- 14 Ocak 2012
- 903
- 30
panik yapmayın bence cuma günü 6 saat sürdü karnımın ağrısı birşey batıyormuş gibi oluyordu doktor sıkıntı yok dedi kasılmadır o dedi ben papatya çayı içtim iyi geldi bence arkadaşın uzansın dinlensin biraz yoruldun mu diye sormuştu doktor birde ...
teşk ederim cvpladığınz için doktoruna gitti korkuttu sancın devam ederse doğum başlar serum takılması lazım zeynep kamile git dedi. gittik ordada insanı insan yerine koymuyolar Allah kimseyi düşürmesin.. idrar tahlili yaptılar nst bile çekmediler. neyse çıktı sonucu temiz dedi gidebilirsiniz. neyse ağrısıda azalmıştı ztn geldk burda özelde nst çektirdik sancısı varmış işte doktor hep yat iş yapma dedi. senn dediğin gibi ağrısı yorulmaktan üşütmekten olmuş..
banada dua edin bnde 4 senedr bekliyorum bebişimi
Ben bebeği olan bir arkadaşıma danıştım o Bubchen kullanmış alman markası test edilmiş olduğu için güvendim fiyatları da iyiydi dedi.Bende bu yönde araştırdım sebamed de alman markası ve alerji riski en düşük olan olarak bilgiler topladım ama baya bi pahalıydı geçenlerde eczanemizde diye bir site var genelde kendi kremlerimi de oradan alırım orada %45 indirime girmişti 500ml lik bebek şampuanı, sabun, bebe yağı, losyonu, ve pişik kremi aldım.eczanede bazı bebek maazalarında fiyatları araştırmıştım.gerçekten ciddi inmişti.Dalin falan ilk 6 aydan sonra demiş arkadaşımın bebek doktoru.Dikkat etmek lazım ilk 6 ay alerji riski yüksek.umarım oğluşuma alerji yapmaz.
teşk ederim cvpladığınz için doktoruna gitti korkuttu sancın devam ederse doğum başlar serum takılması lazım zeynep kamile git dedi. gittik ordada insanı insan yerine koymuyolar Allah kimseyi düşürmesin.. idrar tahlili yaptılar nst bile çekmediler. neyse çıktı sonucu temiz dedi gidebilirsiniz. neyse ağrısıda azalmıştı ztn geldk burda özelde nst çektirdik sancısı varmış işte doktor hep yat iş yapma dedi. senn dediğin gibi ağrısı yorulmaktan üşütmekten olmuş..
Canlar ablam kendi doğumunda giydiği geceliği bana vermişti. Ben de ameliyatlarımda giydim. Kalın penye çok iyi bi şi sıcak da tutuyor . Şimdi yine onu giysem mi diye düşündüm. bi gece giyeceğim nasıl olsa bi daha giymeyeceğim ama rengi pembeeeee.... Oğluşumla yakışmaz di miiiii
Mavi ya da ekru olsun istiyorummmm
kızlarr hurma yemeye başlasak mı acebaa?
erken mi daha yoksa 2 ay var daha çünkü :26:
bende acayip bi heyecan var sanırsınız ki haftaya doğum yapıcam pek telaşlıyım şu ara
Merhaba kızlar
Dün dr kontrolüm vardı sedyeye yattım dr normalde bikaç dk bakar sonrada bize gösterirdi bu sefer baya uzun baktı ölçtü biçti. Bebeğin hareketleri nası dedi. Geçen hafta acile geldiğimden sonra normal hatt baya hareketli dedim. Suyu azalmış dedi. Ciğer geliştirici iğne vericem erken almak zorunda kalırsak önlem olması için dedi. Ben şok oldum tabi. Enson acile gittiğimde herşey normaldi ve üzerinden 5 gün geçti sadece. Bundan sonra haftada bir gel dedi. Çok canım sıkıldı. İnternetten falan baktım bu sorunu yaşayan çok insan var ama kimisi hiç etkilenmemiş normal haftasında doğum yapmış kimisi de buyüzden bebeğini kaybetmiş( dr istirahat falan vermedi hastaneye yatış da demedi. Çalışmak istiyomusun diye sordu sorun olmazsa çalışayım dedim tamam dedi. Bakalım haftaya kadar nasıl beklicem
Canlar ablam kendi doğumunda giydiği geceliği bana vermişti. Ben de ameliyatlarımda giydim. Kalın penye çok iyi bi şi sıcak da tutuyor . Şimdi yine onu giysem mi diye düşündüm. bi gece giyeceğim nasıl olsa bi daha giymeyeceğim ama rengi pembeeeee.... Oğluşumla yakışmaz di miiiii
canım ya senın kontroller benı de heyecanlandırıyoooobiz hep eşimle ikiz bebek hayalı kurardık ama her ıkı aılede de hıc ıkız yok zor bı ıhtımaldı yanı.. o yuzden ıkızler bana hep cazıp gelır ruhumu oksarrr...ayyy yerim ben o minnakları.... hadı guzel haberlerle gelll
normal cnm ya..sıkma canını..bundan sonra daha hızlı kılo almaya baslayacaklar..ulturasonun + - degerlerı var daha... bebiş saglıklı ise sorunnn yookkkkk
Şimdi gebelik.org'tan baktım, 30. haftanın sonunda 1400 tam ortalamaymış zaten. Benim 31+1'de 2100 çıktı bebek. Ondan önceki hafta - arada sadece 8 gün vardı- 1500 gr'dı. Ultrason da her zaman çok doğru ölçmüyor. Ama doğruysa bile seninki gayet iyi bir kilo.
Gözün aydın arkadaşım. İyi ki göstermişsin doktoruna, boşuna aklın kalacaktı. NST'i ben de çok merak ediyorum. Anlatsana biraz. 20 dakika sürüyor demişsin ama ne yaptıklarını anlatmamışsın.
Canım geçmiş olsun. Eğer çalışmana izin veriyorsa ciddi bir sorun yoktur. Kaldı ki şimdi doğsa bile Allah'ın izni ile sorun çıkmaz. Sadece temkinli olmak istemiş doktorun. Benim tee 20. haftada suyun az demişlerdi. Sonraki kontrolde yok az değilmiş, problem yok dediler. Üzme kendini.
canım beni merak etmişsin ben bugün gitmedim çünkü doktorum acil ameliyata girmiş
kısmetse yarın gideceğim
maşallah kuzuna, bak her şey yolundaymış, kilosuna takılma canım
doktorların yanılma payını da unutma lütfennnn
canım çok geçmiş olsunnnn
inşallah faydası olacakkkkkk
canım çok geçmiş olsunnnnn
çalışmak istiyor musun diye sormuş
vahim bir durum olsa sana bu soruyu sorar mıydı hiççç
canını sıkma lütfen
aminnnnnnnn inşallah
kuzuna da maşallaahhhhhhhhh
arkadaşına geçmiş olsun
rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin
ben renge takılmadım
bence sen de takılma
benim geceliğim su yeşili ( ne alaka )
pijamalarım ise gri ve pempe küçük kareli
bir de şu var güzelim
kız annesi, erkek annesi olmaya bakmaksızın birçok kimse kızmızı kurdele takıyor saçlarına
değil mi?
oğlun olucaksa bence pembe giyme, mavi ya da ekru bişey alırsan sonra da giyersin bi günlük diye düşünme, kilolar hemen gitmiycek emzirirken de rahat olur evde de baya kullanabilirsin bence...
arkadaşınıza çok geçmiş olsun allah ona da bi daha sıkıntı yaşatmasın, size de hayırlısıyla nasip etsin sağlıklı bi doğum, bebiş....
herkese iyi akşamlar...kısmet olursa bende mart annesi olucam...ama bi sorunum var bikaç gündür,kaşıntı başladı bende...acaba bu sorunu yaşayan varmı aranızda...şimdiden tşkr ederim herkese...Rabbim sağlıkla hayırla yavrularımızı kucağımıza almamızı nasip eder inş...
kızlar kocanız 22 de ısten cıksa patronuyla dızıyı seyretse bakkala ugrayıp gelıom hayatım dese ve hala ev de olmasa hangı hamıleleık pısıkolojısıyle ona napardınız ????
çok geçmiş olsun arkadaşım, dikkat et bol su iç...
bende de ara ara iç çamaşırım ıslanıyor. korkuyorum bebeğin suyundan mı diye.
napmamız lazım nelere dikkat etmemiz lazım acaba :26:
cnmbenim... nıhayetınde rısklıdonemı atlattın..yavrun dogsa bıle allahın ıznı ıle yasar..ben ve papatya erken dogum sıkıntısını en basından berı bılıyor ve bu dusunceyle haftaları atlatıyoruz... ha suyun azalması sonra tekrar normal sevıyeye cıkması durumunu cok duyduk...
tavsıyem netten arastırma sakın..cok canın sıkılır sıkıntına sıkıntı katar..kaybetmekle ılgılı cumle kurmussun..bunu nasıl telafuz edersın sakın okuma oyle seyler..
hıcbırsey olmayacak rabbımın ıznıyle..ayetel kürsi okuyup yollayacam sana cnm...dua ıle
Kızlar yaaaaaa
Ben yine elimi yaktımmmmm:18:
kızlarr hurma yemeye başlasak mı acebaa?
erken mi daha yoksa 2 ay var daha çünkü :26:
bende acayip bi heyecan var sanırsınız ki haftaya doğum yapıcam pek telaşlıyım şu ara
kızlar kocanız 22 de ısten cıksa patronuyla dızıyı seyretse bakkala ugrayıp gelıom hayatım dese ve hala ev de olmasa hangı hamıleleık pısıkolojısıyle ona napardınız ????