceğim nasıl olsa bi daha giymeyeceğim ama rengi pembeeeee.... Oğluşumla yakışmaz di miiiii

Mavi ya da ekru olsun istiyorummmm

merhaba arkadaşlar, bugün dr kontrolüne gittik hemde 32.hafta çalışabilir raporu aldım. öğretmenim 6 aylık yasa çıktı çıkacak diye bekliyorum ama ne zaman olacağı belli değil. bebişde gayet sağlıklı dedi doktor herşeyi normal dedi.her gittiğimizde uyuyo oluyo annesi gibi uykucu olacak galiba:)hareketli bi bebek dedi ama ben o hareketleri herzaman hissetmiyorum. 2 kilo olmuş boyuda yaklaşık 42 cm. gelişimi 8 gün önde dedi. güzel şeyler duymak ve bebeğimi görmek rahatlattı beni.

teşk ederim cvpladığınz için doktoruna gitti korkuttu sancın devam ederse doğum başlar serum takılması lazım zeynep kamile git dedi. gittik ordada insanı insan yerine koymuyolar Allah kimseyi düşürmesin.. idrar tahlili yaptılar nst bile çekmediler. neyse çıktı sonucu temiz dedi gidebilirsiniz. neyse ağrısıda azalmıştı ztn geldk burda özelde nst çektirdik sancısı varmış işte doktor hep yat iş yapma dedi. senn dediğin gibi ağrısı yorulmaktan üşütmekten olmuş..

banada dua edin bnde 4 senedr bekliyorum bebişimi

Son düzenleme:

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Canım yorumuna güvenerek bu siteden alışveriş yaptım . Umarım orijinallik konusunda sıkıntı olmaz. Bende oglumda sebamed ürünleri kullandım ve memnun kaldım. Burda gerçekten uygun. Sebamed 250ml şampuan, 2 adet sebamed bebe yağı çünkü kendimde kullanıyorum, sebamed pisik onleyici krem ve lansiloh krem hepsi 60 küsur tuttu.ve tatbiki çok uygun.

arkadaşına geçmiş olsun
rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin

ben renge takılmadım
bence sen de takılma
benim geceliğim su yeşili ( ne alaka )
pijamalarım ise gri ve pempe küçük kareli

bir de şu var güzelim
kız annesi, erkek annesi olmaya bakmaksızın birçok kimse kızmızı kurdele takıyor saçlarına
değil mi?

r:)
kızlarr hurma yemeye başlasak mı acebaa?

erken mi daha yoksa 2 ay var daha çünkü :26:

bende acayip bi heyecan var sanırsınız ki haftaya doğum yapıcam pek telaşlıyım şu ara

Sudeecim yalniz degilsin valla bende oyleyim sanki zaman durdu gecmek bilmiyor bir turlu kafamda yuzlerce soru isareti cok merak ediyorum yavrumu ya ins hayirli zamanda hayirli dogumlarla gelsi

canım moral bozmak yok her ıhtımale karsı vurul ınenı inşallah zamanında alıcaz yavrularımızı kucagımıza ıcını ferah tut

oğlun olucaksa bence pembe giyme, mavi ya da ekru bişey alırsan sonra da giyersin bi günlük diye düşünme, kilolar hemen gitmiycek emzirirken de rahat olur evde de baya kullanabilirsin bence...

arkadaşınıza çok geçmiş olsun allah ona da bi daha sıkıntı yaşatmasın, size de hayırlısıyla nasip etsin sağlıklı bi doğum, bebiş....

herkese iyi akşamlar...kısmet olursa bende mart annesi olucam...ama bi sorunum var bikaç gündür,kaşıntı başladı bende...acaba bu sorunu yaşayan varmı aranızda...şimdiden tşkr ederim herkese...Rabbim sağlıkla hayırla yavrularımızı kucağımıza almamızı nasip eder inş...

sagolun arkadaslar, nebiliyim benle aynizamanda olup kilosu daha fazla olanlar cogunluk olunca biraz telaslanmistim ama bugünde Seker kontrolüm vardi odahada sinirimi bozdu, 140i azicik gecmisim diye dikkat etmezsen 4gün sonra insüline basliyoruz dedi bende dedim cocuk gayet zayif zaten anormal bidurum yokki gelisiminde, olsun diyo ilerde olabilir... bakalim naapariz

kızlar kocanız 22 de ısten cıksa patronuyla dızıyı seyretse bakkala ugrayıp gelıom hayatım dese ve hala ev de olmasa hangı hamıleleık pısıkolojısıyle ona napardınız ????

canım seni cok merak ediyorum yanı hastaneye felan gıdecem dedıyınde ocak annlerini okurken ıkız bır gebe kasımda yapmısta dogumunu dahada kafaya taktım senıı neysekı sen 30 lu haftalara geldın hayırlısıyla haberdar et yarın gelır gelmez canım

Ya doğum sonrası ilk onu giyeceğim ya
İlk fotolar onunla olacak falannnn

Pijamayı giyerim de gecelik giymem sonra herhalde :44:

Hoş geldin canımmmmm
Kaşıntı nerende pekiii

kızlar kocanız 22 de ısten cıksa patronuyla dızıyı seyretse bakkala ugrayıp gelıom hayatım dese ve hala ev de olmasa hangı hamıleleık pısıkolojısıyle ona napardınız ????

himm..bu duruma tepki vermek icin hamilelik psikolojisinde olmaya gerek yok..yazdigin saate bakiyorum da biraz ayip etmis galiba..benn pek ılımlı yaklasmaz hatta pisman ederdim..o yuzden en iyisi susayım....

çok geçmiş olsun arkadaşım, dikkat et bol su iç...

bende de ara ara iç çamaşırım ıslanıyor. korkuyorum bebeğin suyundan mı diye.

napmamız lazım nelere dikkat etmemiz lazım acaba :26:

saol tatlım. bende 2 gündür suyu düşünüyorum bazen sızıntı şeklinde olabiliyormuş ve anne adayları anlamıyormuş suyun geldiğini bu da bebeğin suyunda azalma yapıyormuş. haftaya gidince sorcam bende bunu.

allah razı olsun canım benim

Kızlar yaaaaaa
Ben yine elimi yaktımmmmm :18:

geçmiş olsun canım nazarmı değiyor sana nedir

kızlarr hurma yemeye başlasak mı acebaa?

erken mi daha yoksa 2 ay var daha çünkü :26:

bende acayip bi heyecan var sanırsınız ki haftaya doğum yapıcam pek telaşlıyım şu ara

kasımda doğum yapan bi arkadaşım var doğumdan 2 ay önce yemeye başlamış dr kilosu eksik demiş. ama normal kiloda doğmuş hurmayla kilo aldı çocuk diyo. bende aldım geçen gün ama ginde 2-3 tane yiyorum korkumdan

bence ilk fotolar da arada kaynar gider bişi olmaz :) rahatsa renge takılma bencede

canım inşallah sağlıkla doğar bebişin

benim koca yarım saat geç geldi aradım nerdesin diye hemen yani bende çok ılımlı değilim bu konuda bende susayım tatlım :)

Rabbim dileyen herkese nasip etsin. Bizde evliligimizin 9.yilinda nasip olursa bebek sahibi olacagiz. Iki yildir aldigim hormon tedavileri belki kanser edecek beni ama bebek icin ona da deger. Karnim burnumda hala inanamiyorum. Dogumu her konustugumuzda esim de ben de tutamiyoruz gozyaslarimizi herhalde dogumdan sonra da sevincten aglariz. Umudunuzu yitirmeyin, hikmetinden sual olmaz Allahin gucu herseye yeter dualariniza devam edin.

bgn tahlil sonuçlarını öğrenmek için eşim dr u aradı sormuş aynı zamanda önemli bişeymi biz telaşlandık yanlış mı anladık demiş. dr da ben en ufak bi şüphe gördüğümde yakın takibe alıyorum şimdilik korkacak bişey yok falan demiş. eğer durumu kötü almamız lazım falan derse başka dr a gitsemmi sizce? buradaki dr lara pek güzvenmiyorum açıkçası. geçen acile gittiğimde başka hastane yatış yapman lazım demişti kendi dr um gerek yok demişti.bide bugğn duydum bi polis arkadaş da benimle aynı hastaneye gidiyormuş ama hangi dr bilmiyorum.suyun çok az hemen sezeryana alalım demiş başka hastaneye gitmiş hemen.gayet normal gerek yok demiş ve arkadaş normal gününde normal doğum yapmış. şimdi bunun bildiği bişey olur başka dr a giderim gerek yok durumu iyi der anlamaz sonrada bebişe bişey olurmu acaba diye korkuyorum..kafam karıştı valla

Bogazim agriyor, hasta oldum galiba. Turkiyeye donelim diye can attik ama burasi cok sogukmus, 3yildir kis yasamadigimizdan direncimiz kirilmis. Yarin kontrolum var, lutfen dua edin arkadaslar insallah bebegimin bir bobregi normalden butuktu duzelmistir, sonra da iyilesirim ki bu hastalik bebege gecmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…